nova_ja wrote:
Kad je još i pitarka onda smo savršene![]()
Postavlja brico sliku sebe i djece sa Grbavice sinoć, cijela porodica, kad neko ga proziva, supruga nije porodica, kaže jeste, ali pitarka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nova_ja wrote:
Kad je još i pitarka onda smo savršene![]()
Mea_parvitas wrote:Pa da nije lezihljebovic. Da voli furati biciklom, prosetati po sumi, prirodi, da hoce ici na tenis, poigrati odbojke na moru, da joj ne smeta setanje, a ne da se autom mora doci do bilo cega, zato sportski tip...Miss Moonlight wrote:Ne znam majkemi sta vam je svima sa tim sportskim tipom
A znala sam da će ovakav odgovor biti. Niko više ne cijeni zemljoradnju.alibaba_i_30_godina wrote:Onda si ljankase i bilo bi samo swipe left storija.Euridika wrote:A da se postavim kako okopavam krompir ili plijevim paradajz i paprike, pika li se to kao sportski? I to u nekoj radnoj odjeći, čupave kose, bez šminke, sva od zemlje i to?
Meni to svaki put kažu na sistematskom.Ramzess Veliki wrote:Tacnije bio sam dizac tegova, srednja kategorija, reprezentativac. Vise ne treniram aktivno za takmicenja ali se odrzavam, I ovdje sam prvo kupio klupu i tegove pa tek onda radni stol.biggrin wrote:atleticar? to nesto kao kad se "svirač triangla" smatra muzičarem simfonijskog orkestra?![]()
Ne pretjerujem, samo odrzavam pozitivnu formu radi zdravlja. Nije dobro ako si se bavio takvim ekstremnim sportom naglo prestati zbog tzv. sportskog srca.
Bi Tomo, garant bih dobila pun inbox poruka pošto kila krompira, može li šta na veresiju za raju.Tomahawk11 wrote:To bi baš bilo osvježenje i promjena, kakav bi boom bio na ig![]()
Šteta što nisam registovan, pa ne bih upratio
Pošto se izgleda razumiješ u horoskope, može li mjesec biti u dva znaka?pirmin wrote:Mea_parvitas wrote:Pa da nije lezihljebovic. Da voli furati biciklom, prosetati po sumi, prirodi, da hoce ici na tenis, poigrati odbojke na moru, da joj ne smeta setanje, a ne da se autom mora doci do bilo cega, zato sportski tip...Miss Moonlight wrote:Ne znam majkemi sta vam je svima sa tim sportskim tipom![]()
Je li i tebi Mjesec u Ovnu k'o i meni pa te privlaci taj tip? :
Da si na fb, sigurno bi imala lajkove od mog starogEuridika wrote:A da se postavim kako okopavam krompir ili plijevim paradajz i paprike, pika li se to kao sportski? I to u nekoj radnoj odjeći, čupave kose, bez šminke, sva od zemlje i to?Miss Moonlight wrote:I meni se čini...zizi505 wrote:A meni se čini da im je to da je sportski tip ono okretna u krevetu...
Ne znam stvarno što se to toliko forsira. Kaze meni lik Super si mi, sve, samo mi se ne svidja sto ne vjezbas. Pa rekoh kako ti to znas? Kaze pa ne vidim ti na IG![]()
Glavna je fruka u teretanu pa se postavljati po drustvenim mrezama, izgleda forma, zdravlje i to je u drugom planu.
Ramzes atleticar to postujem i razumijem
Jos mali pa ce biti taj sport na olimpijadiMiss Moonlight wrote:Opa, izgled da daktilografija postaje sportska kategorijaCookie85 wrote:Kod mene je sportski tip cure, ako brzo tipka na tastaturi
Ne moze brate sestro.zizi505 wrote: Pošto se izgleda razumiješ u horoskope, može li mjesec biti u dva znaka?
Malo ko moja Juridika. A meni bome ništa sladje od domaćeg krompira. Kako god da se spremi. Pa makar onako razbaca po tepsiji. Kajmaka i sira. I rukama lagano. Negdje na stolu vanjskom okruženo prirodom.Euridika wrote:A znala sam da će ovakav odgovor biti. Niko više ne cijeni zemljoradnju.alibaba_i_30_godina wrote:Onda si ljankase i bilo bi samo swipe left storija.Euridika wrote:A da se postavim kako okopavam krompir ili plijevim paradajz i paprike, pika li se to kao sportski? I to u nekoj radnoj odjeći, čupave kose, bez šminke, sva od zemlje i to?![]()
zizi505 wrote:
Pošto se izgleda razumiješ u horoskope, može li mjesec biti u dva znaka?
Ne znam jesi li upratila, ali bio je onaj neki fazon, mislim uglavnom Rusija i tamo neke baltičke zemlje, ono slikaju se u bari nekoj, s traktorom i tako to...neke rustikalne fore...naravno, u malo seksi izdanjimaEuridika wrote:Bi Tomo, garant bih dobila pun inbox poruka pošto kila krompira, može li šta na veresiju za raju.Tomahawk11 wrote:To bi baš bilo osvježenje i promjena, kakav bi boom bio na ig![]()
Šteta što nisam registovan, pa ne bih upratio![]()
Aha, e sad ne znam u kojem mi je, djevica ili vaga...pirmin wrote:Ne moze brate sestro.zizi505 wrote: Pošto se izgleda razumiješ u horoskope, može li mjesec biti u dva znaka?
Ne gleam šta se radi, nego ko radi. Ti znaš da bi od mene dobila lajk, nebitno šta da objaviš.Euridika wrote: A da se postavim kako okopavam krompir ili plijevim paradajz i paprike, pika li se to kao sportski? I to u nekoj radnoj odjeći, čupave kose, bez šminke, sva od zemlje i to?
Najbitnije je da ti ne radi lose aspekte sa suncem, marsom i veneromzizi505 wrote:Aha, e sad ne znam u kojem mi je, djevica ili vaga...pirmin wrote:Ne moze brate sestro.zizi505 wrote: Pošto se izgleda razumiješ u horoskope, može li mjesec biti u dva znaka?
Šta je bolje za mene, da je u djevici ili vagi?
Znači da oprobam, i da dodam tvog starog na FB? Da razmijenimo iskustva?pustopoljina wrote:Da si na fb, sigurno bi imala lajkove od mog starogEuridika wrote:A da se postavim kako okopavam krompir ili plijevim paradajz i paprike, pika li se to kao sportski? I to u nekoj radnoj odjeći, čupave kose, bez šminke, sva od zemlje i to?
Vala i ja bih mogla, večeras ili sutra obavezno ću ih zapeći u rerni. Uz to sira, kajmaka i salate od domaćeg paradajza i paprika, nikakva restoranska hrana ne može tome ni primirisati.alibaba_i_30_godina wrote:Malo ko moja Juridika. A meni bome ništa sladje od domaćeg krompira. Kako god da se spremi. Pa makar onako razbaca po tepsiji. Kajmaka i sira. I rukama lagano. Negdje na stolu vanjskom okruženo prirodom.Euridika wrote:A znala sam da će ovakav odgovor biti. Niko više ne cijeni zemljoradnju.![]()
Evo sad bih mogao.
Nisam, ali me od ludih Rusa ništa ne čudi.Tomahawk11 wrote:Ne znam jesi li upratila, ali bio je onaj neki fazon, mislim uglavnom Rusija i tamo neke baltičke zemlje, ono slikaju se u bari nekoj, s traktorom i tako to...neke rustikalne fore...naravno, u malo seksi izdanjimaEuridika wrote:Bi Tomo, garant bih dobila pun inbox poruka pošto kila krompira, može li šta na veresiju za raju.Tomahawk11 wrote:To bi baš bilo osvježenje i promjena, kakav bi boom bio na ig![]()
Šteta što nisam registovan, pa ne bih upratio![]()
.a ne možete nikako da ga izvučete iz ženskih ruku...biggrin wrote:
Probaj, imaju oni grupe...njive i basce od đerdapa pa do triglavaEuridika wrote:Znači da oprobam, i da dodam tvog starog na FB? Da razmijenimo iskustva?pustopoljina wrote:Da si na fb, sigurno bi imala lajkove od mog starogEuridika wrote:A da se postavim kako okopavam krompir ili plijevim paradajz i paprike, pika li se to kao sportski? I to u nekoj radnoj odjeći, čupave kose, bez šminke, sva od zemlje i to?
Tek sada ništa neću skontatipustopoljina wrote:Najbitnije je da ti ne radi lose aspekte sa suncem, marsom i veneromzizi505 wrote:Aha, e sad ne znam u kojem mi je, djevica ili vaga...pirmin wrote:
Ne moze brate sestro.
Šta je bolje za mene, da je u djevici ili vagi?
Ni slučajno da to postavis tamo na kuhinju.Euridika wrote:Vala i ja bih mogla, večeras ili sutra obavezno ću ih zapeći u rerni. Uz to sira, kajmaka i salate od domaćeg paradajza i paprika, nikakva restoranska hrana ne može tome ni primirisati.alibaba_i_30_godina wrote: Malo ko moja Juridika. A meni bome ništa sladje od domaćeg krompira. Kako god da se spremi. Pa makar onako razbaca po tepsiji. Kajmaka i sira. I rukama lagano. Negdje na stolu vanjskom okruženo prirodom.
Evo sad bih mogao.
Nisam ga sadila ove godine. Ali zato jesam luk, tri sorte.alibaba_i_30_godina wrote:Ni slučajno da to postavis tamo na kuhinju.Euridika wrote:Vala i ja bih mogla, večeras ili sutra obavezno ću ih zapeći u rerni. Uz to sira, kajmaka i salate od domaćeg paradajza i paprika, nikakva restoranska hrana ne može tome ni primirisati.alibaba_i_30_godina wrote: Malo ko moja Juridika. A meni bome ništa sladje od domaćeg krompira. Kako god da se spremi. Pa makar onako razbaca po tepsiji. Kajmaka i sira. I rukama lagano. Negdje na stolu vanjskom okruženo prirodom.
Evo sad bih mogao.
A dje je domaći krastavac u toj salati?
Znaš šta, davno sam ja rekla da se penzioneri najbolje zabavljaju. Kad treba ići u provod, treba ići samo s penzionerima, ja se s njima najbolje provedem. Kakva ova omladina, to nit zna finih pjesama za derneka, nit zna zaigrat, nit u kolo, to samo nešta pije, mlati glavom...pustopoljina wrote:Probaj, imaju oni grupe...njive i basce od đerdapa pa do triglavaEuridika wrote:Znači da oprobam, i da dodam tvog starog na FB? Da razmijenimo iskustva?![]()
A imaju i te penzionerske grupe, to se sastaje, festa...nikad im nije dosadno.