Eto taj hidzab, znamo svi da je ta "religijska direktiva" ubleha, ali ako neko i hoce da sakrije "sramotu od kose" ima brate danas i za to kolko-tolko pismenijih nacina da zenu ne pretvara... u ne znam sta vec, nije mi namjera da vrijedjam ja samo kazem ono sto svi misle a ne smiju reci
Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
- dustaban
#1951 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Sve, sve, ali on hanuma....
Eto taj hidzab, znamo svi da je ta "religijska direktiva" ubleha, ali ako neko i hoce da sakrije "sramotu od kose" ima brate danas i za to kolko-tolko pismenijih nacina da zenu ne pretvara... u ne znam sta vec, nije mi namjera da vrijedjam ja samo kazem ono sto svi misle a ne smiju reci
- choxnox
#1952 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ne mislim ja. Dakle, vrijedjas.dustaban wrote:Sve, sve, ali on hanuma....![]()
-
hAZNADAR
#1953 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Kao sto vec rekoh.dustaban wrote:Sve, sve, ali on hanuma....![]()
U kritici Bakiru i turkofiliji - istovremeno svasta nesto drugo isplivava.
-
hAZNADAR
#1954 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ponekad pomislim da su promotori Jugoslovenstva, stare civilizacije,.... SDA botovi.
Jer kako razumni ljudi mogu prosipati islamofobiju i onda ocekivati da ljudi glasaju za takvo sto.
Deklarisani SDA clanovi i promotori na forumu su se davno usutili u ovakvim temama - vjerovatno se boje da nesto kazu i useru stvar kad ovako dobro ide opoziciji da oblati samu sebe.
Jer kako razumni ljudi mogu prosipati islamofobiju i onda ocekivati da ljudi glasaju za takvo sto.
Deklarisani SDA clanovi i promotori na forumu su se davno usutili u ovakvim temama - vjerovatno se boje da nesto kazu i useru stvar kad ovako dobro ide opoziciji da oblati samu sebe.
Last edited by hAZNADAR on 21/05/2018 16:16, edited 2 times in total.
- General War
#1955 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ma pusti, sta si ocekivao od jugoslovena...ne interesuje njih sto erdo gradi aVtoputove iskljucivo prema mrskoj srbiji, ni sto to prva stranka u bosnjaka potvrdjuje sto je davno isplivalo, samo nesto ovi jugovici spletkarehAZNADAR wrote:Kao sto vec rekoh.dustaban wrote:Sve, sve, ali on hanuma....![]()
- General War
#1956 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
hAZNADAR wrote:Ponekad pomislim da su promotori Jugoslovenstva, stare civilizacije,.... SDA botovi.
SDA clanovi i promotori na forumu su se davno usutili u ovakvim temama - vjerovatno se boje da nesto kazu i useru stvar kad ovako dobro ide opoziciji da oblati samu sebe.
Sta reci, koju posluku porati
-
kiligonzales
#1957 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Kao prvo niko ni ne trazi da se BiH vraca u jednopartijske okvire, to je faza koju smo prevazisli, niti da bude Juga. Kao drugo, ta Juga je imala svoje dobre i lose strane, svakako da nije bila najbolja, a ni najgora, posto je propala, ono sto je ostalo dobro iz nje, ne moras upropastiti, dobro je dobro ma u kom sistemu bilo, ali to se nekome mora nacrtati. Niko nece upropastiti Elektrodustribuciju, Telekom, Igman ili neko drugo preduzece i bilo sta drugo zato sto je na starim dobrim temeljima, podigao neke nove vrijednosti. Posto se nasi zivoti djele na period do rata i poslje rata i zivot u jednoj i drugoj drzavi, normalno je imati osvrt na bolje stvari iz toga sistema od onih koje imamo danas.hAZNADAR wrote:
Koliko god da je pogubna turkofilija i vazalno shliftanje sultanu - toliko je i tvoja of topic hvala bivse civilizacije. Pogotovo sto znamo da ni ti ni Kazaz nemate nikakav realni plan povratka na jednopartijski sistem i zatvoreno trziste. Nevjerovatno je da se na ovoj temi o opravdanoj kritici Bakiru i turkofiliji provlaci i reklamira jugoslovenstvo, mitomanija, antidijasporstvo, islamofobija, turkofobija,... ne mogu se ni sjetiti sta sve pojedini nisu provukli. Svasta.
Svojim postom si samo dokazao da nije svacije da kritikuje nesto. Takvom kritikom kroz slavu minule civilizacije mozes samo podici rejting Bakiru. Vidjecemo uostalom kako ce opozicija kritikovati ovaj bakirov cirkus. Ukoliko to bude ovim tonom kao na ovoj temi - pada ko kruska jer niko ne nudi realan povratak civilizacije. Dovoljno je isturiti Kazaza kao velikog gurua novih snaga, vjetra promjena,... pa da vidis kako ce sve to proci. Ljevica vjecito skace sebi u stomak.
Kao trece, ne kaci meni turkofiliju, turkofobiju, jugoslovenstvo, mitomaniju, islamofobiju i neke druge stvari, zato sto se tebi ne svidja moje ili necije drugo misljenje. Nekome ponos nije u tudjoj guzici nos, pa da u vlastitom glavnom gradu pokriva ploce na kojim se pise da je srpski agresor zapalio vjecnicu, niti da prostire najlon po dzamijama kako bi neko u cipelama usao, niti da neciji miting pretvori djelimicno u svoj vlastiti stranacki show i izjavljivati kako su Bosnjaci ginuli za Tursku, zanemarujuci i vlastiti dio historije gdje upravo prethodnica Turske ili Osmansko carstvo napravilo sjecu begovskih glava koji su im se usprotivili u namjeri da se dokopaju vlastite autonomije po uzoru na Srbiju, ali bitno je politicki koketirati, dobro mu i mi nismo otpjevali Osman pašu.
Naravno sve to nema veze sa danasnjim relacijama Turske i BiH, ali neke poruke iz Zetre nisu ok i mojne nam slihtanja svima, kao onomad Irancima koji su imali itekako velik uticaj u proslosti na BiH. Svi su imali uticaja na proslost BiH, samo mi nismo imali sami na sebe. Odskocimo od tog podanickog mentaliteta jer je vrijeme da mi u svemu prvenstveno gledamo sebe. Erdogan je predsjednik Turske, nije nas mesija. Pored svih nasih nesloga, nejedinstva i politicke nezrelosti, trebamo kao narod u Turskoj imati svoj zid placa i pricati pored izginule nase mladosti da odbrani ovakvu BiH kako je BiH nekome ostavljena u amanet, ako je ikome ostavljena ovdje, onda je ostavljena nama koji ostajemo ovdje.
Budi siguran da ces ti zapamtiti sve sto sam napisao ovdje, vidjeces sve u oktobru. Neke stvari nisu pitanje ljevice, desnice, ovih ili onih, ali se jednostavno ticu drzave, naroda i svih njenih gradjana i desice se jer je to prirodan slijed dogadjaja nakon svega. Kao sto rekoh zivi bili pa vidjeli.
-
MUNAFIK
#1958 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
FGR i ove stranke SBB, NS i SDP su ovih dana Bakiru i SDA napravili vecu reklamu nego 100 Erdogana... Izmisljotinje, pljuvanje, pretjerivanje i sve ovo sto su pisali o Turskoj i Erdoganu bilo koga ko se kolebo su samo ubijedili da i tim strankama nema nikakve alternative za bilo sta...
Zivi bili pa vidjeli...
Zivi bili pa vidjeli...
-
hAZNADAR
#1959 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Nesto necuh ovdje tvoje cuveno negiranje Bosnjacima bosanskog jezika i da je Bogic Bogicevic pogresno glasao na historijskoj sjednici. Sjeticu se jos kojeg bisera.General War wrote:Ma pusti, sta si ocekivao od jugoslovena...ne interesuje njih sto erdo gradi aVtoputove iskljucivo prema mrskoj srbiji, ni sto to prva stranka u bosnjaka potvrdjuje sto je davno isplivalo, samo nesto ovi jugovici spletkarehAZNADAR wrote:Kao sto vec rekoh.dustaban wrote:Sve, sve, ali on hanuma....![]()
- Kejn
#1960 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Interesantno mi je da se ovdje SDA glasači dakle uglavnom bosanski muslimani, Bošnjaci, nazivaju bijelim smećem....
Jako interesantno.....
Jako interesantno.....
- sadie_forever
#1961 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
IstinaMUNAFIK wrote:FGR i ove stranke SBB, NS i SDP su ovih dana Bakiru i SDA napravili vecu reklamu nego 100 Erdogana... Izmisljotinje, pljuvanje, pretjerivanje i sve ovo sto su pisali o Turskoj i Erdoganu bilo koga ko se kolebo su samo ubijedili da i tim strankama nema nikakve alternative za bilo sta...
Zivi bili pa vidjeli...
- General War
#1962 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Tako je, skrecu vodu na SDA- ov mlin.MUNAFIK wrote:FGR i ove stranke SBB, NS i SDP su ovih dana Bakiru i SDA napravili vecu reklamu nego 100 Erdogana... Izmisljotinje, pljuvanje, pretjerivanje i sve ovo sto su pisali o Turskoj i Erdoganu bilo koga ko se kolebo su samo ubijedili da i tim strankama nema nikakve alternative za bilo sta...
Zivi bili pa vidjeli...
Samo ih je dragi bog poslao , inace bi Bake i Sebija ostali bez reklame sa Sulejmanom...pardon Erdoganom.
- General War
#1963 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Sjeti se cega hoces, vec briljiras doduse,hAZNADAR wrote:Nesto necuh ovdje tvoje cuveno negiranje Bosnjacima bosanskog jezika i da je Bogic Bogicevic pogresno glasao na historijskoj sjednici. Sjeticu se jos kojeg bisera.General War wrote:Ma pusti, sta si ocekivao od jugoslovena...ne interesuje njih sto erdo gradi aVtoputove iskljucivo prema mrskoj srbiji, ni sto to prva stranka u bosnjaka potvrdjuje sto je davno isplivalo, samo nesto ovi jugovici spletkarehAZNADAR wrote:
Kao sto vec rekoh.
-
kiligonzales
#1964 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
A sta je islamofobija? Sto neko kaze da je nacionalni identitet i bice svedeno na jednu religijsku konfesiju? Da drugi ljudi koji su zivot dali BiH, a nisu pristali biti Bosnjacima nisu dovoljno dobri Bosni i Hercegovini iako su zakopani sa vojnickim pocastima i dali su zivot da ona opstane? Da je prihvatljivije reci da su oni Srbi ili Hrvati iako se tako za zivota nisu tako ni izjasnjavali?hAZNADAR wrote:Ponekad pomislim da su promotori Jugoslovenstva, stare civilizacije,.... SDA botovi.
Pusti se te demagogije, kako je svak ko ukaze na neciju manu i cije ti se misljenje ne svidja, islamofob, ovaj ili onaj. To je klasicna forumska prica kad argumentacija omane, ide prosudjivanje na kojoj je ko strani.
- sadie_forever
#1965 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Emine Erdogan se tako nosi svojom voljom,i nije ona zatucana nena pod maramom,vec cjenjen doktor u svojoj zemljidustaban wrote:Sve, sve, ali on hanuma....![]()
-
kiligonzales
#1966 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Pa ne vidjeh da se na mitingu skupilo 100 hiljada Bosnjaka. Tako da i ta prica ne pije vode.sadie_forever wrote:IstinaMUNAFIK wrote:FGR i ove stranke SBB, NS i SDP su ovih dana Bakiru i SDA napravili vecu reklamu nego 100 Erdogana... Izmisljotinje, pljuvanje, pretjerivanje i sve ovo sto su pisali o Turskoj i Erdoganu bilo koga ko se kolebo su samo ubijedili da i tim strankama nema nikakve alternative za bilo sta...
Zivi bili pa vidjeli...
Jedino je zalivije, od te cinjenica, da ce Marija Serifovic na Kosevu skupiti vise Bosnjaka na jednom mjestu od mnogih nasih i stranih politicara.
- sadie_forever
#1967 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
kiligonzales wrote:Pa ne vidjeh da se na mitingu skupilo 100 hiljada Bosnjaka. Tako da i ta prica ne pije vode.sadie_forever wrote:IstinaMUNAFIK wrote:FGR i ove stranke SBB, NS i SDP su ovih dana Bakiru i SDA napravili vecu reklamu nego 100 Erdogana... Izmisljotinje, pljuvanje, pretjerivanje i sve ovo sto su pisali o Turskoj i Erdoganu bilo koga ko se kolebo su samo ubijedili da i tim strankama nema nikakve alternative za bilo sta...
Zivi bili pa vidjeli...![]()
Jedino je zalivije, od te cinjenica, da ce Marija Serifovic na Kosevu skupiti vise Bosnjaka na jednom mjestu od mnogih nasih i stranih politicara.
Nije ni zamisljeno da to bude,jer je trebao da drzi govor svojem narodu,pozdravljali su ga na ulici i bilo je dosta ljudi.Ne brini da je to bilo zamisljeno,skupilo bi se,pa IZ i SDA mogu skupiti toliko od sale
- General War
#1968 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Pa prije bi nafato u prvom selu u turskoj vise svog naroda nego sto je troskario po bosni
-
hAZNADAR
#1969 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
O ne jarane. Ne govorimo ovdje o SDA i IZ retorici koji svakog neistomisljenika prozivaju islamfobom.kiligonzales wrote:A sta je islamofobija? Sto neko kaze da je nacionalni identitet i bice svedeno na jednu religijsku konfesiju? Da drugi ljudi koji su zivot dali BiH, a nisu pristali biti Bosnjacima nisu dovoljno dobri Bosni i Hercegovini iako su zakopani sa vojnickim pocastima i dali su zivot da ona opstane? Da je prihvatljivije reci da su oni Srbi ili Hrvati iako se tako za zivota nisu tako ni izjasnjavali?hAZNADAR wrote:Ponekad pomislim da su promotori Jugoslovenstva, stare civilizacije,.... SDA botovi.
Pusti se te demagogije, kako je svak ko ukaze na neciju manu i cije ti se misljenje ne svidja, islamofob, ovaj ili onaj. To je klasicna forumska prica kad argumentacija omane, ide prosudjivanje na kojoj je ko strani.
Nije to isto kao otvoreno ispoljavanje prezira, mitomanije i stereotipne slike zaostalih, nekulturnih,.... Kao sto rekoh ranije - dvije krajnosti koje ti nikako ne kontas. Ne mozes reci nisam rasista ALI,.... pa nasrati stosta sterotipa i predrasuda o crncima. Tako i ovdje reci nisam islamofob a u svakom spomenu islama oduzeti ikakvu poveznicu sa civilizacijom, emancipacijom, obrazovanjem, modernizmom, kosmopolitizmom, novim dobom,... itd. A i na temi o Jugoslaviji cujes stosta o tome sto ide uz ovdje usputnu hvalu bivse civilizacije.
Ogradjivanje od vjerskog i nacionalnog identiteta je velili hendikep danasnje ljevice. Sto je usput receno i fenomen u svijetu gdje ostale ljevice nemaju nikakvih ogradjivanja po tom pitanju. Sve partije u svijetu igraju populisticki i mora se priznati da kod nas SDA to najbolje radi. Znaci - pasce SDA onda kada se opozicija nametne kao veci postovalac i nacije i vjere. Ljudi danas te stvari postuju i tome se mora prilagoditi.
- Inteligencija
#1970 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Isprosi Sarajevo kliniku od 3.5 mil i 15 autobusa polovnih od Istanbula..
Barem nesto
Druga je stvar sto je Bakir sve dalje od Stupa halalio pa tako i donacije i sadaka nikada ne zavrsi van Sarajeva.
Barem nesto
Druga je stvar sto je Bakir sve dalje od Stupa halalio pa tako i donacije i sadaka nikada ne zavrsi van Sarajeva.
- sadie_forever
#1971 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Davne 1937 kad je dolazio Ataturkov izlaslanik ,i tad je bilo euforije,,s tim sto je nije naisla na simpatije turaka jer atuturkovci nisu bas neki prijatelj osmanizma ko erdogan,vidis i Mehmed Spaho pod fesom a turcin u sesiru

-
kiligonzales
#1972 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
IZ ima svoje unutrasnje bitke.Tako da bas nije zauzeta mitingovanjem. Mene i mnoge moje dzematlije tesko bi vala dozvala gore.sadie_forever wrote:kiligonzales wrote:Pa ne vidjeh da se na mitingu skupilo 100 hiljada Bosnjaka. Tako da i ta prica ne pije vode.sadie_forever wrote: Istina![]()
Nije ni zamisljeno da to bude,jer je trebao da drzi govor svojem narodu,pozdravljali su ga na ulici i bilo je dosta ljudi.Ne brini da je to bilo zamisljeno,skupilo bi se,pa IZ i SDA mogu skupiti toliko od sale
Vidjeli smo koliko je stranka na svome zadnjem skupu skupila svoje raje.
-
kiligonzales
#1973 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Stani malo, ko je ovdje naroko stereotipa i predrasuda? Ko Bosnjake pravi crncima? Osvrt je bio na Kazazov clanak i zasto on ima tezinu da nesto kaze, to sto je on komunjara s dna kace i sto je pristrasan, to ne znaci da nekada ne moze biti upravu. Ko je rekao uopste da je on u svemu uvijek upravu? On nije voljom glasaca postao profesor na filozofskom fakultetu, vec svojim radom i obrazovanjem i tu je godinama. Tu lezi njegova intelektualna tezina. Jeli to tebi toliko tesko pada?hAZNADAR wrote:O ne jarane. Ne govorimo ovdje o SDA i IZ retorici koji svakog neistomisljenika prozivaju islamfobom.kiligonzales wrote:A sta je islamofobija? Sto neko kaze da je nacionalni identitet i bice svedeno na jednu religijsku konfesiju? Da drugi ljudi koji su zivot dali BiH, a nisu pristali biti Bosnjacima nisu dovoljno dobri Bosni i Hercegovini iako su zakopani sa vojnickim pocastima i dali su zivot da ona opstane? Da je prihvatljivije reci da su oni Srbi ili Hrvati iako se tako za zivota nisu tako ni izjasnjavali?hAZNADAR wrote:Ponekad pomislim da su promotori Jugoslovenstva, stare civilizacije,.... SDA botovi.
Nije to isto kao otvoreno ispoljavanje prezira, mitomanije i stereotipne slike zaostalih, nekulturnih,.... Kao sto rekoh ranije - dvije krajnosti koje ti nikako ne kontas. Ne mozes reci nisam rasista ALI,.... pa nasrati stosta sterotipa i predrasuda o crncima. Tako i ovdje reci nisam islamofob a u svakom spomenu islama oduzeti ikakvu poveznicu sa civilizacijom, emancipacijom, obrazovanjem, modernizmom, kosmopolitizmom, novim dobom,... itd. A i na temi o Jugoslaviji cujes stosta o tome sto ide uz ovdje usputnu hvalu bivse civilizacije.
Ogradjivanje od vjerskog i nacionalnog identiteta je velili hendikep danasnje ljevice. Sto je usput receno i fenomen u svijetu gdje ostale ljevice nemaju nikakvih ogradjivanja po tom pitanju. Sve partije u svijetu igraju populisticki i mora se priznati da kod nas SDA to najbolje radi. Znaci - pasce SDA onda kada se opozicija nametne kao veci postovalac i nacije i vjere. Ljudi danas te stvari postuju i tome se mora prilagoditi.
Sto se tice pomena islama, islamske civilizacije, emancipacije, obrazovanja i td, dosta toga na forumu sam napisao afirmativnih postova, pa eto osvrni se. Suludo mi je pljuvati po necu do cega i sam drzim.
Ti moras razumiti da se dobro hvali u svim sistemima i onim koji su opstali i onim koji su propali, dobro ima svoj put i tesko ga je negirati. Uvijek se hvalilo ono sto je dobro, a kritikovalo ono sto je lose. To ne znaci nuzno da su ti sistemi bili savrseni, niti da su bili do srzi pokvareni. Kod nas postoji Bosnjaka postoji ta revizionisticka struja, koja cesto zeli predstaviti gorom prethodnu drzavu i omalovaziti borbu svojih sunarodnjaka, pa je lakse napisati nekome knjigu o handzarcima, umjesto o pripadnicima NOB-a. Sve to nazalost pripada nasoj historiji i ne treba je se odricati, ali treba iz nje povuci pouke i poruke.
Ljevica je ljevica, u njoj se nuzno svi ne odricu vjerskog, a bome ni nacionalnog identiteta, eto ako si slusao Becirovica na N1 u onom intervju kod Amira, dalo se reci da on o sebi prica kao Bosnjaku i ne dovodi u pitanje ni to Bosnjak, ni bosanski jezik, ni privrzenost Bosni i Hercegovini. Ono sto se namjerno promice iz medija sklonih zelenima, jeste i ta prica da su ljevicarske stranke ujedno i antibosnjacke, sto nije tacno. Pocev od rhm. Nijaza koji je bio jedan od ucesnika prvog Bosnjackog progresa, pa do nekih drugih imena koji su prodefilovali kroz SDP do danas, mnogi su rekli za sebe da su Bosnjaci, medjutim interesantno je da ni njihovo ratno politicko djelovanje nije bilo dovoljno da ih se zbog nasljedja iz prethodnog sistema u medijima ne predstavlja drugacije, niti da se njihov doprinos bilo cemu tada ne omalozava.
Forum obicno ostavlja pogresan dojam. Inace da je do foruma NS, bi bila strankom svijeta.
-
MUNAFIK
#1974 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
A ne kontate vi nas narod izgleda... FGR i ovo kmecanje su samo pokazali svima da za prosjecnog bosnju... tj za vecinu ONI NISU NIKAKVA ALTERNATIVA...kiligonzales wrote:Pa ne vidjeh da se na mitingu skupilo 100 hiljada Bosnjaka. Tako da i ta prica ne pije vode.sadie_forever wrote:IstinaMUNAFIK wrote:FGR i ove stranke SBB, NS i SDP su ovih dana Bakiru i SDA napravili vecu reklamu nego 100 Erdogana... Izmisljotinje, pljuvanje, pretjerivanje i sve ovo sto su pisali o Turskoj i Erdoganu bilo koga ko se kolebo su samo ubijedili da i tim strankama nema nikakve alternative za bilo sta...
Zivi bili pa vidjeli...![]()
Svi su ae umorili od SDA ali ovo kmecanje je samo bio samar u lice svima koji su kontali sad glasat drugacije...
-
Hakiz
#1975 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting
Ako hoćeš reći da je filozofija prosječnog Bošnje sadržana u izjavi "E, nastaviću patiti samo tebi u inat", bujrum, nastavi.MUNAFIK wrote:
A ne kontate vi nas narod izgleda... FGR i ovo kmecanje su samo pokazali svima da za prosjecnog bosnju... tj za vecinu ONI NISU NIKAKVA ALTERNATIVA...
Svi su ae umorili od SDA ali ovo kmecanje je samo bio samar u lice svima koji su kontali sad glasat drugacije...