Obrij se!Ramzess Veliki wrote:Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci!
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
palestinka
#1951 Re: Što privlači nas, dame?
-
hanamontanaa
#1953 Re: Što privlači nas, dame?
Ovaj boem dobar
još duhani.. .Moj čo'ek.
- Bloody
#1954 Re: Što privlači nas, dame?
hanamontanaa wrote:Ovaj boem dobarjoš duhani.. .Moj čo'ek.
bljak
- Matzan
#1955 Re: Što privlači nas, dame?
cLo wrote:![]()
Gledam kako je Ella Dvornik nafatala jednog, iz Londona.![]()
Samo ovaj fkt ima love, svuda je voda, Indonezija, Brazil.![]()
Jako dobra ilustracija ženske "principijelnosti" za izbor partnera.
Zanemarićemo "malu" starosnu razliku od 13 godina, djevojka se malkice igra, zabavlja, luduje.... sve za 5.dobar osjecaj wrote: Ma ja bi rekla da je njoj to sve zabavna igra, zabavlja je da ga nagovara da govori gluposti koje ne razumije na nasem jeziku. On joj dodje kao neka egzoticna zivotinja za snimanje, pokazivanje i povod da se puno smije
Suština priče je da će 90% žena pogaziti sve moguće kriterije kad je u pitanju "uspješan" muškarac; zaboravit će se na centimetre (i gore i dolje), bradu, stomak/činu, ćelavost..... sve je relativno i nebitno samo ako tip ima podeblji konto.
Onih preostalih 10% se kao nešto zaljubi, nije njima u tom momentu bitna finansijska situacija, a kad ubrzo leptirići bespovratno odlete onda i one potežu pitanje love. Et' nije to njima bitno, mogu one i sa puno manje, ali znaš dijete/djeca treba/ju...
Ljudi na zapadu su to već odavno shvatili, pa su te šarene laže "bezuslovne" ljubavi iskazali u novcu. Sve je na prodaju, od eskort dama, ovih i onih masaža, sexa pa do ljubavi.
Toliko vjeruju u žensku ljubav da ako imaju nešto malo više love ili nekretnina iste štite jako preciznim predbračnim ugovorima.
Ženska ljubav i kriteriji...
buhahahahha...
Last edited by Matzan on 08/07/2015 21:32, edited 1 time in total.
-
prog321
#1956 Re: Što privlači nas, dame?
Cuj 13 ?
Taj je najmanje 23 godine stariji. Zamezio starkonja piletine. Vjerovatno je vec imao dva braka iza sebe dok je ona bila embrio
Taj je najmanje 23 godine stariji. Zamezio starkonja piletine. Vjerovatno je vec imao dva braka iza sebe dok je ona bila embrio
- Leia_Organa
#1957 Re: Što privlači nas, dame?
Potpisujem!hanamontanaa wrote:Ovaj boem dobarjoš duhani.. .Moj čo'ek.
- S4mpion
#1958 Re: Što privlači nas, dame?
Momci nakon 25.cLo wrote: Pišu da je 13, ali djeluje da je više.
- S4mpion
#1959 Re: Što privlači nas, dame?
Kolege, nijedan parfem nije ravan mirisu polusintetičkog 10w40, pa vi vidite. 
Kad su brade u pitanju, gdje ćete bez brade na ulicu, među ljude?
Kad su brade u pitanju, gdje ćete bez brade na ulicu, među ljude?
-
Gabrielo
#1960 Re: Što privlači nas, dame?
Ja sam si stavio kriterij da mala mora biti minimalno pet godina mladja. Sta mislis trebam li povecavati?Matzan wrote: Zanemarićemo "malu" starosnu razliku od 13 godina, djevojka se malkice igra, zabavlja, luduje.... sve za 5.
Suština priče je da će 90% žena pogaziti sve moguće kriterije kad je u pitanju "uspješan" muškarac; zaboravit će se na centimetre (i gore i dolje), bradu, stomak/činu, ćelavost..... sve je relativno i nebitno samo ako tip ima podeblji konto.
Onih preostalih 10% se kao nešto zaljubi, nije njima u tom momentu bitna finansijska situacija, a kad ubrzo leptirići bespovratno odlete onda i one potežu pitanje love. Et' nije to njima bitno, mogu one i sa puno manje, ali znaš dijete/djeca treba/ju...
Ljudi na zapadu su to već odavno shvatili, pa su te šarene laže "bezuslovne" ljubavi iskazali u novcu. Sve je na prodaju, od eskort dama, ovih i onih masaža, sexa pa do ljubavi.
Toliko vjeruju u žensku ljubav da ako imaju nešto malo više love ili nekretnina iste štite jako preciznim predbračnim ugovorima.
![]()
buhahahahha...
Naravno da je novac najbitniji. Mislis da bi Dzeko vodao Amricu da nema milione. Pogledaj kakve ribe fudbaleri vodaju.
-
Gabrielo
#1961 Re: Što privlači nas, dame?
Jos ovaj lose izgleda i debeo je.S4mpion wrote:Momci nakon 25.cLo wrote: Pišu da je 13, ali djeluje da je više.
- Matzan
#1962 Re: Što privlači nas, dame?
Gabrielo wrote:Ja sam si stavio kriterij da mala mora biti minimalno pet godina mladja. Sta mislis trebam li povecavati?Matzan wrote: Zanemarićemo "malu" starosnu razliku od 13 godina, djevojka se malkice igra, zabavlja, luduje.... sve za 5.
![]()
buhahahahha...
Naravno da je novac najbitniji. Mislis da bi Dzeko vodao Amricu da nema milione. Pogledaj kakve ribe fudbaleri vodaju.
Upravo sam o Džeki i Amri razmišljao nakon što sam napisao post.
Da je Džeko ostao u Želji da igra čisto sumnjam da bi dotična s njim i kafu popila.
Sad će nas opet optužiti da smo jedan čovjek sa dva nicka.
Last edited by Matzan on 08/07/2015 22:40, edited 1 time in total.
- Ramzess Veliki
#1963 Re: Što privlači nas, dame?
Testosteron, adrenalin pa izletiš sa motorom u krivini.annoy wrote:Brade, apsolutno da. Dlakavost je vezana za testosteron, muškarci ga imaju više i potpuno je prirodno da su dlakaviji, i itekako poželjno. Veoma muževno izgleda
Meni je toga navrh glave. Svako normalan ide roštilja pored potoka a ja tarem gume niz Bradinu i čekam kad ću pod auto da se zakucam ...
-
Gabrielo
#1964 Re: Što privlači nas, dame?
Siguran sam po forumasicama Dzeko nije lijep. Ali i one su ljepse od Amre.Matzan wrote:Gabrielo wrote:Ja sam si stavio kriterij da mala mora biti minimalno pet godina mladja. Sta mislis trebam li povecavati?Matzan wrote: Zanemarićemo "malu" starosnu razliku od 13 godina, djevojka se malkice igra, zabavlja, luduje.... sve za 5.
![]()
buhahahahha...
![]()
Upravo sam o Džeki i Amri razmišljao nakon što sam napisao post.![]()
Sad će nas opet optužiti da smo jedan čovjek sa dva nicka.
- Ramzess Veliki
#1965 Re: Što privlači nas, dame?
Ali mu je ćuna mehka k'o duša ... ne može je povrijediti k'o kakav mlađi sa tvrdom alatkom.Gabrielo wrote:Jos ovaj lose izgleda i debeo je.S4mpion wrote:Momci nakon 25.cLo wrote: Pišu da je 13, ali djeluje da je više.
- Ramzess Veliki
#1966 Re: Što privlači nas, dame?
Obrijaću se do pola dok se ne dogovorite!palestinka wrote:Obrij se!Ramzess Veliki wrote:Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci!
- Matzan
#1967 Re: Što privlači nas, dame?
Gabrielo wrote: Ja sam si stavio kriterij da mala mora biti minimalno pet godina mladja. Sta mislis trebam li povecavati?
To sa 5 godina razlike može fercerati dok je tebi između 25 i 35 godina.
Ali, kad budeš imao 40 i još si uvijek pun snage i izdržljivosti, a njoj 35 i već počela da se polako gasi, onda
ćeš shvatiti da je premala razlika.
Što se mene tiče ništa ispod 10 godina razlike.
- annoy
#1968 Re: Što privlači nas, dame?
Ovaj bradonja s cigarom je ok, al preko slike smrdi na hipsterstvo 
-
almir90
#1969 Re: Što privlači nas, dame?
Znači samo šušteće, ništa zvećeće?
Sreća moja pa ću jednog dana biti bogat, i neće biti problema za žeMskima.

-
Gabrielo
#1970 Re: Što privlači nas, dame?
Rekao sam minimalno pet godina.Matzan wrote:Gabrielo wrote: Ja sam si stavio kriterij da mala mora biti minimalno pet godina mladja. Sta mislis trebam li povecavati?
To sa 5 godina razlike može fercerati dok je tebi između 25 i 35 godina.
Ali, kad budeš imao 40 i još si uvijek pun snage i izdržljivosti, a njoj 35 i već počela da se polako gasi, onda
ćeš shvatiti da je premala razlika.
Što se mene tiče ništa ispod 10 godina razlike.
Sa vrsnjakinjama zavrse samo oni koji su zajedno jos od srednje skole ili fakulteta. Svaki muskarac koji predje 25 trazi mladju.
-
Gabrielo
#1971 Re: Što privlači nas, dame?
Ako ti je godiste u nicku jos uvijek si zelen. Kupi sada maturantice i brucosice. One ti nisu toliko materijalno zahtjevne a vole starije.almir90 wrote:Znači samo šušteće, ništa zvećeće?Sreća moja pa ću jednog dana biti bogat, i neće biti problema za žeMskima.
![]()
- Matzan
#1972 Re: Što privlači nas, dame?
Sa vršnjakinjama jedino remija igrati.
Sa piletinom može i poker.
Sa piletinom može i poker.
-
almir90
#1973 Re: Što privlači nas, dame?
Nemam BMW-a za takve, jbg-a.Gabrielo wrote: Ako ti je godiste u nicku jos uvijek si zelen. Kupi sada maturantice i brucosice. One ti nisu toliko materijalno zahtjevne a vole starije.
-
Gabrielo
#1974 Re: Što privlači nas, dame?
Sad sam ti rekao da ti za njih ne treba BMW.almir90 wrote:Nemam BMW-a za takve, jbg-a.Gabrielo wrote: Ako ti je godiste u nicku jos uvijek si zelen. Kupi sada maturantice i brucosice. One ti nisu toliko materijalno zahtjevne a vole starije.![]()
-
palestinka
#1975 Re: Što privlači nas, dame?
Neka bude šta je muškarac bez brkovaRamzess Veliki wrote:Obrijaću se do pola dok se ne dogovorite!palestinka wrote:Obrij se!Ramzess Veliki wrote:Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci!