pa kad ih prodaju posto poto eu i naplate svoje dugove,onda ce ih za jedno 10 godina kad ovi nadodju u voznji i ekonomiji opet preuzeti..
kako se ovog niko prije nije sjetio,damn!!!

Prije par mjeseci kad sam rekao sta ceka Ukrajinu na forumu ljudi me pitase o cemu pricam sad vidite ..sumirprimus wrote:aha,zan8imljiva teza,znaci zapravo rusi muntaju ukrajinsko proljece...figurativli spiking...
pa kad ih prodaju posto poto eu i naplate svoje dugove,onda ce ih za jedno 10 godina kad ovi nadodju u voznji i ekonomiji opet preuzeti..
jedina kojoj ide dobro ali ne bolje kao prije EU ..madner wrote:Njemacka.
pa dobro,nije daleko od istine..damskot wrote:sumirprimus wrote:aha,zan8imljiva teza,znaci zapravo rusi muntaju ukrajinsko proljece...figurativli spiking...
Ko je jos sa ulazkom u EU ili sa pomocu iste nadosao sa Ekonomijom ?? De mi navedi jendu zemlju ?
i sejdicisumirprimus wrote:i cemu rat,kako izgleda,njima je i rusija i eu maceha...
imaju samo jedni druge.. nesto poput nas,samo im treci fale...
madner wrote:Njemacka.
Ma daj. Njemackoj bukvalno ne moze biti bolje. Napravili su sistem da mogu uzeti sve sto valja iz drugih zemalja a iste se ne mogu braniti carinama.damskot wrote:jedina kojoj ide dobro ali ne bolje kao prije EU ..madner wrote:Njemacka.
naravno ne mozes racunati vremenski period i inflaciju ..
ostavio je neko jucer fino graf na kojem se porede poljska i ukrajina... ista polazna tacka, od 1990 do danas... poljska 3.5 puta veci bdp...damskot wrote:jedina kojoj ide dobro ali ne bolje kao prije EU ..madner wrote:Njemacka.
ako se zarati, ja mogu udomiti dvije ukrajinke... stan, hrana i pet stoja dzeparca mjesecno... pa bujrumZviz wrote:Vec u Hagu se spemaju za novu sezonu dinastije ko je kriv za sta... evo i potecialnih kandidata odnosno
THE CAST
Igraju:
Vitali Klitschko
Arseniy Yatsenyuk
Oleh Tyahnybok
Petro Poroshenko
Yuriy Lutsenko
Oleksandr Turchynov
Yulia Tymoshenko
Andriy Parubiy
Andriy Sadovyi
Ruslana Lyzhychko
Tetiana Chornovol
Dmytro Bulatov
Viktor Yanukovych
Mykola Azarov
Serhiy Arbuzov
Vitaliy Zakharchenko
Oleksandr Yefremov
Andriy Klyuyev
Hennadiy Kernes
Mikhail Dobkin
Viktor Pshonka
Olena Lukash
Yuriy Boyko
Leonid Kozhara
Hoce biti veselo![]()
Jesi velikog srecaAlfons Kauders wrote:ako se zarati, ja mogu udomiti dvije ukrajinke... stan, hrana i pet stoja dzeparca mjesecno... pa bujrumZviz wrote:Vec u Hagu se spemaju za novu sezonu dinastije ko je kriv za sta... evo i potecialnih kandidata odnosno
THE CAST
Igraju:
Vitali Klitschko
Arseniy Yatsenyuk
Oleh Tyahnybok
Petro Poroshenko
Yuriy Lutsenko
Oleksandr Turchynov
Yulia Tymoshenko
Andriy Parubiy
Andriy Sadovyi
Ruslana Lyzhychko
Tetiana Chornovol
Dmytro Bulatov
Viktor Yanukovych
Mykola Azarov
Serhiy Arbuzov
Vitaliy Zakharchenko
Oleksandr Yefremov
Andriy Klyuyev
Hennadiy Kernes
Mikhail Dobkin
Viktor Pshonka
Olena Lukash
Yuriy Boyko
Leonid Kozhara
Hoce biti veselo![]()
kroz posao sam naucio da je bolje imati manju, a bolje motivisanu radnu snagu... to se narocito primjetilo nakon sto smo otpustili trecinu firme prije par godina...Zviz wrote:Jesi velikog srecaAlfons Kauders wrote:ako se zarati, ja mogu udomiti dvije ukrajinke... stan, hrana i pet stoja dzeparca mjesecno... pa bujrumZviz wrote:Vec u Hagu se spemaju za novu sezonu dinastije ko je kriv za sta... evo i potecialnih kandidata odnosno
THE CAST
Igraju:
Vitali Klitschko
Arseniy Yatsenyuk
Oleh Tyahnybok
Petro Poroshenko
Yuriy Lutsenko
Oleksandr Turchynov
Yulia Tymoshenko
Andriy Parubiy
Andriy Sadovyi
Ruslana Lyzhychko
Tetiana Chornovol
Dmytro Bulatov
Viktor Yanukovych
Mykola Azarov
Serhiy Arbuzov
Vitaliy Zakharchenko
Oleksandr Yefremov
Andriy Klyuyev
Hennadiy Kernes
Mikhail Dobkin
Viktor Pshonka
Olena Lukash
Yuriy Boyko
Leonid Kozhara
Hoce biti veselo![]()
Sto ne tri das svakoj po 350, manje ce imati raditi a ti ces imati jednu vise
![]()
Ti si ono druze Kauders pravnik? Kao takav trebalo bi da znas da je teret dokazivanja na onome ko nesto tvrdi. Za sada nema nikakvog dokaza da su slike luksuza, prije svega uopce nastale u Ukrajini. Ono moze biti vrlo lako i u Svici ili bilo kojoj drugoj zemlji sa slicnom florom i faunom. Kamoli da se dokaze da je to VLASNISTVO Viktora Janukovica. Koji je opet bio burzuj i prije politike.Alfons Kauders wrote:ostavio je neko jucer fino graf na kojem se porede poljska i ukrajina... ista polazna tacka, od 1990 do danas... poljska 3.5 puta veci bdp...damskot wrote:jedina kojoj ide dobro ali ne bolje kao prije EU ..madner wrote:Njemacka.
ali eto
vjerovatno ce se naci neko da kaze kako je i to izmisljeno, kao i vile u koje su upali demonstranti (pa se sad kaze to je drzavna imovinayeah right)
_BataZiv_0809 wrote:Ti si ono druze Kauders pravnik? Kao takav trebalo bi da znas da je teret dokazivanja na onome ko nesto tvrdi. Za sada nema nikakvog dokaza da su slike luksuza, prije svega uopce nastale u Ukrajini. Ono moze biti vrlo lako i u Svici ili bilo kojoj drugoj zemlji sa slicnom florom i faunom. Kamoli da se dokaze da je to VLASNISTVO Viktora Janukovica. Koji je opet bio burzuj i prije politike.Alfons Kauders wrote:ostavio je neko jucer fino graf na kojem se porede poljska i ukrajina... ista polazna tacka, od 1990 do danas... poljska 3.5 puta veci bdp...damskot wrote: jedina kojoj ide dobro ali ne bolje kao prije EU ..
ali eto
vjerovatno ce se naci neko da kaze kako je i to izmisljeno, kao i vile u koje su upali demonstranti (pa se sad kaze to je drzavna imovinayeah right)
Ne kazem da je covjek postenjacina, naprotiv ima mi facu broja 1 iz Alan Forda, ali mislim da je histericna propagandna masinerija izgubila kompas. Slave ovu Timosenko, a zena pravosnazno presudjena za visemilionski privredni kriminal. I ona heroj, a on lopov? Ma ko o cemu, Zapad o poštenju![]()
Govorimo brate dragi jezikom cinjenica, a ne onim koji gura vodu na mlin nasih izabranih ideoloskih premisa
Dokazi da nije![]()
![]()
![]()
e
da nije mozda slikano na stojcevcu il poljinama?
_BataZiv_0809 wrote:Dokazi da nije![]()
![]()
![]()
e
da nije mozda slikano na stojcevcu il poljinama?Nisu davno slike bugarskih policajaca u subarama kako hapse neke studente potpisane sa Caracas, Venezuela
udar 99 wrote:Bugarski policajci u Caracasu![]()
ima tih provala jos i sa CNN i BBC i Fox news masa !
evo i FEMEN se javlja
sada protestiraju u toplesu naravnoi Femenke , u Parizu
za Ukrajinu koja nije slobodna , kako tvrde i Janukovich i Timoshenko su Putinove lutke
http://www.demotix.com/news/4024591/nak ... ia-4024586
Nista gluplje ne procitah na ovoj temi od tvog posta............cime se to ti odlikujes od ovih koje napadasZviz wrote:udar 99 wrote:Bugarski policajci u Caracasu![]()
ima tih provala jos i sa CNN i BBC i Fox news masa !
evo i FEMEN se javlja
sada protestiraju u toplesu naravnoi Femenke , u Parizu
za Ukrajinu koja nije slobodna , kako tvrde i Janukovich i Timoshenko su Putinove lutke
http://www.demotix.com/news/4024591/nak ... ia-4024586
One topless ukraine ja bi to sve pozatvaro i dobro dobro naprenderico a oni im crncugu ulavi sa od metar i po pa nek ih busi do mile volje. Najgora nacija u Europi. Obicna ciganija. Trebaju to ruci vec jedno zagazit i red dovesti. Njemacki nacizam je mala maca kakve oni tam ekstermicare imaju. Lud narod skroz na skroz. Tacno se vidi tamo gdje upravljaju rusko govorei standard je znatno jaci i veci nego u zapadnom dijelu ukraine. Bio sam naivan kad sam prvi put tamo bio - nije mi uopste islo u glavu da Liviv obicna rasulo od grada a dole Krim otok i istocni dio razijeniji 100% Nisam nikakav ljubitelj rusa, ali u primjeru Ukraije ih podrzavam.
Kad su kosovski srbi trazili ruske pasose ,rusi odjebase a ovim ce mozda dati...nije to posteno do kosovskih srbaljetna kiša wrote:Руске власти на Криму почињу са издавањем пасоша по убрзаној процедури, преносе украјински медији, позивајући се на посланика Државне думе РФ Леонида Слуцког, који је стигао у посету Симферопољу.
„У случају да се Крим обрати Русији са молбом о прикључењу, Русија ће врло брзо размотрити то питање“, написао је симферопољски новинар Олег Крјучков.
Леонид Слуцки није потврдио ову информацију, али је истакао да ће у најскорије време бити утврђене мере заштите руског становништва у Украјини.
„Треба разумети да ми нећемо издати нашу браћу у Украјини“, рекао је посланик.