Jok, al je bio u Singapuru, gad jedan.leet wrote: Jeli iš'o
u Ita
liju
Pa da, ali ja nisam jos udataMa ja ba wrote:![]()
![]()
de bona ne trci pred rudu, ovaj gore fino objasni, ti zgodni samo varaju ali ne napustaju supruge i ne ruse brakove.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jok, al je bio u Singapuru, gad jedan.leet wrote: Jeli iš'o
u Ita
liju
Pa da, ali ja nisam jos udataMa ja ba wrote:![]()
![]()
de bona ne trci pred rudu, ovaj gore fino objasni, ti zgodni samo varaju ali ne napustaju supruge i ne ruse brakove.
E nek' si nam se pohvalila kako imas zgodnog momkaladyblue18 wrote:Idem ja ostaviti onog mog, ne moze biti zgodan a ne varati, bolje na vrijeme da se spasim.
tvojiMelbourne_Australia wrote:Druze ko ima para i ko je uspjesan u zivotu i ko putuje cesto dolazi vise u nezgodne situacije to je 10000 posto....Igrom prilika druzim se sa poslovnim ljudima iz moje branse koji su puno toga postigli znam o cemu pricam...Evo jedan glup primjer ti dajem..Prije 3 godine isao sam poslovno u Singapore na potpis jednog ugovora za uvoz kafe,vlasnik te kompanije je 4 najbogatiji covjek Singapore..Na airodromu nas je docekala limuzina a u hotelu sta mislis ?? Poklon njegov da se odmorimo i opustimoE sad hajde da vidim ko bi u toj situaciji reko necu??? I gdje god sam tako poslovno isao ista fora..Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??
Eki toMelbourne_Australia wrote:
A mozda je samo tebi zgodanufurala si se da je dobar desi se to svima nama
Ne'a na cemu i drugi put.ptičica wrote:
E nek' si nam se pohvalila kako imas zgodnog momka
Ne budi tuzna, ima vremena, zahebat ces se i ti jednog dana pa udati.ladyblue18 wrote:Pa da, ali ja nisam jos udataMa ja ba wrote:![]()
![]()
![]()
Jes, ali kasno je kad on mene prevari i ostavi.Ma ja ba wrote:
Ne budi tuzna, ima vremena, zahebat ces se i ti jednog dana pa udati.
Ma nece te bona varati prije braka. A nece te ni u braku ostaviti. Bices njegova forever.ladyblue18 wrote:Jes, ali kasno je kad on mene prevari i ostavi.Ma ja ba wrote:
Ne budi tuzna, ima vremena, zahebat ces se i ti jednog dana pa udati.da bar imam papir ko sigurnost neku pa haj...
E to mi se vec svidja. Fala vi.Ma ja ba wrote: Ma nece te bona varati prije braka. A nece te ni u braku ostaviti. Bices njegova forever.
Melbourne_Australia wrote:
Druze ko ima para i ko je uspjesan u zivotu i ko putuje cesto dolazi vise u nezgodne situacije to je 10000 posto....Igrom prilika druzim se sa poslovnim ljudima iz moje branse koji su puno toga postigli znam o cemu pricam...Evo jedan glup primjer ti dajem..Prije 3 godine isao sam poslovno u Singapore na potpis jednog ugovora za uvoz kafe,vlasnik te kompanije je 4 najbogatiji covjek Singapore..Na airodromu nas je docekala limuzina a u hotelu sta mislis ?? Poklon njegov da se odmorimo i opustimoE sad hajde da vidim ko bi u toj situaciji reko necu??? I gdje god sam tako poslovno isao ista fora..Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??
gdje mogu pojesti dobre cavape i popiti dobar kefir.Melbourne_Australia wrote:Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??
Samo da me ovaj prevari i okrecem se nezgodnim.leet wrote:Ništa, ne
daj mu
da ide u Singapur
i Italiju
, i nađi
nezgodnog
obavezno
Nisam ni sumnjao da neces ti pogoditiMa ja ba wrote:gdje mogu pojesti dobre cavape i popiti dobar kefir.Melbourne_Australia wrote:Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??
nemoj mi reci da nisam pogodila, razocart cu se.
damn it, razocaraTa sam.Melbourne_Australia wrote:Nisam ni sumnjao da neces ti pogoditiMa ja ba wrote:gdje mogu pojesti dobre cavape i popiti dobar kefir.Melbourne_Australia wrote:Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??
nemoj mi reci da nisam pogodila, razocart cu se.
Znaci, igraju za drugi tim.Melbourne_Australia wrote:Ovi su dokaz da nisu svi muskarci isti![]()
![]()
Srećasweet_sin wrote:svako ko se nadje u prilici prevarit ce..
bilo to u Italiji ili Singapuru apsolutno je nebitno.
Slazem se samo je bolje sto dalje od kucesweet_sin wrote:svako ko se nadje u prilici prevarit ce..
bilo to u Italiji ili Singapuru apsolutno je nebitno.
Znaci ima i vjernih i nevjernih i lijepih i ruznih. Sarenilo.Melbourne_Australia wrote:Ma nemoj biti takvaOvi su dokaz da nisu svi muskarci isti
![]()
![]()
Nego evo ozbiljno.. Što će ti onda žena koji kurac ako već unaprijed znaš da ćeš je varati na svakom koraku ? Tebi niko ne brani da pojebeš pola planete ali fakat ne vidim poentu u tvom braku/vezi onda.Melbourne_Australia wrote: Slazem se samo je bolje sto dalje od kuceManje su sanse da budes uhvacen