Bitcoin & crypto svijet
Moderator: anex
- victom
#1951 Re: Bitcoins
REDOVNI DNEVNI IZVJEŠTAJ
Bitcoin se stabilizirao.
Azija (podložna kockanju) pumpa svjež novac. To doprinosi stabilizaciji BTC-a.
Očekuje se ponovni pad BTC-a čim se paranoični i pragmatični Amerikanci propude ili vrate sa posla. Oko ponoći po našem vremenu.
Sljedeće javljanje za 12 sati.
Bitcoin se stabilizirao.
Očekuje se ponovni pad BTC-a čim se paranoični i pragmatični Amerikanci propude ili vrate sa posla. Oko ponoći po našem vremenu.
Last edited by victom on 01/03/2021 04:29, edited 2 times in total.
- muhafuca
#1952 Re: Bitcoins
Jucerasnji izvjestaj ti je bio da ce bitcoin danas cijeli dan padati a ne stabilizacijavictom wrote:REDOVNI DNEVNI IZVJEŠTAJ
Bitcoin se stabilizirao.
"Očekivanja za sutra: Nastavak pada Bitcoina, jačanje IOTE i Bitcoin Casha"
trebao bi preispitati Naucne metode koje si spominjao da po njima predvidjas.
Uz redovni podsjetnik da ti od petog mjeseca najavljujes pad bitcoin-a po istim tim Naucnim Metodama
Svaki ubogi dan - evo ga pada samo sto nije.
-
NoriDeNoir
#1953 Re: Bitcoins
Molim vas za par konkretnih pitanja, jer koliko god se trudim nikako to da na brzinu poslozim sebi u glavi, a sve kako bi reaogovao u pravo vrijeme:
1) Gdje se najbolje "edukovati" na interentu o cryptovaluti. Cesto imam otvoreno po 20 tabova sa raznih stranica, pa vise ne znam ko - sta-gdje ?
2) Da li postoji mogucnost instant prodaje? Znaci da li se bitcoin moze prodati uvijek i u onom trenutku kada ti hoces ili to funkcionise na nacin da ja "dam oglas" da prodajem bitcoin pa onda kad i ako se ko javi izvrši se prodaja? Ja prvenstveno bih kupovao po jeftinijoj cijeni a prodavao kada cijena skoci... sto je normalno... ali pretpostavljam da to nije moguce.
Sve ovo negdje pise ali je jako tesko sada to sve prouciti i posloziti na brzinu.
1) Gdje se najbolje "edukovati" na interentu o cryptovaluti. Cesto imam otvoreno po 20 tabova sa raznih stranica, pa vise ne znam ko - sta-gdje ?
2) Da li postoji mogucnost instant prodaje? Znaci da li se bitcoin moze prodati uvijek i u onom trenutku kada ti hoces ili to funkcionise na nacin da ja "dam oglas" da prodajem bitcoin pa onda kad i ako se ko javi izvrši se prodaja? Ja prvenstveno bih kupovao po jeftinijoj cijeni a prodavao kada cijena skoci... sto je normalno... ali pretpostavljam da to nije moguce.
Sve ovo negdje pise ali je jako tesko sada to sve prouciti i posloziti na brzinu.
-
Hendrix
#1954 Re: Bitcoins
Svaki exchange ti fercera isto, ti hoces da prodas BTC recimo u 11:52AM...i prodas ga po toj cijeni u tom istom trenutku, i dobijes iznos u USD ili sta vec na svom racunu unutar mjenjacnice, BTC trgovanje radi 24h, i uvijek imas aktuelnu cijenu po kojoj prodajes ili kupujes. Ti onda mozes pare povuci u banku kad hoces a mozes i dalje uloziti.NoriDeNoir wrote: 2) Da li postoji mogucnost instant prodaje? Znaci da li se bitcoin moze prodati uvijek i u onom trenutku kada ti hoces ili to funkcionise na nacin da ja "dam oglas" da prodajem bitcoin pa onda kad i ako se ko javi izvrši se prodaja? Ja prvenstveno bih kupovao po jeftinijoj cijeni a prodavao kada cijena skoci... sto je normalno... ali pretpostavljam da to nije moguce.
To sto je cijena u 11:53AM pala 20% ili se digla 80% tebe vise ne interesuje jer si obavio trgovinu.
Slicno je kad mjenjas pare bilo gdje, dobijes kurs u tom trenutku i to je to, a sad sto bi ti kupovo nize i prodavo vise hehe to mi svi hocemo.
-
slavemaster
#1955 Re: Bitcoins
je li ima jos kakvih naknada osim provizija na tom iqoption?
i sta ste od ifentifikacionih dokumenata slali?
i sta ste od ifentifikacionih dokumenata slali?
- victom
#1956 Re: Bitcoins
IOTA rast pogođen.muhafuca wrote:Jucerasnji izvjestaj ti je bio da ce bitcoin danas cijeli dan padati a ne stabilizacijavictom wrote:REDOVNI DNEVNI IZVJEŠTAJ
Bitcoin se stabilizirao.
"Očekivanja za sutra: Nastavak pada Bitcoina, jačanje IOTE i Bitcoin Casha"
trebao bi preispitati Naucne metode koje si spominjao da po njima predvidjas.
Uz redovni podsjetnik da ti od petog mjeseca najavljujes pad bitcoin-a po istim tim Naucnim Metodama
Svaki ubogi dan - evo ga pada samo sto nije.
Bitcoin cash rast pogođen.
BITCOIN pad prognoziran za danas. OVAJ DAN JOŠ nije gotov. Javi se u 24:00
Umjesto da laprdaš, prognoziraj i ti šta, pa možemo vidjeti tvoje prognozerske sposobnosti.
Last edited by victom on 01/03/2021 04:28, edited 2 times in total.
- KAMI666
#1957 Re: Bitcoins
IOTA nije porasla, cak sto vise, pala je
- muhafuca
#1958 Re: Bitcoins
Ja ne prognoziram nista jer je nemoguce znati (osim ako nisi vidovita Djemila) - trziste je neregulisano i to je priroda neregulisanog trzista (sto je i dobro ali to je vec sad za druge opsirnije price i nebitno u ovom momentu)victom wrote:
IOTA rast pogođen.
Umjesto da laprdaš, prognoziraj i ti šta, pa možemo vidjeti tvoje prognozerske sposobnosti.
Ja ovde razgovaram i komentarisem jednu interesantnu pojavu (Bitcoin i Kriptovalute)
Moze skociti moze pasti - nebitno - niti sam u Bitcoin investiran u nekom znacajnom iznosu da brinem - imam nesto sitno sto mogu prezaliti ako padne a isto tako necu se ni obogatiti ako se udesetorostruci vrijednost u narednoj godini. Ne koristim cak ni ove "dip"-ove da kupim kad padne i nadodam na ono sto imam.
Citam kao i ti na netu svaki dan pomalo i interesantno mi je
al si mi ti smjesan sto isto tako kao i ja citas sta drugi pisu i govore i uzimas to kao svetu knjigu
i bacas prognoze kao da si neki mega-expert za trziste kriptovaluta
A najsmjesnije mi je sto si od od pocetka teme na istoj liniji (pada Bitcoin ako ne danas onda sutra)
i milion puta si ofulao - jednom kad padne bices ovdje PRVI - Ha sta sam vam ja rekao
A sto se tice Laprdanja - laprdamo i ja i ti i 99% ove teme - samo sto sam ja svjestan toga - a ti mislis da iznosis Strucno Misljenje prema Naucnim Metodama koje koristis
- victom
#1959 Re: Bitcoins
ko je spomenuo metodemuhafuca wrote:Ja ne prognoziram nista jer je nemoguce znati (osim ako nisi vidovita Djemila) - trziste je neregulisano i to je priroda neregulisanog trzista (sto je i dobro ali to je vec sad za druge opsirnije price i nebitno u ovom momentu)victom wrote:
IOTA rast pogođen.
Ja ovde razgovaram i komentarisem jednu interesantnu pojavu (Bitcoin i Kriptovalute)
Moze skociti moze pasti - nebitno - niti sam u Bitcoin investiran u nekom znacajnom iznosu da brinem - imam nesto sitno sto mogu prezaliti ako padne a isto tako necu se ni obogatiti ako se udesetorostruci vrijednost u narednoj godini. Ne koristim cak ni ove "dip"-ove da kupim kad padne i nadodam na ono sto imam.
Citam kao i ti na netu svaki dan pomalo i interesantno mi je
al si mi ti smjesan sto isto tako kao i ja citas sta drugi pisu i govore i uzimas to kao svetu knjigu
i bacas prognoze kao da si neki mega-expert za trziste kriptovaluta
A najsmjesnije mi je sto si od od pocetka teme na istoj liniji (pada Bitcoin ako ne danas onda sutra)
i milion puta si ofulao - jednom kad padne bices ovdje PRVI - Ha sta sam vam ja rekao
A sto se tice Laprdanja - laprdamo i ja i ti i 99% ove teme - samo sto sam ja svjestan toga - a ti mislis da iznosis Strucno Misljenje prema Naucnim Metodama koje koristis
to su moje prognoze. niko ne zna.
jesi ti neki težak tip. opusti se.
-
bosanska senzacija
#1960 Re: Bitcoins
Ode BCH u nebesa
Gdje je Toure? Ima li kakvih insajderskih opet?
- victom
#1961 Re: Bitcoins
ma ovi iz BHC su opasni igraču. Ne podcjenjujte ih.bosanska senzacija wrote:Ode BCH u nebesa![]()
- muhafuca
#1962 Re: Bitcoins
Ti si sam nedavno spominjao da ti prognoze pravis na osnovu Naucnih Metoda a ne kao ostali na osnovu Laprdanja.victom wrote:
ko je spomenuo metode
to su moje prognoze. niko ne zna.
jesi ti neki težak tip. opusti se.
To ti i ponavljam zbog tvoje izjave. I naravno prognoze o padu Bitcoin-a od 5-og mjeseca. Jel i to sad nije tacno?
Opusten sam ja totalno, Hajd drago mi je da si konacno bar priznao da veze nemas kao i niko drugi ovdje.
Nesto se pozitivno ipak izrodi iz svog ovog Laprdanja.
- victom
#1963 Re: Bitcoins
muhafuca wrote: Ti si sam nedavno spominjao da ti prognoze pravis na osnovu Naucnih Metoda
molim za citat, gdje sam to rekao
- muhafuca
#1964 Re: Bitcoins
napises 62 posta u danu i da ti ja sad kopam - prozivam ja tebe za naucne metode vec danima i ti danas trazis citat?victom wrote:muhafuca wrote: Ti si sam nedavno spominjao da ti prognoze pravis na osnovu Naucnih Metoda
E ja ti fore.
Ne kopao ja sad da ti dokazujem - ako ti treba za ono drugo to je lakse naci - na prvoj ili drugoj stranici ove teme govoris da bitcoin pada, samo sto nije
i upozoravas ljude da ne kupuju jer je Bubble koji samo sto nije pukao - jel ti to dovoljno? I to je bilo po Naucnoj Metodi prognozirano vjerovatno.
- victom
#1965 Re: Bitcoins
sam sebe poričeš (sa tim naučnim metoda)muhafuca wrote:napises 62 posta u danu i da ti ja sad kopam - prozivam ja tebe za naucne metode vec danima i ti danas trazis citat?victom wrote:muhafuca wrote: Ti si sam nedavno spominjao da ti prognoze pravis na osnovu Naucnih Metoda
E ja ti fore.
Ne kopao ja sad da ti dokazujem - ako ti treba za ono drugo to je lakse naci - na prvoj ili drugoj stranici ove teme govoris da bitcoin pada, samo sto nije
i upozoravas ljude da ne kupuju - jel ti to dovoljno?
- perfekcionista1
#1966 Re: Bitcoins
Recimo da ulozim novac u neku od kriptovaluta, je li stvarno mogu podici te pare bez problema tj prebaciti ih na ovu nasu bosansku kreditnu karticu od koje je i Bog gotovo pa digao ruke.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1967 Re: Bitcoins
victom wrote:ljudi ne kupujte ovu prevaru. ovo je balon koji će pući.
već ima stotine drugih kripto valuta.
Postby victom » 18/05/2017 23:10
Cisto da damo neku informaciju o doticnom svima koji citaju novije postove
Pisali smo o tome ranije.perfekcionista1 wrote:Recimo da ulozim novac u neku od kriptovaluta, je li stvarno mogu podici te pare bez problema tj prebaciti ih na ovu nasu bosansku kreditnu karticu od koje je i Bog gotovo pa digao ruke.
Last edited by un1ted on 20/12/2017 15:36, edited 1 time in total.
- muhafuca
#1968 Re: Bitcoins
Hajd nema veze - meni dosta da si sam rekao da veze s vezom nemas (kao ni bilo ko ovdje)victom wrote:
sam sebe poričeš (sa tim naučnim metoda)
Mozes nastavit sad - naravno dok opet nesto glupo ne izvalis
- victom
- victom
#1970 Re: Bitcoins
neću ti čak ni odgovoriti na ovo. Toliko si nisko pao.muhafuca wrote:Hajd nema veze - meni dosta da si sam rekao da veze s vezom nemas (kao ni bilo ko ovdje)victom wrote:
- perfekcionista1
#1971 Re: Bitcoins
Ma ozbiljno? Mrzim tu balkansku seljacku repliku, znaci lakse je meni odvojiti 4h citajuci svaki post nego nekome 10 sekundi za brz odgovor.un1ted wrote:[
Pisali smo o tome ranije.
- muhafuca
#1972 Re: Bitcoins
E bas nemojvictom wrote:neću ti čak ni odgovoriti na ovo. Toliko si nisko pao.muhafuca wrote:Hajd nema veze - meni dosta da si sam rekao da veze s vezom nemas (kao ni bilo ko ovdje)victom wrote:
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1973 Re: Bitcoins
Izgleda da ti nisi odmakao dalje od balkana, kao ni miperfekcionista1 wrote:Ma ozbiljno? Mrzim tu balkansku seljacku repliku, znaci lakse je meni odvojiti 4h citajuci svaki post nego nekome 10 sekundi za brz odgovor.un1ted wrote:[
Pisali smo o tome ranije.
Ako je nesto opisano par stranica ranije, a pored toga postoji pretraga, kao i sam Google, ko si ti i zbog cega da neko kao papagaj ponavlja vec napisano? Zasto su tvoja 4h vrijednija nego mojih 5 minuta?
Neko ce se naci i odgovoriti, ali ce nakon toga opet neko doci sa istim pitanjem.
- phillie
#1974 Re: Bitcoins
Stvarno moze. Malo je duzi put i malo treba vise verifikacija, ali moze.perfekcionista1 wrote:Recimo da ulozim novac u neku od kriptovaluta, je li stvarno mogu podici te pare bez problema tj prebaciti ih na ovu nasu bosansku kreditnu karticu od koje je i Bog gotovo pa digao ruke.
- perfekcionista1
#1975 Re: Bitcoins
Evo pokusavam krenuti sa bitcoinom, ubaci me do nekog sajta bitpanda.com, registrujem se, krenem sa verifikacijom i pise da nemoguca za ovu nasu pisljivu zemlju. Znaci li to da ste vi ustvari koji ste ovo uspjeli van BiH? U cemu je problem sad?