Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
supercali

#1951 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

razonoda wrote:@supercali

Dijete je drugo, mada ako neko nema djece , treba i to uzeti u razmatranje.
Gost je svetinja kada ga Ti pozoves. Ne treba ga --kaznjavati-- ali treba udovoljiti sto je vise moguce.
Ima ljudi -alrgicni- na stosta , fer je pitati, dodji kod mene na rucak, ---imal ista da ne jedes, imama cuku- jel to ok itd .
Dijete sam naveo kao primjer
Fazon je sto cu zvati onoga za koga znam da mu ne smeta dijete pas macka lav i da nije alergican na nesto sto ima kod mene ili na neku hranu
Mada to s hranom je najlakse cak i ako pripremis
Jednostavno sklonis

Fol je u tome sto ne zoves svakoga kuci na rucak ili veceru nebitno a ako za nekoga znam da mu ne orija nesto kod mene a drag mi je onda cu ga izvesti na rucak veceru pice kurve stripere nebitno
razonoda

#1952 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by razonoda »

_BataZiv_0809 wrote:
razonoda wrote: Cijenim Tvoj izbor , ali doticna je ono sto je. Sklopila sam ''sliku''. Ne bih je u blizini.
Voljela Katu ili ne, citaj sta se pise :D
:shock: Oci mi ispadose ,nigdje da vidim TOLERANCIJU.
supercali

#1953 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Jimmy McNulty wrote:Ne kontam sve ove silne muškarce koji furaju bradu ko da su direktni potomci Mehmeda Fatiha ili Sulejmana Veličanstvenog, a još više ne kontam kako kod ženskih uživaju taj neki status polubožanstva :D Dje god se okrenem brade, dosta što me ove vehabije nasmrt isprepadaše sad i ovi lelemudani.
Licno i mene da kazem nerviraju ti koji se okrecu kako sunce hoda
Satro prate neku modu trendove klince palce
Kao sto je slucaj i sa starkama
A kad sam ja recimo nosao starke nazivali me kao bjednikom i slicno jer su oni tada nosili maxice jordanke pa onda presli na neke fensi tene tipa dizel armando x sulejman y i sl a sada su najveci ljubitelji starki brada i cega vec sto je u trendu
Sutra da kazu obrijano je in imam osjecaj da bi se obrijali i ubjedjivali raju da nisu nikad nosili bradu
razonoda

#1954 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by razonoda »

supercali wrote:
razonoda wrote:@supercali

Dijete je drugo, mada ako neko nema djece , treba i to uzeti u razmatranje.
Gost je svetinja kada ga Ti pozoves. Ne treba ga --kaznjavati-- ali treba udovoljiti sto je vise moguce.
Ima ljudi -alrgicni- na stosta , fer je pitati, dodji kod mene na rucak, ---imal ista da ne jedes, imama cuku- jel to ok itd .
Dijete sam naveo kao primjer
Fazon je sto cu zvati onoga za koga znam da mu ne smeta dijete pas macka lav i da nije alergican na nesto sto ima kod mene ili na neku hranu
Mada to s hranom je najlakse cak i ako pripremis
Jednostavno sklonis

Fol je u tome sto ne zoves svakoga kuci na rucak ili veceru nebitno a ako za nekoga znam da mu ne orija nesto kod mene a drag mi je onda cu ga izvesti na rucak veceru pice kurve stripere nebitno
Da, ali moras uzvratiti neki posjet, tako da nije kafana nekad opcija.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1955 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

supercali wrote:...a drag mi je onda cu ga izvesti na rucak veceru pice kurve stripere nebitno
Ja sam ti ono drag, jelde :maca:
supercali

#1956 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Pored kafane postoji i restoran
A vrlo lako se pojasni zasto te ne vodim u stan bez ikakvih zavrzlama i svadja
Ti kao normalna osoba bi trebala prihvatiti moj izbor valjda jer na taj nacin mislim i na tebe a pored toga postujem sebe i svoje
supercali

#1957 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

_BataZiv_0809 wrote:
supercali wrote:...a drag mi je onda cu ga izvesti na rucak veceru pice kurve stripere nebitno
Ja sam ti ono drag, jelde :maca:
Ma nimalo al odvest cu te na stripere kad si navalio
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#1958 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jimmy McNulty »

supercali wrote: Licno i mene da kazem nerviraju ti koji se okrecu kako sunce hoda
Satro prate neku modu trendove klince palce
Kao sto je slucaj i sa starkama
A kad sam ja recimo nosao starke nazivali me kao bjednikom i slicno jer su oni tada nosili maxice jordanke pa onda presli na neke fensi tene tipa dizel armando x sulejman y i sl a sada su najveci ljubitelji starki brada i cega vec sto je u trendu
Sutra da kazu obrijano je in imam osjecaj da bi se obrijali i ubjedjivali raju da nisu nikad nosili bradu
:thumbup:
Sve što si napisao važi i za mene, negdje od 14-te godine sam nosao starke i dan danas ih imam ali jednostavno su mi ih zgadili, mislim nemam apsolutno ništa protiv tih ljudi ali zar niko više nema da je svoj, da iskače izvan šablona, to je ono što me nervira i što ne kontam.
razonoda

#1959 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by razonoda »

supercali wrote:Pored kafane postoji i restoran
Ti kao normalna osoba bi trebala prihvatiti moj izbor valjda jer na taj nacin mislim i na tebe a pored toga postujem sebe i svoje
Tacno---ali , on tebe kuci --ti njega u restoran. Komentar---Uf, sad i ja njega MORAM u restoran. Ili , u restoranu te ODERE, namjerno ili ne--- neces ga vise pozvati,-------PRIZNAJ. :zzzz:
Niemand

#1960 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Jimmy McNulty wrote: :thumbup:
Sve što si napisao važi i za mene, negdje od 14-te godine sam nosao starke i dan danas ih imam ali jednostavno su mi ih zgadili, mislim nemam apsolutno ništa protiv tih ljudi ali zar niko više nema da je svoj, da iskače izvan šablona, to je ono što me nervira i što ne kontam.
Pa zato sto su svi postali "posebni" i "drugaciji",a upravo to ih cini istim. Danas mescini da ces vise biti "svoj" ako se obuces regularno, bez ikakvih personal stihova, jer je to ono sto niko vise ne radi. DakleM, bices drugaciji od onih "drugaciji" jer ces iskociti iz sablona tako sto ces biti "obican" jal "regularan" :cekam:
ćiribiribela

#1961 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Nevjerovatno koliko pretjerujete. :-)
Niemand

#1962 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Vaj det :cekam:
supercali

#1963 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

razonoda wrote:
supercali wrote:Pored kafane postoji i restoran
Tacno---ali , on tebe kuci --ti njega u restoran. Komentar---Uf, sad i ja njega MORAM u restoran. Ili , u restoranu te ODERE, namjerno ili ne--- neces ga vise pozvati,-------PRIZNAJ. :zzzz:
Ako si mi draga nema tih para koje ne bi potrosio na tebe
Nema veze sto ce me oderati u restoranu ako cu uzivati u tvom drustvu
To je licno moje razmisljanje
Meni je opet to malo da kazem seljacki kad neko kaze e on je mene izveo u restoran moram i ja njega ili kupio mi je za poklon ovo moram i ja priblizno i sl
Mene izvedi na paintball i na jelo u gril recimo ja cu biti odusevljen pored nekog restorana A klase
Zato valjda i imam slabo pravog drustva jer valjda trazimo neobicno jedni u drugima za razliku od ustaljenih obicaja da kazem
Bloody

#1964 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bloody »

Mahnito preticanje i auto slalom u sred grada. :autic:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1965 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KatarinaKosaca »

_BataZiv_0809 wrote:
KatarinaKosaca wrote:Da,kako netko napisa, ne kontam kako ljudi sebi daju za pravo određivati šta će ko raditi u svojoj kući. I meni se desilo da mi kažu "Doći ću ti, ali zatvori životinje u neku sobu".. Ne, životinje su u svojoj kući, i kome se to ne sviđa neka ne dolazi, ili ćemo se vidjeti vani, ali da mi kaže šta ću raditi u svojoj kući :-) :-) :-)
A ovo je baš "popularna stvar" koja se često dešava..
Kato :thumbup:

Medjutim ne slazem se. Kad dolaze gosti, svakako se ponasamo drukcije nego sto bismo se ponasali kada smo sami u kuci, jelte.
Ne, u kuću dolazi ili prijatelj ili ne. Ako je prijatelj razumije da ne može naređivati u tuđoj kući, taman da imam dva lava i tri žirafe unutra :wink:
supercali

#1966 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

ćiribiribela wrote:Nevjerovatno koliko pretjerujete. :-)
Sto se tice oblacenja?
Uopste nije pretjerivanje posebno kod mladjih
Imam od sestre dvojicu koji su 8 i 9 razred
Po njihovim pricama da se zakljuciti da ako neko nema neku stvar odmah su stvar izrugivanja
To sam primjetio i kod ovih starijih koje srecem po gradu do nekih cca 25 godina dok ovi stariji to ipak rade na malo suptilniji nacin i ne tako direktno kao ovi mladji

Jednostavno zivimo u okruzenju punog kompleksa od sta ce reci drugi do stida za nemati nesto sto je kao trend
Onda ta kvazi elita i privatanja tih trendova samo da bi pobjegli od stvarnosti itd itd

E ovo je ono sto ne kontam kod raje u vecino slucajeva
Kako mogu van zidova zivjeti jedan a unutar svojih drugi stvarni zivot
azurna_obala

#1967 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by azurna_obala »

slikanje u hali
slikanje u hali
slikanje u hali...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Sephora

#1968 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sephora »

Ono ne znam kako se zove na nas .. Prerkrivanje stolica ..sad vrlo cesto na svadbama U salama gdje bude veselje .....stolice ..stolnjaci....prekriveni pa jos velikim mašnama uvezano......jos ako je svilenkastog izgleda pa kad zasija na sve strane ... :run:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1969 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KatarinaKosaca »

Ovo sa stolicama kontam. Može pasti hrana, može se uprljati u perilicu i čisto. Ako pada na stolicu i njenu presvlaku ili ostaje trajna fleka, ili se ne može očistiti ili propadne stolica..
Sephora

#1970 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sephora »

KatarinaKosaca wrote:Ovo sa stolicama kontam. Može pasti hrana, može se uprljati u perilicu i čisto. Ako pada na stolicu i njenu presvlaku ili ostaje trajna fleka, ili se ne može očistiti ili propadne stolica..
Te stolice koje su u salama za svadbe i sl.su predviđene za sve prilke..malo koja sa je od pliša i sl.materijala..lahko se sve moze otkloniti..ali ovo sa presvlakama pa jos neke djevojke iste nijanse haljine obuku mi nekako bas.. 8)
Cherry-Cherry

#1971 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:
Cherry-Cherry wrote: De ne budi cjepidlaka, baš je medena i sexy :zoka:
Ah da, zaboravio sam napisati da me i ovako obucena, moze imat kad god hoce :lol:

Chery :kiss:
Kažem ti ja, a ti vamo nešto džins ovo ono, gledam šta ti je :mrgreen:
Gdje si ti, BatA? :kiss:
DanteX

#1972 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by DanteX »

Kasnim puno godina... Dok sam išao u srednju riječ "šminka" je bila super popularna, svako je govorio i meni nije bilo jasno odakle ta riječi. I onda je nastala "mrtva šminka".

Nije mi bilo ništa mrže da neko kaže "Joj, šmiiiinke", ono razvuče slovo "i". fuj :-x
ili kada kažu "ma brate, to ti je mrtva šminka". Kada je to neko rekao ja sam namjerno kontrirao sa merakom ili cool.
Raigor Stonehoof

#1973 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

DanteX wrote:Kasnim puno godina... Dok sam išao u srednju riječ "šminka" je bila super popularna, svako je govorio i meni nije bilo jasno odakle ta riječi. I onda je nastala "mrtva šminka".

Nije mi bilo ništa mrže da neko kaže "Joj, šmiiiinke", ono razvuče slovo "i". fuj :-x
ili kada kažu "ma brate, to ti je mrtva šminka". Kada je to neko rekao ja sam namjerno kontrirao sa merakom ili cool.
hahaha, sad kažu "špica" :lol: još gore nego "šmiiinka" ili svojevremeno "ekstrica" :-) :skoljka:
Cherry-Cherry

#1974 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Raigor Stonehoof wrote:
DanteX wrote:Kasnim puno godina... Dok sam išao u srednju riječ "šminka" je bila super popularna, svako je govorio i meni nije bilo jasno odakle ta riječi. I onda je nastala "mrtva šminka".

hahaha, sad kažu "špica" :lol: još gore nego "šmiiinka" ili svojevremeno "ekstrica" :-) :skoljka:
Jesam ostarila i van tokova sam. Čuj špica. :-?
A ekstrica mi je jedna od pet najodvratnijih riječi. :-?
radiša

#1975 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by radiša »

Ne kontam sto svake godine prave scene u dobrovoljackoj.
Post Reply