Vjerovatno ste mislili na Bilino polje. Suspenzija Bilinog polja je prošla čim smo nastavili pobjednički niz protiv Belgije, tako da...golman wrote:Romanista 101% wrote:mi nemamo stadiona gdje da igramo, jedino na strani negdje uz uslov da se dobro naplati savezu
Kako nema stadiona?
A Grbavica?
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
channel10
#1951 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
- Muhamed Đakmić
#1952 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A Katanec bi bio dobar jer?
Još jedan trener iz Pape/Meša/Muslin plejade.
Ubleha kojoj moderni fudbal i ne ide.
Čovjek je posljednja dva rezultata u karijeri zabilježio prije 15 godina i nekako i dalje živi od toga.
Još jedan trener iz Pape/Meša/Muslin plejade.
Ubleha kojoj moderni fudbal i ne ide.
Čovjek je posljednja dva rezultata u karijeri zabilježio prije 15 godina i nekako i dalje živi od toga.
- luckylaka
#1953 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Skoro svi potencionalno spomenuti selektori su q..c od trenera Amar,Meho,Robi,Muslin.Katanec,Sergej i ko je jos kandidat.Pa ljudi ovo su sve pocetnici u svom poslu tj.gore od pocetnika.I ovaj Ivica Osim i Safet Susic da Bog sacuva.Jesu li ljudi uopste normalni.Pa jebo te sve nase legende ce jos malo spasti na to da se ljudi zajebavaju sa njima.Ako nema para za selektora ne mora ni biti selektor a ne dovedes nekoga sa biroa.Pa ovo nema nigdje na svijetu.Cini mi se da slijedi nastavak onoga zbog cega su otjerani Usanovic i usanovici.Kazna za kaznom a kluibovi Premijer lige ce da placaju reprezentativne kazne
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1954 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mi nemamo para.
Nece niko raditi za 15k €,tamam sad da je i Guardiola slobodan i da je jedan od kandidata. Takav kalibar ce radije sjediti kuci i nista ne raditi nego da sebi u CV ima da je radio u BiH za 15k €.
Osim nasih ljudi,tu mozete na sve druge zaboraviti.
Nece niko raditi za 15k €,tamam sad da je i Guardiola slobodan i da je jedan od kandidata. Takav kalibar ce radije sjediti kuci i nista ne raditi nego da sebi u CV ima da je radio u BiH za 15k €.
-
Bazinga1234
#1955 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Robi nikako ne moze u istu rečenicu sa ostalim navedenim.luckylaka wrote:Skoro svi potencionalno spomenuti selektori su q..c od trenera Amar,Meho,Robi,Muslin.Katanec,Sergej i k
- BHF_Manijak
#1956 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dobro, ovi su losi, hajd ti daj par imena, ali koja bi bila spremna raditi za novac koji nudi Savez, zanci 15-20 hiljada eura? Koja su to imena?luckylaka wrote:Skoro svi potencionalno spomenuti selektori su q..c od trenera Amar,Meho,Robi,Muslin.Katanec,Sergej i ko je jos kandidat.Pa ljudi ovo su sve pocetnici u svom poslu tj.gore od pocetnika.I ovaj Ivica Osim i Safet Susic da Bog sacuva.Jesu li ljudi uopste normalni.Pa jebo te sve nase legende ce jos malo spasti na to da se ljudi zajebavaju sa njima.Ako nema para za selektora ne mora ni biti selektor a ne dovedes nekoga sa biroa.Pa ovo nema nigdje na svijetu.Cini mi se da slijedi nastavak onoga zbog cega su otjerani Usanovic i usanovici.Kazna za kaznom a kluibovi Premijer lige ce da placaju reprezentativne kazne
- luckylaka
#1957 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ima para .lazu mafijasi ali im zao rastati se od njih.Pa vidis da glupan do glupana sjedi u jebenom savezu.Vec se pisalo da se umjesto Meshe doveo selektor danas bi mozda bili bogatiji za 5-6 mil.eura.Kao sto srednjaci treneri ne mogu nogdje nist napraviti tako i selektori polovnjaci su tu samo radi promocije i da uzmu na guzove hiljade i hiljade k.m.Mozda bi bilo najpametnije sakupiti igrace i njih pitati sta misle ali njih boli q...c za reprezentacijom(bar u zadnje vrijeme).Izaberite sebi europskog strucnjaka i placajte ga (mislim na igrace)a savez zaobici u ovom slucaju.Jes da ne ide tako ali kako drugacije.Odosmo u p.m.mali_milojica wrote:Mi nemamo para.
- luckylaka
#1958 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Evo napisao sam rjesenje koje je,,da nije smijesno,bilo bi zalosno"Pa nema nas covjece nigdje sa ovim tzv.strucnjacima.De zajebite navijacka prepucavanja i pogledajte da nigdje u svijetu nije za selektora dosao strucnjak radi licne promocije.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)Katanec i sl.nece donijeti napredak BiH fudbalu.GarantBHF_Manijak wrote:Dobro, ovi su losi, hajd ti daj par imena, ali koja bi bila spremna raditi za novac koji nudi Savez, zanci 15-20 hiljada eura? Koja su to imena?luckylaka wrote:Skoro svi potencionalno spomenuti selektori su q..c od trenera Amar,Meho,Robi,Muslin.Katanec,Sergej i ko je jos kandidat.Pa ljudi ovo su sve pocetnici u svom poslu tj.gore od pocetnika.I ovaj Ivica Osim i Safet Susic da Bog sacuva.Jesu li ljudi uopste normalni.Pa jebo te sve nase legende ce jos malo spasti na to da se ljudi zajebavaju sa njima.Ako nema para za selektora ne mora ni biti selektor a ne dovedes nekoga sa biroa.Pa ovo nema nigdje na svijetu.Cini mi se da slijedi nastavak onoga zbog cega su otjerani Usanovic i usanovici.Kazna za kaznom a kluibovi Premijer lige ce da placaju reprezentativne kazne
-
palermo
#1959 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Misliš ? Iskustvo nas uči da kod nas i nije baš tako lako dobiti otkaz....zapravo, gotovo je nemoguće......dakle onog koga sada izaberemo bogami ćemo ga gledati makar naredne četiri godine.......Itsoktobealone wrote:Previše svi kenjate. Nek bude Amar selektor pa da vidimo kako će mu ići u poslu. Lahko je otkaz dobiti.
-
Bazinga1234
#1960 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zato što je pred Robijem budućnost, trenerska karijera mu je u usponu i za razliku od Mese, Amara, koji su svoj limit davno dosegli.luckylaka wrote:.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)
-
Duka Dizel
#1961 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jest, ali kakva budućnost?Bazinga1234 wrote:Zato što je pred Robijem budućnost, trenerska karijera mu je u usponu i za razliku od Mese, Amara, koji su svoj limit davno dosegli.luckylaka wrote:.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)
Koje to Prosinečki ima rezultate u trenerskoj karijeri?
Pa on je stariji od Guardiole, a tu negde generacija sa Bilićem...
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1962 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Amar je lud ako pristane biti selektor.Bazinga1234 wrote:Zato što je pred Robijem budućnost, trenerska karijera mu je u usponu i za razliku od Mese, Amara, koji su svoj limit davno dosegli.luckylaka wrote:.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)
Vec mu se broje rijeci,pokreti,potezi,da ga izaberu za selektora radio bi u najgoroj atmosferi od svih koji su do sada bili. Sve bi se gledalo kroz prizmu oca.
Robert ima buducnost,a mladji od Amara 1.5 godinu
-
Bazinga1234
#1963 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pa ima ponudu Slovenije i sigurno ce nadmašiti trenersku karijeru Amara i Mese npr. I sam Ivica je govorio pozitivno o njemu. Sta je Amar radio zadnjih 5 godinama kao trener?
- Logovan
#1964 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne igraju samo godine ulogu.mali_milojica wrote:Amar je lud ako pristane biti selektor.Bazinga1234 wrote:Zato što je pred Robijem budućnost, trenerska karijera mu je u usponu i za razliku od Mese, Amara, koji su svoj limit davno dosegli.luckylaka wrote:.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)
Vec mu se broje rijeci,pokreti,potezi,da ga izaberu za selektora radio bi u najgoroj atmosferi od svih koji su do sada bili. Sve bi se gledalo kroz prizmu oca.
- Radio Sarajevo
#1965 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kao da pričate o Murinju... Jebo vas Robi, frajer nema nijednog trofeja, nikakve rezultate, izgleda polu-retardirano, tako i priča...Bazinga1234 wrote:Zato što je pred Robijem budućnost, trenerska karijera mu je u usponu i za razliku od Mese, Amara, koji su svoj limit davno dosegli.luckylaka wrote:.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)
Niđe veze...
-
Bazinga1234
#1966 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Upravo si opisao AmawaRadio Sarajevo wrote: , izgleda polu-retardirano, tako i priča...
Niđe veze...
Al zato Amaw ima trofeje u našoj kukuruz ligiRadio Sarajevo wrote: ,frajer nema nijednog trofeja
-
markomilanov
#1967 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Aleksandar Stanojević,sa Partizanom u ligi šampona,bio trener mlade repke,radio u Izraelu,Grčkoj,Kini,trenutno slobodan,u užem krugu za selektora Srbije.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%90%D ... 0%B8%D1%9B
-
Duka Dizel
#1968 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Prevara od treneramarkomilanov wrote:Aleksandar Stanojević,sa Partizanom u ligi šampona,bio trener mlade repke,radio u Izraelu,Grčkoj,Kini,trenutno slobodan,u užem krugu za selektora Srbije.
-
markomilanov
#1969 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Darko Milanič,zanimljiv,sa mariborom u ligi šampiona.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D ... 0%B8%D1%87
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%94%D ... 0%B8%D1%87
- luckylaka
#1970 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jbga eno krenulo Kodru i Susica i ne mora znaciti da ce biti vrhunski strucnjaci.Daj boze.Mozda i Amar bude iznenadjenje(daj boze)pa se ovdje pospemo pepelom ali sto kazu,,daj boze da te aga uzme...Bazinga1234 wrote:Zato što je pred Robijem budućnost, trenerska karijera mu je u usponu i za razliku od Mese, Amara, koji su svoj limit davno dosegli.luckylaka wrote:.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)
-
SSemir
#1971 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Da ima obraza svakako ne bi pristao. A posto nema, kao da mu je bitno sta ce javnost komentarisati u slucaju losih rezultata. Pare i biografija su glavni cilj tumali_milojica wrote:Amar je lud ako pristane biti selektor.Bazinga1234 wrote:Zato što je pred Robijem budućnost, trenerska karijera mu je u usponu i za razliku od Mese, Amara, koji su svoj limit davno dosegli.luckylaka wrote:.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)
-
RtrnOfSalisbury
#1972 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
pu kako se savez nije sjetio da iskoristimo ove termine da isprobamo selektora 
- Laertes
#1973 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
I Srbija igra sa privremenim selektorom.RtrnOfSalisbury wrote:pu kako se savez nije sjetio da iskoristimo ove termine da isprobamo selektora
- Point.
#1974 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Upravo opisa Amara.Radio Sarajevo wrote:Kao da pričate o Murinju... Jebo vas Robi, frajer nema nijednog trofeja, nikakve rezultate, izgleda polu-retardirano, tako i priča...Bazinga1234 wrote:Zato što je pred Robijem budućnost, trenerska karijera mu je u usponu i za razliku od Mese, Amara, koji su svoj limit davno dosegli.luckylaka wrote:.Napisao sam Meho,Amar,Muslin,Robi(ovaj kaze nemoj Robija u istu vrecu...sto)
Niđe veze...
- BHF_Manijak
#1975 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
A vi jos niste shvatili da dzaba pisete i da je pitanje selektora gotova stvar?!