Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#1951 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

Charuga wrote:Mogu da shvatim zajebanciju i namjerno prcanje od nekih forumaša, ali ne mogu da shvatim da neko pobija ili dovodi u pitanje vijest koja je objavljena na oficijelnoj stranici kluba. Pa nije niko budala da danas objavi kako je dug nula, da slaže sve navijače i simpatizere i da se u januaru pojavi cifra od milion KM duga. Možda sam ja budala, ali to mi iizgleda nevjerovatno i sa našim mentalitetom.
a koga boli q što su oni vratili dug...i to je kao neka vijest za derneka na ovoj temi, jel....pa imaju citav svoj PDF, de mogu onanisati na ove za njih muštuluk vijesti, ali jook bolje doci na ovu temu pa se qrciti pred drugima zbog "vracanja duga" hej :lol: :lol: isto djeca mala kad dobiju nove klikere, pa se hvale vršnjacima :lol: nevjerovatno šta pojedinici pišu :facepalm: jbt , valjda bi vracanje duga trebalo sasvim normalna pojava, ali pitari i od toga prave senzaciju pred svima...wow, vratili su dug i sad samo dužni da ih hvalimo i cestatamo im na tom velicanstvenom poduhvatu :-)

tacno da ih nema - trebalo bi ih izmisliti
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1952 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bordo gandalf »

Nije ni tebi lahko
LSD

#1953 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

ali nikome nije ko tebi
alberto_tomba

#1954 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by alberto_tomba »

Maharadza wrote: ..tako da je ovo ispalo ispred svih najavljivanih rokova i utoliko veća radost ali vidjet' će mo vaše reakcije ako isto postignete! ;-)
Ko ziv, ko mrtav za 10 godina...

Naravno ako sve bude teklo po zacrtanom planu, mada sumnjam da hoce sa trenutnom garniturom predvodjenom Kazanovom i ovim iz policijske akcije Gibraltar.
cvrčak_na_hedonizmu

#1955 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

north wrote:Kažu da nakon svakih promjena u nekoj firmi, sportkom društvu i sl., nakon nekog vremena treba podvući crtu i vidjeti šta se izdešavalo...Za dvije sezone promjena u FCS rezultati su slijedeći:

5. Kupljena titula prvaka države koja bi zamalo izmakla iz ruku da nije bilo velike pomoći Prolićevih pulena. Europa je mjerilo, kaj ne :-D
...Aferim za FCS :thumbup: :thumbup:
Just sayin :D
todd_smith

#1956 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Ne znam cemu slavlje ili neko iznenadjenje, za ovo se znalo prije godinu dana, bilo je samo pitanje datuma.
Capajebo

#1957 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Capajebo »

todd_smith wrote:Ne znam cemu slavlje ili neko iznenadjenje, za ovo se znalo prije godinu dana, bilo je samo pitanje datuma.
Fkt :D
Da su ovako sposobni u sporstkom dijelu kluba, kao sto su sposobni u ekonomskom (i marketingu jel :mrgreen: )...
Ali za nadati je se da ce se i to popraviti uskoro :thumbup:
bordo gandalf

#1958 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bordo gandalf »

Posluzi se
Image
LSD

#1959 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

vatra, točak, statut, vraceni dug...impozantan niz

pitari postavljaju standarde svima :thumbup:
maximalni respekt i naklon do poda :thumbup:

Grediću mišu, ugledaj se na ljude ,a ne da se švalirišeš sa strane sa srpkinjama, dok ti je žena trudna ....ovako se to radi

otvoriše nam oči po 368 put, ali mi i dalje žmirimo

:run:
Last edited by LSD on 03/09/2015 17:46, edited 1 time in total.
north

#1960 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
north wrote:Kažu da nakon svakih promjena u nekoj firmi, sportkom društvu i sl., nakon nekog vremena treba podvući crtu i vidjeti šta se izdešavalo...Za dvije sezone promjena u FCS rezultati su slijedeći:

5. Kupljena titula prvaka države koja bi zamalo izmakla iz ruku da nije bilo velike pomoći Prolićevih pulena. Europa je mjerilo, kaj ne :-D
Zar toliko boli prijatelju dragi :P .....Ali dobro, ne treba euforisati previše, razmaziće nas, treba ići dalje raditi....kamp je slijedeći...tako rade zdravi kolektivi :oops: ...Samo se nadam da će ostati šta novaca za Prolića pred kraj sezone kad zagusti...ne treba rizikovati, slažeš se :oops: '
LSD

#1961 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:a koga boli q što su oni vratili dug...i to je kao neka vijest za derneka na ovoj temi, jel....pa imaju citav svoj PDF, de mogu onanisati na ove za njih muštuluk vijesti, ali jook bolje doci na ovu temu pa se qrciti pred drugima zbog "vracanja duga" hej :lol: :lol: isto djeca mala kad dobiju nove klikere, pa se hvale vršnjacima :lol: nevjerovatno šta pojedinici pišu :facepalm: jbt , valjda bi vracanje duga trebalo sasvim normalna pojava, ali pitari i od toga prave senzaciju pred svima...wow, vratili su dug i sad samo dužni da ih hvalimo i cestatamo im na tom velicanstvenom poduhvatu :-)

Fazon je u tome da pisemo o tome na temi predvidjenoj za to :shock: za ne povjerovati,jel...i kad je to to tako jednostavno zasto se vi koprcate,zasto rastu dugovi,treba li ti klikera i to...zar se ne bi trebo time baviti,a ne ovim sto su se podali utrpanom.Ti ne znas il bi srao ili jeo.
u pravu si

nema šta, sjajni ste :thumbup:

blago vama :thumbup: a blago i Amidži sa vama
bordo gandalf

#1962 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bordo gandalf »

leškarenje wrote:
LSD wrote:a koga boli q što su oni vratili dug...i to je kao neka vijest za derneka na ovoj temi, jel....pa imaju citav svoj PDF, de mogu onanisati na ove za njih muštuluk vijesti, ali jook bolje doci na ovu temu pa se qrciti pred drugima zbog "vracanja duga" hej :lol: :lol: isto djeca mala kad dobiju nove klikere, pa se hvale vršnjacima :lol: nevjerovatno šta pojedinici pišu :facepalm: jbt , valjda bi vracanje duga trebalo sasvim normalna pojava, ali pitari i od toga prave senzaciju pred svima...wow, vratili su dug i sad samo dužni da ih hvalimo i cestatamo im na tom velicanstvenom poduhvatu :-)

Fazon je u tome da pisemo o tome na temi predvidjenoj za to :shock: za ne povjerovati,jel...i kad je to to tako jednostavno zasto se vi koprcate,zasto rastu dugovi,treba li ti klikera i to...zar se ne bi trebo time baviti,a ne ovim sto su se podali utrpanom.Ti ne znas il bi srao ili jeo.
Pazi kad se bio pojavio onaj dug koji nije bio "zaveden" u knjige ovdje su se stranice spisale kako dugovi rastu kako nam uprava maze oci i sad mu je problem sto se pise o tome kako su se dugovi izmirili. Lsd polahko covjece to nerviranje nije dobro za zdravlje
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1963 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
Ti sam ne vjerujes u ovo sto pises jelde? :mrgreen:
A ti kao jedan od rijetkih ovdje normalnih navijaca Sarajeva isprati sta sam ja pisao pa onda postavi takvo pitanje. Lesko se po obicaju ponasa kao dijete sa odredjenim manama i spominje sta sam ja nekad pisao i moj prilog upravo potverdjuje da je bilo tacno ono sto sam pisao i nigdje nisam napisao da je ovo laz samo sto pojedincima izvrtanje rijeci ide od ruke ili su mentalno nezreli pa da shvate sto im covjek napise.
todd_smith

#1964 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

LSD wrote:vatra, točak, statut, vraceni dug...impozantan niz

pitari postavljaju standarde svima :thumbup:
maximalni respekt i naklon do poda :thumbup:

Grediću mišu, ugledaj se na ljude ,a ne da se švalirišeš sa strane sa srpkinjama, dok ti je žena trudna ....ovako se to radi

otvoriše nam oči po 368 put, ali mi i dalje žmirimo

:run:
amin
LSD

#1965 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

@Gandalfe vranolujni...ja nikad nisam ni pisao, niti znao o tim vašim dugovima :-) , sve dok Hrasno nije pokazao neke brojke danas :-) ....iskreno, to me nikad nije ni zanimalo....ne zanimaju me ni naši, a kamoli vaši

ali kad dođete ovdje (na ovu temu maksuzije, pored svog PDFa) ko djeca mala da se hvalite pred drugima kako se vratili dugove :lol: hej....i to je kao podvig, na koje vam moramo cestitati

pa cestitamo :thumbup: svaka cast.....vi ste avangarda i vodilja, kako treba raditi....a ne kao ona naša uprava

sa pravom smo razocarani i ljubomorni na vas i vašeg Amidžu
jeza u ledja

#1966 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

north wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:

Zar toliko boli prijatelju dragi :P .....Ali dobro, ne treba euforisati previše, razmaziće nas, treba ići dalje raditi....kamp je slijedeći...tako rade zdravi kolektivi :oops: ...Samo se nadam da će ostati šta novaca za Prolića pred kraj sezone kad zagusti...ne treba rizikovati, slažeš se :oops: '
Vratis se unazad i pogledas koliko postova cvrleta je vezano za Salema Prolica. Neko mu negdje ispricao mahalsku i na tome zasniva cijelu svoju pricu. Isto je radio za Sunjica i Visce u vezi Germanije ili nekih menadzerskih talova i onda je to ponavljao do iznemoglosti, uvjeren da mu je izvor vjerodostojan.
Strasno infantilno.
refffko

#1967 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by refffko »

Malo prije mi cir proradi, imam vec dugo probleme sa tim.
Odem na KC Kosevo, fino me prime kad kaze doktor "joj evo jos jednog navijaca Zelje danas sa istim simptomom".
Ma jok rekoh, to je meni od prije, nisam nacijac Vase Miskina Crnog.
Odavno se nisam neugodnije osjecao.
Ovaj mi cir nije bas danas trebao proraditi kad je opsta "epidemija". :D
1946--1987

#1968 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 1946--1987 »

mene stvarno par ovih zadnjih godina smorise prelazni rokovi, zimske i ljetne pauze, reprezentativne pauze.Nikakvih turbulencija, nista.Nisam navikao na rahatluk sa mojim Sarajevom :D
jeza u ledja

#1969 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

Raspadamo se.
bjelave

#1970 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by bjelave »

insaneinthebrain wrote:uplatio im amidza 2 mil kmecica da vrate dugove i sad je proslava kao oni su nesto postigli. postigli bi u qrc da nije amidze. vracali bi vi na rate ko i mi godinama ta 2 miliona
U pravu si. Drugo ste vi..Vi ste vise nako ko Barcelona kako to lijepo objasni onaj vas Gibraltar iz Uprave.
todd_smith

#1971 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

insaneinthebrain wrote:uplatio im amidza 2 mil kmecica da vrate dugove i sad je proslava kao oni su nesto postigli. postigli bi u qrc da nije amidze. vracali bi vi na rate ko i mi godinama ta 2 miliona
nadjite i vi amidzu nekog, nije vam nikakva prepreka to valjda?
Baltazar_khan

#1972 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Baltazar_khan »

ne treba njima amidža oni se ne prodaju oni su radnički klub :-) :roll:
todd_smith

#1973 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Baltazar_khan wrote:ne treba njima amidža oni se ne prodaju oni su radnički klub :-) :roll:
jbga prevarilo me ono plakanje po novinama i televizijama da im neko drugi placa troskove za stadion :mrgreen:
jeza u ledja

#1974 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

Inace ova prica oko toga kako "je nama neko dao pare" je tako isprazna i besmislena.

Svakom klubu neko daje pare. Sta su sponzori nego "tudje pare"? Ili valjda komsije misle da oni sve sami zaradom otplacuju? Pa i u tom segmentu smo mnogo vise para zaradili od vas u zadnje dvije godine. (Prodaja igraca, zarada od Evrope. Vjerovatno cak i veca zarada od karata (odnosno manji minus) od vas.)
No poenta je u tome da svi dobijaju pare od nekoga, bilo da je to malezijski milijarder ili lokalni mesar. Stoga prica o "tudjim parama" nema bas nikakvog smisla.
Maharadza

#1975 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Maharadza »

Po toj mitomanskoj logici ispade da svako može MILIJARDERA dovesti i natjerati da mu sve plaća kada god to poželi i da to nije nikakav uspjeh?! :lol: :lol:
Locked