O'zone wrote:
I onda procitas nešto o njima evo recimo i sa glupog klixa
I skontas da nisu nikad ni stigli do ratišta u Siriji i Iraku jer su ih uhapsili još na aerodromu i strpali u cuzu.
Svaka cast
O'zone wrote:
I skontas da nisu nikad ni stigli do ratišta u Siriji i Iraku jer su ih uhapsili još na aerodromu i strpali u cuzu.
Alfons Kauders wrote:
Odo radit, bajke me ne zanimaju.

ne ne nema opravdanja dirati slobodu . Spreman sam "zivot dati" da neko moze crtati sta hoce (NEOVISNA SEKULARNA SLOBODNA ) . Ovdje se radi o recenom iznad pratim sve i izvlacim to napisano .Sve posjeca na 91vu Nemoj me pogresno svatiti mene bi prvog "braca" pod noz zbog razmisljanja i ponasanja ali ja sam upoznao iskrene muslimane i nema nista ljepse na svijetu i ako odlucijem da zivim po svom . Sad sto je za neke musliman onaj sa CNN-a ili lokalne birtije ili politickih plakata je druga prica . To vise kaze o onom ko pise koliko je prosao isl .Alfons Kauders wrote:Pa i nije bas sustina.damskot wrote:Idemedosumom wrote:Mnogi ovdje oplakuju šaku francuski provokatora, kao da im je cjelokupna porodica stradala u napadu. Samo zato što im, eto, daje povoda da pljuju po Islamu.
To je sustina vec dvije teme ..
Kada karikiraju vodju ISIS-a, onda bas ne karikiraju muslimane, vec teroriste i psihopate (koji mahom ubijaju druge muslimane).
Kad se proziva crkva, ismijavaju katolicki, zidovski ili neki drugi obicaji, to je smijesno. Ali kad se to radi sa islamom, e onda se ubijaju ljudi i muslimani to pravdaju.
E sad su gotovi...nOrMaLaC wrote:Vanredno!
Osumnjičeni su locirani u bijelom Pežou na autocesti 2 u blizini Pariza, imaju i taoce!
a onda skontas,da je vama lakse prihvatit teoriju zavjere, i petljaniju oko bjelosvjeckih sila,negoli fakat,da su ovo dva brata indoktrinirana,od strane nekog militantnog imama,nauceni osnovama koristenja ap, i samo to iskoristili na tzv mekoj meti..nosara wrote:O'zone wrote:
I skontas da nisu nikad ni stigli do ratišta u Siriji i Iraku jer su ih uhapsili još na aerodromu i strpali u cuzu.![]()
![]()
![]()
Svaka cast, ovo je dosad najjace... Ljudi ni ne citaju sta pise...
Samo ti nastavi...mO k3 wrote:Dosli smo dotle da cemo da brojimo krva zrnca i gramaticke greske...
naravno ..agnostic_front wrote:Samo ti nastavi...mO k3 wrote:Dosli smo dotle da cemo da brojimo krva zrnca i gramaticke greske...

Samo jedan mali detalj, Charlie Hebdo je zapravo ismijavao i židovedamskot wrote:Idemedosumom wrote:Mnogi ovdje oplakuju šaku francuski provokatora, kao da im je cjelokupna porodica stradala u napadu. Samo zato što im, eto, daje povoda da pljuju po Islamu.
To je sustina vec dvije teme ..

nosara wrote:Ovo bolje od farme...
Cuvala ih policija... Nije bas meko... a i oni poznate barabe... Nesto smrdi...sumirprimus wrote: a onda skontas,da je vama lakse prihvatit teoriju zavjere, i petljaniju oko bjelosvjeckih sila,negoli fakat,da su ovo dva brata indoktrinirana,od strane nekog militantnog imama,nauceni osnovama koristenja ap, i samo to iskoristili na tzv mekoj meti..
nekom svetinja nekom zajebancija...i sta sad...Idemedosumom wrote:Slika koju sam postavio itekako ima veze s temom. Da su teroristi ubili neke druge ljude u francuskoj, recimo neke pekare tamo ili nasumične putnike u metrou, ne bi se o tome toliko pričalo. Pošto su ubijeni oni koji ismijavaju i na odvratan način vrijeđaju vjeru, eh to je sada nešto posebno bitno za "pojedince".
JER TO JE SLOBODA GOVORA. Da se možeš sa svetinjama šprdati, i 2 milijarde ljudi s jednom karikaturom uvrijediti. Međutim, o holokaustu se ne smije ništa pisati, crtati. Iako postoje argumenti koji pobijaju određene "činjenice" u vezi s holokaustom. Ne, ne, za to se može u zatvor otići. Šuti.
Dakle radi se o holokaustu, ne o židovima općenito, niti o judeizmu.
Sa holokostom vrijeđaš vrlo konkretne ljudske žrtve, isto kao i sa negacijom genocida u Srebrenici ili sa negacijom masakra na Markalama.Idemedosumom wrote:Slika koju sam postavio itekako ima veze s temom. Da su teroristi ubili neke druge ljude u francuskoj, recimo neke pekare tamo ili nasumične putnike u metrou, ne bi se o tome toliko pričalo. Pošto su ubijeni oni koji ismijavaju i na odvratan način vrijeđaju vjeru, eh to je sada nešto posebno bitno za "pojedince".
JER TO JE SLOBODA GOVORA. Da se možeš sa svetinjama šprdati, i 2 milijarde ljudi s jednom karikaturom uvrijediti. Međutim, o holokaustu se ne smije ništa pisati, crtati. Iako postoje argumenti koji pobijaju određene "činjenice" u vezi s holokaustom. Ne, ne, za to se može u zatvor otići. Šuti.
kazu juce ima ih takvi ko njih dvojica 5 6 hiljada...izmedju 2 3 do 10sluzbneih lica, 24/7,pa nije to amerika,da ulaze tolike resurse u nadziranje,jer ovo su vecinom franc drzavljani...nosara wrote:Cuvala ih policija... Nije bas meko... a i oni poznate barabe... Nesto smrdi...sumirprimus wrote: a onda skontas,da je vama lakse prihvatit teoriju zavjere, i petljaniju oko bjelosvjeckih sila,negoli fakat,da su ovo dva brata indoktrinirana,od strane nekog militantnog imama,nauceni osnovama koristenja ap, i samo to iskoristili na tzv mekoj meti..
Šta mu odgovaraš, od jučer je zapeo sa ovim retardiranim poređenjem, i neće stati, samo ga ignoriši.VjecitiStudent wrote:Sa holokostom vrijeđaš vrlo konkretne ljudske žrtve, isto kao i sa negacijom genocida u Srebrenici ili sa negacijom masakra na Markalama.Idemedosumom wrote:Slika koju sam postavio itekako ima veze s temom. Da su teroristi ubili neke druge ljude u francuskoj, recimo neke pekare tamo ili nasumične putnike u metrou, ne bi se o tome toliko pričalo. Pošto su ubijeni oni koji ismijavaju i na odvratan način vrijeđaju vjeru, eh to je sada nešto posebno bitno za "pojedince".