F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
smijesni_ste
#1951 Re: Inter
Mislio sam, naravno, na ligu prvaka kao što i slika pokazuje...a za nacionalna prvenstva svaka čast....
-
smijesni_ste
#1952 Re: Inter
Al' se napromašivaše
....valjda neće kazna uslijediti..... 
-
bosanska senzacija
#1953 Re: Inter
Kako je samo Inter postao dosadna ekipa
Dok se ovo sveto trojstvo Mota-Cambiaso-Stanković u veznom redu ne razjebe ovu ekipu treba pratiti isključivo preko Livescora...
Jedva čekam zimski mercato, valjda će nas patron Morati malo obradovati..
Dok se ovo sveto trojstvo Mota-Cambiaso-Stanković u veznom redu ne razjebe ovu ekipu treba pratiti isključivo preko Livescora...
-
Baudelaire
#1954 Re: Inter
Izgleda da dolazi Lucas Moura, mada još ništa nije zvanično. Još se u vezu s Interom dovodi i Eden Hazard, mada će njega teže biti dovesti, ali nije isključeno.bosanska senzacija wrote:Kako je samo Inter postao dosadna ekipa![]()
-
bosanska senzacija
#1955 Re: Inter
Čitao sam za to za Lucasa, čini se da je Inter ozbiljno zagrizao. Pošto igra Sneiderovu poziciju to vjerovatno znači da se njemu sprema noga, koju je realno trebao dobiti na početku ove sezone.Baudelaire wrote:Izgleda da dolazi Lucas Moura, mada još ništa nije zvanično. Još se u vezu s Interom dovodi i Eden Hazard, mada će njega teže biti dovesti, ali nije isključeno.bosanska senzacija wrote:Kako je samo Inter postao dosadna ekipa![]()
Ovoj ekipi prije svega treba mlade krvi, igrača koji su željni dokaivanja i mogu trčati da ove starohane konačno pošalju u zasluženu penziju.
-
Baudelaire
#1956 Re: Inter
Ne smeta meni što ne igra Stanković dobro, kad on to objetivno ne može. Međutim, kad Sneijder igra preko neke stvari, to se treba sankcionisati. Prodati ga, vrijednost će mu sad samo padati, a dovesti Lucasa i još jednog mladog igrača. Krilo po mogućnosti, jer Inter je na krilnim pozicijama nikakav. Smiješno mi je kako Moratti skoro svaki prelazni rok dovede po jednog zadnjeg veznjaka. Nadam se da to neće više raditi, jer je nepotrebno nagomilano puno igrača na tim pozicijama, ali evo već u ovom roku dolazi Kučka. Motta, Stanković, Zanetti, Cambiasso, Mariga, Poli...
- vejza00
#1957 Re: Inter
joj sad kad pocnu osipati kako je bio ofsajd, hahahha nek je i nas sreca ove sezone pogledala
-
hau jes no
#1958 Re: Inter
Doći će mesar Kučka i neuspješno će pokušat dovest Teveza i thinks.
-
hau jes no
#1960 Re: Inter
----------------cezar
maicon-lucio/rannochia- samuel-zanetti
motta-cambiasso-stankovic/bilo ko
--------sneijder-coutinho
-------------pazzini
ovako trebaju igrati..
-------------pazzini
ovako trebaju igrati..
- vejza00
#1961 Re: Inter
stankovicevo vrijeme je proslo tako da za njeg nema vise mjesta, a mislim da zarate mora imati mjesta uz pazzinia jer je najkreativniji nas igrac i jedini koji zna trci pravo na igraca i preci gahau jes no wrote:----------------cezar
-------------pazzini
ovako trebaju igrati..
-
smijesni_ste
#1962 Re: Inter
Konačno prvi u grupi....nismo odavno bili
....nije loše nimalo za izbjegavanje Bayerna, Reala i (nadam se ^^) Barcelone i Mančestera...s tim da bih najviše volio ovi posljednji da ispadnu 
- vejza00
#1963 Re: Inter
jbg nije pobjeda al ipak su igraci mislim bez nekog prevelikog umora odradili sta su htjeli i nadam se samo da nastave dobro u prvenstvu i makar 5-6 pobjeda da uvezu
-
Baudelaire
#1964 Re: Inter
Manchester nisu izbjegli, jer će vrlo vjerovatno biti drugi.smijesni_ste wrote:Konačno prvi u grupi....nismo odavno bili![]()
....nije loše nimalo za izbjegavanje Bayerna, Reala i (nadam se ^^) Barcelone i Mančestera...s tim da bih najviše volio ovi posljednji da ispadnu
- vejza00
#1965 Re: Inter
sam nek se neki cudom ne desi da budu mogli igrat i protiv drugog manchestera, jer ipak smatram da je napoli i u gostima favorit protiv ovakvog vilareala
-
bosanska senzacija
#1966 Re: Inter
Nikad lošija igra i nikad lakši prolaz
Na stranu sve ali opet ponavljam da igramo možda i najdosadniji fudbal u Evropi. Ono je skoro negledljivo. Kad se samo sjetim vremena kada smo u napadu imali jednog Ronalda,Baggia,Zamorana,Djorkaefa,Vieria,Recobu...a u odbrani Taribo West,Greško,Cirilo.. i ostali klocevi. Iako su tada rezultati bili katastrofalni svaka utakmica je bila jebeni party. Više bih ponovo volio gledati taj stari Inter koji je igrao Cup UEFA nego ove dosadne starce koji igraju Ligu Šampiona...
Na stranu sve ali opet ponavljam da igramo možda i najdosadniji fudbal u Evropi. Ono je skoro negledljivo. Kad se samo sjetim vremena kada smo u napadu imali jednog Ronalda,Baggia,Zamorana,Djorkaefa,Vieria,Recobu...a u odbrani Taribo West,Greško,Cirilo.. i ostali klocevi. Iako su tada rezultati bili katastrofalni svaka utakmica je bila jebeni party. Više bih ponovo volio gledati taj stari Inter koji je igrao Cup UEFA nego ove dosadne starce koji igraju Ligu Šampiona...
-
Baudelaire
#1967 Re: Inter
Vezni red odron. Napad je najjači dio ekipe, i ovakav kakav je, ali zato je vezni red jadan. Bekovi također loši. Ovo je dobro, kako će biti ne osvježi li se ekipa žestoko.
- vejza00
#1968 Re: Inter
slazem se da je dosta dosadan stil igre i to vec par godina, i sam kazem da ako ne navijas za inter tesko da mozes ga odgledat citavu utakmicu, problem je losa kreativnost i zato se previse kruzi loptom ili eventualno nabija
a ne sjecam se kad smo dali go iz istrcane kontre sa svoje polovine terena, mislim da je to bio onaj gol adriana protiv udinesea kad ih je sve otreso ko sline
a ne sjecam se kad smo dali go iz istrcane kontre sa svoje polovine terena, mislim da je to bio onaj gol adriana protiv udinesea kad ih je sve otreso ko sline
-
smijesni_ste
#1969 Re: Inter
Ja vidiš...benfica je prva...nisam ni skontao....e onda ovo što rekoh već....dabogda ispaliBaudelaire wrote:[
Manchester nisu izbjegli, jer će vrlo vjerovatno biti drugi.
- ExNihilo
#1970 Re: Inter
Ma hajde, i ako Manchester dođe da im se osvetimo za '98/99 godinu 
- vejza00
#1971 Re: Inter
a ja dosadne utakmice, ovo je najgora utakmica sezone koju sam gledo, pa cak i u nasoj ovoj ligi ima boljih akcija, inter je sramota, stankovic je sranje od igraca za njeg je sad obi iniesta
-
Lucas Leiva
#1972 Re: Inter
Inter je ubjedljivo najdosadniji tim u istoriji fudbala... Bog te vidio kakva antipropaganda fudbala!
-
bosanska senzacija
#1973 Re: Inter
Slažem se u potpunosti. Odlaskom Pandeva Inter je izgubio i ono malo atraktivnosti što je imaoLucas Leiva wrote:Inter je ubjedljivo najdosadniji tim u istoriji fudbala... Bog te vidio kakva antipropaganda fudbala!
Još da nam je konobar Benitez uspio dovesti svog pulena Lucasa Leivu ova ekipa bi danas igrala atomski fudbal
Pobjeda na guzove protiv Siene,utakmica za zaborav...
- hannibal
#1974 Re: Inter
danas je najgori bio ranieri..na poluvremenu vadi jedina dva igraca koja su nesto pokazala i koji bi i mogli nesto uradit na utakmici( alvarez i zarate )..postavlja cambiassa na poziciju polu spica :S stvarno ne znam koji mu je..evo petu utakmicu vadi zaratea na poluvremenu dok gura stankovica koji je ruku na srce svoje isprdio
- ExNihilo
#1975 Re: Inter
Nema hajra.