I fakat fascinira kako su sve uvezali, pa čak i materijale za koje vjerovatno nije bilo planirano da se uvežu.
I da, najjača scena je "You are Amazing"
Moderator: _BataZiv_0809
ihhhhhhh da vidish nekada u domovima kulture ovacija TARZANE UBIJ GA!!! TARZANE UBIJ GA!!! TARZANE UBIJ GA!!! TARZANE UBIJ GA!!!...
Tako govore za Dinu, ali meni orginal bolji, ovaj onako, nije nesto specijalno.FunkyzeitGames wrote: ↑25/12/2021 17:19 Moram taj novi Spiderman odgledati, gdje god odem da vidim utiske naletim na oduševljenje.![]()
Hvala na informaciji, kud prije nisam vidio budući da se od petka mogle preuzeti karte koje su dosad vjerojatno već podjeljene.
Ako sam dobro upratio, Echo će imati svoju seriju.Averus wrote: ↑26/12/2021 10:39 Meni je Hawkeye legao
Mala je odlicna glumica. Ni zena ni ja je ne volimo nesto, ali je kao Kate Bishop prekucala.
Isto vazi i za Rennera - inace mi je antipatican, u MCU je ok, ali u seriji je super odradio tog cinicnog veterana kakav jeste.
Svidja mi se sto je serija:
- pokazala da je hawkeye koristan i zajeban, a ne samo lik u sjeni Avengersa
- uvela Kate Bishop u MCU
- uvela Yelenu (najvece osvjezenje MCU)
- uvela Kingpina i 100% sam siguran da ce ta prica jos da se razvija (time bi se mogli uvezati Daredevil, Hawkeye, Spider-Man, eventualno i Punisher)
- pripremila teren za drugu sezonu gdje se moze malo ozbiljnije razviti prica oko Echo, Kate, Clowna (ako nije permadeath) itd
Sve u svemu meni super serija![]()
Joj kad neko napiše “nepopularno mišljenje”, a ono cijeli internet se slaže sa tim….
ne buncaj sizife da se slazu svi, ziv biosizifinho wrote: ↑02/01/2022 09:07Joj kad neko napiše “nepopularno mišljenje”, a ono cijeli internet se slaže sa tim….
Garfild je fkt bio najbolji Spiderman, ali egzekucija filmova nije bila čemu - to nije nepopularno mišljenje, to je haman online konsenzus.
Tom Holland je najbolji spoj peter parketa i spidermana, sa dobrom egzekucijom.
Njegovi Spiderman filmovi su mi najbolji.
Doslovno ide redosljedom:
Ova nova trilogija
Ramyeva prva dva Spidermana
Amazing Spiderman 1 i 2
Ramyev treci Spiderman