Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Gauchos
#1951 Re: Liverpool FC
Craig Bellamy dolazi
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... r-deadline
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... r-deadline
- Gandalf
#1952 Re: Liverpool FC
N'Gog prešao u Bolton
Dres engleskog premierligaša Boltona nosit će David N'Gog, Francuz koji je proteklih sezona branio boje Liverpoola.
Za četiri miliona funti Bolton je doveo nešto iskusnijeg napadača iz Liverpoola. Njegov zadatak je da na Rebook stadionu poboljša konkurenciju hrvatskom reprezentativcu Ivanu Klasniću.
Menadžer kluba Owen Coyle morao je podhitno pronaći rješenje u napadu budući da je početkom sezone ostao bez Johana Elmandera i Daniela Sturridgea.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sanjam već dugo o odlasku N'goga
i konačno je to java 
Dres engleskog premierligaša Boltona nosit će David N'Gog, Francuz koji je proteklih sezona branio boje Liverpoola.
Za četiri miliona funti Bolton je doveo nešto iskusnijeg napadača iz Liverpoola. Njegov zadatak je da na Rebook stadionu poboljša konkurenciju hrvatskom reprezentativcu Ivanu Klasniću.
Menadžer kluba Owen Coyle morao je podhitno pronaći rješenje u napadu budući da je početkom sezone ostao bez Johana Elmandera i Daniela Sturridgea.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sanjam već dugo o odlasku N'goga
- Tvrtko II Kotromanić
#1953 Re: Liverpool FC
Definitivno najbolji Bajram u zivotu 
- BHF_Manijak
#1954 Re: Liverpool FC
Ne znam koliko je bilo pametno dovodit covjeka koji nije ni u nekim godinama pa da se kzae "karijera je pred njim" a nije ni neki kvalitet koji vrijedi, jedino mozda zbog sirine klube, ali da je pojaco klub, i nije vala!
-
mikelandjelo
#1955 Re: Liverpool FC
dobar prelazni rok
steta joe cola ja sam njega gotivio dok je jos u chelsiu unistavao al sta je tu je. belami moze odigrat vise dobrih sezona od ngoga tako da je dobro sto dolazi ludi craig
steta joe cola ja sam njega gotivio dok je jos u chelsiu unistavao al sta je tu je. belami moze odigrat vise dobrih sezona od ngoga tako da je dobro sto dolazi ludi craig
-
Lucas Leiva
#1956 Re: Liverpool FC
Tako mi je drago sto je Kreg Belami ispunio djecacki san, kao da sam ga ja sam ispunio!
- vaučer
#1957 Re: Liverpool FC
Raul Merieles predao transfer request pola sata prije kraja transfer roka
Whattafuck?!
Na službenoj je stranici.
Whattafuck?!
-
todd_smith
#1958 Re: Liverpool FC
valjda ga Chelsea hocevaučer wrote:Raul Merieles predao transfer request pola sata prije kraja transfer roka![]()
Whattafuck?!
- vaučer
#1959 Re: Liverpool FC
A on hoće veću plaću.
Ma sve ok Raule, ali pola sata do isteka, kako da ne.
Ma sve ok Raule, ali pola sata do isteka, kako da ne.
- Tvrtko II Kotromanić
- BHF_Manijak
#1961 Re: Liverpool FC
Bila bi sminka da ostane a onda mu hebat znanje, ne dat mu minute vise da odigra... 
- vaučer
#1962 Re: Liverpool FC
Ma to je već gotovo, lfc.tv ne objavljuje bezveze ništa.
- Edin H.
#1963 Re: Liverpool FC
Bice ovo zeznuto navijati - Craig Bellamy Liverpool No. 39 
-
mikelandjelo
#1964 Re: Liverpool FC
jel ostao mireles
edit izgleda jos ljekarski u chelsiju :S
- Edin H.
#1965 Re: Liverpool FC
Otisao, mora jos samo sa Chesleajim da se sa tupla dogovori.mikelandjelo wrote:jel ostao mireles
-
todd_smith
#1966 Re: Liverpool FC
Govore da su se klubovi dogovorili, sada ostaje samo licni uvjeti igraca
-
mikelandjelo
#1967 Re: Liverpool FC
los potez liverpoola
gerrard nece odigrati 10 - 15 utakmica bice povrjedjen tako da sredina terena postaje prejadna
gerrard nece odigrati 10 - 15 utakmica bice povrjedjen tako da sredina terena postaje prejadna
- vaučer
#1968 Re: Liverpool FC
Ista sredina koja je uzela 7 bodova iz tri utakmice?mikelandjelo wrote:los potez liverpoola
Dobro je sredina pokrivena, Lucas/Spearing/Adam/Henderson/Gerrard/Shelvey/Maxi.
Raulu ocito nije odgovaralo biti igrač za klupu, sretan mu put, hvala na svim golovima.
- Riddle
#1969 Re: Liverpool FC
Je li neko stvarno vjeruje da je on predao zahtjev pola sata pred kraj roka?
-
mikelandjelo
#1970 Re: Liverpool FC
da ga nije bilo protiv arsenala ne bi uzaili 3 boda tamo. uglavnom mrzim sto postajemo chelsijeva filijala. kad ponude pare mi odma prodajemo igrace bez razmisljanja. ako totenhem moze reci modricu sjedi i suti iako su dobili 40 miliona ne vidim sto jedan Liverpool to isto ne moze uraditi.vaučer wrote:Ista sredina koja je uzela 7 bodova iz tri utakmice?mikelandjelo wrote:los potez liverpoola
Dobro je sredina pokrivena, Lucas/Spearing/Adam/Henderson/Gerrard/Shelvey/Maxi.
Raulu ocito nije odgovaralo biti igrač za klupu, sretan mu put, hvala na svim golovima.
Last edited by mikelandjelo on 01/09/2011 00:35, edited 1 time in total.
- vaučer
#1972 Re: Liverpool FC
Ne baš.Riddle wrote:Je li neko stvarno vjeruje da je on predao zahtjev pola sata pred kraj roka?
Očito su Kenny i Comolli procjenili da im ga je bolje prodati jer bi ionako grijao klupu ili šta već.mikelandjelo wrote: da ga nije bilo protiv arsenala ne bi uzaili 3 boda tamo. uglavnom mrzim sto postajemo chelsijeva filijala. kad ponude pare mi odma prodajemo igrace bez razmisljanja. ako totenhem moze reci modricu sjedi i suti iako su dobili 40 miliona ne vidim sto jedan Liverpool to isto ne moze uraditi.
Iskreno, toliko im vjerujem nakon ovako dobrog ljeta u kojem su uspijeli prodati ili posuditi svo smeće iz kluba ne mogu nikako sumnjati u odluke koje donose.
Da je mislio da mu je neophodno potreban Dalglish ga ne bi prodao - to je toliko jednostavno.
Nismo u financijskoj stisci, novac nam nije neophodan, dakle Raul je bio višak.
Imamo dovoljno do Januara uglavnom.
-
mikelandjelo
#1973 Re: Liverpool FC
vjerujem i ja keniju. Ali smo trebali sada napraviti stav i reci abramovicu da ne moze kupiti bilo kojeg naseg igraca. Nisu nam potrebne pare, nek mireles sjedi na klupi ako je nezadovoljan.vaučer wrote: Očito su Kenny i Comolli procjenili da im ga je bolje prodati jer bi ionako grijao klupu ili šta već.
Iskreno, toliko im vjerujem nakon ovako dobrog ljeta u kojem su uspijeli prodati ili posuditi svo smeće iz kluba ne mogu nikako sumnjati u odluke koje donose.
Da je mislio da mu je neophodno potreban Dalglish ga ne bi prodao - to je toliko jednostavno.
Nismo u financijskoj stisci, novac nam nije neophodan, dakle Raul je bio višak.
Imamo dovoljno do Januara uglavnom.
Uglavnom malo tame na ovaj dobar prelazni rok.
- vaučer
#1974 Re: Liverpool FC
Kenny uvijek ponavlja isto: igrač koji neće da igra za Liverpool nam nije potreban.
Mislim da je u pravu, tako se jača duh ekipe, nema izuzetaka.
Raul je transfer requestom efektivno završio svoju karijeru u L'poolu.
Ekipa je nešto slabija neko s njim, ali to se neće ni osjetiti kad Gerrard opet zaigra.
Ekipa je nešto slabija neko s njim, ali to se neće ni osjetiti kad Gerrard opet zaigra.
-
mikelandjelo
#1975 Re: Liverpool FC
naravno samo se nadam da ce ga zaobici povrede ove sezonevaučer wrote:Kenny uvijek ponavlja isto: igrač koji neće da igra za Liverpool nam nije potreban.