Naša stranka
-
putokaz1
#1951 Re: Naša stranka
Koliko je pokusavala a tek sad Nasa Stranka ulazi u OV Lukavac trenutno vode za 2 glasa u odnosu na NIP po preferenciji unutar koalicije
-
zippoo87
#1952 Re: Naša stranka
Lukavac je primarno ruralni a to znaci da tamo vedri i oblaci SDA. Naravno ima i drugih stranaka,SDP,pa onda ovi koji su otpali iz SDPa, Socijal Demokrate sa nacelnikom Delicem i jos nekih. Neki dan sam bas u kaficu u Lukavcu slusao zanimljiv razgovor nekih SDAovaca kako su pakovali Delicu oko nekakvog izmisljenog stana u Tuzli,da je njegov. A ja se slucajno nasao u Lukavcu u prolazu i popio kafu,ovi naglas to sve pricaju
Eto kakva je to pogan i mraka tamo.
-
putokaz1
#1953 Re: Naša stranka
I ja sam bio u Gracanici fina raja Lijepe djevojke na bilbordima iz SDA i DFzippoo87 wrote: ↑11/10/2024 00:12Lukavac je primarno ruralni a to znaci da tamo vedri i oblaci SDA. Naravno ima i drugih stranaka,SDP,pa onda ovi koji su otpali iz SDPa, Socijal Demokrate sa nacelnikom Delicem i jos nekih. Neki dan sam bas u kaficu u Lukavcu slusao zanimljiv razgovor nekih SDAovaca kako su pakovali Delicu oko nekakvog izmisljenog stana u Tuzli,da je njegov. A ja se slucajno nasao u Lukavcu u prolazu i popio kafu,ovi naglas to sve pricaju
-
zippoo87
#1954 Re: Naša stranka
Ja nisma ni bacio pogled na te bilborde. Ne znam ni ko to gleda u njih,posebno ove pored puta...gledas ispred sebe ,da ne zveknes u kogaputokaz1 wrote: ↑11/10/2024 00:49I ja sam bio u Gracanici fina raja Lijepe djevojke na bilbordima iz SDA i DFzippoo87 wrote: ↑11/10/2024 00:12Lukavac je primarno ruralni a to znaci da tamo vedri i oblaci SDA. Naravno ima i drugih stranaka,SDP,pa onda ovi koji su otpali iz SDPa, Socijal Demokrate sa nacelnikom Delicem i jos nekih. Neki dan sam bas u kaficu u Lukavcu slusao zanimljiv razgovor nekih SDAovaca kako su pakovali Delicu oko nekakvog izmisljenog stana u Tuzli,da je njegov. A ja se slucajno nasao u Lukavcu u prolazu i popio kafu,ovi naglas to sve pricaju
-
putokaz1
#1955 Re: Naša stranka
Staljin pao veliki pozdrav za Gracanicu
-
Vjecita_zavrzlama
- iClass
#1958 Re: Naša stranka
Zar nije direktor Bratstva? Ima i tu finih parica
- Skijaš
#1959 Re: Naša stranka
2022
Predsjednica Glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić izjavila je da će ta stranka učestvovati u pregovorima o formiranju vlasti na državnom, koji bi trebali početi sljedeće sedmice, ali da će imati svoje uvjete i principe na kojima će insistirati.
2023
Izaći ćemo iz vlasti ako EU put BiH bude blokiran
2024
udar na Ustavni sud i presudu Kovacevic .... a Nasista nigdje, osim kad treba popljuvati Komsica.
Prst u uho i zamucenog pogleda kalkulisu sta dati u zamjenu za jos jedan mandat, bar tehnicki. Varalice pokvarene.
Predsjednica Glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić izjavila je da će ta stranka učestvovati u pregovorima o formiranju vlasti na državnom, koji bi trebali početi sljedeće sedmice, ali da će imati svoje uvjete i principe na kojima će insistirati.
2023
2024
Prst u uho i zamucenog pogleda kalkulisu sta dati u zamjenu za jos jedan mandat, bar tehnicki. Varalice pokvarene.
- tramvajtrojka
#1960 Re: Naša stranka
Ovo Nasisti te automatski izbaca iz svake iole normalne diskusije sdaovski botovski narativi i onda ocekujes da te neko ozbiljno shvacaSkijaš wrote: ↑12/10/2024 20:52 2022
2023
2024
udar na Ustavni sud i presudu Kovacevic .... a Nasista nigdje, osim kad treba popljuvati Komsica.
sto bi Komšić rekao obraz Senade
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1961 Re: Naša stranka
Vise se ni ne trudi da sakrije odakle nam vjetar puse
- Skijaš
#1962 Re: Naša stranka
Ja sam prije devet, deset godina raju pozivao da glasaju za Nasu stranku, pola decenije prije nego sto si se ti registrovao na forum da promovises stavove koji se uglavnom poklapaju sa stavovima Dragana Covica. Znas koliko meni ovakvom znaci to sto ti neces sa mnom da diskutujes ?tramvajtrojka wrote: ↑12/10/2024 20:54Ovo Nasisti te automatski izbaca iz svake iole normalne diskusije sdaovski botovski narativi i onda ocekujes da te neko ozbiljno shvacaSkijaš wrote: ↑12/10/2024 20:52 2022
2023
2024
sto bi Komšić rekao obraz Senade![]()
- tramvajtrojka
#1963 Re: Naša stranka
Pa i Muhamed gracic je nekada glumio liberala pod umjetničkim imenom Dennis gratz pa mu je prvom prilikom izletilo pedesetak nijansi zelene na površinuSkijaš wrote: ↑12/10/2024 20:58Ja sam prije devet, deset godina raju pozivao da glasaju za Nasu stranku, pola decenije prije nego sto si se ti registrovao na forum da promovises stavove koji se uglavnom poklapaju sa stavovima Dragana Covica. Znas koliko meni ovakvom znaci to sto ti neces sa mnom da diskutujes ?tramvajtrojka wrote: ↑12/10/2024 20:54Ovo Nasisti te automatski izbaca iz svake iole normalne diskusije sdaovski botovski narativi i onda ocekujes da te neko ozbiljno shvacaSkijaš wrote: ↑12/10/2024 20:52 2022
2023
2024
-
putokaz1
#1964 Re: Naša stranka
Opet me bunite
Muhamed Gracic je Bosnjak
Denis Grac Hrvat
Denniss Gratzy Srbin
Prvi je NS Drugi DF treci ...
Muhamed Gracic je Bosnjak
Denis Grac Hrvat
Denniss Gratzy Srbin
Prvi je NS Drugi DF treci ...
-
geoxx
#1965 Re: Naša stranka
Ja se sjecam da si ti u to vrijeme pisao kako Bosnjaci trebaju izvidjati brda oko Srebrenice i kupiti sebi cizme.Skijaš wrote: ↑12/10/2024 20:58Ja sam prije devet, deset godina raju pozivao da glasaju za Nasu stranku, pola decenije prije nego sto si se ti registrovao na forum da promovises stavove koji se uglavnom poklapaju sa stavovima Dragana Covica. Znas koliko meni ovakvom znaci to sto ti neces sa mnom da diskutujes ?tramvajtrojka wrote: ↑12/10/2024 20:54Ovo Nasisti te automatski izbaca iz svake iole normalne diskusije sdaovski botovski narativi i onda ocekujes da te neko ozbiljno shvacaSkijaš wrote: ↑12/10/2024 20:52 2022
2023
2024
Pa red je pitati, jesi ti ista od toga uradio? Jel zivis ti uopste ovdje?
- Skijaš
#1966 Re: Naša stranka
Nisu se oni razisli zbog zelenila nego zato sto neko nije bio u stanju zadrzati kitu u gacama. Kako god, Gratz je dobro prosao, mogao je ostati u tom vjesticjem kolu pa da mu danas glavni prioritet bude popunjavanje kadrovske krizaljke Covicevim ljudima .tramvajtrojka wrote: ↑12/10/2024 21:04Pa i Muhamed gracic je nekada glumio liberala pod umjetničkim imenom Dennis gratz pa mu je prvom prilikom izletilo pedesetak nijansi zelene na površinuSkijaš wrote: ↑12/10/2024 20:58Ja sam prije devet, deset godina raju pozivao da glasaju za Nasu stranku, pola decenije prije nego sto si se ti registrovao na forum da promovises stavove koji se uglavnom poklapaju sa stavovima Dragana Covica. Znas koliko meni ovakvom znaci to sto ti neces sa mnom da diskutujes ?tramvajtrojka wrote: ↑12/10/2024 20:54
Ovo Nasisti te automatski izbaca iz svake iole normalne diskusije sdaovski botovski narativi i onda ocekujes da te neko ozbiljno shvaca
![]()
- Skijaš
#1967 Re: Naša stranka
Govorio sam nesto slicno jer sam, kao i mnogo ozbiljniji od mene na puno ozbiljnijim pozicijama u svijetu govorili slicno, da postoji mogucnost da ce Dodik izazvati rat. Danas je to prevazidjen koncept, rata nece biti jer ce se Dodiku dati apsolutnu vlast u drzavi. Strancima litijum, Konakovicu da bude cica Toma i svima dobro.geoxx wrote: ↑12/10/2024 21:10Ja se sjecam da si ti u to vrijeme pisao kako Bosnjaci trebaju izvidjati brda oko Srebrenice i kupiti sebi cizme.Skijaš wrote: ↑12/10/2024 20:58Ja sam prije devet, deset godina raju pozivao da glasaju za Nasu stranku, pola decenije prije nego sto si se ti registrovao na forum da promovises stavove koji se uglavnom poklapaju sa stavovima Dragana Covica. Znas koliko meni ovakvom znaci to sto ti neces sa mnom da diskutujes ?tramvajtrojka wrote: ↑12/10/2024 20:54
Ovo Nasisti te automatski izbaca iz svake iole normalne diskusije sdaovski botovski narativi i onda ocekujes da te neko ozbiljno shvaca
- ultima_palabra
#1968 Re: Naša stranka
Ovo zadnje nikakve veze s prvo dvoje. Propaganda losa i nikakva.Skijaš wrote: ↑12/10/2024 20:52 2022
2023
2024
- Better Man
#1969 Re: Naša stranka
Dennis Gratz je jedan obični licemjer, koji se stidi svog imena I prezimena I takav jedan lik je htio da vodi opštinu. Lik je pokazao svoje pravo lice kad je glasao za sramni Zakon o radu kojeg su servirali SDA I HDZ. I upravo zahvaljujući njemu taj Zakon je usvojen. Lik koji pljuvao i vrijeđao sve one koji ne podrže Komšića za člana predsjedništva BiH, već glas dadnu Boriši Falataru i govorio da rade u interesu Dragana Čovića. Isto to je govorio i sa svoju bivšu stranku Našu strankum Zašto nije od Komšića tražio da podrže Borišu Falatara, mladog i daleko obrazovanijeg i kulturnijeg lika od Komšića. Prozivao je SDP da rade u interesu Čovića, jer su predložili Denisa Bećirovića za člana predsjedništva BiH, ali mu fikus i.vječiti uhljeb iz SDA Džaferović nije smetao. Što nije tražio da on povuče svoju kandidaturu i podrži Komšića. Sve u svemu Dennis je moralna nula od čovjeka.Skijaš wrote: ↑12/10/2024 21:11Nisu se oni razisli zbog zelenila nego zato sto neko nije bio u stanju zadrzati kitu u gacama. Kako god, Gratz je dobro prosao, mogao je ostati u tom vjesticjem kolu pa da mu danas glavni prioritet bude popunjavanje kadrovske krizaljke Covicevim ljudima .tramvajtrojka wrote: ↑12/10/2024 21:04Pa i Muhamed gracic je nekada glumio liberala pod umjetničkim imenom Dennis gratz pa mu je prvom prilikom izletilo pedesetak nijansi zelene na površinuSkijaš wrote: ↑12/10/2024 20:58
Ja sam prije devet, deset godina raju pozivao da glasaju za Nasu stranku, pola decenije prije nego sto si se ti registrovao na forum da promovises stavove koji se uglavnom poklapaju sa stavovima Dragana Covica. Znas koliko meni ovakvom znaci to sto ti neces sa mnom da diskutujes ?![]()
- Skijaš
#1970 Re: Naša stranka
Sta bi od principa i izjava kako nece biti u vlasti ako sve bude blokirano, ili jos gore, kada evo krene unazad pa se rusi presudu Kovacevic i otvoreno mrcvari team Sarajevo u Domu naroda ?ultima_palabra wrote: ↑12/10/2024 21:30Ovo zadnje nikakve veze s prvo dvoje. Propaganda losa i nikakva.Skijaš wrote: ↑12/10/2024 20:52 2022
2023
2024
- ultima_palabra
#1971 Re: Naša stranka
Koliko znam, NS nije u koaliciji sa Christianom Schmidtom, a niti sa Zelimirom Neskovicem. Mozda su tebi ozbiljni ljudi rekli drugacije?Skijaš wrote: ↑12/10/2024 21:34Sta bi od principa i izjava kako nece biti u vlasti ako sve bude blokirano, ili jos gore, kada evo krene unazad pa se rusi presudu Kovacevic i otvoreno mrcvari team Sarajevo u Domu naroda ?ultima_palabra wrote: ↑12/10/2024 21:30Ovo zadnje nikakve veze s prvo dvoje. Propaganda losa i nikakva.Skijaš wrote: ↑12/10/2024 20:52 2022
2023
2024
- Skijaš
#1972 Re: Naša stranka
Da, narod je telad koja ne vidi ko stoji iza i jedne i druge inicijative. Kao da smo mi boga ti maloumni pa se vec zaboravilo kakav je aktuelni stav koalicionih partnera po oba pitanja i ko je podrzao Schmidta i Neskovica. Ovo tvoje objasnjenje je mozda i najbolja ilustracija propasti citave te price o integritetu Nase stranke.ultima_palabra wrote: ↑12/10/2024 21:39Koliko znam, NS nije u koaliciji sa Christianom Schmidtom, a niti sa Zelimirom Neskovicem.Skijaš wrote: ↑12/10/2024 21:34Sta bi od principa i izjava kako nece biti u vlasti ako sve bude blokirano, ili jos gore, kada evo krene unazad pa se rusi presudu Kovacevic i otvoreno mrcvari team Sarajevo u Domu naroda ?ultima_palabra wrote: ↑12/10/2024 21:30
Ovo zadnje nikakve veze s prvo dvoje. Propaganda losa i nikakva.
Poput onog SDA-ovca koji ne napada novinara nego kameru. Identicna bolest i identicni simptomi.
- Point.
#1973 Re: Naša stranka
A ima i ona bajka o NS u vezi ulaska u vlast sa nacionalistima i glasanju za ljude sa crnih lista.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1974 Re: Naša stranka
meni recimo ne smeta što NS neće patriotski ili SDA-DF-SBiH narativ...to mi je čak OK jer je koja bi smisao pluralizma bila da svi pričaju iste ili slične priče....konkretno ono što meni smeta je da NS nema nikakvog stava po ovim pitanjima....u ovim političkim postavkama te ne može jednostavno bolit neka stvar jer time i tvoje politike postaju besmislene, jer ne živimo na Marsu već u Bosni
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#1975 Re: Naša stranka
Jedina politička vrijednost Naše stranke osim zalaganja za ljudska prava i slobode je to što njeni istaknuti članovi nisu kriminalci.JoseMujica wrote: ↑13/10/2024 11:10SpoilerShowmeni recimo ne smeta što NS neće patriotski ili SDA-DF-SBiH narativ...to mi je čak OK jer je koja bi smisao pluralizma bila da svi pričaju iste ili slične priče....konkretno ono što meni smeta je da NS nema nikakvog stava po ovim pitanjima....u ovim političkim postavkama te ne može jednostavno bolit neka stvar jer time i tvoje politike postaju besmislene, jer ne živimo na Marsu već u Bosni
Za sve ali baš sve ostalo , oni su jedno veliko ništa.