N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mobile_Disco

#1951 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Eborg wrote:Huso spasitelj, između ostalog. :roll:

Navodno je Huso sazvao večeras vanrednu i hitnu sjednicu. :roll:
A iftar? A teravija? :D
slobodni armirach

#1952 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by slobodni armirach »

Eborg wrote:Huso spasitelj, između ostalog. :roll:

Navodno je Huso sazvao večeras vanrednu i hitnu sjednicu. :roll:
da nije mozda rano za vanrednu sjednicu :lol: :lol: :lol:

sad se sjetio, bem ga corava,

nek ih je slavija poderala, nevjerujem da ce uzeti i jedan bod od sarajevskih klubova
Eborg

#1953 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Olimpic možemo pobijediti ali najrealnije bi bilo neriješeno. Izgubit ćemo od Sarajeva a na Želju će se naložiti zbog Kupa BiH. Volio bih da izgubimo sve tri utakmice jer bi svaki bod značio da bi se raja malo smirila, pogotovo protiv FKS i FKŽ.

Ili ispadanje ili totalno prazne tribine, ne vidim šta drugo može pomoći.

Čak i da Huso SDA mesija otjera Šabića i pokoje krupnije ime, opet ostaju paraziti ispod radara poput Demirija, Rifke i sličnih i opet sve isto. Najgore što se može desiti je da postave famoznog Čizmu i time nas kupe jer realni problemi ostaju tu i dalje.
Co0l

#1954 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Co0l »

Ako ce samo Šabu otjerat bolje da onda nikog i ne tjeraju.
Najbolje bi bilo ako bi se neki komitet za normalizaciju kluba mogao organizovati po ugledu na onaj fudbalskog saveza u kojem bi bilo Bolic,Hibic i slicni ljudi od struke,koji vole grad i klub a i neki koji nisu od struke poput Tarika Filipovica ali za koje bi se znalo da hoce pomoci a koji su vec realizovani u svojim strukama i situirani pa se valjda ne bi ponasali prema klubu kao izvoru prihoda kao ovi koji ga sada vode.Naravno,ako bi se spomenuti i slicni ljudi htjeli prihvatiti takvog posla.
Eborg

#1955 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

I ja kažem - ili tjerati sve ili nikog, ovako će se samo raja polakomiti i misliti da su došla bolja vremena. Huso je na istoj strani sa Šabom (koji je sitna riba) i ostalom gospodom sa one slike.

Samo izgladnjivanje kluba kroz nedolaske na utakmice je način da odustanu. Kada nema love - nema ni interesa da budu tu.
Mustang1

#1956 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Ma mislim da ni Cizmo vise nece .. Jel se ono jednom ili dva puta vracao ? Skontao je i on sa kim ima posla a ocigledno da covjek ne zeli u te njihove vode i povukao se ... Sad ce i zrijeb za kup .. i tu cemo ispast odmah u prvom kolu :D U prvih 6 kola cemo imati maximalno 2 boda ! I to ako otkinemo Olimpicu bod mada sumnjam .. Danas uzese Zrinjski 'ladno :D Mogu se oni lozit cime hoce i kako hoce kad nemaju kvaliteta da da ucine nesto protiv bilo koje ekipe iz ove lige a pogotovo ne protiv Zelje i Sarajeva
BARESI

#1957 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by BARESI »

Agentura najavljuje proteste protiv uprave :D :run:
Mustang1

#1958 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Ali ovaj lijevo skroz .. Novinar..Pripoljac cini mi se ? :D On je u i oko Celika od kako ja znam za sebe .. Znaci puno prije i Sabe i Huse i svih ostalih :D Mozda je on glavni pokretac lopovluka ? :D :lol:
Image
Mobile_Disco

#1959 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

BARESI wrote:Agentura najavljuje proteste protiv uprave :D :run:
Ne placaju dovoljno, hoce svoje ljudi :D
samo_ti

#1960 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Sada su na Zapadu, agenti...takav proglas izbacise :D
Mobile_Disco

#1961 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

samo_ti wrote:Sada su na Zapadu, agenti...takav proglas izbacise :D

Jel to ono od sad sami sebi placamo gostovanja? :D
samo_ti

#1962 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by samo_ti »

Mobile_Disco wrote:
samo_ti wrote:Sada su na Zapadu, agenti...takav proglas izbacise :D

Jel to ono od sad sami sebi placamo gostovanja? :D
To je to, Šaba ih poslao u pm , rek`o nema vise u kasi ni marke :D
Eborg

#1963 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Ofiranje teško, i to javno. Facebook postade mjesto za rješavanje takvih problema. :roll:

BTW, imam neki osjećaj da ćemo potplatiti sudiju za ta 3 boda, sada je prpa baš. :-)
bosnovizija

#1964 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bosnovizija »

Radikalno u Zenici: Umjesto Gavrana stiže Musemić!?
Zenički Čelik uskoro bi mogao dobiti novoga trenera, a navodno glavni kandidat je Husref Musemić...
Situacija u zeničkom Čeliku nije ni blizu dobre. Klub nakon tri kola nije osvojio niti jedan bod, a u srijedu ga očekuje težak meč sa Olimpicom na Bilinom Polju.
Predhodno je Čelik poražen u Vrapčićima od Veleža, zatim od Zrinjskog na domaćem terenu, da bi proteklog vikenda ostao i bez bodova u Lukavici.
Dakle, Čelik je nakon tri kola jedini klub u Premier ligi koji nema niti jednog boda na kontu. Mnogi će reći kako će Zeničani voditi tešku bitku za opstanak u najelitnijem natjecanju kada je Bosna i Hercegovina u pitanju.
Mnogi problem vide u Upravi kluba, jedan dio je izgradio stav da su igrači glavni krivci, dok treći tvrde kako je glavni problem u Borisu Gavranu.
Bivši trener prijedorskog Rudara mogao bi na kraju izvući najdeblji kraj. Naime, uveliko se priča o novom treneru Čelika. Saznajemo kako je za nasljednika Gavrana glavni kandidat Husref Musemić, bivši trener Sarajeva i Olimpica.
Nije isključena opcija da se u koštac sa problemima uhvati Kemal Hafizović, koji je ranije vodio Zeničane i spašavao ih ispadanja u niži rang.

Nešto više znat ćemo u narednim danima. Još uvijek se ne zna kada će se održati pressica. Ona bi trebala biti sutra u jutarnjim satima, no konačne potvrde još uvijek nemamo. Ovo je samo jedan od pokazatelja kakavo stanje vlada u zeničkom klubu.

Izvor: --- SPAM ---, objavljeno 22.08.2011. u 10,50 sati
Autor: N.Selimović
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1965 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by -LIBERO- »

Zeznut Olimpik u gostima, a ko vas raspad opsti. Mogla bi ovo 2 biti.

Cuj Musemic (opet) :shock:
bosnovizija

#1966 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bosnovizija »

Koliko me sjećanje služi, Husref Musemić je već bio trener Čelika i mislim, da za kratko vrijeme ništa dobro nije donio Čeliku. Ne bih bio zadovoljan ovakvim rješenjem. Može i Mourinjo i ne znam tko doći, ali, kao što sam napisao neki dan na ovom forumu, s ovakvim igračkim kadrom, teško nam može neko pomoči.
Očito, stanje u klubu godinama ne štima i ovakav Čelik je godinama na samrti! Nažalost! :x
Eborg

#1967 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Nešto se ne sjećam Musemićevog prethodnog mandata. Samo se sjećam da je bio nešto kratko na početku sezone i da se nije baš nešto proslavio.

U svakom slučaju, došao bi samo nakratko da uzme koju kintu, valjda je i on svjestan da od ove ekipe nema ništa za duge staze.
Obuca9

#1968 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Obuca9 »

Husref je kod vas bio u jesenjem dijelu sezone 2004/05, a onda je u januaru 2005. preuzeo Sarajevo.
slobodni armirach

#1969 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by slobodni armirach »

ma ovo su mudrolije sa Musemicem, ovi hrsuzi iz uprave pokusavaju na istu fintu ko sto su oni lopovi iz saveza doveli nesposobnog Ciru da vodi reprezentaciju, pa malo umirili strasti kod vecine neupucenih ljudi.

na isti nacin pokusavaju glodari iz uprave Celika uradti sa Musemicem, sa poprave situaciju, jer znaj da je frontalni otpor u carsiji sto se tice Celikovih tekmi. niko vise nece da gleda kriminalce u klubu
Mustang1

#1970 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Eborg wrote:Ofiranje teško, i to javno. Facebook postade mjesto za rješavanje takvih problema. :roll:

BTW, imam neki osjećaj da ćemo potplatiti sudiju za ta 3 boda, sada je prpa baš. :-)
Ma cime ces ga platiti ? :D Ja sam rekao do sada smo kupovali utakmice kada zagusti ...a sada nemamo od cega da ih platimo !
motorola01

#1971 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by motorola01 »

Stecaj zakon..Neka brate idu u stecaj i onda polako...Samo dovesti mlade ljude zeljne dokazivanja sa biroa,a ove sa ovim korijenima otjerati sto dalje od kluba.Zabraniti im prici stadionu na 200 metara i onda lagano.Proslo je deset godina,deset godina bruke.Za tih deset godina bi iz kantonalne lige dosli do PL,ali bez dugova i onda polako...
Eborg

#1972 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Bubalo1 wrote:Ma cime ces ga platiti ? :D Ja sam rekao do sada smo kupovali utakmice kada zagusti ...a sada nemamo od cega da ih platimo !
Imao sam priliku pričati s jednim likom koji je bio u skupštini, stalno sjedio u loži s tim glavonjama. Nakon što smo gubili na poluvremenu neke tekme bukvalno se sa Husom i jaranima skupljala sergija među gospodom u loži da se pogura sudija za penal. Te pare plus lova od karata se dale sudiji i dobili penal. :-)

Što je najžalosnije, nije neka cifra uopće bila, recimo 2000 KM ili tako nešto, možda čak i manje.

Skupit će se od bajramluka. :lol:
Mustang1

#1973 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mustang1 »

Pa dobro tako ti je sad na pocetku oko 2-3 hiljade .. a pred kraj ti ide i po 10-20 hiljada :D Mogu jedino tako skupljati ali nece oni moci naskupljati koliko njima treba :D Tako da mislim prije da ce prodavati utakmice da se nakupe jos love :D
Gandalf

#1975 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Zajeb'o je i Koperfielda :lol:
Post Reply