Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
seln

#19476 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Hafis wrote: Imam i druge potpuno legalne izvore financiranja koji nemaju nikakve veze s budžetom.
U vecini drzava krijumcarenje duhana nije legalno.
Hafis

#19477 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Kejn wrote:
Hafis wrote:
Kejn wrote:Izbori će se održati po važećem zakonu. Nije ovo jedina presuda Ustavnog suda koja nije ispoštovana.
Po kojem važećem zakonu kad ga je sud izbacio dva poglavlja. Nema šanse. Pa nije nitko mahnit da prizna implementaciju izbora po zakonu koji je Ustavni sud proglasio nevažećim.
Lako se zajebavati s odlukom Suda o neustavnim nezivima kantona ili proslavama 9. januara, pošto su to stvari od kojih ne ovise nikakve procedure. Ovo je drugačije. Tko je taj delegat koji će narediti da se izbori implementiraju po nevažećem zakonu i hoće li ga itko htjeti poslušati.
Nije sud ništa izbacio samo ga je proglasio protuustavnim.
Ista stvar. Tko je delegat koji će naložiti da se raspodjele mandati u Domu naroda po Zakonu koji je sud proglasio neustavnim a za čiju izmjenu je bilo više nego dovoljno vremena? I tko će ga poslušati?
Uostalom, tako su se i SDA-ovci prije 10 godina tješili za Mostar, k'o eto - ''jebo Krištinu apelaciju i Ustavni sud', sud je samo rekao da su dva potpoglavlja neustavna''...i to baš slično kao i u ovom slučaju - raspodjela mandata u gradsko vijeće.
spreca

#19478 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

DonieBrasco wrote:Mocan je ublehas, treba biti spreman na sve.
Cime je mocan...osim sto je veliki lazov i lopov bandit nacionalista...taj ce ga popusiti svakako
DonieBrasco

#19479 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

spreca wrote:
DonieBrasco wrote:Mocan je ublehas, treba biti spreman na sve.
Cime je mocan...osim sto je veliki lazov i lopov bandit nacionalista...taj ce ga popusiti svakako
Ima on politicku i utjecajnu moc, kontrolu ma koliko mi zeljeli da sto prije padne, tesko ce mu doci kraj.

Makijavelista teske kategorije.
Obi Wan Bosnian

#19480 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Obi Wan Bosnian »

Hafis wrote: Ista stvar. Tko je delegat koji će naložiti da se raspodjele mandati u Domu naroda po Zakonu koji je sud proglasio neustavnim a za čiju izmjenu je bilo više nego dovoljno vremena? I tko će ga poslušati?
Uostalom, tako su se i SDA-ovci prije 10 godina tješili za Mostar, k'o eto - ''jebo Krištinu apelaciju i Ustavni sud', sud je samo rekao da su dva potpoglavlja neustavna''...i to baš slično kao i u ovom slučaju - raspodjela mandata u gradsko vijeće.
A ništa. Ako se nova vlast ne može birati na izborima birat će se na ulici. Ni prvi ni posljednji put. Vala je i vrijeme za jednu revoluciju :izet:
sportman1

#19481 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by sportman1 »

emir suljagic kritikuje sa sigurne udaljenosti-iz opozicije.
da je na vlasti ne bi se ni oglasio ili bi iblazio retoriku.
Might

#19482 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Might »

Vidim da Bošnjaci masovno koriste izraz "ogradnje u žicu" ukoliko dođe do presude Ustavnog suda tj ukoliko Hrvati budu birali svog predstavnika :D
Mislim da zemlja nema budućnost i da je najbolja budućnost razlaz, na kraju krajeva i Bošnjaci bi prihvatili razlaz pod uvjetom da gospodare Hrvatima i hrvatskom zemljom a RS bi prihvatili recimo za jedan grad u Podrinju.
Problem je što Srbi taj grad neće dati :D
mO k3

#19483 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Might wrote:Vidim da Bošnjaci masovno koriste izraz "ogradnje u žicu" ukoliko dođe do presude Ustavnog suda tj ukoliko Hrvati budu birali svog predstavnika :D
Mislim da zemlja nema budućnost i da je najbolja budućnost razlaz, na kraju krajeva i Bošnjaci bi prihvatili razlaz pod uvjetom da gospodare Hrvatima i hrvatskom zemljom a RS bi prihvatili recimo za jedan grad u Podrinju.
:lol: :mrgreen:
mO k3

#19484 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

osudise nositelje evropskih vrijednosti za udruzeni zlocinacki poduhvat...
spreca

#19485 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Might wrote:Vidim da Bošnjaci masovno koriste izraz "ogradnje u žicu" ukoliko dođe do presude Ustavnog suda tj ukoliko Hrvati budu birali svog predstavnika :D
jel to Cirilo danas tako saopstio....ako je on tako rekao onda tako je ...jel tako :mrgreen:
hizo ramidovic

#19486 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

Genijalna opservacija!
Treba muslice samo istinom i argumentima pucati po glavi!
Miran razlaz, srpsko Srbima, hrvatsko Hrvatima!!!
Streptokok

#19487 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

Ovaj pocinje da prijeti, siguran sam sa pokrićem. Garant je ljubic sa kohortama presao rubikon i sada marsira na sarajevo.
MuaDib

#19488 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by MuaDib »

Dragan Čović igra na blef, a blefirati će sve dok ne shvati da nas njegove prazne priče, ni malo ne tangiraju.
tandmand

#19489 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Streptokok wrote:Ovaj pocinje da prijeti, siguran sam sa pokrićem. Garant je ljubic sa kohortama presao rubikon i sada marsira na sarajevo.
U sred "proračuna" digitron zakovo, nema penzija. Ima da penzioneri na obali Rubikona, ko zombiji, protezama kidaju od mesa ....
Streptokok

#19490 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

tandmand wrote:
Streptokok wrote:Ovaj pocinje da prijeti, siguran sam sa pokrićem. Garant je ljubic sa kohortama presao rubikon i sada marsira na sarajevo.
U sred "proračuna" digitron zakovo, nema penzija. Ima da penzioneri na obali Rubikona, ko zombiji, protezama kidaju od mesa ....
Pa s obzirom koliko ih je ostalo u bih, jedna ceta penzionera bi ih potopila u rubikon.
animus

#19491 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by animus »

MuaDib wrote:Dragan Čović igra na blef, a blefirati će sve dok ne shvati da nas njegove prazne priče, ni malo ne tangiraju.
Kad ga zamijenimo Komsicem shvatit ce da blef ne pali i da moze samo svojoj supruzi šuplju prosipati.
dert

#19492 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dert »

a nitko ne komentira sto je afis na avator postavio osobnu fotografiju 8)
Maraschino

#19493 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Maraschino »

U 9-tom mjesecu izace rezultati lobiranja kod brke.
Streptokok

#19494 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Streptokok »

dert wrote:a nitko ne komentira sto je afis na avator postavio osobnu fotografiju 8)
Nije lijepo rugati se ćopavom.
Might

#19495 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Might »

animus wrote:
MuaDib wrote:Dragan Čović igra na blef, a blefirati će sve dok ne shvati da nas njegove prazne priče, ni malo ne tangiraju.
Kad ga zamijenimo Komsicem shvatit ce da blef ne pali i da moze samo svojoj supruzi šuplju prosipati.
Zanimljivo je kako se pozivate na tužiteljstvo zbog odbijanja Ustavnog suda oko dana Republike Srpske ali svi se pozivate na nepoštivanje Ustavnog suda.
Kako vi i mate obraza pozivati na hapšenja po Srpskoj dok rušite Ustavni sud po Mostaru ili negirate Izborni zakon?
Ja samo zbog ovoga podržavam gospodina Dodika tj možemo reći da ga obožavam
mO k3

#19496 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Might wrote:
animus wrote:
Zanimljivo je kako se pozivate na tužiteljstvo zbog odbijanja Ustavnog suda oko dana Republike Srpske ali svi se pozivate na nepoštivanje Ustavnog suda.
Kako vi i mate obraza pozivati na hapšenja po Srpskoj dok rušite Ustavni sud po Mostaru ili negirate Izborni zakon?
Ja samo zbog ovoga podržavam gospodina Dodika tj možemo reći da ga obožavam
ko negira izborni zakon??
Might

#19497 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Might »

Pa vi Bošnjaci, negirate presudu Ustavnog suda o izmjenama Izbornog zakona.
Smiješno je kako pričate o "legitimnim Hrvatima", svi Hrvati su legitimni osim Reufa, Ismajila i sličnih koji preuzimaju hrvatske kvote u policiji, Sudu i na kraju Bošnjaka koji samo iz mržnje prema Hrvatima glasaju za Komšića.
Vjerojatno mislite da ste jači sa tim ali ja ti tvrdim da ste slabiji.
mO k3

#19498 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

izborni zakon je takav kakav je mora se postovati , ako dojde do izmjene onda se mora postovati i Sejdic/finci i to se ne podudaa sa vasim zahtjevima
Lug

#19499 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Lug »

mO k3 wrote:izborni zakon je takav kakav je mora se postovati , ako dojde do izmjene onda se mora postovati i Sejdic/finci i to se ne podudaa sa vasim zahtjevima
ma on konta da je US odlucio da se Covketov izborni zakon mora primjeniti umjesto starog IZ.. :lol: kako su im samo isprali mozak, deterdjentom.
Mirza007

#19500 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Might wrote:Pa vi Bošnjaci, negirate presudu Ustavnog suda o izmjenama Izbornog zakona.
Smiješno je kako pričate o "legitimnim Hrvatima", svi Hrvati su legitimni osim Reufa, Ismajila i sličnih koji preuzimaju hrvatske kvote u policiji, Sudu i na kraju Bošnjaka koji samo iz mržnje prema Hrvatima glasaju za Komšića.
Vjerojatno mislite da ste jači sa tim ali ja ti tvrdim da ste slabiji.
Ja neki dan proglasih dizelasa Kraljem i rekoh nema dalje. Jezik pregriz'o.
Ovaj jos koju nek raspali danas, povlacim proglasenje, oduzimam dizelasu krunu i ustolicavam novog kralja.
Nek samo nastavi ovako bice: "King is dead, long live the king!"
Pazljivo pratim.
Post Reply