Svaka ti cast Partijaneru sto si postavio ovaj klip.Partijaner wrote:Kemal Malovčić wrote:Radomir Antić is THE MAN.![]()
Nabijem na kurac i Radomira Antica i one EDIT: Nema potrebe za vrijeđanjem.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Svaka ti cast Partijaneru sto si postavio ovaj klip.Partijaner wrote:Kemal Malovčić wrote:Radomir Antić is THE MAN.![]()
JThomas wrote:svaka marka za vahida je marka manje za ove iz saveza. jer njemu ne trebaju ni talovi oko plate ni talovi sa igračima, to je njemu kusur. a plasman na EP i pare od njega su na dugom štapu i sa njim, jer je zaostatak prevelik. tako da ja mislim da je sve ovo oko njega patka, a da će nas na kraju dočekati amar ili faruk ako ne budemo imali sreće, a meša ako budemo.
da ovi ne traže vahu da se vratiGalatasaray-Trabzonspor 0:3
E OVU stoku mi trebamo govnjivim motkama otjerati i dovesti prave ljude ako želimo bolje sutra! FKS je najbolji primjer - ništa bez pravih ljudi i stručnjaka u "komandi"!SkyLimit wrote:Nemojmo zaboraviti ko su ljudi koji u Izvršnom Odboru odlučuju o selektoru
a koga je to Slišković trenirao u svojoj karijeri, kruha tiRomanista 101% wrote:Bolje je i Sliskovic nego razni Hadzibegici i Bazdarevici za koje ni njihova uza rodbina ne zna koje su klubove trenirali. Njih dvojica godinama cekaju da dodju na red za trenera reprezentacije. Mnogima od njih to je posljednja sansa da nesto naprave u trenerskoj karijeri. A reprezentacija je nesto puno vise nego to Faruk i Mesa misle da je. Sto ne preuzmu Olimpik ili Zvijezdu a ne 5 godina nista ne rade i samo cekaju kad ce opet biti u igri da preuzmu BiH.
Nema to veze, logika je jasna: vaha jednostavno hoće keš - mi ga nemamo (odnosno našima iz saveza je draže isti trošiti na kurave, nekad brazilske, sada domaće) a poprilično je i ters (ljudi smo, nismo hercegovciphillie wrote:plavi i bordo jedinstvenog stava, nece mostarca na klupi reprezentacije![]()
![]()
mada, slazem se, rezultat iz real nikako nije za selektora vise...
Meho Kodro u FK Sarajevo ima osmoačasovno radno vrijeme i predan je svom poslu. To bi bio korak nazad za njega.Romanista 101% wrote:ne mora onda ni Vaha ni Baka vec Meho Kodro! nije ni prvi ni posljednji koji vodi i klub i reprezentaciju
Ne bi bio ni prvi, a ni posljednji, ali nema ništa od Kodre.Romanista 101% wrote:ne mora onda ni Vaha ni Baka vec Meho Kodro! nije ni prvi ni posljednji koji vodi i klub i reprezentaciju
Jack Be Nimble wrote:Sanjao tekmu protiv Andore i 80min gubimo 4:3. Dzeko pri kraju do preokreta na 5:4 i trci ka novom treneru, to jest Misimovicu. Komentar ide "misimovic igra zs fks ali u svoje slobodno vrijeme trenira zmajeve!"
Svaka cast za video Partijaner... svega mi i ja sam kontao da bi Antic mogao biti dobra solucija, jer ko trener jeste dobar, ali ovo sad sto vidim, katastrofa. Hebo li ga Radovan, ubica i zlocinacPartijaner wrote:Kemal Malovčić wrote:Radomir Antić is THE MAN.![]()
Sergej JakirevicRomanista 101% wrote:Bolje je i Sliskovic nego razni Hadzibegici i Bazdarevici za koje ni njihova uza rodbina ne zna koje su klubove trenirali. Njih dvojica godinama cekaju da dodju na red za trenera reprezentacije. Mnogima od njih to je posljednja sansa da nesto naprave u trenerskoj karijeri. A reprezentacija je nesto puno vise nego to Faruk i Mesa misle da je. Sto ne preuzmu Olimpik ili Zvijezdu a ne 5 godina nista ne rade i samo cekaju kad ce opet biti u igri da preuzmu BiH.
Tino Sven, Hadzic, Vrsajevic...stakasa wrote:Sergej JakirevicRomanista 101% wrote:Bolje je i Sliskovic nego razni Hadzibegici i Bazdarevici za koje ni njihova uza rodbina ne zna koje su klubove trenirali. Njih dvojica godinama cekaju da dodju na red za trenera reprezentacije. Mnogima od njih to je posljednja sansa da nesto naprave u trenerskoj karijeri. A reprezentacija je nesto puno vise nego to Faruk i Mesa misle da je. Sto ne preuzmu Olimpik ili Zvijezdu a ne 5 godina nista ne rade i samo cekaju kad ce opet biti u igri da preuzmu BiH.