Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#1951 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Koja karanana ovaj HSV posto to je cudo jedno, ljudi ne mogu dva pasa sastavit, odron majkemi! Da ne dadose onaj gol za izjednacenje na foru, ne bi ga nikad ni dali. Dugo nisam vidio nekreativniju ekipu, dugo bas! NAkvih milion igraca dovedose, te nakva djeca iz Chelsea, ovo ono, a ljudi nemaju kreatora igre, uzas! :? :-? :roll:
ultima_palabra

#1952 Re: Bundesliga

Post by ultima_palabra »

Vala je sramota da klub sa tradicijom Hamburga bude bilo čija ispostava :-) Ne znam kako više trpe tog Arnesena...
Baudelaire

#1953 Re: Bundesliga

Post by Baudelaire »

Meni je HSV već dugo najodvratniji njemački klub. Nikakve igre, niti jednog igrača zbog kojeg bi vrijedilo doći i gledati ovaj klub. Samo staro ime, već dugo ništa ne predstavljaju u prvenstvu.
missko

#1954 Re: Bundesliga

Post by missko »

Sreca njihova pa imaju kandidata gorih od njih za ispadanja kao Herta, Hofenhajm, Lautern a mislim da ce se Augsburg i iskreno se nadam zbog MUjdze i Frajburg spasiti, tako da su jos u igri.
vee-jay

#1955 Re: Bundesliga

Post by vee-jay »

sto je losije HSVu to je bolje za Barbareza :D
groove

#1956 Re: Bundesliga

Post by groove »

hsv je i ocekivao tesku sezonu. oko 15 igraca je napustilo klub i najmanje toliko novih je doslo. i sad tu ocekivati da izbore dobar plasman je smijesno :-)
citadela

#1957 Re: Bundesliga

Post by citadela »

A ja Neuera :-) umalo...
groove

#1958 Re: Bundesliga

Post by groove »

ovaj babbel u stutgartu nista nije uspio :-) berlina je vratio u bundesligu samo zato sto su imali najskuplju ekipu a onda u ovoj sezoni je pokazao sta zna kao trener :-) u hofenhajmu opet nista... :-)
sad kad ga na kraju sezone izbace, gotova je njegova trenerska karijera... :thumbup:
BHF_Manijak

#1959 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

U Herzhi je ove sezone dobar poso radio, ali zbog nesuglasica ga otjerase! On dok je vodio Herthu, nije se borila za opstanak! :wink:
vox-populi

#1960 Re: Bundesliga

Post by vox-populi »

Ukoliko HSV ispadne, to ce biti prvi put da se takmice u nizem rangu od osnivanja Bundeslige. Btw, HSV je jedini tim koji je u prvoj ligi od njenog osnivanja. Bilo bi mi zao da ispadnu, mada je moj omiljeni tim iz Hamburga St. Pauli.

Hoffenheimu se ne pise dobro, u uzasnoj su formi i ukoliko danas izgube, a sve su prilike da hoce, zreli su za drugu ligu.
Augsburg u posljednje vrijeme igra dosta dobro, vjerovatno ce opstati. Hertha mozda, cini se da ni Rehagel nece moci da pomogne.
groove

#1961 Re: Bundesliga

Post by groove »

i u stutgartu je na pocetku radio ok. i onda uvijek dolazi nekakva kriza. sta znas kakve su se stvari dogodile u berlinu pa su ga izbacili. evo on dodje u hofenhajm i sad je menadzer tanner morao da napusti. babbel je sad trener i menadzer :-) boga pitaj kakve on ima vizije...
s ovom ekipom hofenhajma jedan schaaf bio igrao za cl-mjesta.
Ali_G

#1962 Bundesliga

Post by Ali_G »

Ocrniste vi Hoff, a oni okrenuse Gladbacha. Sad jos da Schalke odigra ostatak sezone kako treba. Nisu ovi jos dorasli nekom jacem takmicenju.
vox-populi

#1963 Re: Bundesliga

Post by vox-populi »

Ali_G wrote:Ocrniste vi Hoff, a oni okrenuse Gladbacha. Sad jos da Schalke odigra ostatak sezone kako treba. Nisu ovi jos dorasli nekom jacem takmicenju.
I stand corrected. Jebiga, iznenadise me. Pozitivno.
missko

#1964 Re: Bundesliga

Post by missko »

vox-populi wrote:
Ali_G wrote:Ocrniste vi Hoff, a oni okrenuse Gladbacha. Sad jos da Schalke odigra ostatak sezone kako treba. Nisu ovi jos dorasli nekom jacem takmicenju.
I stand corrected. Jebiga, iznenadise me. Pozitivno.
Nista oni nisu iznenadili, nego ih sreca posluzila, prvi sut na gol imali u 72 minuti, jad i tuga i cemer ih je bilo gledati, blago Seji sto mu istice ugovor.
vox-populi

#1965 Re: Bundesliga

Post by vox-populi »

missko wrote: Nista oni nisu iznenadili, nego ih sreca posluzila, prvi sut na gol imali u 72 minuti, jad i tuga i cemer ih je bilo gledati, blago Seji sto mu istice ugovor.
Jebiga, pisu se tri boda, i to u gostima. Sreca ili ne, ja sam se iznenadio.
groove

#1966 Re: Bundesliga

Post by groove »

izgleda da se igraci gladbaha nisu bili dovoljno odmorili od srijede :(
fosil

#1967 Re: Bundesliga

Post by fosil »

groove wrote:izgleda da se igraci gladbaha nisu bili dovoljno odmorili od srijede :(
Izgleda, ali i redovna smo musterija Hoffenheimu. Sto se Seje tice, nebi mi bilo krivo da ga Gladbach dovede. :D
pirmin

#1968 Re: Bundesliga

Post by pirmin »

groove wrote:izgleda da se igraci gladbaha nisu bili dovoljno odmorili od srijede :(
Gladbach je poceo pucati od jedva izvucenog remija sa HSV-om.

Nemaju oni kuveta za cijelu sezonu.
BASS

#1969 Re: Bundesliga

Post by BASS »

Ja imam neki feeling da ce gladbach zavrsiti na 5 ili 6 mjestu,CL je za njih preveliki zalogaj + kljucni igraci napustaju,za njih je EL,a oni to i znaju .Nesto slicno se prosle godine desilo Mainzu,s tim da oni nisu nista napravili ni u EL.
Shalke treba u CL,oni ce barem nesto i da naprave tu,pa i Leverkusen,po mom misljenju napravit ce oba ta kluba vise i od Dortmunda,ako se plasiraju u CL.
groove

#1970 Re: Bundesliga

Post by groove »

BASS wrote:Ja imam neki feeling da ce gladbach zavrsiti na 5 ili 6 mjestu,CL je za njih preveliki zalogaj + kljucni igraci napustaju,za njih je EL,a oni to i znaju .Nesto slicno se prosle godine desilo Mainzu,s tim da oni nisu nista napravili ni u EL.
Shalke treba u CL,oni ce barem nesto i da naprave tu,pa i Leverkusen,po mom misljenju napravit ce oba ta kluba vise i od Dortmunda,ako se plasiraju u CL.
ma nema sanse da gladbah zavrsi na 5. mjestu :-) a leverkuzen ima odlicne igrace ali s ovim trenerom nisu zasluzili ni el :thumbup:
za el bi volio werder, stutgart i wolfsburg :thumbup:
missko

#1971 Re: Bundesliga

Post by missko »

BASS wrote:Ja imam neki feeling da ce gladbach zavrsiti na 5 ili 6 mjestu,CL je za njih preveliki zalogaj + kljucni igraci napustaju,za njih je EL,a oni to i znaju .Nesto slicno se prosle godine desilo Mainzu,s tim da oni nisu nista napravili ni u EL.
BvB-u nije prioritet LP, oni prvo zele da postanu redovni i stabilni prvaci BL :D :D dok Leverguzen i Salke to nece nikad ni dozivjeti da pronosaju salataru :D
fosil

#1972 Re: Bundesliga

Post by fosil »

Nema sanse da ce Gladbach ispusiti 4. mjesto, cak sta vise ubjedjen da ce se direktno u CL.
BASS

#1973 Re: Bundesliga

Post by BASS »

Budemo vidjeli,ja bi volio da neko jaci ide u CL,neko sa iskustvnom i kadrom,realno koliko god Gladbach bio drag klub nekome,oni nisu za CL.
missko

#1974 Re: Bundesliga

Post by missko »

BASS wrote:Budemo vidjeli,ja bi volio da neko jaci ide u CL,neko sa iskustvnom i kadrom,realno koliko god Gladbach bio drag klub nekome,oni nisu za CL.
Ti Boga mi ko pravi svabo, trudis se da nabiju koeficijent da po BL igra u Evropi :D
Onako kako igra Gladbah, moze proci na tekmama LP jer uvijek one kontraske ekipe igraju dobro turnire.
Evo vidi Hanovera.
Leverguzen je pokazao koliko moze u LP mislim primit komada.
Mainz je bilo milina gledat kao i BvB ali to ne prolazi na turnirima gdje se igraju 2 tekme.
Post Reply