Bogme, dobro se držiš i ko bolesna....znači, kad si zdrava, nemamo nikakve šansevesela_sveska wrote:a ne mogu se danas izboriti sa vama( muskim svijetom )i sa temperturom, zato idem ganjat' prioritet![]()
Hajde, preznojavaj se
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Bogme, dobro se držiš i ko bolesna....znači, kad si zdrava, nemamo nikakve šansevesela_sveska wrote:a ne mogu se danas izboriti sa vama( muskim svijetom )i sa temperturom, zato idem ganjat' prioritet![]()
ipak je to muško, jbt kako slatko reče ist'o ko'o da je nov peŽov kupit na kreditvesela_sveska wrote:nisam ja ba zloca,ja to mazim,pazim,ipak je to muskoTomahawk11 wrote:Utjeha mu je da će umrijeti svakakovesela_sveska wrote: znaci,nekom smrt ne ginekad ga dohvatim
![]()
![]()
![]()
Ti bi mogla, recimo, da to ubrzaš![]()
![]()
Ove male slomisevesela_sveska wrote:mislite da je ovo tacno![]()
![]()
![]()
Ah, negdje ti Bog dadne, negdje oduzme. Mi male nemamo duge noge ali nam baterije dugo trajuzoomba wrote:Ove male slomisevesela_sveska wrote:mislite da je ovo tacno![]()
![]()
![]()
![]()
Dok velike su ljenje
ihh znaju one biti..Tomahawk11 wrote:Ma ove velikesu nekako pitomije, ali ima izuzetaka, slažem se, kolega jao
Sve niz dlaku klizissherbett wrote:Hos da kazes da smo mi male divljakuse?jao_situacije wrote:ihh znaju one biti..Tomahawk11 wrote:Ma ove velikesu nekako pitomije, ali ima izuzetaka, slažem se, kolega jao
Ja sam pitomija od lipicanca!
Morebit je mislilamad_max_ba wrote:co to je
lipicanac
Vi ste lavice u krevetusherbett wrote:Hos da kazes da smo mi male divljakuse?jao_situacije wrote:ihh znaju one biti..Tomahawk11 wrote:Ma ove velikesu nekako pitomije, ali ima izuzetaka, slažem se, kolega jao
Ja sam pitomija od lipicanca!
morebit al i ne mora da značiTomahawk11 wrote:Morebit je mislilamad_max_ba wrote:co to je
lipicanac
na lipicanera
mislila je reci da je pitomija od lipicankemad_max_ba wrote:morebit al i ne mora da značiTomahawk11 wrote:Morebit je mislilamad_max_ba wrote:co to je
lipicanac
na lipicanera![]()
![]()
![]()
misliš od lipičkespreca wrote: mislila je reci da je pitomija od lipicanke
odlično pitanjemoonca wrote:Do koje visine ide -mala zena
Do metar i sedamdesetmoonca wrote:Do koje visine ide -mala zena
Jes' ti normalan.triconja wrote:Do metar i sedamdesetmoonca wrote:Do koje visine ide -mala zena
meni ne smetaju ni one od 160moonca wrote:Jes' ti normalan.triconja wrote:Do metar i sedamdesetmoonca wrote:Do koje visine ide -mala zena
Pa naravno da nisam, ali to nije pitanjemoonca wrote:Jes' ti normalan.triconja wrote:Do metar i sedamdesetmoonca wrote:Do koje visine ide -mala zena
to meni kazesmoonca wrote:Ili si malesan ili jako visok![]()