BAKIRE ODLAZI
-
VjecitiStudent
#1951 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakir Izetbegović za Oslobođenje: ¨Trebamo vaspitavati našu djecu, ne prepuštati ih strancima i društvenim mrežama. Ne dovesti dotle da ih moramo hapsiti i kažnjavati, a to će se desiti ako bude nasilja.¨

-
StupskaBitanga
#1952 Re: BAKIRE ODLAZI
u tim istim novinama Sulejman Tihić je nazvan velikanom na naslovnici
-
VjecitiStudent
#1953 Re: BAKIRE ODLAZI
Što je bilo fejsbučenja, tvitanja, forumanja, ... bilo je.
Od 13. oktobra, pravna država, Bakir ukida SVE, da ne bi sutra, sirot, morao tući od interneta iskvarenu omladinu.
Od 13. oktobra, pravna država, Bakir ukida SVE, da ne bi sutra, sirot, morao tući od interneta iskvarenu omladinu.
-
StupskaBitanga
#1954 Re: BAKIRE ODLAZI
Rekoh ja na temi više ne znam kojoj
Ako Fahro dobije omiljenu igračku medije Vučić i njegova cenzura u Srbiji sa ukidanjem emisija poput S.problem ili utisak će biti mila majka za nas
Ako Fahro dobije omiljenu igračku medije Vučić i njegova cenzura u Srbiji sa ukidanjem emisija poput S.problem ili utisak će biti mila majka za nas
-
Novak20
#1955 Re: BAKIRE ODLAZI
Sve zakone donijeli, svagdje ljude rasporedili, sistem u(ne)redili, i sad ko fol promijeniće SDA sve nakon izbora. Od 13. BiH je konačno pravna država.
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=5485B621
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=5485B621
-
Novak20
#1956 Re: BAKIRE ODLAZI
[quote="Novak20"]Sve zakone donijeli, svagdje ljude rasporedili, sistem u(ne)redili, i sad ko fol promijeniće SDA sve nakon izbora. Od 13. BiH je konačno pravna država.
Ispravka za prilog.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ynl_tntRN0
Ispravka za prilog.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ynl_tntRN0
- XXS
#1957 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovaj glavonja prica kao da je zadnjih dvadeset godina proveo na forumu, a ne na minderu sa kojeg se odlucivalo o svemu bitnom u ovoj drzavi.Novak20 wrote:
- Opetja033
#1958 Re: BAKIRE ODLAZI
Dozer wrote: Moje licno predvidjanje za ove izbore je sljedece:
Dodatni pad SDA i satelita, blago jacanje manjih stranaka poput SDU i BPS, i ulazak na skoro sirom otvorena vrata DF-a i, malo slabije, SBB-a.
Predsjednistvo - Covic i Emir. Za RS ne znam, tu ce biti tricky.
Ovo se desi kada dozvolis da ti mrznja prema nekome (u ovom slucaju patoloska mrznja prema jednoj stranci) u potpunosti pomuti razum.
Analiticar sta ima, jesi mi dobar? Cuj pad SDA i Suljagic u predsjednistvu.
Nemoj se ofirat' vise Allaha ti. I ovako cu te 12.10. prozivati za ovaj komentar ali ces se naravno tu noc sakriti u misiju rupu.
-
weredsf
#1959 Re: BAKIRE ODLAZI
Opetja033 wrote:Dozer wrote: Moje licno predvidjanje za ove izbore je sljedece:
Dodatni pad SDA i satelita, blago jacanje manjih stranaka poput SDU i BPS, i ulazak na skoro sirom otvorena vrata DF-a i, malo slabije, SBB-a.
Predsjednistvo - Covic i Emir. Za RS ne znam, tu ce biti tricky.![]()
![]()
![]()
Ovo se desi kada dozvolis da ti mrznja prema nekome (u ovom slucaju patoloska mrznja prema jednoj stranci) u potpunosti pomuti razum.
Analiticar sta ima, jesi mi dobar? Cuj pad SDA i Suljagic u predsjednistvu.![]()
Nemoj se ofirat' vise Allaha ti. I ovako cu te 12.10. prozivati za ovaj komentar ali ces se naravno tu noc sakriti u misiju rupu.
Dok je on to pisao SDA je dobila i 40-tog nacelnika
- Dozer
#1960 Re: BAKIRE ODLAZI
O tom', po tom'...sto bi rekli 
- O'zone
- Globalni moderator
#1961 Re: BAKIRE ODLAZI
Meni se nekako čini da će "mi nismo bili vladajuća stranka od '96" zeleni imati većinu, crveni su razočarali i povelik dio njihovog glasačkog tijela ide DF-u kao i dio glasačkog tijela SBB-a. Male stranke ostaju male
HDZ 1990 ima šansu ne veliku ali je ima da se približi izbornim rezultatima HDZ-a bitka neće biti neizvjesna ali bit će zanimljiva.
SNSD bi trebao konačno da izgubi na entitetskom nivou. Kažem trebao jer ne potcjenjujem glupost naroda
Predsjedništvo:
Ispred Hrvata Raguž. Siguran sam jedno 98%
Bošnjački član jedan i jedini sin
Srpski član Željka sigurno neće biti (nisu joj valjda zaboravili šetanje u bijelim gumenjacima po poplavljenim dijelovima rs-a)
HDZ 1990 ima šansu ne veliku ali je ima da se približi izbornim rezultatima HDZ-a bitka neće biti neizvjesna ali bit će zanimljiva.
SNSD bi trebao konačno da izgubi na entitetskom nivou. Kažem trebao jer ne potcjenjujem glupost naroda
Predsjedništvo:
Ispred Hrvata Raguž. Siguran sam jedno 98%
Bošnjački član jedan i jedini sin
Srpski član Željka sigurno neće biti (nisu joj valjda zaboravili šetanje u bijelim gumenjacima po poplavljenim dijelovima rs-a)
- Dozer
#1962 Re: BAKIRE ODLAZI
Raguz je sam sebe dobro ukopao sloganom "Ovo je nasa drzava". Pored toga sto je slogan i te kako dvosmislen i ne zna se da li on misli na to da je BiH dio Hrvatske ili da je BiH drzava i Hrvatima u njoj, mislim da je on isao na ovu drugu varijantu, ali s namjernom dvosmislenoscu 
U svakom slucaju, mislim da se nece proslaviti...
- duh_sa_sjekirom
#1963 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne razumijem, zašto se ukopao?Dozer wrote:Raguz je sam sebe dobro ukopao sloganom "Ovo je nasa drzava". Pored toga sto je slogan i te kako dvosmislen i ne zna se da li on misli na to da je BiH dio Hrvatske ili da je BiH drzava i Hrvatima u njoj, mislim da je on isao na ovu drugu varijantu, ali s namjernom dvosmislenoscu
Zar BiH nije i država Hrvata? Zar Hrvati nisu konstitutivni narod u ovoj državi?
Nema tu nikakve dvosmislenosti: Martun Raguž je po tom pitanju veoma jasan i nedvosmislen.
- O'zone
- Globalni moderator
#1964 Re: BAKIRE ODLAZI
Nas će ubiti samo izlaznost na izbore. Jučer u Srebreniku izlaznost 35% u Laktašima 50 %
-
VjecitiStudent
#1965 Re: BAKIRE ODLAZI
Čemu čuđenje, kad je izbor između Kurta i Murta?O'zone wrote:Nas će ubiti samo izlaznost na izbore. Jučer u Srebreniku izlaznost 35% u Laktašima 50 %
- jazzer
#1966 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja cu glasati za junaka iz naslova ove teme. Kada on i njegovi konacno dodju na vlast (a nisu bili na vlastiVjecitiStudent wrote:Čemu čuđenje, kad je izbor između Kurta i Murta?
20 godina
Dok ostali bacaju suplju, oni obecavaju realne stvari
- O'zone
- Globalni moderator
#1967 Re: BAKIRE ODLAZI
Ti si jedan od onih povlaštenih 300 000jazzer wrote:Ja cu glasati za junaka iz naslova ove teme. Kada on i njegovi konacno dodju na vlast (a nisu bili na vlastiVjecitiStudent wrote:Čemu čuđenje, kad je izbor između Kurta i Murta?
20 godina) otvorit ce novih 100 milja radnih mjesta
.
Dok ostali bacaju suplju, oni obecavaju realne stvari.
- Tito_i_Partija
#1968 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo Bake moze da otvori 100000 novih radnih mjesta. Bra'o Bake.
- Dozer
#1969 Re: BAKIRE ODLAZI
Naravno da su Hrvati tu i da je ovo i njihova drzava. A poruka jeste dvosmislena, pogotovo s onim dodatkom "podvucimo crtu". Kakvu crtu? Na sta? O cemu?Ne razumijem, zašto se ukopao?
Zar BiH nije i država Hrvata? Zar Hrvati nisu konstitutivni narod u ovoj državi?
Nema tu nikakve dvosmislenosti: Martun Raguž je po tom pitanju veoma jasan i nedvosmislen.
- joint union
#1970 Re: BAKIRE ODLAZI
Evo ovdje nesto malo procitah, mozda pomogne:Dozer wrote:Naravno da su Hrvati tu i da je ovo i njihova drzava. A poruka jeste dvosmislena, pogotovo s onim dodatkom "podvucimo crtu". Kakvu crtu? Na sta? O cemu?Ne razumijem, zašto se ukopao?
https://www.facebook.com/martin.raguz
- duh_sa_sjekirom
#1971 Re: BAKIRE ODLAZI
Figurativno, miša mu hebem.Dozer wrote:Naravno da su Hrvati tu i da je ovo i njihova drzava. A poruka jeste dvosmislena, pogotovo s onim dodatkom "podvucimo crtu". Kakvu crtu? Na sta? O cemu?Ne razumijem, zašto se ukopao?
Neko kaže "Okreni novu stranicu", neko "Podvuci crtu", "Novi dan-nova nafaka" itd.
Uglavnom, misli se na stanje u zemlji, šuplju o trećem entitetu koja traje već 20+ godina i sl.
- Dozer
#1972 Re: BAKIRE ODLAZI
Upratio sam 
-
racionalista
#1973 Re: BAKIRE ODLAZI
U Sarajevu je danas potpisan memorandum o razumijevanju između T.C. Ziraat Bankasi AS i Ziraat Bank BiH d.d. u vezi sa realizacijom nove kreditne linije u visini od 50 miliona eura.
Potpisivanju memoranduma prisustvovali su predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, ambasador Republike Turske u BiH Cihad Erginay, generalni direktor Ziraat Banke Huseyin Aydin, generalni direktor Ziraat Bank BiH d.d. Ali Riza Akbas te vlasnik hotela Ruža u Mostaru Emir Kečo. Po realizaciji nakon potpisivanja memoranduma koji su potpisali Aydin i Akbas, na rok otplate od deset godina i grace pariod od 24 mjeseca te uz maksimalan jedinačni iznos od 500 hiljada eura korisnicima će biti dostupni krediti uz prosječnu kamatnu stopu od 4,50 posto te beskamatni krediti za iznos do 50 hiljada KM.
Također danas je potpisan i memorandum o razumijevanje između predstavnika hotela Ruža iz Mostara i Ziraat Bank BiH d.d. Kredit u iznosu od 20 miliona eura omogućit će direktno otvaranje 173 radna mjesta, odnosno indirektno oko hiljadu novih radnih mjesta.
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je u svom izlaganju poručio kako je danas jedan lijep dan za BiH te podsjetio da dobri odnosi Turske i BiH nastavljaju da se pretvaraju u višedimenzionalno partnerstvo.
"Turska snažno podržava i pomaže BiH u onim segmentima gdje je to najbitnije. Turska nas podržava u našoj ekonomskoj obnovi", kazao je Izetbegović.
Potpisivanju memoranduma prisustvovali su predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, ambasador Republike Turske u BiH Cihad Erginay, generalni direktor Ziraat Banke Huseyin Aydin, generalni direktor Ziraat Bank BiH d.d. Ali Riza Akbas te vlasnik hotela Ruža u Mostaru Emir Kečo. Po realizaciji nakon potpisivanja memoranduma koji su potpisali Aydin i Akbas, na rok otplate od deset godina i grace pariod od 24 mjeseca te uz maksimalan jedinačni iznos od 500 hiljada eura korisnicima će biti dostupni krediti uz prosječnu kamatnu stopu od 4,50 posto te beskamatni krediti za iznos do 50 hiljada KM.
Također danas je potpisan i memorandum o razumijevanje između predstavnika hotela Ruža iz Mostara i Ziraat Bank BiH d.d. Kredit u iznosu od 20 miliona eura omogućit će direktno otvaranje 173 radna mjesta, odnosno indirektno oko hiljadu novih radnih mjesta.
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je u svom izlaganju poručio kako je danas jedan lijep dan za BiH te podsjetio da dobri odnosi Turske i BiH nastavljaju da se pretvaraju u višedimenzionalno partnerstvo.
"Turska snažno podržava i pomaže BiH u onim segmentima gdje je to najbitnije. Turska nas podržava u našoj ekonomskoj obnovi", kazao je Izetbegović.
- XXS
#1974 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakir obecao uvodjenje treceg Bajrama, kojeg ce isposlovati preko svojih arapskih veza, ukoliko mu narod dadne 300 000 glasova.
- shibonja
#1975 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire,fataj se Turske,nemas ti odavno nista sa Bosnom i Hercegovinom !!!