Jesam
Ne bih ja da mi pola familije nije slalo videa kako su lijepili razne privjeske, kašičice, viljuške, poslije primanja vakcine.
Moderator: O'zone
Jesam
Dobro je. Hvalamedo-medo wrote: ↑30/06/2021 19:23to nije uopste nikakav problem, a ako se bojis vraćanja, nemoj ni spominjati ništa kad dođeš tamo.malocvijece wrote: ↑30/06/2021 19:12 Da li je neko imao prehladu u vrijeme kad treba primiti vakcinu, tačnije u vrijeme revakcinacije?
Obična prehlada, problemi sa sinusima zbog klime u autu, ali razmišljam da će me možda doktor vratiti.
Koja je procedura u Priboju za revakcinaciju, ima li poseban ulaz....itd.
Zato najbolje u Užice. Malo je dalje ali nema gužvi na granici.
ja sam prije vakcine pio antibiotike zbog sinusa, zavrsio nekoliko dana prije vakcine, doktor kaze to je ok ali da ih jos uvijek pijes morao bi te vratitimalocvijece wrote: ↑30/06/2021 19:12 Da li je neko imao prehladu u vrijeme kad treba primiti vakcinu, tačnije u vrijeme revakcinacije?
Obična prehlada, problemi sa sinusima zbog klime u autu, ali razmišljam da će me možda doktor vratiti.
Hvala, ma jok kakav Street ja ti visim u Maderi, ne znam jesam li jednom uso u onaj streetblack wrote: ↑01/07/2021 08:36ja sam prije vakcine pio antibiotike zbog sinusa, zavrsio nekoliko dana prije vakcine, doktor kaze to je ok ali da ih jos uvijek pijes morao bi te vratitimalocvijece wrote: ↑30/06/2021 19:12 Da li je neko imao prehladu u vrijeme kad treba primiti vakcinu, tačnije u vrijeme revakcinacije?
@beni-bu-man isti ulaz i puno brze ide, samo ti treba onaj papir koji si dobio prosli put, dobices isti sa upisane obe doze i dobro pregledaj podatke zbog greskica, meni je bila greska u slovu, ugl udje se po nekoliko u grupi sa tim cagetom, dobijas listic na kojem pise koja vakcina u sljedecoj te bocne i vozi misko u 'street' na kafu![]()
Njih ce traNvaj zgazit
Tema je iskustva - pa u skladu s tim i pisem iskustva covjeka kojeg znam.
herpes je virus (ima nekoliko vrsta, ali ovaj, laickim jezikom - domaci) koji "spava" u 90tak% ljudi. i postoji mogucnost da nikada ne izbije.
To je jedan od neželjenih efekata, piše to i prati se. Ljudima koji imaju zonu preporučuje se vakcina protiv varicele prije pfizera.
Ljudi SE vakcinišu masovno, ovdje u Swe se preko 50% stanovništva vakcinisalo već, ostali će kad dođe red. Juče je u drugoj po veličini regiji puštena vakcinacija za ljude 18+ godina i pao je sistem od navale ljudi. U 9 sati se moglo zakazati a u pola 11 je već bilo nemoguće naći vrijeme. Zato tu priču kako se raja ne vakciniše pričaj vetu i ostalim valjatorima gluposti ovdje.spinel_ wrote: ↑01/07/2021 11:32Tema je iskustva - pa u skladu s tim i pisem iskustva covjeka kojeg znam.
I ti pises gluposti. Ljudi se NE vakcinisu masovno, to je samo mozda u tvojoj glavi tako.
Da se vakcinisu ne bi imao propagandu oko vakcina gdje se svako poznat slika i gdje ljudima placaju da se vakcinisu.
Dok vlade drzava strase narod s novim sojevima. Pitas se zasto. Pa upravo sto nije ni blizu odziv kakav ti mislis da jeste.