A sto nisi imao sansu?Leverage wrote:Ja nisam imao takvu šansu.Fudo387 wrote:Momak, im’o si sansu ‘95 da deblokiras glavni grad drzave.Leverage wrote:Transatlanski ogranak SDA u akciji spašavanja privatnog Bakira.
Ho’s top, tenk, zolju, bacac plamena, pusku...sve ima.
Jesi li se zaletio na uzvisenja iznad Semizovca?
Ti s druge strane imaš šansu da se vratiš i uživaš u blagodetima politike svoje SDA.
SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
-
Fudo387
#1951 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
- Leverage
#1952 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Nisam bio ni odgovarajućih godina niti odgovarajuće lokacije.Fudo387 wrote: A sto nisi imao sansu?
A i da sam bio teško da bih bio odgovarajućih para da kupim oružje od lokalnih SDA švercera.
-
PM72
#1953 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Fudo je ratovao za ovu zemlju pa nakon rata otišao.Takve poštujem i volim,mada voli da ujeda. 
-
Fudo387
#1954 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
A bio si mlad?Leverage wrote:Nisam bio ni odgovarajućih godina niti odgovarajuće lokacije.Fudo387 wrote: A sto nisi imao sansu?
A i da sam bio teško da bih bio odgovarajućih para da kupim oružje od lokalnih SDA švercera.
Pa tako reci.
Nek’ si ti meni ziv i zdrav, u zivotu svasta dobroga vidio i napravio. Nisi nista propustio.
-
palermo
#1955 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
ne zajebaji Fudo momka. Kako je mogao deblokirati grad kad se nije još ni rodio tada. Ali je gledao na televiziji Batmana i pomislio, kad je on mogao, mogli su vala i ovi naši, mater im njihovu...Fudo387 wrote:Momak, im’o si sansu ‘95 da deblokiras glavni grad drzave.Leverage wrote:Transatlanski ogranak SDA u akciji spašavanja privatnog Bakira.
- Leverage
#1956 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ratov'o je i moj otac, rov, linija. Pa ost'o i ne glasa za SDA.PM72 wrote:Fudo je ratovao za ovu zemlju pa nakon rata otišao.Takve poštujem i volim,mada voli da ujeda.
To što je ratov'o poštujem, ali ovdje je tema nešto drugo. Nemam ama baš nikakvog razumijevanja prema onima koji na daljinski podržavaju SDA bez da i sami osjete šta to znači.
- LBVIEW
#1957 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Sta, to Sloba nije bio vodja "demokratske stranke"? A taj bi i odlucivao koga pobiti od gorepomenutih.PM72 wrote:Ne bi to ni bilo loše da su pohapsili pa i pobili SVA republička rukovodstva i organe ”demokratskih” stranaka
Nemoj biti naivan - tzv. JNA je vec dobrano bila, ne samo srpska, vec i cetnicka oruzana sila.
- Sanjarko
#1958 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Nije izdajnik. Ali SBB, KBB ko zna. Mislim da je glasao za vojni udar i upravu. Mozda se i ne bi ovo sranje svo desilo koje nas je sve ojadilo.hAZNADAR wrote:
Po nasem vrlom generalu Waru i slicnima - Bogicevic izdajnik koji je donio losu odluku.
-
PM72
#1959 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
ja nisam primjetio da je Fudara fan SDA
-
PM72
#1960 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Napisao sam SVA i to velikim slovomLBVIEW wrote:Sta, to Sloba nije bio vodja "demokratske stranke"? A taj bi i odlucivao koga pobiti od gorepomenutih.PM72 wrote:Ne bi to ni bilo loše da su pohapsili pa i pobili SVA republička rukovodstva i organe ”demokratskih” stranaka
Nemoj biti naivan - tzv. JNA je vec dobrano bila, ne samo srpska, vec i cetnicka oruzana sila.
- Leverage
#1961 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ne, bio sam starFudo387 wrote: A bio si mlad?
Pa tako reci.![]()
Nek’ si ti meni ziv i zdrav, u zivotu svasta dobroga vidio i napravio. Nisi nista propustio.
Ja u životu samo vidim tvoju SDA već evo 29 godina otkako su uzjahali vlast.
Živ i ti meni bio i nikad ne vidio ništa slično tamo.
-
Fudo387
#1962 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ma znam, ne krivim ja njega ni za sta, malo mi ide na zivce sto mlade ljude smaraju nebulozama i onda oni dobijaju skroz iskrvljenu sliku tih sranja koja su se desavala.palermo wrote:ne zajebaji Fudo momka. Kako je mogao deblokirati grad kad se nije još ni rodio tada. Ali je gledao na televiziji Batmana i pomislio, kad je on mogao, mogli su vala i ovi naši, mater im njihovu...Fudo387 wrote:Momak, im’o si sansu ‘95 da deblokiras glavni grad drzave.Leverage wrote:Transatlanski ogranak SDA u akciji spašavanja privatnog Bakira.
Kol’ko sam ja skuzio ovo im najvise pricaju oni koji su sve to gledali iz dubine podruma, ili neke kancelarije u kojoj su se vrtile vijesti, tirulirulili za radio BiH taj i taj...drz nedaj. Mozda peru savijest, a mozda su samo teski supci.
- insomnia78
#1963 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Jes pa da onda Mladic, Šljivančanjin, Adžić, Kukanjac i admiral flote Branko Mamula
vedre i oblače
Hajte molim vas
Hajte molim vas
- Leverage
#1964 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Evo da se makar ja nasmijem, da ti ne propadne fol.palermo wrote: ne zajebaji Fudo momka. Kako je mogao deblokirati grad kad se nije još ni rodio tada. Ali je gledao na televiziji Batmana i pomislio, kad je on mogao, mogli su vala i ovi naši, mater im njihovu...
- LBVIEW
#1965 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Samo sto bi pobili sve osim Slobe, sto i sam znas.PM72 wrote:Napisao sam SVA i to velikim slovomLBVIEW wrote:Sta, to Sloba nije bio vodja "demokratske stranke"? A taj bi i odlucivao koga pobiti od gorepomenutih.PM72 wrote:Ne bi to ni bilo loše da su pohapsili pa i pobili SVA republička rukovodstva i organe ”demokratskih” stranaka
- LBVIEW
#1966 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Sve dokazani Jugoslaveni.insomnia78 wrote:Jes pa da onda Mladic, Šljivančanjin, Adžić, Kukanjac i admiral flote Branko Mamulavedre i oblače
Hajte molim vas
- Leverage
#1967 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Moja priča je, ako se malo udubiš u tematiku, baš onako suprotna.Fudo387 wrote: Ma znam, ne krivim ja njega ni za sta, malo mi ide na zivce sto mlade ljude smaraju nebulozama i onda oni dobijaju skroz iskrvljenu sliku tih sranja koja su se desavala.
Kol’ko sam ja skuzio ovo im najvise pricaju oni koji su sve to gledali iz dubine podruma, ili neke kancelarije u kojoj su se vrtile vijesti, tirulirulili za radio BiH taj i taj...drz nedaj. Mozda peru savijest, a mozda su samo teski supci.
Al ako se udubiš.
-
Fudo387
#1968 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Moju SDA?Leverage wrote:Ne, bio sam starFudo387 wrote: A bio si mlad?
Pa tako reci.![]()
Ja u životu samo vidim tvoju SDA već evo 29 godina otkako su uzjahali vlast.
Živ i ti meni bio i nikad ne vidio ništa slično tamo.
Pa ja jarane nikad nisam bio clan nicega, nikakve stranke, udruzenja, pm...cek, lazem, bio sam u pionirima i dramskoj sekciji u skoli. To ti je sav moj politicki angazman, i drustveni.
Na izbore izas’o jednom, ako me sjecanje sluzi im’o sam nijet glasati za onog markovica, a jesam li ga zaokruzio pojma nemam jer sam bio poprilicno mahmuran.
Samo treba biti realan, da nas je helmut kol vodio opet bi najebali, nekad se potrefis u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu i jbg.
-
hAZNADAR
#1969 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Mislis da je bilo sanse da se uvede vojna hunta u sluzbi Beograda sve do Sentilja? Realno?Vizionar 1985 wrote:Nije izdajnik. Ali SBB, KBB ko zna. Mislim da je glasao za vojni udar i upravu. Mozda se i ne bi ovo sranje svo desilo koje nas je sve ojadilo.hAZNADAR wrote:
Po nasem vrlom generalu Waru i slicnima - Bogicevic izdajnik koji je donio losu odluku.
- Leverage
#1970 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pričamo o današnjoj politici.Fudo387 wrote: Moju SDA?
Pa ja jarane nikad nisam bio clan nicega, nikakve stranke, udruzenja, pm...cek, lazem, bio sam u pionirima i dramskoj sekciji u skoli. To ti je sav moj politicki angazman, i drustveni.![]()
Na izbore izas’o jednom, ako me sjecanje sluzi im’o sam nijet glasati za onog markovica, a jesam li ga zaokruzio pojma nemam jer sam bio poprilicno mahmuran.
Samo treba biti realan, da nas je helmut kol vodio opet bi najebali, nekad se potrefis u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu i jbg.
Tvoj stav o npr. ovoj nebuloznoj inicijativi govori suprotno od priče iz ovog posta.
- Sanjarko
#1971 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ma nevjerujem. Nudili su im tada svasta nesto od ulaska u EZ, 5 milijardi dolara, do konfederacije ali sve odbili Milosevic i Tudzman. Htjeli rat ocigledno njih dvojica. Vjerovatno radi pljacke dobara.hAZNADAR wrote:
Mislis da je bilo sanse da se uvede vojna hunta u sluzbi Beograda sve do Sentilja? Realno?
-
Fudo387
#1972 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ovo je dobra inicijativa.Leverage wrote:Pričamo o današnjoj politici.Fudo387 wrote: Moju SDA?
Pa ja jarane nikad nisam bio clan nicega, nikakve stranke, udruzenja, pm...cek, lazem, bio sam u pionirima i dramskoj sekciji u skoli. To ti je sav moj politicki angazman, i drustveni.![]()
Tvoj stav o npr. ovoj nebuloznoj inicijativi govori suprotno od priče iz ovog posta.
Mozda je jedino problem sto je Bakir neozbiljan, na njegovom mjestu ja bih svaki dan podnosio neke apelacije samo da onog rudonju nerviram.
Nek’ svaki dan izlazi na televizoru i pjeni.
Mozda ga hercika opali, jebem mu mamu u pizdu nenormalnu.
-
nepoznati988
#1973 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
realno srbi su bili spremni i htjeli rat po svaku cijenu. mislili su jamit će sve na što im je guzica zinula.Vizionar 1985 wrote:Ma nevjerujem. Nudili su im tada svasta nesto od ulaska u EZ, 5 milijardi dolara, do konfederacije ali sve odbili Milosevic i Tudzman. Htjeli rat ocigledno njih dvojica. Vjerovatno radi pljacke dobara.hAZNADAR wrote:
Mislis da je bilo sanse da se uvede vojna hunta u sluzbi Beograda sve do Sentilja? Realno?
- Leverage
#1974 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
To ti ja pričam.Fudo387 wrote: Ovo je dobra inicijativa.
Mozda je jedino problem sto je Bakir neozbiljan, na njegovom mjestu ja bih svaki dan podnosio neke apelacije samo da onog rudonju nerviram.
Tako se narod zabavi nerviranjem rudonje, a istovremeno se zaposli 20 stranačkih uhljeba na namještenom konkursu, istovremeno se namjesti tender za firmu lokalnog SDA šerifa, istovremeno traju redukcije vode, itd.
Samo što do Amerike ne dopire ovo drugo.
-
Fudo387
#1975 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Sta da ti kazem, uglavi se u te nehljebe i vici merhaba.Leverage wrote:To ti ja pričam.Fudo387 wrote: Ovo je dobra inicijativa.
Tako se narod zabavi nerviranjem rudonje, a istovremeno se zaposli 20 stranačkih uhljeba na namještenom konkursu, istovremeno se namjesti tender za firmu lokalnog SDA šerifa, istovremeno traju redukcije vode, itd.
Samo što do Amerike ne dopire ovo drugo.
Ili, idi u Ameriku,...nesto.
Ovako se samo bezveze smaras, trosis energiju na budalastine.
Eto imao si i taj tvoj sdp, dobili ljudi sansu, napravise drzavu za cojeka dok si reko keks.
Mi smo teski lopovi nevezano za ideolosko opredjeljenje, cim nam ispadne prilika i zajebacemo.
To je tako, jebaji ga. Volio bih i ja da smo k’o Svabe, al’ nismo.