MasterChef Nova TV
Moderator: anex
-
venividivici
#1951 Re: MasterChef Nova TV
dobra naša Hercegovka

- PeekABoo
#1952 Re: MasterChef Nova TV
Nisam nesto gotivila Petru Plantak, ali mi je zao sto je ispala, a ostala ona Ivana. Pa Petra raspolaze znanjem, a Ivana samo onako simpa izgleda, a ustvari je ogranicena ko fildjan. A tek ona kic torta koju je napravila, uzassssss.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1953 Re: MasterChef Nova TV
sve razmisljam da li da napisem, ali hajd..mene je Petra veceras rasplakalaPeekABoo wrote:Nisam nesto gotivila Petru Plantak, ali mi je zao sto je ispala, a ostala ona Ivana. Pa Petra raspolaze znanjem, a Ivana samo onako simpa izgleda, a ustvari je ogranicena ko fildjan. A tek ona kic torta koju je napravila, uzassssss.
koliko god mi na zivce isla, ona je jedno iskreno i otvoreno stvorenje, a sve sto nas je nerviralo je posljedica stresa, koji nije uspjela pobijediti.
ni ja ne volim kuhati kad neko gleda, a mogu misliti kakav je osjecaj kad znas da te kamere snimaju, da postoji mogucnost da ti ziri popljuje jelo i da ce to cijela drzava vidjeti...ona se nije znala nositi s tim, kao Kike npr...
moj favorit je Nikola, ima dobre ideje, ostalo ce nauciti, mlad je on...
- sanjam-te
#1954 Re: MasterChef Nova TV
i meni je bilo žao Petre, posebno nakon onih njenih riječi zahvale žiriju..pa baš je bilo
Još uvijek navijam za Nikolu!!!! Ne govori ružno o drugim kandidatima, pokušava kuhati na svoooj način, ono što ne zna kaže ne znam i idemo dalje:)
Još uvijek navijam za Nikolu!!!! Ne govori ružno o drugim kandidatima, pokušava kuhati na svoooj način, ono što ne zna kaže ne znam i idemo dalje:)
- Sabirni centar
#1955 Re: MasterChef Nova TV
Ko prati na fetvi, večeras ne propuštajte MC..jedan kandidat je već u superfinalu...naravno, ime nećemo govoriti 
- plain vanilla
#1956 Re: MasterChef Nova TV
iako je losa slika na FTV i iako kasne, imaju jednu prednost, ne smaraju reklamamaSabirni centar wrote:Ko prati na fetvi, večeras ne propuštajte MC..jedan kandidat je već u superfinalu...naravno, ime nećemo govoriti
ali ipak bih radije gledala na Novoj
nemojte otkrivati, ja se trudim da ni na FB ne vidim unaprijed...mada mislim da sam ovo vidjela
- sanjam-te
#1957 Re: MasterChef Nova TV
Pusti MC idi tamo radi na kampanjiplain vanilla wrote:iako je losa slika na FTV i iako kasne, imaju jednu prednost, ne smaraju reklamamaSabirni centar wrote:Ko prati na fetvi, večeras ne propuštajte MC..jedan kandidat je već u superfinalu...naravno, ime nećemo govoriti
ali ipak bih radije gledala na Novoj![]()
nemojte otkrivati, ja se trudim da ni na FB ne vidim unaprijed...mada mislim da sam ovo vidjela
- dust in the wind
#1958 Re: MasterChef Nova TV
meni je bilo zao petre..jedno neobicno i iskreno stvorenje... za nju nikad nisam cula da kaze nesto lose za druge... a je malo cudna... a onda jedva cekam veceras...nemojte odavati imena 
- BHF_Manijak
#1959 Re: MasterChef Nova TV
Jedina koja mi je iritantna jeste debela Keke ili kako se vec zove! Kako bi curu volio nalupati ne mozete vjerovati. Petra upravo zbog nje ispade i njene torte, hebla je torta, treba glupa ko zemlja...
- plain vanilla
#1960 Re: MasterChef Nova TV
vala mene ova Petra smori
pa koliko cura melja kad prica, Tito dragi
pa koliko cura melja kad prica, Tito dragi
- PeekABoo
#1961 Re: MasterChef Nova TV
Petra G kao da je na samrti kako prica...
Drago mi je zbog Palfija. Ali mi je I dalje zao Petre P, jer mislim da je nepravedno ispala. A posebno mi je zao kad vidim dokle je Ivana dogurala. I pazi molim te, finalna sedmica, ona kraljica recka povrce da im servira salatu, a tufahija je kao njeno autorsko jelo?! .Ma daj.
Ona ima neka ledja. Ili se taslaci s nekim iz zirija ili je taslaci neko dobar sa zirijem.
Drago mi je zbog Palfija. Ali mi je I dalje zao Petre P, jer mislim da je nepravedno ispala. A posebno mi je zao kad vidim dokle je Ivana dogurala. I pazi molim te, finalna sedmica, ona kraljica recka povrce da im servira salatu, a tufahija je kao njeno autorsko jelo?! .Ma daj.
Ona ima neka ledja. Ili se taslaci s nekim iz zirija ili je taslaci neko dobar sa zirijem.
- Sabirni centar
#1962 Re: MasterChef Nova TV
Strpi se još maloBHF_Manijak wrote:Jedina koja mi je iritantna jeste debela Keke ili kako se vec zove! Kako bi curu volio nalupati ne mozete vjerovati. Petra upravo zbog nje ispade i njene torte, hebla je torta, treba glupa ko zemlja...
- plain vanilla
#1963 Re: MasterChef Nova TV
vala bas, ona pojma nema o kuhanjuPeekABoo wrote:Petra G kao da je na samrti kako prica...
ono sto ona kuha, zna svako
trebala je ispasti daavno
- dust in the wind
#1964 Re: MasterChef Nova TV
heh.ne znam sto toliko ne volite ivanu.meni je super... ne da cura na sebe. . a voljela bih da ispadne ona jeb.perta.kako je dosadna kada prica... a predstavlja se za pametnu, finu osobu..
-
relevantan
#1965 Re: MasterChef Nova TV
Navijam za Nikolu
Još da Herka ispadne

Još da Herka ispadne
- sanjam-te
#1966 Re: MasterChef Nova TV
Kaže Ivana ja dolazim iz TE zemlje pa et red je da se tako predstvim..fuj, pa nismo bona u Zimbabveu pa da smo tamo neka zemlja..grrr.
- shape of despair
#1967 Re: MasterChef Nova TV
Da li Nikola malo zamuckuje? Inače navijam za njega
- PeekABoo
#1968 Re: MasterChef Nova TV
Izbacise oni sve sto valja, a ostavise skart.
Ova Petra nikad nije radila ni mus ni mufine, a ostala je tu, a Kike ode.
Bas nidje veze. Ne znam u kome oni ovdje vide potencijal za MasterChefa. Palfi zna meso pravit, Nikola zeli, a ne zna, Petra klasicni manipulator, a o Ivani znate sta mislim.
Ja nemogu da svarim da izbacise Kike I Petru P, a ostavise Ivanu I Petru G. Oni su coravi!!!!!
Bas nidje veze. Ne znam u kome oni ovdje vide potencijal za MasterChefa. Palfi zna meso pravit, Nikola zeli, a ne zna, Petra klasicni manipulator, a o Ivani znate sta mislim.
Ja nemogu da svarim da izbacise Kike I Petru P, a ostavise Ivanu I Petru G. Oni su coravi!!!!!
- plain vanilla
#1969 Re: MasterChef Nova TV
steta za Kike, a Ivana se tako provukla...PeekABoo wrote:Izbacise oni sve sto valja, a ostavise skart.
ali dobro, manja konkurencija Nikoli
- Sabirni centar
#1970 Re: MasterChef Nova TV
E, vala nek su debelu izbacili..bila je zaštićena kao bijeli medvjed, miljenica žirija, koji joj je par puta progledao kroz prste.PeekABoo wrote:Izbacise oni sve sto valja, a ostavise skart.
Za Petru P. se slažem, a ove druge dvije
- TheWatcher
#1971 Re: MasterChef Nova TV
na samom pocetku prikazivanja bio je jedan kratak insert (namjeran ili slucajan ne znam) u reklamama gdje se moglo vidjeti ko je pobjednik
redovno pratim svaki dan i taj insert vise nikada nije prikazan 
- Sabirni centar
#1972 Re: MasterChef Nova TV
Manje više se zna ko će biti u finalu, a ko je pobjednik...nažalost, žiri je uništio ovu sezonu MCTheWatcher wrote:na samom pocetku prikazivanja bio je jedan kratak insert (namjeran ili slucajan ne znam) u reklamama gdje se moglo vidjeti ko je pobjednikredovno pratim svaki dan i taj insert vise nikada nije prikazan
- sanjam-te
#1973 Re: MasterChef Nova TV
Pa ko će pobjediti,palfi il nikola??
Ako vala pobjedi Palfi..niđe veze, samo meso zna napraviti kako treba, ideje su mu nako, dok Nikola bar nešto pokušava
A ko je to sinoć ispo??Kike jel? E nek je vala.
Ako vala pobjedi Palfi..niđe veze, samo meso zna napraviti kako treba, ideje su mu nako, dok Nikola bar nešto pokušava
-
BIONA
#1974 Re: MasterChef Nova TV
Ako jos jednom cujem Petru kako govori da neko jelo prvi put pravi, a do sada je to rekla 100 puta- upucacu se 
- Partizzanka
#1975 Re: MasterChef Nova TV
ko ce pobjediti 
mislim ok je reci ako je vec bilo na najavnoj spici
ja mislim palfi
iako mi nikola postaje sve drazi
mislim ok je reci ako je vec bilo na najavnoj spici
ja mislim palfi
iako mi nikola postaje sve drazi