Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Koshpa
- Infaze Studio
- insaneinthebrain
#1953 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
cetvorica ga zaganjala 
na vrijeme je opalio
na vrijeme je opalio
- Don Zivconi
#1954 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Rece Pape da ga miske najvise podsjeca na njega
na nacin igre i nesto u vezi kila 
-
deni333
- Don Zivconi
- SkyLimit
#1957 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Zanneti,rođen 1973 godine

Misimović,rođen 1982 godine

Čovjek izgleda na terenu kao da je upravo stigao iz kafane nakon dvije velike porcije sa lukom i litra pive,vremena ima dovoljno a valjda i motiva da se dotjera to Svjetskog prvenstva,da bude fit za tih par utakmica koje će mu predstavljati vrhunac karijere.On uopće nije star,da je maksimalno posvećen fudbalu mogao bi biti naš glavni igrač na prvenstvu te igrati za reprezentaciju još nekoliko godina.A ovako ne može niti igrati u prvoj postavi na prvenstvu,a po završetku najbolje da se oprosti i dostojanstveno ode u legendu.

Misimović,rođen 1982 godine

Čovjek izgleda na terenu kao da je upravo stigao iz kafane nakon dvije velike porcije sa lukom i litra pive,vremena ima dovoljno a valjda i motiva da se dotjera to Svjetskog prvenstva,da bude fit za tih par utakmica koje će mu predstavljati vrhunac karijere.On uopće nije star,da je maksimalno posvećen fudbalu mogao bi biti naš glavni igrač na prvenstvu te igrati za reprezentaciju još nekoliko godina.A ovako ne može niti igrati u prvoj postavi na prvenstvu,a po završetku najbolje da se oprosti i dostojanstveno ode u legendu.
- SkyLimit
#1958 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Gledaj linije,ko maneken kad ga je Magath pritisnuo u Wolsburgu,i naravno Misimović tada postaje najbolji asistent Bundeslige

A danas

A danas

- nKrkan
#1959 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ja stvarno ne znam odakle Papetu muda pa ga je ono jedno vrijeme ostavljo na klupi
- SkyLimit
#1960 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Upozoravam ga stalno. Ima sedam-osam kilograma viška. Kada dođe brža i okretnija ekipa, naravno da ne može napraviti ništa. No, Misimović je pametan momak i vjerujem da čita novine. Nadam se da je svjestan svoje situacije. Mogao sam do sada malo zažmiriti, ali kada budem sastavljao konačan spisak za SP, odlučit ću pošteno. Neće biti milosti, bez obzira o kojem se igraču radi. Zato, i on i ostali moraju povesti računa o sebi - kaže Sušić.
- Infaze Studio
#1961 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Muda su bila tu dok Miske nije poteg'o mitraljez .nKrkan wrote:Ja stvarno ne znam odakle Papetu muda pa ga je ono jedno vrijeme ostavljo na klupi
Ali, cini se da ce Pape sada potezati mitraljeze pred SP. (mada bih ja volio da je to vec pocelo sad pred Argentinu)
- ljevoruki
#1962 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nece Pape rafalat' po Misketu prije SP.Infaze Studio wrote:Muda su bila tu dok Miske nije poteg'o mitraljez .nKrkan wrote:Ja stvarno ne znam odakle Papetu muda pa ga je ono jedno vrijeme ostavljo na klupi
Ali, cini se da ce Pape sada potezati mitraljeze pred SP. (mada bih ja volio da je to vec pocelo sad pred Argentinu)
Vodice on njega jer je zasluzio i treba ga nagraditi - da li ce igrati je pitanje veliko.
Miske ce valjda doci pameti i spremiti se za SP, to mu je zadnji voz.
Ako ne onda sam pao sam se ubio.
- Zatamnjena stakla
#1963 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Đeš ba Zanetija i Misketa upoređivat.
- Saian
#1964 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Tachnije, to bi islo, "Djesh ba Zannetija i ____________ usporedjivat!"

- noiserr
#1965 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Miske i Muslimovic slave kineski FA kup
- luckylaka
#1966 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jel ista jaci kup od Kup BiHnoiserr wrote:
Miske i Muslimovic slave kineski FA kup
- Logovan
- luckylaka
#1968 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ja mislim da je ova utakmica samo bila mala nagrada igracima za izboreno S.P.Sam PAPE je rekao,,okrecemo list pred nama je S.P.,,Ne mogu docekati da vidim te promjeneInfaze Studio wrote:Muda su bila tu dok Miske nije poteg'o mitraljez .nKrkan wrote:Ja stvarno ne znam odakle Papetu muda pa ga je ono jedno vrijeme ostavljo na klupi
- IcedMFEarth
#1969 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske sanja stative koliko ih je pogodio u Kini 
- Pismonosa
#1970 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Da nam se uskoro oporaviš Miske legendo!! 
- burekodsira
#1971 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
sta ovo kazu Miske povrijedjen i van terena par mjeseci 
- SkyLimit
#1972 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Misimović se sredio za Brazila

- Dionysios
#1973 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ako se povrijedio 3 mjeseca, to znaci nema treninga, jos dodatnih 6,7 kila na kontu 
- SkyLimit
#1974 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Misimović proglašen sportistom godine Bosne i Hercegovine po izboru Nezavisnih,mada je on imao puno boljih godina iza sebe ipak je čovjek legenda fudbalske reprezentacije,zaslužio je ovakvo nešto,nadam se da će ga ovo motivisati da zapne na treninzima do Brazila.
Nezavisne:
Ljudi u klubu u Kini, saigrači, treneri i ostali su se takođe veoma obradovali zbog priznanja. Čestitke mi stižu sa svih strana, od prijatelja, rodbine, saigrača... Osjećaj je prelijep.
U karijeri sam imao niz velikih trenutaka, ali ovaj 16. decembar ostaće nezaboravan i poseban za mene.
Lijep je osjećaj nakon 13 godina naći se u ovakvoj ulozi na mjestu Hasana Salihamidžića.
Zanimljivo je da je sve počelo zapravo u jednoj teretani. Bio sam tada u drugom timu Bajerna i imali smo zajednički trening sa prvom ekipom za koju je igrao Hasan Salihamidžić. Razgovarali smo, a Braco me je tada pitao da li imam želju da igram za BiH. Odmah sam prihvatio, tako da se može reći da je on glavni "krivac" za moje reprezentativne uspjehe.
Jedino je Španija nešto što sam želio probati. Mislim da bi to odgovaralo mom stilu igre pa zato. Međutim, jednostavno do sada nije bilo prilike, ali nikad se ne zna.
Bila mi je zaista velika želja odlazak na jedno veliko takmičenje sa reprezentacijom naše zemlje. Konačno smo i to uspjeli, to mi je bila zadnja tačka, i eto, imam pun pogodak, to je ostvareno i to u kolijevci fudbala, u Brazilu.
Kineski fudbal iz godine u godinu zaista napreduje. Puno ulažu, novca im ne nedostaje, takođe ni infrastrukture i mislim da će kao i ruska ubuduće biti jedna od boljih liga.
Planiram da se vratim tamo gdje sam počeo, u Njemačku. Nemam neki poseban klub u koji bih volio otići. Teško je sad reći jer ne razmišljam još o odustajanju od fudbala. Uglavnom jednoga dana vratiću se tamo gdje je sve krenulo, gdje sam počeo da igram fudbal, gdje sam rođen i odrastao i gdje ću živjeti kada se više ne budem bavio sportom. Ja sam nekako Bosanac i Nijemac ili možda preciznije Bavarac.
Kada se sve sabere, mislim da je grupa OK i da imamo realne šanse da prvu fazu takmičenja završimo među prve dvije ekipe. Možda je jedino raspored utakmica nezgodan. Igramo prvu sa Argentincima i ukoliko izgubimo, onda je sa Nigerijom biti ili ne biti, što bi nam moglo stvoriti pritisak.
Koji je naš domet, teško je reći u ovom trenutku. Treba ići od utakmice do utakmice, a ako prođemo u nokaut fazu, ništa nije nemoguće.
Iskreno, ne znam previše o Iranu i njihovim igračima. Igrao sam jedan meč protiv njih u Teheranu. Po kvalitetu smo vjerovatno ravnopravni, bez obzira na to što ih nikada nismo savladali do sada. Moramo se postaviti tako da oni gledaju na nas, a ne mi previše na njih. Slično je i što se tiče Nigerije.
Uvijek desnom nogom prvo zakoračim na teren. Ne znam zašto, ali nekako mi to daje neku dodatnu sigurnost. Možda je i navika. Uglavnom to je jedini ritual i mislim da ne pretjerujem.
Da stilom igre i ponašanjem ličim na Papeta prvi put mi je prije nekoliko godina, dok smo još igrali skupa u reprezentaciji, rekao Elvir Baljić. Nisam gledao puno utakmica koje je igrao selektor tokom karijere. Svi pričaju i svi znamo da je on bio majstor s loptom, što i danas zna pokazati na treninzima. On je najbolji fudbaler BiH svih vremena, pa kada me neko sa jednom takvom veličinom uporedi, onda je to velika čast.
- Pismonosa
#1975 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Jedan od onih igrača koji nogomet čine tako popularnim sportom. Zaslužio je Miske ovu nagradu i mnogo ranije