sve su to anglomasonskovatikanske imperijalističke neokolonizatorske marionete ... koga oni kude mora da je dobarKikibombona wrote:Turska: Laž i strah glavni instrumenti vlasti
Evo sta kaze slobodaraki Guardian
http://www.theguardian.com/world/2015/n ... gan-critic
Ima li ijedan slobodarski zapadnjacki medij, ijedna slobodarska zapadnjacka organizacija, da je pohvalila sultana muslimana i vladajucu AKP u proteklih par mjeseci zlocina i prevare?
Republika Turska
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1951 Re: Republika Turska
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1952 Re: Republika Turska
hahaha ...Arteta wrote:Mi imamo nesto zajednicko sa Kurdima, Turci su nam kroz historiju najveci neprijatelji.
hoćemo gusle
-
jastuk1
#1953 Re: Republika Turska
Arteta wrote:Mi imamo nesto zajednicko sa Kurdima, Turci su nam kroz historiju najveci neprijatelji.
- Kikibombona
#1954 Re: Republika Turska
Znaci, cetnici ne grijese kada Bosnjake zovu Turcima. Aj super!jastuk1 wrote:Arteta wrote:Mi imamo nesto zajednicko sa Kurdima, Turci su nam kroz historiju najveci neprijatelji.Možeš neupućenima i duducima pokušati prodati tu budalaštinu, ali ti je ni oni neće kupiti. Zajedničko sa Kurdima je da smo veći Turci od Turaka kad treba. Toliko o tome.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1955 Re: Republika Turska
demokracija im nije u genima 
- asurbanipal
#1956 Re: Republika Turska
Kikibombona wrote:Znaci, cetnici ne grijese kada Bosnjake zovu Turcima. Aj super!jastuk1 wrote:Arteta wrote:Mi imamo nesto zajednicko sa Kurdima, Turci su nam kroz historiju najveci neprijatelji.Možeš neupućenima i duducima pokušati prodati tu budalaštinu, ali ti je ni oni neće kupiti. Zajedničko sa Kurdima je da smo veći Turci od Turaka kad treba. Toliko o tome.
To se @Kiki zove nedostatak identiteta ili kolektivna šizofrenija...Njegoš je o njima svojevremeno pisao...
- Arteta
#1957 Re: Republika Turska
Turci sa mongolskim facama nisu mogli kod zena nista pa su morali ih prisiljavati, to su radili i na nasim prostorima, a razlika izmedju mog i tvog pretka je ta sto je moj predak dizao bunu kad mu ovaj odvede zenu, a tvoj je predak mahao lepezom.jastuk1 wrote:Arteta wrote:Mi imamo nesto zajednicko sa Kurdima, Turci su nam kroz historiju najveci neprijatelji.Možeš neupućenima i duducima pokušati prodati tu budalaštinu, ali ti je ni oni neće kupiti. Zajedničko sa Kurdima je da smo veći Turci od Turaka kad treba. Toliko o tome.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1958 Re: Republika Turska
500 godina ne daju nam
miiiiraaaaa
ali sada niko ne sme da nas dira

miiiiraaaaa
ali sada niko ne sme da nas dira
-
jastuk1
#1959 Re: Republika Turska
Boli me kiki s čim su mahali moji preci, a još manje tvoji.Arteta wrote:Turci sa mongolskim facama nisu mogli kod zena nista pa su morali ih prisiljavati, to su radili i na nasim prostorima, a razlika izmedju mog i tvog pretka je ta sto je moj predak dizao bunu kad mu ovaj odvede zenu, a tvoj je predak mahao lepezom.jastuk1 wrote:Arteta wrote:Mi imamo nesto zajednicko sa Kurdima, Turci su nam kroz historiju najveci neprijatelji.Možeš neupućenima i duducima pokušati prodati tu budalaštinu, ali ti je ni oni neće kupiti. Zajedničko sa Kurdima je da smo veći Turci od Turaka kad treba. Toliko o tome.
-
jastuk1
#1960 Re: Republika Turska
To nedostatak identiteta pripiši HERCEGOVCIMA UZ NERETVU ZA KOMUNJARSKIH VREMENA. (Nisi li ti od tuda negdje?!) Vi ste ti koji su u bivšoj Jugi najmanje znali ko su i šta su. (Isključujem zap. hercegovce naravno - oni su oduvjek znali šta su)asurbanipal wrote:Kikibombona wrote:
Znaci, cetnici ne grijese kada Bosnjake zovu Turcima. Aj super!
To se @Kiki zove nedostatak identiteta ili kolektivna šizofrenija...Njegoš je o njima svojevremeno pisao...
- asurbanipal
#1961 Re: Republika Turska
jastuk1 wrote: To nedostatak identiteta pripiši HERCEGOVCIMA UZ NERETVU ZA KOMUNJARSKIH VREMENA. (Nisi li ti od tuda negdje?!) Vi ste ti koji su u bivšoj Jugi najmanje znali ko su i šta su. (Isključujem zap. hercegovce naravno - oni su oduvjek znali šta su)
Da, da, poput Husage Ćišića, ili Džeme Bijedića. Da vam nije tih hercegovaca komunjara i danas bi vuka smatrali domaćom životinjom a glavom beton miješali...Možeš to ti i bolje.
Nego, znamo ko vam je majka, a ko vam je babo ?
- Arteta
#1962 Re: Republika Turska
Historija ako se zaboravlja ona se ponavlja.jastuk1 wrote:
Boli me kiki s čim su mahali moji preci, a još manje tvoji.
- Kikibombona
#1963 Re: Republika Turska
jastuk1 wrote:
To nedostatak identiteta pripiši HERCEGOVCIMA UZ NERETVU ZA KOMUNJARSKIH VREMENA. (Nisi li ti od tuda negdje?!) Vi ste ti koji su u bivšoj Jugi najmanje znali ko su i šta su. (Isključujem zap. hercegovce naravno - oni su oduvjek znali šta su)
Tako je Turcine, reci mu!
Sve ce to SDA pozlatiti, samo strpljivo!
-
jastuk1
#1964 Re: Republika Turska
Znam ja odlično istoriju i šta TREBA DA SE PONAVLJA, kao i diferencijaciju onoga ŠTO NE TREBA DA SE PONAVLJA, dragoviću moj.Arteta wrote:Historija ako se zaboravlja ona se ponavlja.jastuk1 wrote:
Boli me kiki s čim su mahali moji preci, a još manje tvoji.
A ti što si "ponosan" na pretke, ha ha ha - nemaš nikakve koristi od toga, kako god sagledaš. Samo "opterećenje" na ličnom planu.
-
jastuk1
#1965 Re: Republika Turska
Nemam ja ništa protiv Hercegovaca - naprotiv - simpatičniji A BOGAMI I PAMETNIJI su mi od nas Bosanaca,asurbanipal wrote:jastuk1 wrote: To nedostatak identiteta pripiši HERCEGOVCIMA UZ NERETVU ZA KOMUNJARSKIH VREMENA. (Nisi li ti od tuda negdje?!) Vi ste ti koji su u bivšoj Jugi najmanje znali ko su i šta su. (Isključujem zap. hercegovce naravno - oni su oduvjek znali šta su)
Da, da, poput Husage Ćišića, ili Džeme Bijedića. Da vam nije tih hercegovaca komunjara i danas bi vuka smatrali domaćom životinjom a glavom beton miješali...Možeš to ti i bolje.
Nego, znamo ko vam je majka, a ko vam je babo ?![]()
-
jastuk1
#1966 Re: Republika Turska
Šuti nemoj mi tim spodobama gaditi dan...Kikibombona wrote:jastuk1 wrote:
To nedostatak identiteta pripiši HERCEGOVCIMA UZ NERETVU ZA KOMUNJARSKIH VREMENA. (Nisi li ti od tuda negdje?!) Vi ste ti koji su u bivšoj Jugi najmanje znali ko su i šta su. (Isključujem zap. hercegovce naravno - oni su oduvjek znali šta su)![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je Turcine, reci mu!
Sve ce to SDA pozlatiti, samo strpljivo!
- Arteta
#1967 Re: Republika Turska
Na bosanskom jeziku se kaze historija.jastuk1 wrote:Znam ja odlično istoriju i šta TREBA DA SE PONAVLJA, kao i diferencijaciju onoga ŠTO NE TREBA DA SE PONAVLJA, dragoviću moj.Arteta wrote:Historija ako se zaboravlja ona se ponavlja.jastuk1 wrote:
Boli me kiki s čim su mahali moji preci, a još manje tvoji.U srednjoj školi je do mene sjedio tip koji je bio maher za istoriju - samo ga je to interesovalo - morao sam saznat sve.
A ti što si "ponosan" na pretke, ha ha ha - nemaš nikakve koristi od toga, kako god sagledaš. Samo "opterećenje" na ličnom planu.
-
jastuk1
#1968 Re: Republika Turska
Komentar je pun duševnog bjedaluka, lažne i pokvarene do srži sofisticiranosti i teške patnje od kompleksa više vrijednosti. Nije ni za žaljenja. Dno dna, pa onda kad egoizmom probiješ to dno dna, onda ide još jedno dno dna i sve tako. F U J!Arteta wrote:
Na bosanskom jeziku se kaze historija.
- madner
#1969 Re: Republika Turska
Sto jest jest, jastuk odlicno govori i pise bosanski. Puno bolje nego sto vecina ikad nauci strani jezik.
-
jastuk1
#1970 Re: Republika Turska
Hvala, iako je ovo u šali pa privali, i uopšte nije baš pohvalno glede mene, velikodušno prihvaćam kompliment.madner wrote:Sto jest jest, jastuk odlicno govori i pise bosanski. Puno bolje nego sto vecina ikad nauci strani jezik.
p.s. Im'o sam uvijek peticu iz srpskohrvatskog i mor'o sam čitat' pismene vježbe pred vas cijelim razredom.
Čovječe... još od ranih dana su od mog slobodarskog duha pokušavali napraviti idijota.
- insomnia78
#1971 Re: Republika Turska
Hej, jes' se zakuhalo

- insomnia78
#1972 Re: Republika Turska
Gle'aj bosanske kreme
Ovaj zagovara Turke dok ga druga dvojica pobijaju citiranjem Njegosa i nekak'ih random lojavih cetnika iz okoline Rogatice
A istovremeno zive za Iran i Kurdistan

Ovaj zagovara Turke dok ga druga dvojica pobijaju citiranjem Njegosa i nekak'ih random lojavih cetnika iz okoline Rogatice
- Co0l
#1973 Re: Republika Turska
Kriza identiteta 
- asurbanipal
#1974 Re: Republika Turska
insomnia78 wrote:Gle'aj bosanske kreme
![]()
![]()

- insomnia78
#1975 Re: Republika Turska
Samo nek nema kole i zvaka