Nisam, ali se radujem poboljšanju usluga LOL-aMTV wrote:
Jesil ti na LOLi?!
Logosoft
Moderator: Benq
- crnivrag
#19476 Re: Logosoft ALL ABOUT
- MTV
#19477 Re: Logosoft ALL ABOUT
S'a ja znam, moram pitatcrnivrag wrote:Nisam, ali se radujem poboljšanju usluga LOL-aMTV wrote:
Jesil ti na LOLi?!
A treba jos svasta nesta doci...
- beni-bu-man
#19478 Re: Logosoft ALL ABOUT
Usluga LOL-a vec satic totalno downcrnivrag wrote:Nisam, ali se radujem poboljšanju usluga LOL-aMTV wrote:
Jesil ti na LOLi?!
- MTV
#19479 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ti si se bre razmazio. Moraju nekad doci gremlini i u tvoj ulaz 
- beni-bu-man
#19480 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jebem ja njihMTV wrote:Ti si se bre razmazio. Moraju nekad doci gremlini i u tvoj ulaz
- beni-bu-man
#19482 Re: Logosoft ALL ABOUT
Neka ga duvaju, aj barem kad ne radi i amino nije spor 
-
defender46
#19483 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da li će Logosoft vratiti SK? Ako su dio Mtel grupacije a Mtel nudi SK u osnovnom paketu onda gdje je problem 
- MTV
#19484 Re: Logosoft ALL ABOUT
U ugovoru oko razmjene kanala SK i arena potpisanog 2017. u Beogradu na vjerovatno 3 godine (mozda i 5) izmedju SBB-a i Telekoma Srbije gdje u stavkama stoje mtel BiH, Telemach BiH i Total BiH. Tog dana kad su razmijenili kanale LOL je uvrstio Arenu Sport 1 HD SRB koju pored LOL-a ima mtel BiH i TelradNet (mtel).
-
Sakazulu
#19485 Re: Logosoft ALL ABOUT
E sad kad nam LoL utrpa ovu tehnologiju ima da nas nema 
https://mreza.bug.hr/wifi-6-ce-nadopunjavati-5g/
https://mreza.bug.hr/wifi-6-ce-nadopunjavati-5g/
- chakany
#19486 Re: Logosoft ALL ABOUT
Šta je ovo, svi pobjegoše sa Prve TV
Izgleda kako su Grci prodali Kopernikusu, da polako tone brod zvani Prva TV. Otišle Maja Nikolić i Nataša Miljković, evo sad i Dejan Pantelić. Ko je sljedeći ?
- MTV
#19487 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije otisao Dejan on je "posudjen" Areni. On je sada na ljetnoj pauzi.chakany wrote:
Šta je ovo, svi pobjegoše sa Prve TV![]()
Izgleda kako su Grci prodali Kopernikusu, da polako tone brod zvani Prva TV. Otišle Maja Nikolić i Nataša Miljković, evo sad i Dejan Pantelić. Ko je sljedeći ?
Arene i Prve drzi Telekom Srbija. Prvu kroz Vucicevog covjeka a arene u 100% njihovom vlasnistvu. A kanal Prva Plus vise nije SBB/Telemach exkluziva ide na mtel CG i Supernovi, doduse Supernova ima Kopernikus ugovor ali mtel CG nema. A i Prva TV Crna Gora ide na mts-u. Nije to slucajno
Ove dvije su navodno otisle jer im se vise ne svidja urednistvo na Prvoj. I Danilo je otisao.
Nedavno Zenska, Agro, Kitchen a prije toga Star TV i Superstar su registrovani na HD Win.
- chakany
#19488 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mislio sam da je Pantelić skroz otišao sa Prve TV. Vidiš nisam znao da je posuđen. Mislim da će svi ovi koji su otišli sa Prve TV, možda na Novu S. Iako, meni ta Nova S i nije baš nešto posebno. Poprilično je sklepan kanal, ne zna se ko pije, a ko plaća. Čak ni serije ne emituju normalnim redoslijedom. Nego ide prva epizoda, pa treća, pa peta, pa onda druga i četvrta epizoda. To sam se uvjerio dok sam gledao seriju Suits, i nekako me odbio toliki amaterizam u startu.
Kod vas na LOL-i, barem nešto uvode, a kod nas je posljednje uveden onaj SKEsports kanal. Uspavali su se ovi naši, ali baš su se uspavali.
Ja iskreno zavidim sad ovima koji su na LOL-i. Imate RTS kanale, uskoro vam dolaze kanali Prve TV, imate i SuperStar i Star TV.
Kod vas na LOL-i, barem nešto uvode, a kod nas je posljednje uveden onaj SKEsports kanal. Uspavali su se ovi naši, ali baš su se uspavali.
Ja iskreno zavidim sad ovima koji su na LOL-i. Imate RTS kanale, uskoro vam dolaze kanali Prve TV, imate i SuperStar i Star TV.
- beni-bu-man
#19489 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imamo i spore stb-ovechakany wrote:Mislio sam da je Pantelić skroz otišao sa Prve TV. Vidiš nisam znao da je posuđen. Mislim da će svi ovi koji su otišli sa Prve TV, možda na Novu S. Iako, meni ta Nova S i nije baš nešto posebno. Poprilično je sklepan kanal, ne zna se ko pije, a ko plaća. Čak ni serije ne emituju normalnim redoslijedom. Nego ide prva epizoda, pa treća, pa peta, pa onda druga i četvrta epizoda. To sam se uvjerio dok sam gledao seriju Suits, i nekako me odbio toliki amaterizam u startu.
- MTV
#19490 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kad ste vi svasta dobijali tako je lola nama ukidao ako ko pamti pocelo je sa SK kanalima (1-3, golf), L&R, Ultra, Mini Ultra pa nastavilo sa drugim kanalima H2, Super RTL, MTV Music 24...chakany wrote:Mislio sam da je Pantelić skroz otišao sa Prve TV. Vidiš nisam znao da je posuđen. Mislim da će svi ovi koji su otišli sa Prve TV, možda na Novu S. Iako, meni ta Nova S i nije baš nešto posebno. Poprilično je sklepan kanal, ne zna se ko pije, a ko plaća. Čak ni serije ne emituju normalnim redoslijedom. Nego ide prva epizoda, pa treća, pa peta, pa onda druga i četvrta epizoda. To sam se uvjerio dok sam gledao seriju Suits, i nekako me odbio toliki amaterizam u startu.
Vidi se da su dosta ulozili u Novu BH, studio mi je po mom misljenju bolji i od Nove TV HR mada je i njihov brutalan, nekako mi je taman naspram BH. Ono za nevjerovat da u BiH moze jedan kanal imati onakav studio. Da im Nijemci nisu radili studio kao i Novoj HR.
A vala sa Prvom TV ne znam sta vise cekaju ovi na LOL-u. Nikako da ih ubace.
Superstar i Star vrte pinkove filmove i cesto je slika gora od onih na samim pinkovima. Doduse ne znam kako je na Superstar TV HD njega nemamo.
- ElRe
#19491 Re: Logosoft ALL ABOUT
U MTEL familiju stiže i Elta Kabel.
Telekom Srbije svakim danom napreduje, United Grupa trpi ogromne udarce i poraze.
Telekom Srbije svakim danom napreduje, United Grupa trpi ogromne udarce i poraze.
- crnivrag
#19492 Re: Logosoft ALL ABOUT
Udri Mujo u tepsiju heeeejElRe wrote:United Grupa trpi ogromne udarce i poraze.
- ElRe
#19493 Re: Logosoft ALL ABOUT
Odbijena im je žalba pred Sudom BiH povodom kupovine Blicneta, Sud odobrio MTELu kupovinu Elta Kabela. U Srbiji imaju znatan gubitak korisnika zadnjih nekoliko mjeseci (formiranjem TS firme Supernova), u Crnoj Gori su doživjeli fijasko (mtel postao broj 1 operater ispred Deutsche Telekoma).crnivrag wrote:Udri Mujo u tepsiju heeeejElRe wrote:United Grupa trpi ogromne udarce i poraze.
Arena Sport preuzima sportska takmičenja sa Sport Kluba (NBA i VTB liga u košarci, npr), Star i Super Star filmski kanali su bez konkurencije u regionu...
- MTV
#19494 Re: Logosoft ALL ABOUT
I pod Elta kabelom jos TXTV, Elnet, Misnet i jos mozda par sitnih operatera.ElRe wrote:U MTEL familiju stiže i Elta Kabel.
- MTV
#19495 Re: Logosoft ALL ABOUT
Najveci fijasko je dozivio Tcom sa 100% trzista na ispod 30%. Mtel je u CG broj 1 a izgleda da ce biti i u BiH. Jos da se izdignu u Srbiji tamo su ispod 50% a SBB je iznad 50%.ElRe wrote: ... u Crnoj Gori su doživjeli fijasko (mtel postao broj 1 operater ispred Deutsche Telekoma).
...
P.S. Nema im vise Petraeus.
- Benq
#19496 Re: Logosoft ALL ABOUT
To ako se desi, odose cijene gore..MTV wrote: Mtel je u CG broj 1 a izgleda da ce biti i u BiH.
- MTV
#19497 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mtel je vec nekoliko puta poskupio...Benq wrote:To ako se desi, odose cijene gore..MTV wrote: Mtel je u CG broj 1 a izgleda da ce biti i u BiH.
Blicnet i Telrad net ostale iste cijene a Logosoft pojeftinio.
- ElRe
#19498 Re: Logosoft ALL ABOUT
United Group ima veliki odliv korisnika u Srbiji i do kraja godine će sigurno biti ispod 50% TV tržišta, sa tendencijom daljeg pada.MTV wrote:Najveci fijasko je dozivio Tcom sa 100% trzista na ispod 30%. Mtel je u CG broj 1 a izgleda da ce biti i u BiH. Jos da se izdignu u Srbiji tamo su ispod 50% a SBB je iznad 50%.ElRe wrote: ... u Crnoj Gori su doživjeli fijasko (mtel postao broj 1 operater ispred Deutsche Telekoma).
...
P.S. Nema im vise Petraeus.
Da, sa Elta Kabelom mtel ulazi u FBiH i očekujem da će dobro istisnuti Telemach prije svega.
BH Telecom to neće toliko osjetiti zbog noviteta koji slijede tokom septembra, uz zadržavanje trenutnih cijena ili njihovo blago povećanje.
Ono što je za Telekom Srbije bitno je da su porazili United Group na polju TV sadržaja i proizvodnje TV sadržaja.
-
Sarabon96
#19499 Re: Logosoft ALL ABOUT
Isto kao što se ugasila i N1 televizija 
- ElRe
#19500 Re: Logosoft ALL ABOUT
N1 televizija i dalje visi u zraku. Nije se ugasila, ali pitanje je do kada će to trajati. Sada kada Telekom Srbije kreće sa K1 (Euronews) kanalom iz studija u BG i regionalnim studijima u PG i BL/SA, možda će je nazor držati, ali bez podrške CNNa.Sarabon96 wrote:Isto kao što se ugasila i N1 televizija