Bosanska piramida Sunca

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
Macuser

Post by Macuser »

Gorane_35,
piše se šta je, a ne štaje
Za pitanje koje si postavio, kome da vjerujes, odgovor je jednostavan. Ali, da bi znao odgovor, moras znati najveci dio pitanja. A, ti ne znas da pravilno postavis pitanje.

Ja sam spomenuo problem pravopisa, jer ono jasno odredjuje nivo obrazovanja. I citajuci ovaj topic, jasno se vidi da ljudi koji vjeruju u piramidu, imaju problem sa izrazavanjem, sto govori da su poluobrazovani. Kao takvi su izuzetno pogodni da se manipulise sa njima.
Last edited by Macuser on 11/01/2006 01:06, edited 1 time in total.
Goran_35

Post by Goran_35 »

znanje wrote:
Goran_35 wrote:Za znanje

Drug moj ovo je cinjenica :oops: fakat :oops: lako provjerljiv ;)
Prvo, mi nismo i nikad nećemo biti drugovi. A drugo, šta je to lako provjeriti, i zašto je važno da se provjeri?
Pa valjda fkat?Kad smo vec kod znanja ;) onda treba znati :oops: da nije Prag vec Graz ;) Zapoceta Visa Tehnicka ;)

A sto ne bi bili drugovi?Ja sam bas druzeljubiv i uvazavam svako misljenje,pogotovu ako se sta novo moze nauciti 8-)
znanje

Post by znanje »

Goran_35 wrote:
Macuser wrote:
Goran_35 wrote:Hocu reci :oops: da ovi sto postavljaju pitanje naobrazbe,Semir ima sasvim dovoljno skole :oops: a to u stvari nije ni bitno!
Ljudima koji vjeruju u piramidu naravno da nije bitno. Jer tamo gdje nema nauke i obrazovanja, tamo je plodno tlo za mitove, legende i cuda. Zaista divno rezonovanje.
A staje nauka?

Prekjucer mi rekose ;) da koristimo samo 2% mozga.Jucer mi rekose :oops: da koristimo 70% mozga.A danas mi kazu da koristimo 100% mozga ali je opet 30% viska?

:lol:
Nauka je vječna potraga za istinom, ali ne na način amaterizma i mase glupaka, nego po sistemu jasno utvrđenih postulata i uz uzajamnu podršku onih koji prihvataju takve postulate.

A što se pitalice tiče, juče su ti govorili da ćeš dijete najbolje izliječiti pijavicama, pa nakon toga da ćeš ga izliječit ako ga pospeš ledenom vodom u kojoj si prethodno odrao živo jare. Ali ti to ne činiš (nadam se) već dijete kad ga šta zaboli pravo pa ljekaru. Ili, ako hoćeš da mi staviš do znanja svoje mišljenje, ne dovikuješ mi se preko pola grada, je li.

Eto, to napredovanje, to ti je nauka.
Goran_35

Post by Goran_35 »

Macuser wrote:Gorane35,
piše se šta je, a ne štaje
Za pitanje koje si postavio, kome da vjerujes, odgovor je jednostavan. Ali, da bi znao odgovor, moras znati najveci dio pitanja. A, ti ne znas da pravilno postavis pitanje.
more bit bidne :lol:

ps

odosmo od teme,ovdje se raspravlja o "ublehasima" :oops: a ne o gramatici ;)
znanje

Post by znanje »

Goran_35 wrote:
znanje wrote:
Goran_35 wrote:Za znanje

Drug moj ovo je cinjenica :oops: fakat :oops: lako provjerljiv
Prvo, mi nismo i nikad nećemo biti drugovi. A drugo, šta je to lako provjeriti, i zašto je važno da se provjeri?
Pa valjda fkat?Kad smo vec kod znanja onda treba znati :oops: da nije Prag vec Graz Zapoceta Visa Tehnicka
"Educated at the polytechnical school at Graz and at University of Prague." (Biografija Tesle: http://www.t0.or.at/tesla/teslabio.htm) - ne bi ipak trebalo da ti je toliko teško ukucati "TESLA PRAGUE" u Google, zar ne?
A sto ne bi bili drugovi?Ja sam bas druzeljubiv i uvazavam svako misljenje,pogotovu ako se sta novo moze nauciti
Ja od tebe nemam što naučiti.
Goran_35

Post by Goran_35 »

znanje wrote: Nauka je vječna potraga za istinom, ali ne na način amaterizma i mase glupaka, nego po sistemu jasno utvrđenih postulata i uz uzajamnu podršku onih koji prihvataju takve postulate.
Glede piramide :oops: zar Mr. Sam :oops: ne radi po tim principima?
Postavljena teza :oops: za koju ima dovoljno dokaza :oops: a proljece ce biti finale kada ce se pokazati je li teza ispravna ili nije ;)

I u cemu je problem i cemu ovolika rasprava?
Goran_35

Post by Goran_35 »

Mr znanje :D ne guglam ja bas za sve ;) Ima tu znanja jos iz osnovne skole :oops:
Macuser

Post by Macuser »

Ne postoji ni jedan jedini dokaz.
znanje

Post by znanje »

Goran_35 wrote:
znanje wrote: Nauka je vječna potraga za istinom, ali ne na način amaterizma i mase glupaka, nego po sistemu jasno utvrđenih postulata i uz uzajamnu podršku onih koji prihvataju takve postulate.

A što se pitalice tiče, juče su ti govorili da ćeš dijete najbolje izliječiti pijavicama, pa nakon toga da ćeš ga izliječit ako ga pospeš ledenom vodom u kojoj si prethodno odrao živo jare. Ali ti to ne činiš (nadam se) već dijete kad ga šta zaboli pravo pa ljekaru. Ili, ako hoćeš da mi staviš do znanja svoje mišljenje, ne dovikuješ mi se preko pola grada, je li.

Glede piramide :oops: zar Mr. Sam :oops: ne radi po tim principima?
Postavljena teza :oops: za koju ima dovoljno dokaza :oops: a proljece ce biti finale kada ce se pokazati je li teza ispravna ili nije ;)

I u cemu je problem i cemu ovolika rasprava?
Osmanagić bi volio da radi po postulatima nauke, on bi dao sve što ima samo da mu neki ugledni naučnik prizna da on kao eto postupa baš kao pravi naučnik. Vidiš, to se nikada neće desiti, jer se u nauci nikada prvo ne proglasi da je nešto tako i tako, pa tek onda dokazuje da li jeste ili nije zaista tako. Znači - grješka u koracima koja će im se svima skupa obiti o glavu. Da su krenuli pošteno u sve ovo, s vjerom ali i razumom, ko zna, mnogi bi ga podržali, možda i ja.
Tu mi nije žao Osmanagića, ali mi je donekle žao ovog malog Smailbegovića koji je dozvolio da visočka čaršija pravi budalu od njega. Mlad je i neiskusan, a nije ni svjestan koliko skupo ga sve ovo može koštati!
B@snj@

Post by B@snj@ »

Macuser pise li se kitumijasi ili kitu mi jasi? :D

Pametnjakovicu
Sarafcina

Post by Sarafcina »

znanje wrote:
Sarafcina wrote:
znanje wrote: Ne da mi se vi¹e tra¾iti a nije bitno. Bitno je da sam ti pokazao da u savremenom svijetu rudar nije nauènik. Naravno, u savremeni svijet ne uklapa se domaæa (Kardeljeva) definicija "nauènog radnika" u koju ulaze portir, èistaèica, sekretarice kao i balavi asistenti na fakultetu... :-D
Pokazao?!? Mozda to mozes prodati nekome ko ne konta stvari ;)
Nisi pokazao ;) ... hajde da ne trazis :) ... znas li uopste sta je to naucni ;)metod? Onako svojim rijecima? ;)
Ja ti mogu reci, ali se neces moci nikako u njemu prepoznati (a Amer bi mogao ;)).
Zato mi je draze da ti sam kazes :), da ne bude da je do mene :)
Nije mi jasno ¹ta ti nije jasno? I èemu podebljavanje ovog 'scientific method'? Ako ti je veæ stalo - u pomenutom rjeèniku ti se nalazi sljedeæa gotova definicija:
"scientific method : principles and procedures for the systematic pursuit of knowledge involving the recognition and formulation of a problem, the collection of data through observation and experiment, and the formulation and testing of hypotheses"

Generalno, sve to u okviru jedne od nauka: fizike, hemije, ili biologije. O da, i umalo da zaboravim, nauèni metod je onaj postupak koji provode nauènici, a ne amateri, rudotragaèi i sl. (premda bi ovi potonji ¾arko ¾eljeli da jesu ono ¹to nisu.)
:D .... jos ne kontas ;)
ljudi koji se sluze naucnim metodom u svom istrazivanju su naucnici ;)
naucni metod se ne definise preko naucnika, ;)
nego ako vec hoces, onda naucnike definises preko naucnog metoda ;)
(kontas razliku ili da pojasnim ;)... u osnovi je to teorija skupova :))
a naucni metod moze provoditi bilo ko :), ko to nauci, naravno :)
naucni metod postoji zbog garancije na ispravnost dobijenih rezultata, a ne da bi se dijelile titule i ljudi zvali naucnicima. Primjena naucnog metoda ti daje tehnologiju, inzinjerstvo... odnosno opipljive rezultate :)

a to sto si gore naveo je jedna (stura) definicija :),
sad mi jos samo pokazi kako si se ti uklopio u tu definiciju, a kako se Amer ne uklapa
...a ako trebas detaljnije pojasnjenje, stavi na google "scientific method"... dobices gomilu linkova :) ... ima ih i losih ... pa da vidimo bar jedan u koji ces utrpati istoriju (da je nauka).

Naucni metod se nauci na vecini faksova koji imaju neke od prirodnih nauka (zapadni oficiri koje znam, su naucili dosta toga,cak su dobijali titule inzinjera sistema). Oni koji to ne nauce, vole da se trpaju u taj kos, tek da bi se zvali naucnicima.
To i nije neki problem, dok ne pocnu da lupaju, da ljudi koji izucavaju i u radu primjenjuju naucni metod eto nisu naucnici. Jok eto...

ako neces da previse trazis :) prevedi titulu koju dobijes, nakon zavrsenog faksa, na engleski, pa ce biti jasnije :)
B.Sc., B.A., M.Sc. nije bas izmisljeno radi tradicije ;), kao ni M.A. :)
Fair Life

Post by Fair Life »

Macuser wrote:(...)
QUIDQUID AGIS, PRUDENTER AGAS, ET RESPICE FINEM.
Dakle... ne trcati pred rudu.

Sve je to meni u vezi piramide najblize onoj... Ab absurdo.

I... nikako ne razumijem ovo slavljenje trijumfa prije pobjede. Valjda se prvo skoci pa ... kaze hop.

Image
Prenj

Post by Prenj »

Semirove energetske kugle izlozene u muzeju u Ublehi Donjoj ...

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

Prenj wrote:Semirove energetske kugle izlozene u muzeju u Ublehi Donjoj ...

Image
Ma ima ih..

Image
Goran_35

Post by Goran_35 »

:-)

nesto u vezi "energetskih kugli" je svojevremeno imao i Nikola Tesla :oops: Nevjerovatno oruzije :shock: :shock: ;) a za cijim nacrtima i danas tragaju agenti CIA...

Ako se sjecate, "neki" djechaci :oops: su pricali da k'o fol "posjeduju to oruzije" pa ce "razbiti" NATO :oops: ,ako ih napadnu ;)
I kad smo vec skrenuli,a vezano za Nikolu Teslu,da gospodinu neznanju kazem da je Nikola dobio popola Nobelovu nagradu zajedno sa jos jednim djechakom koji se isto bavio strujama,ali nije bio ni blizu Tesli
Prenj

Post by Prenj »

Piramidalna ubleha je vec pocela da uzima harac ... :( :x
Ovih 5000km za piramidu je 5000km manje za kraljevsku crkvu u Milama, koja je takodje na podrucju Visokog i koja je u ocajnom stanju i koja nije nikakva ubleha koju tek more bit da otkopamo, VEC MJESTO GDJE SU KRUNISANI I SAHRANJIVANI BOSANSKI KRALJEVI!
Oslobodjenje wrote: Lokalna vlast u Visokom u 2005. godini
Piše: S. SUBOTIĆ
03/01/06
Predstavnici vlasti u Visokom

Politička nepismenost i stranački interesi

Desetak godina se Visoko nalazi u blatu političke nepismenosti i diletantizma. “Spašavaj se ko može” vrlo lako bi mogla postati parola Visočana ako se nastavi agonija lokalne vlasti koja je zahvatila zakonodavni i izvršni nivo.

Predstavnici vlasti sve otvorenije priznaju da su interesi građana na posljednjem mjestu. Nekadašnji jednopartijski sistem je zamijenjen jednostranačkim, tako da vijećnici koji žele dobro svojoj općini često budu povučeni za rukav i promijene odluku uz dizanje kartončića koji im je “naišaretio” politički gazda.

Jako je teško posmatrati vijećničke marionete kako satima raspravljaju o informacijama na koje ne mogu značajno uticati, dok se preko pitanje od egzistencijalnog značaja za građane prelazi bez pridavanja velike pažnje.

Apsurd dostiže vrhunac kada se neke politički suprotstavljene partije zbog pojedinačnih interesa lako slože oko odluka koje su protiv zakona. Vijećnici će priznati protivzakonitost, ali će usput dodati da je odluka poštena. Nema dalje!
Visočki kapaciteti u privrednom, ekonomskom ili obrazovnom smislu, nekad se imali evropski značaj. Danas je Visoko tu gdje jeste zahvaljujući predstavnicima koji ne mogu da shvate da pozicije u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti nisu samo radna mjesta. Daleko bilo da oni Visokom žele loše, ali, jednostavno, njihova vizija ne može dobaciti do visina gdje se grad podno Visočice nekada nalazio.

U Visokom je sve manje ljudi koji mogu da poprave stvar vukući za sebe i za druge. Nedostaje kritična masa visočke inteligencije koja će aktivno djelovati u svim životnim sferama. Danas je teško uprijeti prstom u instituciju ili ustanovu gdje politika nema apsolutnu dominaciju.

Potraga za piramidom na proljeće visočkoj općini će sigurno donijeti bolje dane. Mudre glave iz lokalna vlasti i u tom segmentu su pokazale nedostatak vizije. U budžetu za 2006. godinu za popularizaciju Bosanske piramide Sunca predložili su svega pet hiljada konvertibilnih maraka...
Semir O. vise nije benigna pojava, poceo je da uzima harac!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Prvo sto bih ovdje pitao je koliko na ovom forumu ima strucnjaka za arheologiju ili ljudi sa zvanjem arheolog. Ja zaista ne mogu da prihvatim jednu stvar a to je da je kod nas obicaj negirati sve unaprijed i obezvrijedjivati necije ideje, rad i pokusaje. Ne mogu tvrditi niti naslucivati da li se zaista nesto nalazi u okolini Visokog ali u svakom slucaju bezobrazno je negirati unaprijed. Za omalovazavanje ima uvijek vremena a za podrsku ga je uvijek malo.
Prenj uz svo moje uvazavanje prema tebi kao istomisljeniku u masi stvari, ne mogu da shvatim da si sebi dopustio da kazes da je jos uvijek nesto sto je nedovrseno i do kraja ne dokazano ili dokazano nazoves ublehom. To makar nije tvoj stil niti je stil ljudi koji imaju vizije necega boljeg. Naravno ovo se ne odnosi samo na tebe.
Sta ce se desiti ako se zaista tu nesto pronadje? Ako se ne pronadje svi znamo sta ce se desiti i kakvi ce odgovori biti jer to nam stivo svima tako dobro ide. Ali nas najveci problem je znati nekoga pohvaliti, odati priznanje za neciji rad i zivo me interesuje da li ce pojedinci u slucaju da tamo ima piramida ovdje javno dati svoje izvinjenje i sami sebi priznati svoju nekorektnost.
Budimo malo strpljivi jer bice vremena dovoljno i za kritike i za pohvale ali tek nakon sto se zaista nesto (ne)dokaze.
novalic

Post by novalic »

ne bih stajala u obranu prenja, sigurna sam da to on moze i sam... i rekla bih se se on vise izjasnjava kao neko ko nije pristalica prodaje vuka prije nego je i ulovljen..

nego.. neko realan.. ko je, vjerojatno kao i masa nas drugih, malo razmislio prije nego je postao tako kategorican...

semir naka kopa.. i neka nadje piramidu.. ali neka ne prodaje velikorijecnost po naucne dokaze..

ako bude piramida.. nece nedostajati ni izvinjenja... a ako ne bude piramida.. nedostajace samo para..

ublehe ostaju
Goran_35

Post by Goran_35 »

Bravo hrasno :)

I ja tako razmisljam i naravno covjeku treba dati mogucnost da dokaze ono sto tvrdi :)

A,ako se dokaze, korist ce biti ogromna.Na zalost vecina ljudi nije svjesna toga i jednostavno ne mogu da vjeruju da takvo sta moze biti kod nas.Jer ucili su nas da smo mali,a nismo :oops:

Mi ne poznajemo ni blizu historiju srednjovjekovne Bosne,jer je mjenjana,sakrivana i unistavana,a kamo li sta dalje...
Stari

Post by Stari »

novalic wrote:ne bih stajala u obranu prenja, sigurna sam da to on moze i sam... i rekla bih se se on vise izjasnjava kao neko ko nije pristalica prodaje vuka prije nego je i ulovljen..

nego.. neko realan.. ko je, vjerojatno kao i masa nas drugih, malo razmislio prije nego je postao tako kategorican...

semir naka kopa.. i neka nadje piramidu.. ali neka ne prodaje velikorijecnost po naucne dokaze..

ako bude piramida.. nece nedostajati ni izvinjenja... a ako ne bude piramida.. nedostajace samo para..

ublehe ostaju
Bogme ako ne bude piramida...nedostojace jos puno toga osim para...imajuci u vidu svecana obecanja o tome sta ce se desiti ako piramide ...bude. :D ...No o tome je dosta vec receno ranije...jelte
El-bosniaco

Post by El-bosniaco »

a sto je cudno evo pratim ovu temu od pocetka

kad sporedis semira i ove protiv piramide , to je zalosno

dokaz da ima piramide kaze semir:

1.ima pravilan oblik
2.okrenute prema stranama svijeta
3.iskopani plato ploce
4.pronadjeni zidovi piramide sto grade megaliti brece
5.geloski izvjestaj ptovrdjuje kamenu strukturu
6.brdo ima tunele sto je karakteristika piramida
7.termalni snimici pokazuju da ima kamena struktura jer se brze hladi od okruzenja

dokazi da nema piramide tipa znanje, prenj i ostali

1. Nema je
2. Semir je ubleha
3. Trazi pare od drzave
4. Ma covjece nemoguce to kod nas biti. ,ma nema sanse, ma nemoguce
5. semir je lazljivac
6. sda i kosovo imaju povezanosti sa piramidom
:lol:

zalosno , josh nijedan nisam vidio dokaz na ovih 80 i nekoliko stranica
protiv piramide , nijedan dokaz , pa boze drage zar smo toliki pesimisti
:-?
ja se nemogu nacudit cudu , kako stranci se vishe obraduju od bosanaca necemu sto je bosansko, ovo je nesto novo za mene , nevidjeno prije
da ste imalo pameti sutili bi do juna a ako ne bude piramide rafalno onda po semiru onda ce te imati razlog a ne ovako se brukati
novalic

Post by novalic »

neka si ti vidio dokaze da ima..
cernica

Post by cernica »

BLENTO POTRCKO

Po ko zna koji put mali blento :-) svojim protivrjecnostima od sebe pravi jos veceg blentu :-) :-) .
Umjesto da dobro prekontrolise svoje postove prije nego ih “potvrdi” (inace kao I ostali iz njegove Co. :-) :-) :-) :-) ) potrce da ispadnu i ispadnu… blente.
cernica wrote: Po prof. Hitchner-u nije rijec o piramidama ali jeste o kolosalnom grobnom monumentu iz pred-Rimskog doba ili mozda cak o Rimskoj gradjevini
O CEMU SE USTVARI RADI?
mali blento wrote: Pa rek'o ti je prof. Hitchner!!
Mali blento :-) je na svom samom pocetku tvrdio da je u pitanju jedno obicno brdo, zatim da je brdo ali vulkanskog porijekla, a sad potvrdjuje prof. Hitchnera o kolosalnom grobnom monumentu. Kako je poceo jos prije proljetnog istrazivanja ce povjerovat da je stvarno rijec o Piramidama.

Pa kad smo vec dosli dotle, zar je sada vise I vazno da li je rijec o piramidama ili o kolosalnim grobnim monumentima? Zar to nije dovoljan razlog da se prave iskopavanja I istrazivanja? Ako to ne uradimo niti cemo znati sta je posrijedi niti cemo iskoristiti naucnu I kulturnu promociju nase zemlje u svijetu.
mali blento wrote: Evo, ja se kladim da čovjek nije rekao da "misli da se radi o" nego da bi se "možda moglo raditi o...",.
Pa, pogledajte vi samo cime se on bakce!! “Mislim da bi mozda moglo biti…”. Sta bi rekao na ovo?
mali blento wrote: a ti stisni pa objavi njegov odgovor
Nema nikakve svrhe da njegovo pismo objavljujem. Jednostavno mozes reci da sam ga sam izmislio…
mali blento wrote: HAHAHA bezuspješno pokušavate naći strance od krebiliteta i ugleda da vam se pridruže u prevari bosanaca. Propade vam plan da ulovite prof. Hitchner-a...
…Medjutim, strpi se jos malo pa ces saznati I sam. Ovom prilikom mogu jedino dodati da Fondacija ustvari i nije njega kontaktirala, nego on nju. .
“(…)I would be much interested in knowing more about the project. All best wishes,”
Bruce

Posto se tako nesto desilo, Medjunarodni Savjet Fondacije ce mu se oficijelno I obratiti.
morse wrote:(…)ali sanse su od 2 do 3%.
cernica wrote: Dok god postoje ti sitni procenti u vama - vi ce te traziti odgovore, a ne sljepo prihvatati ponudjene predrasude
mali blento wrote: Ovo ne bih ni sam bolje rekao. Dolaziš tobe talibančiću...
Morse govori u svoje ime, a ne u moje…niti u tvoje. Preda mnom su detaljni istrazivacki izvjestaji koje neces naci u javnosti, sto mi daje puno pravo da kazem da kod mene (ili nas) nema “sljepog vjerovanja, prihvatanja predrasuda”. Vi te informacije nemate. Jedino sto imate jeste “U Bosni piramide?! Nemoguce”. E to se zove predrasuda.
cernica wrote: Koliko je naucnicima vaznija reputacija u naucnim krugovima od “pokradenih para”… nimalo nije potrebno komentarisati. To zna svaki naucni radnik.
mali blento wrote: Pa i prof.Hitchner...
Opet ti o profesoru. Pa rekao sam ti vec da se covjek nama obratio zbog svoje zainteresovanosti u ucestvovanju u Projektu.
cernica wrote: Njihovi(nasi) istrazivacki izazovi su iznad novcane vrijednosti.
mali blento wrote: Tačno. Pitajte prof. Hitchner-a...
Nama je potvrdio svoje naucno interesovanje za Bosansku dolinu Piramida, a sad ga pitaj ti :lol: (smesan clovek)

Cijeli post mu je bio vezan za profesora Hitchnera, ko da je on njegov adut a ne nas.

Na ovom linku je nekoliko informacija vise o profesoru Hitchneru.
http://asetufts.edu/classics/facultyguide/rhitchner/
Prenj

Post by Prenj »

hrasno38 wrote:Prvo sto bih ovdje pitao je koliko na ovom forumu ima strucnjaka za arheologiju ili ljudi sa zvanjem arheolog. Ja zaista ne mogu da prihvatim jednu stvar a to je da je kod nas obicaj negirati sve unaprijed i obezvrijedjivati necije ideje, rad i pokusaje. Ne mogu tvrditi niti naslucivati da li se zaista nesto nalazi u okolini Visokog ali u svakom slucaju bezobrazno je negirati unaprijed. Za omalovazavanje ima uvijek vremena a za podrsku ga je uvijek malo.
Prenj uz svo moje uvazavanje prema tebi kao istomisljeniku u masi stvari, ne mogu da shvatim da si sebi dopustio da kazes da je jos uvijek nesto sto je nedovrseno i do kraja ne dokazano ili dokazano nazoves ublehom. To makar nije tvoj stil niti je stil ljudi koji imaju vizije necega boljeg. Naravno ovo se ne odnosi samo na tebe.
Sta ce se desiti ako se zaista tu nesto pronadje? Ako se ne pronadje svi znamo sta ce se desiti i kakvi ce odgovori biti jer to nam stivo svima tako dobro ide. Ali nas najveci problem je znati nekoga pohvaliti, odati priznanje za neciji rad i zivo me interesuje da li ce pojedinci u slucaju da tamo ima piramida ovdje javno dati svoje izvinjenje i sami sebi priznati svoju nekorektnost.
Budimo malo strpljivi jer bice vremena dovoljno i za kritike i za pohvale ali tek nakon sto se zaista nesto (ne)dokaze.
Semir do sada nije ponudio ni jedan jedini valjani dokaz za svoju teoriju.
Komentara o Semirovim dokazima je bilo dosta prethodnim stranicama, ne bih to vise ponavljao.
Zadig

Post by Zadig »

vala da postirate upola muzike koliko i komentara/rasprava, do sada bi i Virgin music store izbacili iz posla
:D
Locked