Šibicar wrote:51.država,LIBERO,F.G.R.,ćiro,Fordas...i vama slični,idite liječite se.Ja mislim da vi po čitav dan smišljate šta ćete pisati na forumu u vezi FKŽ i TM,i onda jedva dočekate da se dograbite tastature,da nam pokažete kako ste pametni i kako se razumijete u sve živo.Pa jedan "belissima" ili "junuz",koji su bili nepodnošljivi jedno vrijeme,su konačno našli nešto zanimljivije od Želje i više ne kake non stop jedno te isto,ali vi ne.Vi ne popuštate,kao da ćete nekog ovdje na forumu ubijediti da je sve kako vi kažete,a pogotovo ne Manijake.Imate svoj klub uživajte u njemu,mi vama ne palamudimo jednu te istu priču konstantno.Nabijamo li mi vama non stop na nos,kako ste nastali od nas?Naravno da ne,iako bi imali razloga da vas prcamo vječno,jer to je veće od svega što vi navedete.
Sve ovo gore sam davno govorio,trunio,vazio,molio administraciju ali nema nade.Ljudi su ogrezli u kompleksu i nema im pomoci.Ne zna se sta je jace od ovog svega sta si napisao,ali kazem ti nema nade.To su toliki kompleksasi da nisu vise ni svjesni,kada se loguju na forum odmah prvo na Zeljin topic jer ih njihov i ne interesuje haman,tek reda radi,ali ovdje prvo doci pa onda ko kobac jedan po jedan udaraju.Normalno da normalni navijaci odgovore na idiotarije,i onda na jedan nas odgovor 10 njihovih i ode tema u neku stvar.Sve bi se to dalo fino rijesiti,ali nema veze,neka demokratije,jos bolje,nek se vidi ko je opsjednut dan i noc sa nama.Fakat cak i junuz i ono deriste se vise ne javljaju i ne smaraju raju nego su sada tu stariji likovi,generacijski prosarani ali jedno im je zajednicko,svi ce umrijeti sa jadom i kompleksom prema nama.Da u cetvrtu ligu ispadnemo mislim,opet bi im bili interesantniji od njih samih.Neka ih,meni ne smetaju na ostalim temama,ali za ovu se vec bunim jer je non stop zachatavanje sa NK/FK i ostalim sranjima,dok mi njihovo nastajanje spomenemo jednom ili dvaput mjesecno mada je to najgora stvar kod njih uz to sto su uz svaki novi rezim bili kroz istoriju.Al helem nejse,neka vas.
Hajde prvi koji se javi neka opet spomene ovog levata Ticu kojem reklamu pravite,ispade jos lik Corleone kakav,a pola vas bi se sasralo u gace od njega da se nadjete kakav je,ja ga valjda gledam svake hefte na stadionu,ako nista...
Nastavite jadovi,prvi koji se javi ima bedz sa strumfom od mene...