MasterChef Nova TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
venividivici

#1951 Re: MasterChef Nova TV

Post by venividivici »

dobra naša Hercegovka :thumbup:

:)
PeekABoo

#1952 Re: MasterChef Nova TV

Post by PeekABoo »

Nisam nesto gotivila Petru Plantak, ali mi je zao sto je ispala, a ostala ona Ivana. Pa Petra raspolaze znanjem, a Ivana samo onako simpa izgleda, a ustvari je ogranicena ko fildjan. A tek ona kic torta koju je napravila, uzassssss.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1953 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

PeekABoo wrote:Nisam nesto gotivila Petru Plantak, ali mi je zao sto je ispala, a ostala ona Ivana. Pa Petra raspolaze znanjem, a Ivana samo onako simpa izgleda, a ustvari je ogranicena ko fildjan. A tek ona kic torta koju je napravila, uzassssss.
sve razmisljam da li da napisem, ali hajd..mene je Petra veceras rasplakala
koliko god mi na zivce isla, ona je jedno iskreno i otvoreno stvorenje, a sve sto nas je nerviralo je posljedica stresa, koji nije uspjela pobijediti.
ni ja ne volim kuhati kad neko gleda, a mogu misliti kakav je osjecaj kad znas da te kamere snimaju, da postoji mogucnost da ti ziri popljuje jelo i da ce to cijela drzava vidjeti...ona se nije znala nositi s tim, kao Kike npr...

moj favorit je Nikola, ima dobre ideje, ostalo ce nauciti, mlad je on...
sanjam-te

#1954 Re: MasterChef Nova TV

Post by sanjam-te »

i meni je bilo žao Petre, posebno nakon onih njenih riječi zahvale žiriju..pa baš je bilo :sad:

Još uvijek navijam za Nikolu!!!! Ne govori ružno o drugim kandidatima, pokušava kuhati na svoooj način, ono što ne zna kaže ne znam i idemo dalje:)
Sabirni centar

#1955 Re: MasterChef Nova TV

Post by Sabirni centar »

Ko prati na fetvi, večeras ne propuštajte MC..jedan kandidat je već u superfinalu...naravno, ime nećemo govoriti :)
plain vanilla

#1956 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

Sabirni centar wrote:Ko prati na fetvi, večeras ne propuštajte MC..jedan kandidat je već u superfinalu...naravno, ime nećemo govoriti :)
iako je losa slika na FTV i iako kasne, imaju jednu prednost, ne smaraju reklamama
ali ipak bih radije gledala na Novoj :lol:

nemojte otkrivati, ja se trudim da ni na FB ne vidim unaprijed...mada mislim da sam ovo vidjela :-)
sanjam-te

#1957 Re: MasterChef Nova TV

Post by sanjam-te »

plain vanilla wrote:
Sabirni centar wrote:Ko prati na fetvi, večeras ne propuštajte MC..jedan kandidat je već u superfinalu...naravno, ime nećemo govoriti :)
iako je losa slika na FTV i iako kasne, imaju jednu prednost, ne smaraju reklamama
ali ipak bih radije gledala na Novoj :lol:

nemojte otkrivati, ja se trudim da ni na FB ne vidim unaprijed...mada mislim da sam ovo vidjela :-)
Pusti MC idi tamo radi na kampanji :)
dust in the wind

#1958 Re: MasterChef Nova TV

Post by dust in the wind »

meni je bilo zao petre..jedno neobicno i iskreno stvorenje... za nju nikad nisam cula da kaze nesto lose za druge... a je malo cudna... a onda jedva cekam veceras...nemojte odavati imena :-D
BHF_Manijak

#1959 Re: MasterChef Nova TV

Post by BHF_Manijak »

Jedina koja mi je iritantna jeste debela Keke ili kako se vec zove! Kako bi curu volio nalupati ne mozete vjerovati. Petra upravo zbog nje ispade i njene torte, hebla je torta, treba glupa ko zemlja...
plain vanilla

#1960 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

vala mene ova Petra smori
pa koliko cura melja kad prica, Tito dragi :roll:
PeekABoo

#1961 Re: MasterChef Nova TV

Post by PeekABoo »

Petra G kao da je na samrti kako prica...
Drago mi je zbog Palfija. Ali mi je I dalje zao Petre P, jer mislim da je nepravedno ispala. A posebno mi je zao kad vidim dokle je Ivana dogurala. I pazi molim te, finalna sedmica, ona kraljica recka povrce da im servira salatu, a tufahija je kao njeno autorsko jelo?! .Ma daj.
Ona ima neka ledja. Ili se taslaci s nekim iz zirija ili je taslaci neko dobar sa zirijem.
Sabirni centar

#1962 Re: MasterChef Nova TV

Post by Sabirni centar »

BHF_Manijak wrote:Jedina koja mi je iritantna jeste debela Keke ili kako se vec zove! Kako bi curu volio nalupati ne mozete vjerovati. Petra upravo zbog nje ispade i njene torte, hebla je torta, treba glupa ko zemlja...
Strpi se još malo :D 8-)
plain vanilla

#1963 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

PeekABoo wrote:Petra G kao da je na samrti kako prica...
Drago mi je zbog Palfija. Ali mi je I dalje zao Petre P, jer mislim da je nepravedno ispala. A posebno mi je zao kad vidim dokle je Ivana dogurala. I pazi molim te, finalna sedmica, ona kraljica recka povrce da im servira salatu, a tufahija je kao njeno autorsko jelo?! .Ma daj.
Ona ima neka ledja. Ili se taslaci s nekim iz zirija ili je taslaci neko dobar sa zirijem.
vala bas, ona pojma nema o kuhanju
ono sto ona kuha, zna svako
trebala je ispasti daavno
dust in the wind

#1964 Re: MasterChef Nova TV

Post by dust in the wind »

heh.ne znam sto toliko ne volite ivanu.meni je super... ne da cura na sebe. . a voljela bih da ispadne ona jeb.perta.kako je dosadna kada prica... a predstavlja se za pametnu, finu osobu..
relevantan

#1965 Re: MasterChef Nova TV

Post by relevantan »

Navijam za Nikolu :thumbup:

Još da Herka ispadne :roll: :oops:
sanjam-te

#1966 Re: MasterChef Nova TV

Post by sanjam-te »

Kaže Ivana ja dolazim iz TE zemlje pa et red je da se tako predstvim..fuj, pa nismo bona u Zimbabveu pa da smo tamo neka zemlja..grrr.
shape of despair

#1967 Re: MasterChef Nova TV

Post by shape of despair »

Da li Nikola malo zamuckuje? Inače navijam za njega
PeekABoo

#1968 Re: MasterChef Nova TV

Post by PeekABoo »

Izbacise oni sve sto valja, a ostavise skart.
Ova Petra nikad nije radila ni mus ni mufine, a ostala je tu, a Kike ode.
Bas nidje veze. Ne znam u kome oni ovdje vide potencijal za MasterChefa. Palfi zna meso pravit, Nikola zeli, a ne zna, Petra klasicni manipulator, a o Ivani znate sta mislim.
Ja nemogu da svarim da izbacise Kike I Petru P, a ostavise Ivanu I Petru G. Oni su coravi!!!!!
plain vanilla

#1969 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

PeekABoo wrote:Izbacise oni sve sto valja, a ostavise skart.
Bas nidje veze. Ne znam u kome oni ovdje vide potencijal za MasterChefa. Palfi zna meso pravit, Nikola zeli, a ne zna, Petra klasicni manipulator, a o Ivani znate sta mislim.
Ja nemogu da svarim da izbacise Kike I Petru P, a ostavise Ivanu I Petru G. Oni su coravi!!!!!
steta za Kike, a Ivana se tako provukla...

ali dobro, manja konkurencija Nikoli :D
Sabirni centar

#1970 Re: MasterChef Nova TV

Post by Sabirni centar »

PeekABoo wrote:Izbacise oni sve sto valja, a ostavise skart.
E, vala nek su debelu izbacili..bila je zaštićena kao bijeli medvjed, miljenica žirija, koji joj je par puta progledao kroz prste. :oops: Sinoć, odnosno večeras je bilo preočito da mora letiti, jer njeno autorsko jelo pileća krilca i čips od krompira je, dosad neviđeno. :-)
Za Petru P. se slažem, a ove druge dvije :evil:... eto reći ću samo da je jedna ispala večeras :skoljka: :run:
TheWatcher

#1971 Re: MasterChef Nova TV

Post by TheWatcher »

na samom pocetku prikazivanja bio je jedan kratak insert (namjeran ili slucajan ne znam) u reklamama gdje se moglo vidjeti ko je pobjednik :D redovno pratim svaki dan i taj insert vise nikada nije prikazan :dance:
Sabirni centar

#1972 Re: MasterChef Nova TV

Post by Sabirni centar »

TheWatcher wrote:na samom pocetku prikazivanja bio je jedan kratak insert (namjeran ili slucajan ne znam) u reklamama gdje se moglo vidjeti ko je pobjednik :D redovno pratim svaki dan i taj insert vise nikada nije prikazan :dance:
Manje više se zna ko će biti u finalu, a ko je pobjednik...nažalost, žiri je uništio ovu sezonu MC :roll:
sanjam-te

#1973 Re: MasterChef Nova TV

Post by sanjam-te »

Pa ko će pobjediti,palfi il nikola??

Ako vala pobjedi Palfi..niđe veze, samo meso zna napraviti kako treba, ideje su mu nako, dok Nikola bar nešto pokušava :) A ko je to sinoć ispo??Kike jel? E nek je vala.
BIONA

#1974 Re: MasterChef Nova TV

Post by BIONA »

Ako jos jednom cujem Petru kako govori da neko jelo prvi put pravi, a do sada je to rekla 100 puta- upucacu se :D
Partizzanka

#1975 Re: MasterChef Nova TV

Post by Partizzanka »

ko ce pobjediti :)
mislim ok je reci ako je vec bilo na najavnoj spici

ja mislim palfi
iako mi nikola postaje sve drazi :)
Locked