What to wear???
Moderator: anex
- Nadinka
#1951 Re: What to wear???
Eh evo J. spremila kako da znamo rpobrati pantalone:)
http://malezensketeme.com/post/5178
- alica.k
#1952 Re: What to wear???
imam i cipele i cizme i jaknu...ne pada mi na pamet, nekako sam se odvikla od kupovanja haha
biljezim 4 sedmicu i 4 dana 
al stvarno MORAM farmerice uzet. pokusacu za sto manje pare naci.
al stvarno MORAM farmerice uzet. pokusacu za sto manje pare naci.
-
radenska
#1953 Re: What to wear???
E drage moje svi su izgleda bili na moru osim mene. Evo pruzila mi se prilika da odem 4-5 dana pa ako mi mozete reci gdje mogu naci fin kupaci kostim da nije preskup i neki sorc, znate one kratke sa malo sirim nogavicama.

- Nadinka
#1954 Re: What to wear???
Hvala, ali ovo nije mojih ruku djelobabyline wrote:@nadi 10 + kao i uvijekNadinka wrote:Eh evo J. spremila kako da znamo rpobrati pantalone:)
A evo vam kombinacija za danas: http://malezensketeme.com/post/5350 friska
-
Gospoda Ministarka
#1955 Re: What to wear???
Kupaci mozes naci na svakom cosku na snizenju.radenska wrote:E drage moje svi su izgleda bili na moru osim mene. Evo pruzila mi se prilika da odem 4-5 dana pa ako mi mozete reci gdje mogu naci fin kupaci kostim da nije preskup i neki sorc, znate one kratke sa malo sirim nogavicama.![]()
![]()
Ja predlazem Benetton underwear ducan, ja sam se tamo u jedan zaljubila ali ne mogu da nadem sliku na googlu.
-
zamzija
#1956 Re: What to wear???
i Lisca ima neke kostime na sniženju, pa pogledaj
- alica.k
#1957 Re: What to wear???
jel zna neko ako nosim jedan broj u levi'su da li taj isti broj mogu naruciti i wranglerice?
- Better Man
#1958 Re: What to wear???
Mislim da ne bi trebala imati problema. Ja sam nosio godinama Leviske dok nisam uzeo prve Dieselke (jednostavno Diesel je po pitanju jeansa odavno nadmašio Levis) i broj mi je bio identican kao kod Leviski. Nije mi trebao veči ili manji.alica.k wrote:jel zna neko ako nosim jedan broj u levi'su da li taj isti broj mogu naruciti i wranglerice?
- alica.k
#1959 Re: What to wear???
ma diesel mi uvijek budu cudne oko struka ako uzmem isti broj, tj zavisi mi od modela do modela, i ne smijem to naruciti online :S a najradije bih uzela dieselice il miss sixty (koje su mi isto tako cudne od modela do modela).
wranglerice nijedne nemam, zato i pitam.
na asosu sa ovim 20% off dobijem bilo koje od ovih jeftinije...
wranglerice nijedne nemam, zato i pitam.
na asosu sa ovim 20% off dobijem bilo koje od ovih jeftinije...
-
saga
#1960 Re: What to wear???
ja ni sa samim leviskama ne mogu bez probavanja... prvi put ovaj jedan model kad sam kupila trebao mi 28/34, od tada svaki drugi put, isti model treba mi 29... zadnji put onaj neki curve model, trebalo mi 28
- yellow cat
#1961 Re: What to wear???
nadi, ima li kakvih prijedloga za trudnice?
Pa nije valjda da mi moramo hodati u muževim trenerkama.. 
- Nadinka
#1962 Re: What to wear???
Draga, moracu se potruditi da nadjem nesto i za vas--problem su mi slike iz nasih radnji, nemate pojma koja je to muka poslikat i obraditi i doci do njih ako ne mozes poslikati, a mogu ja vama apraviti prijeldoge onako bez konkretnih cijena i to??yellow cat wrote:nadi, ima li kakvih prijedloga za trudnice?Pa nije valjda da mi moramo hodati u muževim trenerkama..
a evo kome se svdijaju tufnice, kamarica prijedlgoa:
http://malezensketeme.com/post/5362
- AkashaSa
#1963 Re: What to wear???
prijateljica je kupila kupaći kostim tamo ove sezone, obukla ga dva puta i sad je tri broja veći :SGospoda Ministarka wrote:Kupaci mozes naci na svakom cosku na snizenju.radenska wrote:E drage moje svi su izgleda bili na moru osim mene. Evo pruzila mi se prilika da odem 4-5 dana pa ako mi mozete reci gdje mogu naci fin kupaci kostim da nije preskup i neki sorc, znate one kratke sa malo sirim nogavicama.![]()
![]()
Ja predlazem Benetton underwear ducan, ja sam se tamo u jedan zaljubila ali ne mogu da nadem sliku na googlu.
- alica.k
#1964 Re: What to wear???
cudno mi je to, ja njihove sto imam izgledaju svi ko na dan kad sam ih kupila.AkashaSa wrote:prijateljica je kupila kupaći kostim tamo ove sezone, obukla ga dva puta i sad je tri broja veći :S
- yellow cat
#1965 Re: What to wear???
ma ne planiram ništa kupovati, uglavnim nosim tunike na tajice, pa eto, da mi daš ideju sa kojim detaljčićem..Nadinka wrote:Draga, moracu se potruditi da nadjem nesto i za vas--problem su mi slike iz nasih radnji, nemate pojma koja je to muka poslikat i obraditi i doci do njih ako ne mozes poslikati, a mogu ja vama apraviti prijeldoge onako bez konkretnih cijena i to??yellow cat wrote:nadi, ima li kakvih prijedloga za trudnice?Pa nije valjda da mi moramo hodati u muževim trenerkama..
a evo kome se svdijaju tufnice, kamarica prijedlgoa:
http://malezensketeme.com/post/5362
- Nadinka
#1966 Re: What to wear???
eh sto se tice ideja, toga sma ti uvijek puna
, probacu nesto narednih dana
hej zene, znam da ste mi neke kacile i slike cizama nekad, al ne mogu upratiti to, pa mogul vas zamoliti da sta god zelite da kombinujem samo saljite na [email protected]
hej zene, znam da ste mi neke kacile i slike cizama nekad, al ne mogu upratiti to, pa mogul vas zamoliti da sta god zelite da kombinujem samo saljite na [email protected]
- Partizzanka
#1967 Re: What to wear???
u salsi je do neki dan (mozda je jos uvijek ne znam) bilo snizenje farmerica 70% ja kupila iste koje sam kupila i prosle godine - da imam, ne zato sto su mi stare ofucane - i platila ih 40km a prosle godine 160 
-
zamzija
#1968 Re: What to wear???
Partizzanka wrote:u salsi je do neki dan (mozda je jos uvijek ne znam) bilo snizenje farmerica 70% ja kupila iste koje sam kupila i prosle godine - da imam, ne zato sto su mi stare ofucane - i platila ih 40km a prosle godine 160
ne mogu da vjerujem ...
- Partizzanka
#1969 Re: What to wear???
tita mi!!!
trci vidi ima li jos te akcije ... super su im farmerke a ostalo je iza mene nekih 10tak komada
i to sto je najvaznije NISU MALI BROJEVI nego normala
trci vidi ima li jos te akcije ... super su im farmerke a ostalo je iza mene nekih 10tak komada
i to sto je najvaznije NISU MALI BROJEVI nego normala
- idealnolosa
#1970 Re: What to wear???
Kakve su to pantole da kupim?
Zar sad ima snizenja necega sto nije iskljucivo ljetna garderoba?Moglu li igdje naci jaknu zimsku ili kaputic na snizenju,recimo neke zalihe od prosle godine ili tako nesto?
Zar sad ima snizenja necega sto nije iskljucivo ljetna garderoba?Moglu li igdje naci jaknu zimsku ili kaputic na snizenju,recimo neke zalihe od prosle godine ili tako nesto?
- Partizzanka
#1971 Re: What to wear???
SALSA ti je u bbi i ima JAAAAKO dobre farmerke za svakoga - imaju super model za one koji imaju malo ili malo vise stomacica taman kako treba da bude oblikuje figuru a da ne ispadne sve sa strana
i imaju super finog i slatkog prodavaca
e sad ja vam kazem da je snizenje bilo prije par dana(ja svoje kupila u cetvrtak prosli) ... ako ste zakasnile nemojte mene da tucete
e sad ja vam kazem da je snizenje bilo prije par dana(ja svoje kupila u cetvrtak prosli) ... ako ste zakasnile nemojte mene da tucete
- lipstick
-
hocunecu
#1973 Re: What to wear???
ima li kakvih za one sa malo ili malo vise dupetaPartizzanka wrote:SALSA ti je u bbi i ima JAAAAKO dobre farmerke za svakoga - imaju super model za one koji imaju malo ili malo vise stomacica taman kako treba da bude oblikuje figuru a da ne ispadne sve sa strana![]()
- Partizzanka
#1974 Re: What to wear???
e ne znam ti tacno ali oni su meni jedini koji imaju farmerke ove sto spomenuh i doobro i dupe u njima izgleda
- Ma.Le.Na
#1975 Re: What to wear???
meni njihove farmerke nisu za zene s oblinama
sori zene al tako je kako je
mozda sakrije taj stomak i to...al ja s tim nemam problema
ja imam problema juznije
tako da mi ne trebaju te sto daju efekat vece guze

sori zene al tako je kako je
mozda sakrije taj stomak i to...al ja s tim nemam problema
ja imam problema juznije
tako da mi ne trebaju te sto daju efekat vece guze