Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tendzera wrote:Slabo,slabo..pa ni jednog suta u okvir gola
Nadam se da ce Messi uci.
Mora uci, on odvlaci najmanje dva igraca i ostavlja puno prostora za ostale.
Prosto mi nije jasno da cim probiju vezni red dolaze u priliku, presiroko stoje vezni red i zadnja linija
Neka malo i ovih situacija. Sve prvaci evrope i svijeta. Neka ostave Messija da odmori. Ako nisu u stanju da zabiju brate neka ispadnu. Veceras puno gresaka u predaji lopte. Eto sad i "stoper" Adriano propusta sljedecu utakmicu.
šta ste ba zakukali... ako se ovako budu borili ne mogu izgubiti
što se mene tiče može ostati 0-0, kad npr. Real izgubi ili Bayern protiv Arsenala, može i Barca sebi dozvoliti remi kući
skenderija04 wrote:Neka malo i ovih situacija. Sve prvaci evrope i svijeta. Neka ostave Messija da odmori. Ako nisu u stanju da zabiju brate neka ispadnu. Veceras puno gresaka u predaji lopte. Eto sad i "stoper" Adriano propusta sljedecu utakmicu.
Pa vala i što kažeš....neka ostave Messija na miru i neka pobjeda bez njega ako mogu ili neka ispadnu....mislim, ovdje nije Messi problem, vec nema presinga, labaveo je sve to, Xavi više ne može ko prije pritiskati na sredini protivnika sa loptom, Busquets leti ko muha ali sam ne može, PSG ima ogromnu komociju u igru (samo Barca bi im to dozvolila u ovoj fazi LP), plus inferiorna odbrane zbog nedostatke visine i skoka....svaki prekid je gol šansa za PSG, o tome su trebali davno razmišljati u Barci - da nafataju visoke i skocne igrace.