omar little wrote:ma jebem im mater gubavu
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dezurni_ucenik
#1951 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
-
dezurni_ucenik
#1952 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Onda si i ti Bosnjakinja katolicke vjeroispovjesti koja treba da navija za BH reprezentaciju.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.
Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.
Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima.![]()
![]()
- USAblues
#1953 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
zao mi susjeda.....mislim u to sa cak i ubjeden 100% da je Kolinda malo gorivo primila ....koja casa vina je ucinila svoje ..ono ponosanje goviri to
- mO k3
#1954 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
cek sada a sta je tebi domovina??suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
Sto svjedoci i slika navijaca koji su ucili svoje molitve iz islama obuceni u dresove Hrvatske.
Elvira Dizdarevic iz Rijeke javlja se za HRT u dresu hrvatske reprezentacije. Svi muslimani u Hrvatskoj vole svoju jedinu domovinu - Hrvatsku.
Oni su svi Hrvati i dio su hrvatskog nacionalnog bica, i mi se ponosimo njima.![]()
![]()
- Edin H.
#1955 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Vidjeste li sliku Covic i Kolinda sa Putinom, nekako se i on prislepao. 
- mO k3
#1956 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ja nisam vidioEdin H. wrote:Vidjeste li sliku Covic i Kolinda sa Putinom, nekako se i on prislepao.
- Connaisseur Karlin
#1957 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
radostan dan wrote:pa dobro...meso je u pitanju, ne bih sad u detalje.Connaisseur Karlin wrote: opa, znaci , skidanje je naredni dio tvoje faze zamisljanja, pda , to je ste vise uzbuljivo, ti je skidas , a ona tebe hrani jagnjecim prasicem
- Logovan
#1958 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Upravo tako.Fudo387 wrote: Ama hajde de, emocije, mogu malo i da razumijem,
Al de malo pristojnosti, nivo, pa nisi konobarica pod satorom jebem mu mater.
- Nadzornik
#1959 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
A jesmo pokisli,mogli mi zajedno na presvlacenje...

-
Fudo387
#1960 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ne znam ja sta je sve primila, al ono je odron.USAblues wrote:zao mi susjeda.....mislim u to sa cak i ubjeden 100% da je Kolinda malo gorivo primila ....koja casa vina je ucinila svoje ..ono ponosanje goviri to
Fata cojeka za qrac a zenu mu tu, jos citav svijet gleda.
Najbolji je Perisic, frajer je samo iskulira, vidi da je pukla ko starinski legenj.
- Edin H.
#1961 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Pa kad diskriminacijom forsirate (isto kao i Srbija) asimilaciju, a ne tezite integraciji.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
![]()
Jedino su ljudi u BiH prije rata imali slobodu ispoljavanja jezika, kulture, vjere itd...., bez diskriminacije.
- Logovan
#1962 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
https://www.klix.ba/sport/nogomet/covic ... /180715086Edin H. wrote:Vidjeste li sliku Covic i Kolinda sa Putinom, nekako se i on prislepao.
Vidi ga, slika se sa svima, raspričao se, kao on nešto bitan.
- mO k3
#1963 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
cek bolan jeli ona njega ovo za kosu uhvatila??Nadzornik wrote:A jesmo pokisli,mogli mi zajedno na presvlacenje...![]()
France Bitch
- Connaisseur Karlin
#1964 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
pa muslimmani u jesu Hrvati u svojoj domovini HR , potpuno razummljivosuncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
- USAblues
#1965 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
mislim da je ovaj lik memli strana malo naporan/a.....odmori malo ..primili smo k znanju...suncana strana

Last edited by USAblues on 15/07/2018 21:56, edited 2 times in total.
-
suncana_strana
#1966 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Moja domovina je Hrvatska.dezurni_ucenik wrote:Onda si i ti Bosnjakinja katolicke vjeroispovjesti koja treba da navija za BH reprezentaciju.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
![]()
Mi smo kroz povijest uvijek na ovim prostorima bili Hrvati, jer su nasi kraljevi zivjeli ovdje. Drzava BIH ne zeli da mi budemo vise ovdje jer ponosno cuvamo ono sto je nase.
Nitko meni ne moze rec da ja trebam voljeti BIH vise od svoje domovine.
- Maystor
#1967 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Idemo sad ovu energiju malo kanalisati, pa gospodina Komšića za predsjednika izabrati!
- mO k3
#1968 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Pa onda si ti dijasporasuncana_strana wrote:Moja domovina je Hrvatska.dezurni_ucenik wrote:Onda si i ti Bosnjakinja katolicke vjeroispovjesti koja treba da navija za BH reprezentaciju.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
![]()
Mi smo kroz povijest uvijek na ovim prostorima bili Hrvati, jer su nasi kraljevi zivjeli ovdje. Drzava BIH ne zeli da mi budemo vise ovdje jer ponosno cuvamo ono sto je nase.
- Edin H.
#1969 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Je li se sada ova glazbenica nece skinuti?
-
dezurni_ucenik
#1970 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
suncana_strana wrote:Moja domovina je Hrvatska.dezurni_ucenik wrote:Onda si i ti Bosnjakinja katolicke vjeroispovjesti koja treba da navija za BH reprezentaciju.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
![]()
Sta koji klinac radis u Njemackoj sto ne zivis onda u toj lijepoj vasoj?
- muha_sa
#1971 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
suncana_strana wrote:Moja domovina je Hrvatska.dezurni_ucenik wrote:Onda si i ti Bosnjakinja katolicke vjeroispovjesti koja treba da navija za BH reprezentaciju.suncana_strana wrote:Svi muslimani u Hrvatskoj su navijali za Hrvatsku, ne moze se njima imputirati da moraju navijati za BIH, kad je njihova nacionalna odrednica Hrvatska.
![]()
-
L u c i f e r
#1972 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Vala nek se ovo i zavrsi.
Pun mi je vise fudbala, a i komsijskog dizanja sportskog uspjeha na metafizicki nivo.
Jebo fudbal, a jebo i navijace retarde.
Selam.
Pun mi je vise fudbala, a i komsijskog dizanja sportskog uspjeha na metafizicki nivo.
Jebo fudbal, a jebo i navijace retarde.
Selam.
-
dezurni_ucenik
#1973 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Maystor wrote:Idemo sad ovu energiju malo kanalisati, pa gospodina Komšića za predsjednika izabrati!
Oktobarski pencilin
- ellaxaz
#1974 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Izgubi hrvatska
I mirna Bosna.
I mirna Bosna.
-
Bazinga1234
#1975 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Edin H. wrote:Je li se sada ova glazbenica nece skinuti?
Influenserka
Last edited by Bazinga1234 on 15/07/2018 21:57, edited 1 time in total.