Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Btw, evo INDITEX spanski danas izdao par konkursa za posao na posao.ba, otvaraju ured u Sarajevu, izgleda da bi nam uskoro ipak mogli stici Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, i ostali.
pa pita se ne pravi tako što stavis praznu tepsiju u rernu
Tako da i Zara da bi otvorila shop mora imati neki office i ljude koji ovdje rade
A siguran sam da će to ibti prvo u SCC
Taman na proljece 2013
Je li neko bio u Lindexu u BBI?
Ja jos nisam... a jedva cekam. Importane mi nikako nije bio usput, a sjecam se da su finih stvari imali,
posebno vesa...
Lipstick Jungle wrote:ja bih voljela raditi u Inditexu
Ja jos nisam... a jedva cekam. Importane mi nikako nije bio usput, a sjecam se da su finih stvari imali,
posebno vesa...
Ko ne bi volio ... ali pogledao sam oglase i traze jako kvalificirano osoblje sa velikim radnim iskustvom.
U sustini ne krivim ih, svi zele sposobne i iskusne radnike, ali ne mora znaciti da i oni koji imaju manje staza ili nikako nisu sposobni ... a i njima se mora dati prilika.
posebno vesa...
Bila ja,ima svega,kupila kapu/sesiric za zime,svasta mi se svidjelo,a ni cijene nisu lose..
posebno vesa...
Ko ne bi volio ... ali pogledao sam oglase i traze jako kvalificirano osoblje sa velikim radnim iskustvom.
U sustini ne krivim ih, svi zele sposobne i iskusne radnike, ali ne mora znaciti da i oni koji imaju manje staza ili nikako nisu sposobni ... a i njima se mora dati prilika.
ja bih se svakako prijavila kad bih se pronasla u nekom od oglasa koji su trenutno otvoreni,
imala iskustvo ili ne...
ali ovo nije tema sada.
nego alice, koliko je kod njih ves?
jesu cijene slicne h&m vesu?
10-15eura grudnjak ?
StupskaBitanga wrote:pa pita se ne pravi tako što stavis praznu tepsiju u rernu
Tako da i Zara da bi otvorila shop mora imati neki office i ljude koji ovdje rade
A siguran sam da će to ibti prvo u SCC
Taman na proljece 2013
Bice gdje Azel neki dan otvorio svoju radnju, ono se cuva za Zaru
Nisu vec sada otvorili office za tamo negdje 2013...