Napokon jedna normalna. Koga boli ku.ac gdje ga stavlja neki dedica iz Velsa... Šta vam je ljudi, da vam je amidža ne bi se toliko nasekirali...LSD wrote:previše se bosanci sekiraju oko brata Giggsa, to ce oni riješiti sami sa sobom.
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#1951 Re: Manchester United FC
-
Teufik
#1952 Re: Manchester United FC
Cuj amidza!hz__semir wrote:Napokon jedna normalna. Koga boli ku.ac gdje ga stavlja neki dedica iz Velsa... +AWA-ta vam je ljudi, da vam je amid+AX4-a ne bi se toliko nasekirali...LSD wrote:previ+AWE-e se bosanci sekiraju oko brata Giggsa, to ce oni rije+AWE-iti sami sa sobom.
Pa koga bi onda amidza handrio?
-
missko
#1953 Re: Manchester United FC
Nije to toliko nemoralno kolko mu je buraz kreten. Pa Gigs je nju derno prije nego je brat i upoznao a kreten je onda poslije ozenio. Vise je nemoralno zasto mladjeg burazera nije naucio sta i kako se radi i sta se kuci dovodi a sta se samo jebe.vaučer wrote:Moralisanja?!
Tip je jebao bratovu ženu godinama.
.
- ratata
#1954 Re: Manchester United FC
klasični alpašinacSplinter wrote:ja shreka sto se ponovioTeufik wrote:btw evo Rooneya sa novim frizom.![]()
![]()
![]()
- Obuca9
#1955 Re: Manchester United FC
Pa zna se ko je brat od amidže, a ko mu žena, valjda je logično što sam rekao baš amidžaTeufik wrote:Cuj amidza!hz__semir wrote:Napokon jedna normalna. Koga boli ku.ac gdje ga stavlja neki dedica iz Velsa... +AWA-ta vam je ljudi, da vam je amid+AX4-a ne bi se toliko nasekirali...LSD wrote:previ+AWE-e se bosanci sekiraju oko brata Giggsa, to ce oni rije+AWE-iti sami sa sobom.
Pa koga bi onda amidza handrio?
- mrtva kokoš
#1956 Re: Manchester United FC
ne bih bas tako etiketirao, ipak sam odrastao doleratata wrote: klasični alpašinac
- lester burnham
#1957 Re: Manchester United FC
missko wrote:Nije to toliko nemoralno kolko mu je buraz kreten. Pa Gigs je nju derno prije nego je brat i upoznao a kreten je onda poslije ozenio. Vise je nemoralno zasto mladjeg burazera nije naucio sta i kako se radi i sta se kuci dovodi a sta se samo jebe.vaučer wrote:Moralisanja?!
Tip je jebao bratovu ženu godinama.
.
- ratata
-
The Realist
#1959 Re: Manchester United FC
Sviđa mi se šta SAF radi, tj. kako kupuje u zadnje vrijeme, baš kako je najavio dolaskom Abramoviča.
Mali je odličan potencijal, samo je pitanje gdje će igrati. Kažu da ga SAF smatra nasljednikom Ria, ali vidjet ćemo šta će biti do tada, jer će biti 5 stopera u klubu, igrati mogu trojica (pošto Ria često štede), pa treba to dobro uklopiti, a da neko radi toga ne bude zapostavljen.
Mali je odličan potencijal, samo je pitanje gdje će igrati. Kažu da ga SAF smatra nasljednikom Ria, ali vidjet ćemo šta će biti do tada, jer će biti 5 stopera u klubu, igrati mogu trojica (pošto Ria često štede), pa treba to dobro uklopiti, a da neko radi toga ne bude zapostavljen.
- ratata
#1960 Re: Manchester United FC
stoper jeste i igra već zajedno sa Smallingom u paru za Englesku repku do 21 godine starosti, ali odličan je i kao defanzivni vezniThe Realist wrote:Sviđa mi se šta SAF radi, tj. kako kupuje u zadnje vrijeme, baš kako je najavio dolaskom Abramoviča.
Bitno je da Luzerpul nije uspio pored Fergusona kupiti ovakvu igračinu
- art vandeley
- vaučer
#1963 Re: Manchester United FC
Zanimljiv naslov.
Mislim s obzirom da je Liverpool uvijek prioritizirao Downinga ispred Younga a da je United također bio zainteresiran za Hendersona.
Mislim s obzirom da je Liverpool uvijek prioritizirao Downinga ispred Younga a da je United također bio zainteresiran za Hendersona.
-
missko
#1964 Re: Manchester United FC
Potpisan i Young, SAF potrosio do sada vec 55 miliona funti, Wenger 1 milion, a glavni potrosaci City i Chelsea ni banke, oni vole kupovat u polusezoni.
Sad treba prodati jos Nanija i Berbu da ne bude minusa. Zanima me jos dal ce stici Pastore , Nasri i Modric. Uh koji bi to strasni ManU bio za slijedecih 5 sezona.
- cls
#1965 Re: Manchester United FC
Prije da ce Nasri, nego Modric ali pored jednog od te dvoice, ceka se jos dolazak 2 igraca
-
missko
#1966 Re: Manchester United FC
Sancheza nece jer su potpisali Younga, nadam se Pastoreu, a mislim da su vece sanse da dodje Modric nego Nasri, jer Wenger ne moze pustiti i Nasrija i Fabregasa a neko mora otici i mislim da ce radije pojacati Barcu nego ManU.cls wrote:Prije da ce Nasri, nego Modric ali pored jednog od te dvoice, ceka se jos dolazak 2 igraca
- neo7
#1967 Re: Manchester United FC
Sad treba prodati jos Nanija i Berbu da ne bude minus
- Better Man
#1968 Re: Manchester United FC
Samo ludjak moze prodati Nania!missko wrote:Potpisan i Young, SAF potrosio do sada vec 55 miliona funti, Wenger 1 milion, a glavni potrosaci City i Chelsea ni banke, oni vole kupovat u polusezoni.Sad treba prodati jos Nanija i Berbu da ne bude minusa. Zanima me jos dal ce stici Pastore , Nasri i Modric. Uh koji bi to strasni ManU bio za slijedecih 5 sezona.
- cls
#1969 Re: Manchester United FC
na Twiteru je jedan novinar objavio da man utd ceka jos dva velika pojacanja pored Nasrija ili Luke...missko wrote:Sancheza nece jer su potpisali Younga, nadam se Pastoreu, a mislim da su vece sanse da dodje Modric nego Nasri, jer Wenger ne moze pustiti i Nasrija i Fabregasa a neko mora otici i mislim da ce radije pojacati Barcu nego ManU.cls wrote:Prije da ce Nasri, nego Modric ali pored jednog od te dvoice, ceka se jos dolazak 2 igraca
A evo izjave naseg novog igraca: Asked about why he rejected LFC and AFC, Jones said "If I wanted my career to continue with no trophies I'd just stay at Blackburn"
-
missko
#1970 Re: Manchester United FC
Zar SAF do sada nije pokazao da je dovoljno lud? Al ludost bi bila drzati Nanija, Younga i Valenciju pa nismo Real.Better Man wrote:Samo ludjak moze prodati Nania!missko wrote:Potpisan i Young, SAF potrosio do sada vec 55 miliona funti, Wenger 1 milion, a glavni potrosaci City i Chelsea ni banke, oni vole kupovat u polusezoni.Sad treba prodati jos Nanija i Berbu da ne bude minusa. Zanima me jos dal ce stici Pastore , Nasri i Modric. Uh koji bi to strasni ManU bio za slijedecih 5 sezona.
- cls
#1971 Re: Manchester United FC
Breaking News:
Sky Sports sources understand Ashley Young has agreed personal terms with Manchester United and will finalise his move when he returns from holiday.
Sky Sports sources understand Ashley Young has agreed personal terms with Manchester United and will finalise his move when he returns from holiday.
-
Teufik
#1972 Re: Manchester United FC
Odlicno...jako dobar igrac...bravo Fergiecls wrote:Breaking News:
- vaučer
#1973 Re: Manchester United FC
Jel misliš da je ovo uvod u prodaju Nania?Teufik wrote: Odlicno...jako dobar igrac...bravo Fergie
Bile su priče prije koji mjesec o Nanijevom odlasku u Italiju ako se dobro sjećam.
Meni više izgleda u svjetlu nemilih događanja
- art vandeley
#1974 Re: Manchester United FC
Pa upravo zbog Giggsove mirovine ( koja je sve izglednija nakon njegovog pasjaluka ) dolaze krilni igraci, moguce je i Sanchez da predje na OT . On je to izjavio , iako je kako prenose mediji dogovorio svoje licne uvjete sa Barcel. ali Udine ne pousta , traze jasno i precizno 30 mil.vaučer wrote:Jel misliš da je ovo uvod u prodaju Nania?Teufik wrote: Odlicno...jako dobar igrac...bravo Fergie
Bile su priče prije koji mjesec o Nanijevom odlasku u Italiju ako se dobro sjećam.
Meni više izgleda u svjetlu nemilih događanjakako bi Giggs mogao u mirovinu.
Barcelona po svemu sudeci dovodi Cesca iz Arsenala,30 mil + Bojan i Thiago, tako da Sanchez otpada zbog manjka para, i onda ce United mnogo lakse uci u pregovore sa Udineseom
Moguce je . Koliko realno
- ratata
#1975 Re: Manchester United FC
neće Nani nigdje, on je bio dio dogovora kad se pregovaralo sa Sneijderom, ali sada je Sneijder potpisao novi ugovor sa Interom tako da Nani ne ide nigdje, odnosno neće biti dio razmjene