Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Muškarac inicijala A.S. (1980) iz Konjica preminuo je danas u 14:45 od povreda zadobivenih jučer u saobraćajnoj nesreći koja se oko 17:10 desila na magistralnom putu M-17 kod Konjica.
Moramo svesti to na 0 i to zakonima a ne infrastrukturom,jer 0 je dobro i tako je u svijetu.
Ne znam kakve zakone spominješ kada govoriš da to treba svesti na 0 (NULA)?!
Nikakav zakon neće svesti to na 0, ni probližno.
Zakoni su represivni jedino prema poštenom narodu, onaj koji je bio kreten za volanom - ostaće i dalje.
Ove nebuloze koje viđam u zadnje vrijeme s uvođenjem ograničenja od 30 km/h na magistralnim cestama (lafo na konto sigurnosti), su samo pomoćni alati za pljačku drumskih bandita (policije).
Moramo svesti to na 0 i to zakonima a ne infrastrukturom,jer 0 je dobro i tako je u svijetu.
Ne znam kakve zakone spominješ kada govoriš da to treba svesti na 0 (NULA)?!
Nikakav zakon neće svesti to na 0, ni probližno.
Zakoni su represivni jedino prema poštenom narodu, onaj koji je bio kreten za volanom - ostaće i dalje.
Ove nebuloze koje viđam u zadnje vrijeme s uvođenjem ograničenja od 30 km/h na magistralnim cestama (lafo na konto sigurnosti), su samo pomoćni alati za pljačku drumskih bandita (policije).
Bio sam ironican jer prilikom svake nesrece ove na cesti se ponavlja mantra "vece ovlasti - stroziji zakoni" i slazem se sa tobom.
Vracam se sa posla i vidim lancani sudar 4 vozila u Zmaja od Bosne nize RTV-a. Idem dalje kad opet sudar izmedju remize i doma zdravlja Kumrovec. Onda onaj udes u tunelu na Ciglanama.
tempuser wrote:
Citam clanak, pise Dz. Bijedica, zar ovo nije Zmaja od Bosne????
nikad
Forumska frustracija kaze nikad, dvije mape kazu uvijek!
Prosirenje na D. Malti ne moze bili Dz. Bijedica ni pod razno, ili Zmaja od Bosne ili B. Mese Selimovica. Ja sam bio ubjedjen da je B. Mese Selimovica jer su Vranica neboderi nekad bili 6. proleterske brigade.
Last edited by tempuser on 27/11/2018 20:48, edited 1 time in total.