MedenoSrce wrote:Više volim njega slušati jer ima znanje, nego kod pojedinih takve gluposti da se samo pitam kako su zavrsili specijalizaciju.
Ja imam specifican problem, endometrioza. Da ne pricam da me je jedna doktorica dvije godine uvjeravala da je to ovulacijska cista i da su moji bolovi uzrokovani infekcijom urinarnog trakta i svaki mi pregled naplatila 100KM.
Ili jedna koja mi je predlagala "umjetnu menopauzu"
Sada sam takva da se o svakom "problemu" koji imam tako dobro informisem da ne bih vjerovala raznoraznim kvazispecijalistima.
Hocu da kazen da ako sam dosla po strucno misljenje, hocu to i da dobijem a ne glađenje m..da
Za probleme ednometrioze definitivno preporucujem dr. Divanovica.
Covjek je mahner za probleme PCOS-a, endometroize, cisti generalno i kao sto wewa rece maher za ultrazvuk.
Medjutim, slozila bih se sa La Cici da je ters 1/1.
Dijagnoze saopstava hladno kao da vam prica vic, meni to i nije bilo toliko bitno...Bilo mi je bitno da mi da tacnu dijagnozu i preporuku za dalje.
Ja sam jedna od mnogih koja nije mogla ostvariti trudnocu sa endometriozom, medjutim 15 mjeseci nakon operacije mama sam jedne divne bebice
Do sada endometrioza se nije vratila, medjutim ta bojazan uvijek postoji, s endometrijskim cistama se nikad ne zna...
U svakom slucaju sretno i preporucam dr. Divanovica, s tim da ne ocekujes tople rijeci, ljubaznost i sl.