Ramazan, opet ;)

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
HomeArt

#1951 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

BHF_Manijak wrote:Ne brini moj Sahane,ispitao je taj komplet situaciju Vratnika i Vratnicanki,vidio si i da je mape ovdje skenirao :lol: ima on slifa ne brini...mada i ta mi se varijanta svidja,zamisli ga kako niz Vratnicke sokake pici a za njim lola sa toljagom u ruci i papucama :lol: ah na hajr i an dobro,sto se ismijah,halalit ce nama Istocnjak ove male zezancije :mrgreen:
Moj manijace pros'o je taj vakat, nema vise na vratniku parmaka za lijeka, sad odmah prangije pucaju pa me to brine, haj sto ce proletjet nekome kroz avliju drito u simsir nego da ne plati glavom mlad i zaljubljen :shock:
BHF_Manijak

#1952 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Ma nece bolan Sahane,ne brini,zna se nas brat sa istoka snaci,samo da u ruze kakve ne uleti,da se hudi ne izgrebe,a vjeruj kad stitska dodje,brzi je i od Bolta,ne bi ga ni prangijom stigli kako velis :lol:
HomeArt

#1953 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

BHF_Manijak wrote:Ma nece bolan Sahane,ne brini,zna se nas brat sa istoka snaci,samo da u ruze kakve ne uleti,da se hudi ne izgrebe,a vjeruj kad stitska dodje,brzi je i od Bolta,ne bi ga ni prangijom stigli kako velis :lol:
Ma nije valjda toliki peh, ja se nadam da je on ponio vrucih somuna od Mahira pa sad copaju pod pendzerom :)
BHF_Manijak

#1954 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

sahan wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma nece bolan Sahane,ne brini,zna se nas brat sa istoka snaci,samo da u ruze kakve ne uleti,da se hudi ne izgrebe,a vjeruj kad stitska dodje,brzi je i od Bolta,ne bi ga ni prangijom stigli kako velis :lol:
Ma nije valjda toliki peh, ja se nadam da je on ponio vrucih somuna od Mahira pa sad copaju pod pendzerom :)
Ee vidis o tome nsiam kontao...mozda nam je brat toliki gentleman da je i bestilja sa sobom ponio pa da malo zaslade golupcici :mrgreen: a kasnije ce im mlada malo hošafa iznijeti, :mrgreen: pa onda pred zoru,kad se sabah zacuje sa munara vratnickih pravac kuci za komp sa pitanjem "aaa gdje je se ovo sijelo raspalo" :lol: on ipak sa mladom sehuri,a ne kod kuce kako smo kontali,moj Sahane :mrgreen:
HomeArt

#1955 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

ma nek je ziv i zdrav (i niz brdo brz), Nego nesto kontam kako donesose duhan na sjelo sve pozaspa, sta li su ono smotali Bog zna :-)
giordania

#1956 Re: Ramazan, opet ;)

Post by giordania »

Evo u mene jos malo pa vrijeme za sabah.Selam svima,lagan post vam zelim i da vam Allah dz.s ukabuli.
HomeArt

#1957 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

giordania wrote:Evo u mene jos malo pa vrijeme za sabah.Selam svima,lagan post vam zelim i da vam Allah dz.s ukabuli.
Amin i tebi isto tako pa da ako Bog da opet druzimo, i nemoj sta zamjeriti bude ovdje sale :D
BHF_Manijak

#1958 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Eh moj ahbabu,ne znam sta u dahanu bijase,ali nesto je zestoko,pozaspase svi k`o klade,sem nas troje(i Hadzinica je tu,nezaboravimo je :mrgreen: )cak nam i brata Arzija prenese san :mrgreen:
zato manje duhana,vise slatka i slana sestre i braco!
Zvijezdica se takodjer izgubi,da primjetim to.... :mrgreen:
HomeArt

#1959 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

BHF_Manijak wrote:Eh moj ahbabu,ne znam sta u dahanu bijase,ali nesto je zestoko,pozaspase svi k`o klade,sem nas troje(i Hadzinica je tu,nezaboravimo je :mrgreen: )cak nam i brata Arzija prenese san :mrgreen:
zato manje duhana,vise slatka i slana sestre i braco!
Zvijezdica se takodjer izgubi,da primjetim to.... :mrgreen:
Da nije ona na tersi, smrznut ce se, de vidi. Nema nam ni ruzmarine citav dan :?
BHF_Manijak

#1960 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Nije na terasi,gledo ja, :mrgreen: mah nemam nesto veceras sohbeta kakvog smo navikli,sem nas troje hairlija,ostalo sve testera sad... :mrgreen:
a bas ja konto,dans subota,ono,ne radi se sutra,bice insana...haman ljudi vole vise kad moraju proanit pa da mozak malo odmore uz oev jutarnje muhabete prije posla :lol:
HomeArt

#1961 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

hadzinica wrote::-D ma Bog me ne ubio.. zadnjih pola sta sjedim samo da bi docekal komentar od istocnjaka :D :lol:
Ma on izgleda dodje kad ga sehurski top probudi :D
HomeArt

#1962 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

BHF_Manijak wrote:Nije na terasi,gledo ja, :mrgreen: mah nemam nesto veceras sohbeta kakvog smo navikli,sem nas troje hairlija,ostalo sve testera sad... :mrgreen:
a bas ja konto,dans subota,ono,ne radi se sutra,bice insana...haman ljudi vole vise kad moraju proanit pa da mozak malo odmore uz oev jutarnje muhabete prije posla :lol:
Ona men'scini ode kako ti dodje, pa ti vidi :-)
HomeArt

#1963 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

hadzinica wrote:a gdje se arzuhal izgubi?
Izgleda da i njega godine stizu lagano pa ga je prenijelo samo, imam osjecaj da je na stolici zasp'o :zzzz:
BHF_Manijak

#1964 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

sahan wrote:
BHF_Manijak wrote:Nije na terasi,gledo ja, :mrgreen: mah nemam nesto veceras sohbeta kakvog smo navikli,sem nas troje hairlija,ostalo sve testera sad... :mrgreen:
Ona men'scini ode kako ti dodje, pa ti vidi :-)
:lol: jes` jes`,vidis o tome ti nisam kontao,Bogami si u pravu...moRebit stidno celjade pa da iskre svog stida ne prenese preko tastature namah na forum?! :mrgreen: (sto se neko tjesiiii :lol: )
Zvijezdice,javi seeee,javi seee,javi seeee(ori se Seherom u jutarnje sate nedjeljnog dana!) :mrgreen:
HomeArt

#1965 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

BHF_Manijak wrote:
:lol: jes` jes`,vidis o tome ti nisam kontao,Bogami si u pravu...moRebit stidno celjade pa da iskre svog stida ne prenese preko tastature namah na forum?! :mrgreen: (sto se neko tjesiiii :lol: )
Zvijezdice,javi seeee,javi seee,javi seeee(ori se Seherom u jutarnje sate nedjeljnog dana!) :mrgreen:
Ma i ja sam kontao tako sinoc pa joj maznuh cigare od sale, zamal' ne fasovah degenek :sad:
HomeArt

#1966 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

hadzinica wrote:jedno off topic pitanje za vas dvojicu...do kad "ujutro" spavate? :-D
Ja slabo vala do 9 maximalno, tako mi fabricki stas :-)
arzuhal

#1967 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

hadzinica wrote:
sahan wrote:
hadzinica wrote:a gdje se arzuhal izgubi?
Izgleda da i njega godine stizu lagano pa ga je prenijelo samo, imam osjecaj da je na stolici zasp'o :zzzz:
:lol: :lol: :lol:
:lol:

Vala me teško more na stolici zateć. Ja ko rimljanin, pobočno pa privučem laptop na hastal :D . A, jok. Radio sam nešta, tipk'o, čito, bilješke vadio..belayi :)
A tog istočnjaka što spominjete...poznato mi nešta...znao sam jednog momka, pođahkad se pojavi ovdje...dobar u duši i to :D
BHF_Manijak

#1968 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Hadzinice,mene stid rec`!! :mrgreen: al slobodan insan pa se moze,a kad obaveze zovu(zovnu),onda nije nikakav problem ustati,iako se duze sjedi... ;-) no sad se odmara do pcetka studija! :mrgreen:
HomeArt

#1969 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

arzuhal wrote: :lol:

Vala me teško more na stolici zateć. Ja ko rimljanin, pobočno pa privučem laptop na hastal :D . A, jok. Radio sam nešta, tipk'o, čito, bilješke vadio..belayi :)
A tog istočnjaka što spominjete...poznato mi nešta...znao sam jednog momka, pođahkad se pojavi ovdje...dobar u duši i to :D
Jaooo, neces vjerovati ali i ja pisem iz lezeceg polozaja, privucem stolic i laptop :-)
BHF_Manijak

#1970 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

sahan wrote:
BHF_Manijak wrote:
Ma i ja sam kontao tako sinoc pa joj maznuh cigare od sale, zamal' ne fasovah degenek :sad:
:lol: moj Sahane,sve im dire,al cigare jok!!hoce celjade da degeneci jel de,ee znam kako ti je,na cigare su "tanke"... :mrgreen:

PS mozete vas dvojica iz lezeceeg polazaja :mrgreen: ,a mi sirotinja bez laptopa i sa ovom geverom od kompjutOra,prinudjeni smo da krivimo ledja i da se ukocimo ko paraplegicari za ovom "hairli" stolicom,malo malo,skripi,cijelu zgradu na ngoe dize :lol: nije nam lahko...
arzuhal

#1971 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

Vi ćete imat zato više sevapa :oops: :D
BHF_Manijak

#1972 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Neka Hadzinice,pomalo :mrgreen: jos belaj da djeca ustanu,bice sehrdzije sa sa-x.com celjad probudili :mrgreen:
istocnjak

#1973 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Halalite ali evo opet se malo prispavalo :sleep: ... :roll: :-D :D :lol:
arzuhal

#1974 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

istocnjak wrote:Halalite ali evo opet se malo prispavalo :sleep: ... :roll: :-D :D :lol:
E ovo je taj momak kojeg sam spominjo! Vazda se upita sa rajom, fin :D
zvjezdica_7

#1975 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

Merhaba omladino :D
Ja bome jako s mahalskog sijela, nadam se da ćete mi halaliti, okupila se stara raja, pa zaglavismo do sehura :D :D :-) :-)
Locked