FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
11sumirp

#1951 Re: FC Barcelona

Post by 11sumirp »

ultima_palabra wrote:
Fordas wrote:ma vidi ti to, Barca ima 11 pobjeda vise od Reala

zanimljivo :D
Od toga je 31 prijateljska utakmica, od kojih je Barca dobila 18, a Madrid samo 4 :-D
U službenim utakmicama 85-80 za Madrid i 51 remi ;-)
protiv najljuceg protivnika broje se i pobjede u ćizi blizi :evil: nemoj ti sad tu relativizirat koja je pobjeda takmicarska,a koja ko fol prijateljska,nema prijateljskih utakmica sa realom,sve su samo s jednim ciljem, :dance: tut el camp 8)
ultima_palabra

#1952 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

11sumirp wrote:
ultima_palabra wrote:

Od toga je 31 prijateljska utakmica, od kojih je Barca dobila 18, a Madrid samo 4 :-D
protiv najljuceg protivnika broje se i pobjede u ćizi blizi :evil: nemoj ti sad tu relativizirat koja je pobjeda takmicarska,a koja ko fol prijateljska,nema prijateljskih utakmica sa realom,sve su samo s jednim ciljem, :dance: tut el camp 8)
Kako kome, mi brojimo samo titule ;-)
kory

#1953 Re: FC Barcelona

Post by kory »

11sumirp wrote:
ultima_palabra wrote:

hehe pa tako je kad igrate protiv najboljeg na svijetu...imate vise vise motiva pa su vam prijateljske utakmice ko finale.....kad bi igrali protiv kadeta reala i dobili vi bise sturili :-)
11sumirp

#1954 Re: FC Barcelona

Post by 11sumirp »

I sad trebamo ko djeca,...cccc,nabjedjivat se...
Pa eto,nek ti bude,kadeti reala najJači na dunjaluku,sahovi,kraljevi,idoli sirokih narodnih masa...Imate li kojeg domaceg izdanka u zadnje vrijeme? :evil: ?
kory

#1955 Re: FC Barcelona

Post by kory »

eheeh ma necemo ba kako to...kaka djeca...
kakve sad veze imaju izdanci sa ovim...al evo ima ovaj granero bice to igracina abd....
Baltazar_khan

#1956 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

ultima_palabra wrote: Kako kome,mi brojimo samo titule ;-)
E moj željezničaru :-) :roll:
ultima_palabra

#1957 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:
ultima_palabra wrote: Kako kome,mi brojimo samo titule ;-)
E moj željezničaru :-) :roll:
Haj ba, furdenjašu, može čovjek imat i ženu i ljubavnicu :lol: Još nisu ni u istoj državi ;-)
Baltazar_khan

#1958 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

ultima_palabra wrote: Haj ba, furdenjašu, može čovjek imat i ženu i ljubavnicu :lol: Još nisu ni u istoj državi ;-)
Jelde :D

Još ako je ljubavnica armirani beton, a žena neka prosječna, ne baš atraktivna... Pa je varaš sa nekom boljom i atraktivnijom od nje :D

U ovom slučaju,Real je atraktivniji od recimo Želje :razz:
ultima_palabra

#1959 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan wrote:
ultima_palabra wrote: Haj ba, furdenjašu, može čovjek imat i ženu i ljubavnicu :lol: Još nisu ni u istoj državi ;-)
Jelde :D

Još ako je ljubavnica armirani beton, a žena neka prosječna, ne baš atraktivna... Pa je varaš sa nekom boljom i atraktivnijom od nje :D

U ovom slučaju,Real je atraktivniji od recimo Želje :razz:
Pa svako u svom ataru, najtrofejniji klub svijeta i najtrofejniji klub BiH 8-)
Sorry na offu, evo nešto na temu:

Barcelona In Danger Of Losing Four Promising Youth Team Players - Report
The Blaugrana have lapsed in keeping their top four youth prospects tied to the club...

Barcelona are said to be currently working out a contract extension for central defender Gerard Pique so that the former Blaugrana youth team player will never again leave the Camp Nou as he he did when he made the switch to Manchester United earlier in his career.

However, four of Barcelona's top youth team prospects could follow in Pique's footsteps as the Catalan outfit have lapsed in extending their contracts with the club in a report released by Barcelona sports daily, Sport.

The contracts of Gai Assulin, Jonathan dos Santos, Victor Vazquez, and Thiago Alcantara all expire on June 30 and according to rules stipulated in the players' agreements, each are now free to begin negotiating with other clubs.

The four youth players are very highly rated by Pep Guardiola and during the month of January, with the absences of Yaya Toure and Seydou Keita from the squad because of the African Cup of Nations, the Barca coach has publicly stated that he will count on the youngsters to fill in the holes in the team.

This past Saturday in the draw against Villarreal at the Camp Nou, Guardiola gave a starting role to one of the four players, Jonathan dos Santos, who performed admirably in his first Liga start for the Blaugrana. All four players were called up in the training sessions that preceded the match.

Retaining these four players is crucial if Barca are to remain faithful to their current model of grooming their very talented youth products for work with the first team.

The club has already lamented allowing some players to slip through the cracks, namely the aforementioned Pique and Arsenal's Cesc Fabregas. It is reported that after extending Pique's contract, Barca will pursue shoring up deals with their four young pearls.

Ovo bi bilo ružno da se desi, već gledam Chelsea i Manchester City kako toj djeci nude neke nemoralne ponude :roll:
Fordas

#1960 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

Cekajte malo, hajmo to ovako gledati :D Barca pregazi sve pred sobom i osvoji sve sto se osvojiti moze :D Real da bi je stigao spiska pola milijarde maraka (i ne uspije pobjediti Barcu, hajde to je sad manje bitno :D , ali vec sad je izgledno da nece uspjeti u namjeri da stigne Barcin rekord jer su ispali iz kupa... :D) E dragi moji, pitam ja vas sad, sta mislite sta bi Barca uradila da u ovome casu spiska poput reala pola milijarde na pojacanja npr:
- riberi
- drogba
- van de sar
- fabregas
-....
- mozda i vrati etoa :D
mislim da bi to otprilike bilo to, oko 500 miliona, koji cener gore-dole :D

Sta mislite, sta bi Barca sve osvojila u naredne 2-3 godine sa takvim timom? Bili joj iko ista mogao i koliko jos bi trofeja stiglo na njen konto?? Ja garantujem najmanje 2 titule LP i sve tri titule u spaniji. Je li tako?
E sad, sta mislite hoce li real sa svojih pola milijarde prinova uopste uspjeti osvojiti ligu u spaniji? :D Ja mislim tesko, tesko :D :D :P :D :D
do_tokija

#1961 Re: FC Barcelona

Post by do_tokija »

kakav city i chelsea nista oni nece dovesti od mladih, wenger je vec zapikao assulina i tog mladog igraca je nasavjetovao fabregas pa je sigurno da ce odabrati pravu opciju a to je odlazak u sjeverni london i uspon u karijeri i igranje na jednom visem nivou!
Charuga
Globalni moderator

#1962 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Ma kakvi odlasci, potpisace oni na vrijeme nove ugovore. Samo opusteno .. :thumbup:
MiranKoBuba

#1963 Re: FC Barcelona

Post by MiranKoBuba »

Iako ne navijam za Barcelonu, iskreno se nadam da ce Guardiola potpisati novi ugovor sa ovim velikim klubom, s obzirom na mega uspjeh u protekloj godini.
ultima_palabra

#1964 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Fordas wrote:Cekajte malo, hajmo to ovako gledati :D Barca pregazi sve pred sobom i osvoji sve sto se osvojiti moze :D Real da bi je stigao spiska pola milijarde maraka (i ne uspije pobjediti Barcu, hajde to je sad manje bitno :D , ali vec sad je izgledno da nece uspjeti u namjeri da stigne Barcin rekord jer su ispali iz kupa... :D) E dragi moji, pitam ja vas sad, sta mislite sta bi Barca uradila da u ovome casu spiska poput reala pola milijarde na pojacanja npr:
- riberi
- drogba
- van de sar
- fabregas
-....
- mozda i vrati etoa :D
mislim da bi to otprilike bilo to, oko 500 miliona, koji cener gore-dole :D

Sta mislite, sta bi Barca sve osvojila u naredne 2-3 godine sa takvim timom? Bili joj iko ista mogao i koliko jos bi trofeja stiglo na njen konto?? Ja garantujem najmanje 2 titule LP i sve tri titule u spaniji. Je li tako?
E sad, sta mislite hoce li real sa svojih pola milijarde prinova uopste uspjeti osvojiti ligu u spaniji? :D Ja mislim tesko, tesko :D :D :P :D :D
Jel na ovo treba odgovarat il je neka pjanska, vidim plaho smajlija :D
Pa osvojili bi isto što su osvojili sa Xavijem, Iniestom, Decom, Ronaldinhom, Messijem, Eto'om i Henryjem na jednoj kamari, tj.ništa :-D Iz razloga što je ovo stvarni svijet, a ne menadžer :-D A i igra se samo sa jednom loptom.
Zaboravljaš i da je Barca potrošila isto toliko para u zadnje 3 godine na fantastična pojačanja tipa Milito, Caceres, Hleb, Keirrison i Čigrinski :P
Mx

#1965 Re: FC Barcelona

Post by Mx »

Ima li neko link neke stranice gdje moze da se gleda vecerasnja utakmica Barcelona - Sevilla koja je pocela u 22?

Unaprijed hvala :)
burek_in_space

#1966 Re: FC Barcelona

Post by burek_in_space »

Bušman

#1967 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Joj ovaj Thiago je prelud. Dobre pasove salje, a prosu Romarica maloprije posteno :-D
Charuga
Globalni moderator

#1968 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Utakmica nije losa s obzirom na sastave ekipa. I jednima i drugima fali dosta igraca ali mislim da je Sevilla vise osakacena. barsa bolja u polju, sa vise udaraca na go. Alves imao jedan odlican slobodnjak a Messi je iz jedne akcije pogodio stativu. Sevilli je ponisten go zbog navodnog ofsajda mada je posljednji loptu dirao Marquez (cini mi se) a i Barsa je ostecena za jedan izlazak krkica 1 na 1 sa Palopom zbog navodnog ofsajda.
Malo se utakmica zakuhala pred kraj poluvremena pa se nadam da ce biti jos bolje u drugom
mrtva kokoš

#1969 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

ewo tekme na sport clubu, samo sto kasni poluvrijeme... :-)
Mx

#1970 Re: FC Barcelona

Post by Mx »

burek_in_space wrote:http://atdhe.net/11462/watch-barcelona-vs-sevilla

EDIT: 0-0 kraj 1. poluvremena
@ burek_in_space,

Hvala ti najljepsa na pomoci :)
burek_in_space

#1971 Re: FC Barcelona

Post by burek_in_space »

Splinter wrote:ewo tekme na sport clubu, samo sto kasni poluvrijeme... :-)
Ma na sportklubu + ide direktno, pa onda oni pushtaju snimak sa zakashnjenjem od jednog poluvremena. :-)
Mx wrote: @ burek_in_space,

Hvala ti najljepsa na pomoci :)
Nema na chemu ;-)

Inache, na ovoj stranici se mogu naci prenosi gotovo svih utakmica, pa da znash za ubuduce. :)
Charuga
Globalni moderator

#1972 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Diego Capel 0:1
kory

#1973 Re: FC Barcelona

Post by kory »

eh et 0-1
Charuga
Globalni moderator

#1974 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Zlatan 1:1

Penal za Sevillu i 1:2.
Fordas

#1975 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

Pa sta je ovim sudijama u spaniji u posljednje vrijeme??? Pa najosnovnije stvari fulaju, cisto gol Barce je ponisten, pa penal nije sudjen pa evo sad i cist korner pa fakat :shock: :? :shock: :?
al' igra ovaj cigrinski, gdje ga iskopase?! Iskreno se nadam da mu je ovo zadnja partija koju je odigrao u Barcinom dresu :? frajer je ubjedljivo najbolji seviljin igrac veceras :? :?
alves tragedija, nijedan jedini centarsut :-) :lol:
Last edited by Fordas on 05/01/2010 23:49, edited 1 time in total.
Post Reply