SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
respo

#1951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

ako je neki krimos neka petardi :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#1952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Šeherzada »

hadzun wrote:šta ovo puče na alipašinom?
:shock:
Vidjeh 5 policijskih auta i kola hitne sinoc oko 23
chuchumbamayumbe

#1953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by chuchumbamayumbe »

Imam ja inforamcije o počiniocima i naručiocima, ali tek kada dobijem obećanu ministarsku fotelju.
8-) :D
cappy_tempo

#1954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

znal ko sta se desi u tramvaju na pofalicima? vidim policija hitna bila,ima raje oko zadnjeg djela tramvaja.jesu li to opet nozevi radili? a sve lafo zastitari i kamere po tramvajima.imam osjecaj da ti zastitari sluze samo da te prepadnu i da kartu kupis
Cholina_Lokica

#1955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

danas u b-fazi, zenu nalupali i oteli joj torbu :-)
chuchumbamayumbe

#1956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Dile wrote:danas u b-fazi, zenu nalupali i oteli joj torbu :-)
Ima li informacija gdje konkretno!?
Cholina_Lokica

#1957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

kod toplana
mrtva kokoš

#1958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

Dile wrote:danas u b-fazi, zenu nalupali i oteli joj torbu :-)
sigurno nije platila racun na vrijeme, ko bi je u b-fazi dirao :-) :-) :-)
AdnanSA

#1959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by AdnanSA »

Sinoć na Ilidži oko 18:30 na lokaciji male aleje kod fontane se desio obračun dvije grupe mladića od 18-19 godina.
Četvorica tipova su iskočili iz narandžaste Škode Fabie i započeli tučnjavu sa drugom grupom. Navodno ispaljen je i jedan metak. Poslje su se svi razbježali. Mjesto obračuna udaljeno 30 metara od policijske stanice. Aferim.
Better Man

#1960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Better Man »

AdnanSA wrote:Sinoć na Ilidži oko 18:30 na lokaciji male aleje kod fontane se desio obračun dvije grupe mladića od 18-19 godina.
Četvorica tipova su iskočili iz narandžaste Škode Fabie i započeli tučnjavu sa drugom grupom. Navodno ispaljen je i jedan metak. Poslje su se svi razbježali. Mjesto obračuna udaljeno 30 metara od policijske stanice. Aferim.
Ma kakva policija, oni su tu da maltretiraju i gnjave poštene građane.
zonbirile

#1961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

danas u Avazu,Emrah Mučište,jedan od Daltona,HIV pozitivan ,policija u hirurškim rukavicama ga dovela.Fol je da je građanin BH,na osnovu čega.Pošto će ga pustiti,da nam neće podijeliti rukavice i maske.
adnan06

#1962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by adnan06 »

zonbirile wrote:danas u Avazu,Emrah Mučište,jedan od Daltona,HIV pozitivan ,policija u hirurškim rukavicama ga dovela.Fol je da je građanin BH,na osnovu čega.Pošto će ga pustiti,da nam neće podijeliti rukavice i maske.
Ima li ko sliku tih Mucista? Ne zato sto je jedan od njih HIV pozitivan (i to je za ljude) nego zbog egzibicija djeckiju.
Troll_Happens

#1964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

adnan06 wrote:
zonbirile wrote:danas u Avazu,Emrah Mučište,jedan od Daltona,HIV pozitivan ,policija u hirurškim rukavicama ga dovela.Fol je da je građanin BH,na osnovu čega.Pošto će ga pustiti,da nam neće podijeliti rukavice i maske.
Ima li ko sliku tih Mucista? Ne zato sto je jedan od njih HIV pozitivan (i to je za ljude) nego zbog egzibicija djeckiju.
evo slike pa se cuvajte tempirane bombe valja ga deaktivirati jednom za sva vremena :lol:
Image

Emrah Mučišta (20), rođen u Đakovici na Kosovu, državljanin BiH, nastanjen u Sarajevu, stariji je brat u javnosti poznatijeg Roberta Mučišta (16) koji je zajedno sa Robertom Hrustićem (17) i Jetonom Osmanijem učestvovao u spaljivanju starice Ljubice Đukić- Spasojević u Sarajevu. Kao i njegov mlađi brat, koji je poznat po brojnim razbojničkim napadima na žene, Emrah Mučišta je više puta osuđivan za razbojništvo i teške krađe.

Tužilac za kaznu

Emrahu je jučer pred sudijom Općinskog suda u Sarajevu Goranom Radevićem počelo suđenje za dvije krađe i razbojništvo koje je počinio 18. maja ove godine, od kada se nalazi u pritvoru sarajevskog KPZ-a. Prema navodima iz optužnice koju zastupa kantonalni tužilac Ćazim Hasanspahić, Emrah Mučišta je optužen za provalu u ranim jutarnjim satima 18. maja u apoteku "Bosna" u ulici Zelenih beretki u Sarajevu.

Nekoliko sati kasnije, u ulici Ferhadija izvršio je razbojništvo nad radnicama prodavnice "Data Project electronics" otevši im 250 KM i mobitel. Istoga dana oko 19 sati na autobuskom stajalištu u ulici Zelenih beretki prišao je R. J. i sa vrata joj otrgnuo zlatni lanac s privjeskom u obliku srca.

Mučišta je jučer ponovio da negira krivicu, a njegova braniteljica Binasa Abaspahić nije davala uvodnu riječ. Zastupnik optužnice smatra da nakon provedenih dokaza sud Mučištu treba odrediti zatvorsku kaznu. Suđenje će biti nastavljeno 19. oktobra, a protiv Emraha se na istom sudu vodi postupak i za nedozvoljeno posjedovanje i promet opojnih droga.

Oženjen i otac

Oženjen, otac dvogodišnjeg djeteta, nezaposlen i bez škole, Emrah Mučišta je poznat i po konzumiranju narkotika, a utvrđeno je da ima hepatitis C te da je HIV pozitivan. Primjetno je bilo da su sudski policajci koji su ga doveli u sudnicu imali hirurške rukavice na rukama.

Pa covjek se ubi od posla i razbojnistva cuj nezaposlen :lol: :lol: :lol: :?
Last edited by Troll_Happens on 01/10/2009 16:57, edited 2 times in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

sjo likova majko moja
pa hoće li se išta učiniti
chuchumbamayumbe

#1966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Da hoće bar od AIDS-a da krepa, đubre jedno!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by PipiDugaDevetka »

Šta je ovo :!: :?:
Zaobiđoše priznanja supruzi od @chuchumbamayumbe-a, njemu i Forumu/Portalu Sa-x?!

http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/091002019
:x :roll: :cry: :evil: :x
Last edited by PipiDugaDevetka on 02/10/2009 13:10, edited 2 times in total.
duboka_misao

#1968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by duboka_misao »

tipujem da je chuci ovaj krajnji desni :run:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

@chuchu,
Ima li te na slici?
Ne moraš reći koji si.
chuchumbamayumbe

#1970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Nisam niti jedan, ja sam kao Batman, kao Superman, ostajem aMoniman do kraja!
HAHAHAHA!!!
Šalim se, svaka čast momcima, ali mene kamera nikada nije htjela (a niti ja nju), nekako mi je uvijek dodavala kila na ionako zaobljenu figuru!
Mene sam interesuje da se ovaj manijak osudi kako treba, a ne da se sutra pojavi na ulici s izgovorom da nema smještajnih kapaciteta, da se ne zna ko ga je pustio, da je bila protokolarna greška.
Naprosto ne mogu da vjerujem da na kraju neće ispasti onako kako uglavnom ispadne.
duboka_misao

#1971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by duboka_misao »

ma nas standard pustice ga ranije...nema se kapaciteta ...nije bas eto PUNO zboo ljude ono samo povrsinski...ima 4 retardirana machica koja mora da izdrzava (socijala) i eto njega opet na nasim ulicama

a chuci mi vishe od Supermena i Betmena vuce na Bananamena :D svaka cast !
PipiDugaDevetka

#1972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

@chuchu,
Ja razumijem da si ti skroman jer je neskromno, nije uobičajeno, tražiti priznanje za suprugu i sebe.
Istovremeno, bruka i poniženje za policiju Kantona i njihove inspektore jer su povezali slučajeve iz Novog Pazara, Podgorice,...Tek kada je tv. prikazala sliku dotičnog. Tv. je to upratila sa Portala Sa-x, a na ovoj temi TVOJA SUPRUGA I TI ste prvi ''prokljuvili'' da bi bolesnik iz N.P., mogao biti u Sarajevu. Ne znam ko je od novinara Sa-x pisao vijest, ali dužnost mu je da do kraja prati slučaj i izađe sa novom viješću da se zna puna istina.

Svaka čast ovim momcima sa slike na hrabrosti, ali na ovom prijemu i dodjeli priznanja fale dvije osobe, @chuchu i njegova @chuchuaginica.
PipiDugaDevetka

#1973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

chuchumbamayumbe wrote:PAŽNjA, MANIJAK JE MEĐU NAMA!!!

Image
Image
Image
Image
Kada sam pročitao ovaj @chuchin post, ja pomislio, evo ga prolupao još jedan forumaš, već slijedeći post, sa slikom Šećerovića, promijenio sam mišljenje,...
bataljon-hamza

#1974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by bataljon-hamza »

Sta ovaj s nozem radi?
PipiDugaDevetka

#1975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

chuchumbamayumbe wrote:Da li je moguće da je to taj lik?!?!

Image

Manijak i dalje napada
05.09.2009, 15:52

"Mladić iz Novog Pazara koji je nožem povrijedio desetak sugrađana više nije u Srbiji, nalazi se u jednoj susjednoj državi, a policija čini sve da ga, pošto je već identifikovan, pronađe i uhapsi." tvrde u novopazarskoj policiji i poručuju da "postoji opasnost da ovaj "manijak" napadne i građane države u kojoj se nalazi. U cilju istrage, policija nije htjela da navede gdje se ovaj mladić nalazi.
Dok policija tvrdi ovo, građani tvrde da je manijak i dalje u Novom Pazaru i da dalje napada.
"Ne mogu da vjerujem da policija ne može da ga uhvati. Kako djecu da pošaljem u školu?" pita se novopazarka Esmana H.
"Juče je naočigled nekoliko ljudi ovaj manijak napao jednu žena iza Nove lučne zgrade u centru grada" kaže R. Z. i dodaje da su se svi razbježali i da je došlo do panike.

Novim Pazarom kruži fotografija koja se prenosi putem mobilnog telefona. Građani tvrde da je momak sa fotografije izvjesni Šećerović iz naselja Hadžet u Novom Pazaru i da je upravo on taj manijak koji svakodnevno napada ljude.

http://www.dan.co.me/index.php?nivo=3&d ... nak=201450
http://www.vijesti.cg.yu/index.php?id=316497
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... +Baru.html
http://www.novipazar.com/vesti/252-mani ... apada.html
@bataljon-hamza,
Pogledaj 77. stranicu ove teme.

Pisao sam Redakciji Portala Sa-x, da u obliku vijesti kažu punu istinu ne zanemarujući doprinos @chuchine supruge i samog @.chuche.

Svaka čast ljudima sa slike iz vijesti Portala Sa-x koji u rukama drže plakete, ali još neko tu fali.
Locked