Moj manijace pros'o je taj vakat, nema vise na vratniku parmaka za lijeka, sad odmah prangije pucaju pa me to brine, haj sto ce proletjet nekome kroz avliju drito u simsir nego da ne plati glavom mlad i zaljubljenBHF_Manijak wrote:Ne brini moj Sahane,ispitao je taj komplet situaciju Vratnika i Vratnicanki,vidio si i da je mape ovdje skeniraoima on slifa ne brini...mada i ta mi se varijanta svidja,zamisli ga kako niz Vratnicke sokake pici a za njim lola sa toljagom u ruci i papucama
ah na hajr i an dobro,sto se ismijah,halalit ce nama Istocnjak ove male zezancije
Ramazan, opet ;)
-
HomeArt
#1951 Re: Ramazan, opet ;)
- BHF_Manijak
#1952 Re: Ramazan, opet ;)
Ma nece bolan Sahane,ne brini,zna se nas brat sa istoka snaci,samo da u ruze kakve ne uleti,da se hudi ne izgrebe,a vjeruj kad stitska dodje,brzi je i od Bolta,ne bi ga ni prangijom stigli kako velis 
-
HomeArt
#1953 Re: Ramazan, opet ;)
Ma nije valjda toliki peh, ja se nadam da je on ponio vrucih somuna od Mahira pa sad copaju pod pendzeromBHF_Manijak wrote:Ma nece bolan Sahane,ne brini,zna se nas brat sa istoka snaci,samo da u ruze kakve ne uleti,da se hudi ne izgrebe,a vjeruj kad stitska dodje,brzi je i od Bolta,ne bi ga ni prangijom stigli kako velis
- BHF_Manijak
#1954 Re: Ramazan, opet ;)
Ee vidis o tome nsiam kontao...mozda nam je brat toliki gentleman da je i bestilja sa sobom ponio pa da malo zaslade golupcicisahan wrote:Ma nije valjda toliki peh, ja se nadam da je on ponio vrucih somuna od Mahira pa sad copaju pod pendzeromBHF_Manijak wrote:Ma nece bolan Sahane,ne brini,zna se nas brat sa istoka snaci,samo da u ruze kakve ne uleti,da se hudi ne izgrebe,a vjeruj kad stitska dodje,brzi je i od Bolta,ne bi ga ni prangijom stigli kako velis
-
HomeArt
#1955 Re: Ramazan, opet ;)
ma nek je ziv i zdrav (i niz brdo brz), Nego nesto kontam kako donesose duhan na sjelo sve pozaspa, sta li su ono smotali Bog zna 
- giordania
#1956 Re: Ramazan, opet ;)
Evo u mene jos malo pa vrijeme za sabah.Selam svima,lagan post vam zelim i da vam Allah dz.s ukabuli.
-
HomeArt
#1957 Re: Ramazan, opet ;)
Amin i tebi isto tako pa da ako Bog da opet druzimo, i nemoj sta zamjeriti bude ovdje salegiordania wrote:Evo u mene jos malo pa vrijeme za sabah.Selam svima,lagan post vam zelim i da vam Allah dz.s ukabuli.
- BHF_Manijak
#1958 Re: Ramazan, opet ;)
Eh moj ahbabu,ne znam sta u dahanu bijase,ali nesto je zestoko,pozaspase svi k`o klade,sem nas troje(i Hadzinica je tu,nezaboravimo je
)cak nam i brata Arzija prenese san
zato manje duhana,vise slatka i slana sestre i braco!
Zvijezdica se takodjer izgubi,da primjetim to....
-
HomeArt
#1959 Re: Ramazan, opet ;)
Da nije ona na tersi, smrznut ce se, de vidi. Nema nam ni ruzmarine citav danBHF_Manijak wrote:Eh moj ahbabu,ne znam sta u dahanu bijase,ali nesto je zestoko,pozaspase svi k`o klade,sem nas troje(i Hadzinica je tu,nezaboravimo je)cak nam i brata Arzija prenese san
![]()
- BHF_Manijak
#1960 Re: Ramazan, opet ;)
Nije na terasi,gledo ja,
mah nemam nesto veceras sohbeta kakvog smo navikli,sem nas troje hairlija,ostalo sve testera sad...
a bas ja konto,dans subota,ono,ne radi se sutra,bice insana...haman ljudi vole vise kad moraju proanit pa da mozak malo odmore uz oev jutarnje muhabete prije posla
a bas ja konto,dans subota,ono,ne radi se sutra,bice insana...haman ljudi vole vise kad moraju proanit pa da mozak malo odmore uz oev jutarnje muhabete prije posla
-
HomeArt
#1961 Re: Ramazan, opet ;)
Ma on izgleda dodje kad ga sehurski top probudihadzinica wrote:ma Bog me ne ubio.. zadnjih pola sta sjedim samo da bi docekal komentar od istocnjaka
![]()
-
HomeArt
#1962 Re: Ramazan, opet ;)
Ona men'scini ode kako ti dodje, pa ti vidiBHF_Manijak wrote:Nije na terasi,gledo ja,mah nemam nesto veceras sohbeta kakvog smo navikli,sem nas troje hairlija,ostalo sve testera sad...
![]()
-
HomeArt
#1963 Re: Ramazan, opet ;)
Izgleda da i njega godine stizu lagano pa ga je prenijelo samo, imam osjecaj da je na stolici zasp'ohadzinica wrote:a gdje se arzuhal izgubi?
- BHF_Manijak
#1964 Re: Ramazan, opet ;)
sahan wrote:Ona men'scini ode kako ti dodje, pa ti vidiBHF_Manijak wrote:Nije na terasi,gledo ja,mah nemam nesto veceras sohbeta kakvog smo navikli,sem nas troje hairlija,ostalo sve testera sad...
![]()
Zvijezdice,javi seeee,javi seee,javi seeee(ori se Seherom u jutarnje sate nedjeljnog dana!)
-
HomeArt
#1965 Re: Ramazan, opet ;)
Ma i ja sam kontao tako sinoc pa joj maznuh cigare od sale, zamal' ne fasovah degenekBHF_Manijak wrote:
jes` jes`,vidis o tome ti nisam kontao,Bogami si u pravu...moRebit stidno celjade pa da iskre svog stida ne prenese preko tastature namah na forum?!
(sto se neko tjesiiii
)
Zvijezdice,javi seeee,javi seee,javi seeee(ori se Seherom u jutarnje sate nedjeljnog dana!)
-
HomeArt
#1966 Re: Ramazan, opet ;)
Ja slabo vala do 9 maximalno, tako mi fabricki stashadzinica wrote:jedno off topic pitanje za vas dvojicu...do kad "ujutro" spavate?
- arzuhal
#1967 Re: Ramazan, opet ;)
hadzinica wrote:sahan wrote:Izgleda da i njega godine stizu lagano pa ga je prenijelo samo, imam osjecaj da je na stolici zasp'ohadzinica wrote:a gdje se arzuhal izgubi?![]()
![]()
Vala me teško more na stolici zateć. Ja ko rimljanin, pobočno pa privučem laptop na hastal
A tog istočnjaka što spominjete...poznato mi nešta...znao sam jednog momka, pođahkad se pojavi ovdje...dobar u duši i to
- BHF_Manijak
#1968 Re: Ramazan, opet ;)
Hadzinice,mene stid rec`!!
al slobodan insan pa se moze,a kad obaveze zovu(zovnu),onda nije nikakav problem ustati,iako se duze sjedi...
no sad se odmara do pcetka studija! 
-
HomeArt
#1969 Re: Ramazan, opet ;)
Jaooo, neces vjerovati ali i ja pisem iz lezeceg polozaja, privucem stolic i laptoparzuhal wrote:![]()
Vala me teško more na stolici zateć. Ja ko rimljanin, pobočno pa privučem laptop na hastal. A, jok. Radio sam nešta, tipk'o, čito, bilješke vadio..belayi
![]()
A tog istočnjaka što spominjete...poznato mi nešta...znao sam jednog momka, pođahkad se pojavi ovdje...dobar u duši i to
- BHF_Manijak
#1970 Re: Ramazan, opet ;)
sahan wrote:Ma i ja sam kontao tako sinoc pa joj maznuh cigare od sale, zamal' ne fasovah degenekBHF_Manijak wrote:
jes` jes`,vidis o tome ti nisam kontao,Bogami si u pravu...moRebit stidno celjade pa da iskre svog stida ne prenese preko tastature namah na forum?!
(sto se neko tjesiiii
)
PS mozete vas dvojica iz lezeceeg polazaja
- arzuhal
#1971 Re: Ramazan, opet ;)
Vi ćete imat zato više sevapa

- BHF_Manijak
#1972 Re: Ramazan, opet ;)
Neka Hadzinice,pomalo
jos belaj da djeca ustanu,bice sehrdzije sa sa-x.com celjad probudili 
-
istocnjak
#1973 Re: Ramazan, opet ;)
Halalite ali evo opet se malo prispavalo
...

- arzuhal
#1974 Re: Ramazan, opet ;)
E ovo je taj momak kojeg sam spominjo! Vazda se upita sa rajom, finistocnjak wrote:Halalite ali evo opet se malo prispavalo...
![]()
![]()
![]()
- zvjezdica_7
#1975 Re: Ramazan, opet ;)
Merhaba omladino
Ja bome jako s mahalskog sijela, nadam se da ćete mi halaliti, okupila se stara raja, pa zaglavismo do sehura

Ja bome jako s mahalskog sijela, nadam se da ćete mi halaliti, okupila se stara raja, pa zaglavismo do sehura