Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote:Vedo,,krampa,,treci sto sam sebi neko jede dzigere
samo da se zna da sam bio ironican
inace vedo
Ma nisam ni kontao na tebe boze sacuvaj,jos dodjete haman ko komsije.Znas ima tipova koji jednostavno ne cijene necije znanje,ljudskost,velicinu,humanost ...A Vedo ko Vedo odradjuje svoj posao ,jbga kad ide ide kad ne ide ni Vedi nije svejedno.Ali pojedinci naucili nase igrace castiti kojekakvim krampama,klocevima,karinasima ... A posto Vedo vjerovatno cesto navrati ovdje samo poruka,,tvoja raja iz St.L je uvijek uz tebe,,
Vedo nije bio tako los , kad cijela ekipa a narocito taktika podbaci onda je tesko jednom igracu da nesto uradi, pogotovo jer ga Susic koristi kao jednog od dva spica.
leet wrote:Наравно да је смијешна цифра, само погледај пар задњих трансфера на тржишту.
Него један Матео Ковачић вриједи више и од Ибишевића и Пјанића по тој смијешној страници.
Пјанић је ИГРАЧИНА за Ведада.
pjanic je svaku tekmu za nas protiv jacih podbacio, nema ga sakrije se dok je miske barem nesto pokusavao.
mi svi dizemo i volimo pjanica zbog njegovog karaktera jer je to i zasluzio, ali polako vise on jos nije izrastao u i igraca koji rijesava nase utakmice.
leet wrote:Наравно да је смијешна цифра, само погледај пар задњих трансфера на тржишту.
Него један Матео Ковачић вриједи више и од Ибишевића и Пјанића по тој смијешној страници.
Пјанић је ИГРАЧИНА за Ведада.
pjanic je svaku tekmu za nas protiv jacih podbacio, nema ga sakrije se dok je miske barem nesto pokusavao.
mi svi dizemo i volimo pjanica zbog njegovog karaktera jer je to i zasluzio, ali polako vise on jos nije izrastao u i igraca koji rijesava nase utakmice.
Misimović ima vrijednost u napadu i dok je lopta kod nas ali kad se lopta izgubi u odbrani imamo igrača manje... ja se ne siječam baš da je protiv jačih ekipa baš on nešto ekstra pokušavao, obično je njihov recept jednostavan agresivan pritisak (ili flaster) na Misimovića i Pjanića i dva odbranbena igrača na Džeki... jer kad utuše sredinu BIH počne se nabijati duge lopte naprijed... (utakmice protiv Portugala i Francuske recimo, osim utakmice u Francuskoj gdje smo parirali ali je sudija odradio svoj posao "pošteno" za Platinija mada ako smo iskreni da su tada igrali Ribery i Benzema bila bi ipak druga priča)
ja bih hajrovića ubacio umjesto ibiša i rahimu umjesto misketa
u drugom pol...ako ne bude išlo..jbg,,,ubaciti ibiša i misketa
znam da je suša govorio na početku kvala da će jednu tekmu igrati sa jednim napadačem
to je možda trebalo biti protiv slovaka,,al et..šta je tu je...idemo u žilinu naplatit dugove