Ne znam ko ce veceras pobjediti, mozda su te tvoje procjene na mjestu ali znam da su Celtisci sasvim zasluzeno prvu uzeli, budi malo realan.
Veceras 2:0, za miran let na west coast.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
shadow wrote:dobar ti prvi post, vicevi su par redova iznad.![]()
Ne znam ko ce veceras pobjediti, mozda su te tvoje procjene na mjestu ali znam da su Celtisci sasvim zasluzeno prvu uzeli, budi malo realan.
Veceras 2:0, za miran let na west coast.
Hebe ga "tranzicija" pa ih zamijeniojasko_ba wrote:ma čovjek je genije, to samo on može tako zamijenitiNeelix wrote:btw jel iko upratio kad gasol izvodi slobodna a vilic govori "i evo odoma na liniji za slobodna bacanja"da mi je znat kako je njih dvojicu uspio pomijesat
Kakav Farmar...ništa bez Fishera,taj covjek rijetko kad zakaže.Neelix wrote:ma jah, i "malo" su drugacije ofarbani samo
btw volim kad lakersi igraju u postavi Farmar - Vujacic - Walton - Radmanovic - Gasol
Prenose 100%en_jackal wrote:hoce li obn prenositi sljedecu utakmicu??.....ne vidim nista na pregledu programa.....
???
Uh, tako i ja radim, ali kad se probudim prvih sat vremena isto kao da me neko šakom opalio, ne mogu sebi da dođem (valjda je u to doba najčvršći san). Ako vidim da je na kraju treće četvrtine prevelika razlika, odem spavati:)madner wrote:Ranije legnes, pa se probudis na tekmu. Nemas sta spavat poslje.
Better Man wrote:Boston napravio još jedan lagan korak do naslova.
Pa sta bi?energy_shock wrote:imali ste srece samo zato sto je Kobe jeo grah prije utakmice pa nije bio sav svoj , 1:1 tonight 100 % , cak sam se i kladio u 10 kermi
DvokorakBetter Man wrote:Boston napravio još jedan lagan korak do naslova.