BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Šibicar

#1951 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Šibicar »

zecko_kupuz wrote:Lyon odustao čim su čuli da Benfica gubi. :P Pjanić na nivou čitave momčadi. Mogao bi sada profitirati ako se Gourcuff ozbiljnije povrijedio. :-?
Ja i buraz prije tekme komentarišemo i baš govorimo,da se hoće povrijediti,kad gle čuda,onaj mu zamalo nogu nije otkinuo.Konatam kasnije,koliko li je Bošnja večeras imalo želju za povredu Gourcuffa,čak je dobro i prošao. :oops:
Baron_Samedi

#1952 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

ajvardedo wrote:
Baron_Samedi wrote:Gourcuff je jedan od boljih veznjaka ima dvije godine. van der Vart je bio play (u HSV-u) ali je u Tott pomjeren na poluspica i odlicno se snalazi.

Mene ne zanima kakav je Modric tip playa (ima ih vise vrsta) ali znam da obojica imaju tu ulogu, a u njegov posao spadaju i asistenije. (Jenas ili Hudlestone igraju zadnjeg veznog)

Statistika pokopava Modrica, od kojeg je Kranjcar daleko bolji igrac. Moram ubacit Kranjacar u pricu, jer zli jezici misle da ne podnosim Modrica samo zato sto je Hrvat.

Dakle:
0, NULA, NARA, NIX, ZERO...asistencija playmakera Modrica u 11 tekmi. Statistika je neumoljiva. (recimo Crouch trenutno ima 6) Jednako los je bio i lani. Bane Ivanovic je imao vise asistencija, ili recimo epizodisti Zhirkov i Kanu.

Nemojte vise o hobitu, molim vas... :wink:
ja mislim da je vecerasnja utakmica sasvim dobar odgovor na tvoj komentar...da parafraziram:Nemoj,Barone,vise o hobitu...molim te.i da dodam tottenham igra s dva zadnja vezna.jedan je jenas ili hudllestone(palacios).pitanje za 100 poena...ko je drugi?jedan alex ferguson kaze za modrica da je odlican igrac i vec ga je pokusavao dovesti u man utd.al ko je ferguson za takvog znalaca kao sto je nas baron. nije mire jos uvijek klasa hobita.vjerovatno ce biti,al jos nije...bar u reprezentaciji.i jos nesto, sigurno ne podnosis hobita zato sto si hajdukovac :-D :-D :-D
Breakinkg News!

Stadium Delirium!

Posjetila nas Halejeva kometa, oliti: zabio Modric!

I sta kazes, htio ga dovest SAFudin? Da, bas kao i Barca. Modric je prosjecan igarc. I sama cinjenica da si dosao meni vadit mast, svjedoci o tome kako on rijetko kad bljesne. Eto, desilo se veceras. I ? Sta li bi tek bilo da je sa 20 g. zabio 5 golova u LP? Mozda bi Laporta prodao Nou Camp da ga dovede?

Modric nije zadnji vezni, iako se moze vodit pod all-rounder. Nekad Zokora, danas Jenas, Huddlestone ili Palacios- to su im zadnji vezni.

Vjerovatno si htio natuknut da je Modricu zabranjeno da asistira?! Ok, moguce je.

Serem se na Lukicu

PS nisam hajdukovac, vec vehabija
zlajapravaraja

#1953 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zlajapravaraja »

samo malo wrote:Utrpa ga hobit momacki

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... n-7654938/

Igra i Schalke sve bolje, na zalost to moze samo znaciti da im nece trebati Misimovic u zimskom prelaznom... sad je Magath nasao sistem, i drzat ce on to do kraja sezone.

Pjanic opet nista nije pokazao, steta. Ali meni je sav ovaj Lyon ko smlate, nije do igraca cini mi se, koliko do trenera.
Misimovic nece nigdje u zimskom prelaznom. Naime, UEFA dozvoljava jednom igracu da u toku jedne sezone moze nastupiti za maksimalno 2 kluba, sto je nas Miske vec ispucao: igrao je utakmice i za Wolfsburg i za GS.

Ne znam je li na to mislio kada je se prenemagao po terenu na treningu... :roll:
samo malo

#1954 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by samo malo »

E to nisam znao, on znaci ne moze nigdje ove zime.

A prebacen u drugi tim.

Nije dobro, na proljece ce trebati reprezentaciji, ako je i bude (mislim na mogucu suspenziju)
Baron_Samedi

#1955 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Heh, tugo moja :D Dobro je decko, uocavam da je u pitanju neki kinder.

Moj jedini argument je statistika, a ona je surova prema Lukici-kljukici. On je playmaker Tottenhama ma kako se zbog njegove metiljavosti cinilo drugacije. I sam Redneck ga smatra takvim. Reziserom.

Nisam vehabija, zasto sve uzimas zdravo za gotovo? :D Bio sam perspektivan junior Zrinjskog, kad se jednog dana iza coska ukazao ON - covjek koji mi je prekinuo karijeru bespostednim startom. Vec tada je fizicki dominirao.

Elem. Tema je BH reprezentativci i potencijalni rep. vol3 a ne Luka Modric. O njemu mozemo na kraju sezone, kad se bude sumirala statistika.

Lijepi pozdrav.
samo malo

#1956 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by samo malo »

Neko rece da je Modric sinoc imao previse pogresnih dodavanja.

Od 97 pokusaja, precizno je bilo 86 pasova ili 90%.

Neko nemaju toliko ni u cijeloj sezoni :D

Ali stvarno, nije tema Modric. Sto nema Lige UEFA veceras?
Frankyee

#1957 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Frankyee »

Pjanic nikako da se izbori za bolju poziciju, bar da promijeni klub mozda bi stigao do redovne prve postave.

Nadam se da ce Miske da popravi stvari sa trenerom jer bez igre u prvom timu svim igracima pada vrijednost ali i osjecaj za igru. Zaista nevjerovatno da je nakon dvije sezone kada je bio u samom vrhu veznjaka Njemacke lige doslo do toga da ide u drugi tim kluba koji je sredini Turske lige? Rumuni su pijanice obicne,...
Bosanski_kralj

#1958 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

samo malo wrote:Neko rece da je Modric sinoc imao previse pogresnih dodavanja.

Ja sam prenio ono što je Zajec komentarisao, ali za I poluvrijeme. ;-)
extraordinary

#1959 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Zajec je šaban, kad su igrali Inter i Tottenham, rekao je da je Inter pao nakon što je Maicon zamijenjen, a Maicon nije uopšte zamijenjen, čak nije ni poziciju zamijenio.
Obuca9

#1960 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Bez ljutnje, ali ovo mi upade u oči :lol: :lol:

Tema: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3 :D
smoki_choko

#1961 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

nisi ti pogrijesio, ovo je tema hrvatski reprezentativci i potencijalni hrv. reprezentativci + liga Uefa
samo malo

#1962 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by samo malo »

extraordinary wrote:Zajec je šaban, kad su igrali Inter i Tottenham, rekao je da je Inter pao nakon što je Maicon zamijenjen, a Maicon nije uopšte zamijenjen, čak nije ni poziciju zamijenio.
+ sto ga je Bale pretrcavao kao kuhinjsku stolicu

Ibisevic dao gol za Hoff
Djokej

#1963 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

[urlhttp://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=23630][/url]
Jos jedan Bosanac potpiso za Stoke..
therrarrius

#1964 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by therrarrius »

Djokej wrote:[urlhttp://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=23630][/url]
Jos jedan Bosanac potpiso za Stoke..
Ne valja link, hajd recider ko i sta?
Djokej

#1965 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

Suljević potpisao za Stoke City
Mladi Suljević, koji je potpisao za Stoke, ove sedmice dao je intervju švedskom portalu Svenskafans.

Smajl Suljević, mladi je napadač koji je nedavno potpisao ugovor sa Stoke Cityjem. Ove sedmice dao je intervju za švedske medije.

- Jedno vrijeme sam bio bez angažmana, zbog određenih problema, a fudbal sam igrao jedino na igralištu sa prijateljima. Na ljeto, jednoga dana, sportski menadžer Dalkurda Elvan Cicen došao je pred moju školu i pitao me da li želim trenirati sa Dalkurdom. Od toga dana, tj. od 12. godine igram za Dalkurd. – rekao je, između ostaloga, na početku razgovora mladi Bosanac za Svenskafans.

Sa 14 godina debitirao je za prvi tim švedskog trećeligaša, a bio je redovno pozivan i u kampove švedske reprezentacije te je upisao i jedan nastup protiv Finske. Nedavno je potpisao za Stoke.

- Prije mjesec dana boravio sam na probi u Engleskoj. Proveo sam tamo dvije sedmice, a zatim sam se morao vratiti kući. Međutim, Stoke je želio da opet dođem i ponudili su mi dvogodišnji ugovor, koji sam prihvatio. Od prvog mjeseca naredne godine postajem njihov član – ističe talentirani mladić.

Smajl ističe da mu je fudbalski uzor Leo Messi, a na upit novinara koji mu je bh. igrač najdraži, izgovorio je ime Edina Džeke.

Suljević još nije odlučio za koju će zemlju igrati, ali nadamo se da će ipak odabrati bh. dres, koji postaje sve sjajniji u očima naših mladića širom Evrope.
therrarrius

#1966 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by therrarrius »

Djokej wrote:Suljević potpisao za Stoke City
Mladi Suljević, koji je potpisao za Stoke, ove sedmice dao je intervju švedskom portalu Svenskafans.

Smajl Suljević, mladi je napadač koji je nedavno potpisao ugovor sa Stoke Cityjem. Ove sedmice dao je intervju za švedske medije.

- Jedno vrijeme sam bio bez angažmana, zbog određenih problema, a fudbal sam igrao jedino na igralištu sa prijateljima. Na ljeto, jednoga dana, sportski menadžer Dalkurda Elvan Cicen došao je pred moju školu i pitao me da li želim trenirati sa Dalkurdom. Od toga dana, tj. od 12. godine igram za Dalkurd. – rekao je, između ostaloga, na početku razgovora mladi Bosanac za Svenskafans.

Sa 14 godina debitirao je za prvi tim švedskog trećeligaša, a bio je redovno pozivan i u kampove švedske reprezentacije te je upisao i jedan nastup protiv Finske. Nedavno je potpisao za Stoke.

- Prije mjesec dana boravio sam na probi u Engleskoj. Proveo sam tamo dvije sedmice, a zatim sam se morao vratiti kući. Međutim, Stoke je želio da opet dođem i ponudili su mi dvogodišnji ugovor, koji sam prihvatio. Od prvog mjeseca naredne godine postajem njihov član – ističe talentirani mladić.

Smajl ističe da mu je fudbalski uzor Leo Messi, a na upit novinara koji mu je bh. igrač najdraži, izgovorio je ime Edina Džeke.

Suljević još nije odlučio za koju će zemlju igrati, ali nadamo se da će ipak odabrati bh. dres, koji postaje sve sjajniji u očima naših mladića širom Evrope.
Drzim fige :thumbup:
zecko_kupuz

#1967 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Smajl? Smiley? :D
jeza u ledja

#1968 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Smajl, jur on kendid kemera! :D
smoki_choko

#1969 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

-Husejinović astistirao za treći gol Almeide
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=11454

-Senad Lulić strijelac u trijumfu Young Boysa
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=11450
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#1970 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by A1fa »

smoki_choko wrote:-Husejinović astistirao za treći gol Almeide
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=11454

-Senad Lulić strijelac u trijumfu Young Boysa
http://www.scsport.ba/bs/tekst.php?ID=11450

Samo naprijed, pogotovo Said :D
iako se bojim da mu je i ovo kod Schaafa džaba, čim se vrate ovo neki ozlijeđeni, Said će opet na tribinu!
zecko_kupuz

#1971 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Said puno petlja i zato nažalost neće daleko dogurati.
Eborg

#1972 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

A nije nešto ni realan dečko. Odbio igranje u U-21 reprezentaciji, nije naučio njemački jezik, nije se uspio probiti ni u Kaiserslauternu... :roll: Uglavnom, nivo Vladavića i sličnih igrača koji samo "Sportu" valjaju i svako malo ih traže veliki klubovi. :roll:

Kad mu istekne ugovor potucat će se možda malo po njemačkim nižim ligama i onda standardno Belgija, Bugarska, Turska, Rumunija, Rusija i slične lige, možda čak malo i PL BiH. :-)
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#1973 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by A1fa »

Eborg wrote:A nije nešto ni realan dečko. Odbio igranje u U-21 reprezentaciji, nije naučio njemački jezik, nije se uspio probiti ni u Kaiserslauternu... :roll: Uglavnom, nivo Vladavića i sličnih igrača koji samo "Sportu" valjaju i svako malo ih traže veliki klubovi. :roll:

Kad mu istekne ugovor potucat će se možda malo po njemačkim nižim ligama i onda standardno Belgija, Bugarska, Turska, Rumunija, Rusija i slične lige, možda čak malo i PL BiH. :-)
Još mu nije kasno da se disciplini nauči, samo mu to fali da postane solidan igrač, a time i materijal za reprezentaciju.
Tu mi uvijek naumpadne jedan moj poznanik, koji je kao jedna od najvecih mladih nada i talenata BIH nogometa prije skoro 10 godina (sto je sigurno i bio) uspio da dogura i do juniora Genka. Ali onda umjesto da trenira, malo laptop, malo internet (popularni mirc :D ) malo koke i izlasci do sabaha....sad se potuca po prvoj federalnoj ligi, a sve zbog neozbiljnosti :roll:
burgundy

#1974 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by burgundy »

Roma zainteresovana za Muhameda Subašića.
Baron_Samedi

#1975 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Ima li gdje Ibisev gol...Nesto ste slabo azurni ove godine :roll: Zalizani, jesi ziv?
Post Reply