fatality wrote:
Elem vidim da si ti "tipicni" ( izvinjavam se na izrazu al ne mogadoh se sjetiti nikakvog drugog na brzaka) apple-ovac te da je sve sto je od apple-a daleko ispred svega ostalog te da oni ne mogu napraviti takvu gresku

Hm, vidi...kako god okrenem uvijek ću imati jedno 10 tak godina korištenja (mada pretežno patnje) PCija duže nego li Apple tako da vrlo dobro poznajem oboje. Nisam neki tetkin sin od 19 god koji se juče vratio iz USA sa Macom i samo njega znam i štujem.
Ali isto tako znam sta su sve ljudi u stanju izvaliti na račun Apple što prosto malo je reći ne stoji i čisti je lobi konkurencije (to što naša raja nema energije da to preispituje kako treba ili ikako, nije ni moj ni problem Apple-a) a ako je tebi zbunjujuće sto se onda ne mogu složiti s takvim nekim argumentima, te stičeš dojam da vjerujem kako si napisao, da ni oni ne mogu pogriješiti i da su ispred svih, i tome sl. Neće biti baš tako. Vjerovatno sa mogu prije tebe sjetiti bar 10 negativnih stvari za Apple. Ja samo govorim o kritikama koje fakat ne stoje i prepumpane su žestoko.
Počelo je sa iPadom, rekao si da ne znaš apsolutno ni za šta za šta bi ga koristio, ja sam ti najljubaznije naveo par stvari - iako si sve to mogao naći na netu i sam (skines neki iPad i Phone User magazin u PDF sa torrenata pa nadjes za sta) a evo i Lady koja ga ima, je potvrdila da očito ne buncam i da to sve stoji u praksi, tako da...ovo sve drugo oko laptopa i Apple-a je nevazno. A fino sam zamolio u tom prvom odgovoru da laptope i ne pominjemo niti ih poredimo, jer sam u neku ruku znao gdje ce prica otici...po toj logici i iPhone mozes porediti sa laptopom i nalaziti mu tovar falinki, iPad bar ima screeen po veličini blizi laptopu...