Berg Cup specifikacija, pa je sav u "krilima".mahalas505 wrote: Sta napravise od auta, bruka prava.
A evo i ovim zabarima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Berg Cup specifikacija, pa je sav u "krilima".mahalas505 wrote: Sta napravise od auta, bruka prava.
sta li se motalo po glavi onom u mecki kad je vidiomali_milojica wrote:A evo malo i za ljubitelje Japanera.
I šta, zar se bila toliko raspala da je morala u staro željezo? Mislim, nervira ljude kada neko potcjenjuje njihovu stvar, ali ovakvo auto čisto zbog toga ne ide na otpad.bitanga_sa_otesa wrote:tacna je sudbina
jbga staces ,uvijek tako bude..i bolje da je tako zavrsila nego kod nekog cigana,jer cim prodajes dobar auto svima je skupo ,kad ga bacis onda si najgori jer im nisi dao dzabe ...tako je bilo s mojim autima sto sam bacio ,i supak sam jer ne dam dzabe i za sitne pare jbga...
Eh,to je taj. Meni se svidio na prvu.alenthekiller wrote:konektovan wrote:Ima jedan kec,odlican izgledom. Vidio ga nedavno u visokóm,mozda zna Bakir o kome se radi?!
ovaj?
nije se raspala nego je ostala samo karoserija,a vjeruj da je bolje baciti nego da dodje u ruke ''ljubitelja''citroen xm wrote:
I šta, zar se bila toliko raspala da je morala u staro željezo? Mislim, nervira ljude kada neko potcjenjuje njihovu stvar, ali ovakvo auto čisto zbog toga ne ide na otpad.

SEAT 600 Formichettabitanga_sa_otesa wrote:prvi put vidim ovog mutanta

nisu ovo oni...burazeri iz sarajeva su jedina ekipa na 4l trophy... krenuli su iz Biarica prema Maroku jucer...ovo je nešto lokalno...johntra wrote:Jesu, imaju negdje slike onih momaka iz Sarajeva...stigli su do Pariza..
Racuna se 8 dana od kada je tebi dostavljen, a ne kad je nalog procesuiran. Procitaj clanove 23, 55 i 56 Zakona o prekrsajima FBIH.Tomahawk11 wrote:Mozda nije najprikladnija tema za to, ali ne nadjoh drugu.
Naime, danas dobijem kaznu, sto bi rekli, uhvatilo me, ali datum prekrsaja je 05.11.2014.![]()
Za sta im je trebalo 3 mjeseca da posalju nalog? I naravno, danas mi je 8. dan, tj. kada mogu platiti 50 % kaznePolicija i posta u akciji