Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ne treba to bas malo je skuplje i komplikovanije. Ova mu je stvar puno bolja>>>>>>. http://www.ebay.com/itm/200M-EDUP-Power ... 5ae9751d81
A i ne treba ti vise od 85Mps ovaj je cak 200Mps. Ja koristim 85Mps za moj STB Cnx nano converted to Ilink i preko privatnog servera sa 85Mps super konekcija
Btw, zna li neko gdje se u Sarajevu mogu kupiti iste, naravno, a da su original???
Hvala
Nikad ne mozes znati 100% da su orginal ali ja bih vjerovao ovom prodavcu...ima odlican feedback a i cijena je tu negdje.
U Sarajevu mozes kupiti gotovo u svakoj boljoj prodavnici suncanih naocala (oko 300 km)
dark side of the moon wrote:Nikad ne mozes znati 100% da su orginal ali ja bih vjerovao ovom prodavcu...ima odlican feedback a i cijena je tu negdje.
U Sarajevu mozes kupiti gotovo u svakoj boljoj prodavnici suncanih naocala (oko 300 km)
Hvala za info. Vjerovatno ću uzeti ove sa eBay-a, jer sam kontaktirao prodavača i već dogovorio da (ako se odlučim za kupovinu) u pošiljci istakne nižu cijenu i da su iste poslane kao poklon.
Savjet: naručio sam nešto iz Njemačke, stiglo sve uredno. Shiping za BiH bio 20 €. Međutim, na pošiljci koja je poslana preko Deutsche Post ima zaljepljena cijena od 9,50 €. Imam li osnova tražiti refund od prodavca od 10,50 € ili eventualno da se žalim eBay-u?
Grof wrote:Savjet: naručio sam nešto iz Njemačke, stiglo sve uredno. Shiping za BiH bio 20 €. Međutim, na pošiljci koja je poslana preko Deutsche Post ima zaljepljena cijena od 9,50 €. Imam li osnova tražiti refund od prodavca od 10,50 € ili eventualno da se žalim eBay-u?
Prijedlozi?
Izradio te za poštarinu, nije provjerio kolika je cijena poštarine nego je lupio od oka cijenu.
Covjek nije pitao za cijenu proizvoda vec za dostavu.
Prodavac je rekao 20 a dostava je bila 8-9ili koliko vec, nije ni bitno.
Kontaktiraj prodavca prvo, pa onda ebay i vidi imas li razloga da se zalis.
meni je prodavac jednom rekao da mu pise da je dostava $15 al da sigurno nije toliko i da ce mi vratiti sve preko onoga koliko dostava bude. Tako je i bilo, dostava bila upola manja i on mi vratio tu lovu uredno u roku od 1 dana.
Poslao sam prodavcu upit pa ću čekati odgovor. Ako ne bude ponudio neki logičan razlog, kontaktirat ću eBay. Ne radi se o velikom iznosu, ali princip je princip. Dosta njih ustvari zarađuje na shipingu.
Melami wrote:Covjek nije pitao za cijenu proizvoda vec za dostavu.
meni je prodavac jednom rekao da mu pise da je dostava $15 al da sigurno nije toliko i da ce mi vratiti sve preko onoga koliko dostava bude. Tako je i bilo, dostava bila upola manja i on mi vratio tu lovu uredno u roku od 1 dana.
Nema to veze, on je rekao da je postarina 20 i ti pristao na 20. Ne pise nigdje da iznos postarine mora biti po cjenovniku neke firme koja vrsi dostavu. Mozda ima troskove pakovanja ili dostave do poste i sl. Mislim da nemas osnova za neku zalbu ali u svakom slucaju kontaktiraj prodavca i mozda ti vrati razliku da mu ne ostavis negativan feedback
Melami wrote:Covjek nije pitao za cijenu proizvoda vec za dostavu.
Nema to veze, on je rekao da je postarina 20 i ti pristao na 20. Ne pise nigdje da iznos postarine mora biti po cjenovniku neke firme koja vrsi dostavu. Mozda ima troskove pakovanja ili dostave do poste i sl. Mislim da nemas osnova za neku zalbu ali u svakom slucaju kontaktiraj prodavca i mozda ti vrati razliku da mu ne ostavis negativan feedback
i ja sam tako pomislio na prvu ali ebay uzima proviziju od svake transakcije, pretpostavljam da u to nije uracunat shipping tako da ako je on zaradio na shippingu onda je on tu izradio ebay.
Jel to i kod vas pocelo kasniti? Meni je prosle godine dolazilo sve na vrijeme, ali ove godine sve kasni ili ne dodje. Ili su se kinezi pohasili ili nas sve neko kolektivno hebe iz nase poste. Nesto sam kupio sa klix i poslao im poruku da mi nije stiglo ni nakon dva mjeseca i jos nista mi nisu javili(rekli su provejriti sa njihovom postom). Bice na kraju halili Huso materi ... Jos uvijek mi ni ebay nije odgovorio na onaj moj mail, a proslo je 6 dana....
Kazem vam ili treba prestati narucivati od kineza( pohasili se i kontaju da smo levati) ili nas levate nasi carinici i postari. Mozda citaju sve ovo i kontaju ne treba isporuciti, dobice oni svoj novac nazad. Boli njih sto ce nam kinezi prestati isporucivati bilo sta kad vide da lafo nista ne stize...