Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo me podsjeca na ono sto je bilo protiv Norveske 2002 ja mislim. Kada smo bili blizu plasmana i onda je neki upaljac uletio ili sta vec i suspendovali su Bilino i igrali smo na Kosevu sa Danskom. Ne moze me niko ubijediti da ih ovdje ne bi tada dobili. Sad ce opet biti neka glupost suspenzija i jebaji ga..
luckylaka wrote:Zahvaljujuci Begovicu ostali smo neporazeni,zahvaljujuci Bazdarevicu grci su ostali neporazeni.Nisam oka sklopio skoro cijelu noc,vise me potresla ova utakmica nego ona protiv Nigerije.Ima li kakav nacin da se ovo prestane pratiti.Susic me naceo Mesha ce me dokrajciti
Ima.
Bejzbol palicu i slupas TV.
Ako imas kompjuter/laptop i to.
I pametni telefon.
Ma ne vjerujem da bi ista od ovoga pomoglo,imam mali tranzistor
luckylaka wrote:Zahvaljujuci Begovicu ostali smo neporazeni,zahvaljujuci Bazdarevicu grci su ostali neporazeni.Nisam oka sklopio skoro cijelu noc,vise me potresla ova utakmica nego ona protiv Nigerije.Ima li kakav nacin da se ovo prestane pratiti.Susic me naceo Mesha ce me dokrajciti
Ima.
Bejzbol palicu i slupas TV.
Ako imas kompjuter/laptop i to.
I pametni telefon.
Ma ne vjerujem da bi ista od ovoga pomoglo,imam mali tranzistor
mali_milojica wrote:Ako ima ista dobro u onolikim zutim kartinima,jeste da ce ih neki igraci cistiti protiv Gibraltara,pa ce ponovo na Grcku punom snagom
Nama protiv Gibraltara treba sto vise golova i evo prave prilike da vidimo na djelu nase napadace bez Edina i ja bih od prvce minute stavio i Cimirota i Susica pa da napokon vidimo "za kim zvona zvone".
Mustang1 wrote:Ovo me podsjeca na ono sto je bilo protiv Norveske 2002 ja mislim. Kada smo bili blizu plasmana i onda je neki upaljac uletio ili sta vec i suspendovali su Bilino i igrali smo na Kosevu sa Danskom. Ne moze me niko ubijediti da ih ovdje ne bi tada dobili. Sad ce opet biti neka glupost suspenzija i jebaji ga..
nije uletio upaljac nego je savez htio da zgrne pare od karata. znali su da ce se sve karte prodati koliko ih god budu odstampali. a na bilinom nisu mogli zaraditi ko na kosevu