SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
archi_a
#19451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije bezveze i nije džaba, to sigurno!
-
LakePlacid
#19452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bas tako, Senad je prava Sarajevska raja mangup sa dna kace, da mu ti nisi brata spomenuo nebi ja ni povezao sto posto neke stvari, kada se vidi na koga je pucao lako se da sve zakljuciti, jbg nije trebao samo u centru grada, ali ne znamo mi sta se desilo, njih dvojica, on sam, mozda su ga napali ko ce ga znati, Senadovi su i prije rata bili imucni a vjerovatno je i on sam to danas, tek tako da puca po gradu jer je eto khurcevit ne ide uz njega, sto se tice njegovog odnosa sa Ćelom to je najvise logistika a manje svega ostaloghrasno38 wrote:Braca Sulejmani su Romi i vjerovatno su Senada jal zavrnuli jal mu sjebali auto jal nesto slicno jer cisto sumnjam da bi sebi ipak jedan stomatolog dozvolio da bez veze puca po gradu. To sto je bio sa Celom ne znaci da je i on Celo jer oko Cele je bilo jedno 80% onih ljigavaca i miseva...dupeuvlakaca koji kad prdnu zalegnu jer ne znaju odakle je opalilo.mishic wrote:Koševsko je godinama pod torturom i u strahu zbog krimosa Sulejmanija.
A ni ovaj im pajdo ista je branša. I taman, to je najbolja opcija da se
šljam međusobno tamani... Da ljudi odahnu.
- JThomas
#19453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa uvijek ima razlog 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#19454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Inace po Sarajevu mahom hodaju stomatolozi i pucaju na sve sto su kritikovali kvalitet uradjene protetike.....ja se stvarno ne mogu sjetiti da sam cuo da je u Sarajevu ikada pucao nekakv doktor ili stomatolog (u mirnim vremenima)!insomnia78 wrote:Pa ja. Ako je u pitanju stomatolog, jos sarajvska raja onda je garant s razlogomhrasno38 wrote:Braca Sulejmani su Romi i vjerovatno su Senada jal zavrnuli jal mu sjebali auto jal nesto slicno jer cisto sumnjam da bi sebi ipak jedan stomatolog dozvolio da bez veze puca po gradu. To sto je bio sa Celom ne znaci da je i on Celo jer oko Cele je bilo jedno 80% onih ljigavaca i miseva...dupeuvlakaca koji kad prdnu zalegnu jer ne znaju odakle je opalilo.mishic wrote:Koševsko je godinama pod torturom i u strahu zbog krimosa Sulejmanija.
A ni ovaj im pajdo ista je branša. I taman, to je najbolja opcija da se
šljam međusobno tamani... Da ljudi odahnu.
-
zipoo
#19455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
dosli po harac
- Matzan
#19456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Pokaži čika doktoru koji te zub boli?
- Ali doktore, ne mogu da zinem!
BANG!
- Aaaaaaaaaa!

- Ali doktore, ne mogu da zinem!
BANG!
- Aaaaaaaaaa!
- BlueBlood
#19457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hirurski preciznoOručević je potegao pištolj, te ispalio najmanje jedan hitac, koji je pogodio Muamera u nogu, a koji mu je prošao kroz nogu, odbio se o podlogu i pogodio Mustafu.
-
LakePlacid
#19458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pucao u samoodbrani iz uredno registrovanog i prijavljenog pištolja, zavrsena istraga prije nego je i počela 
-
alipasijaner
#19459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
On ih poslao ortopedu umjesto ortodontu..
- insomnia78
#19460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Takoreci sveti Georgije ubiva aždaju

- hrasno38
#19461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jok ne prolazi to po zakonu. Ni u kuci svojoj ga ne smijes potegnuti na lopova ako on nije potegao na tebe. Ovdje ga je doktor popusio 100%.LakePlacid wrote:Pucao u samoodbrani iz uredno registrovanog i prijavljenog pištolja, zavrsena istraga prije nego je i počela
- HAVANA
#19462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jah eto trebo ih je policiji prijavit,da ga uznemiravaju. 
- HAVANA
#19463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije ni ovo ok, al prekipi.
- thekupus
#19464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne funkcionira to tako, pa nije Amerika.LakePlacid wrote:Pucao u samoodbrani iz uredno registrovanog i prijavljenog pištolja, zavrsena istraga prije nego je i počela
Dozvola za posjedovanje oružja nije dozvola za nošenje istog.
Samoodbrana mora biti srazmjerna napadu, ne možeš se braniti pištoljem ako si napadnut čakijom. Jebiga, takav zakon.
Naravno, moguće je izvlačiti se na smanjenu sposobnost rasuđivanja usred straha za vlastiti život i slično, ali u pravilu ne bi trebalo to tako.
Pogotovo potezanje i upotreba vatrenog oružja u samom centru grada ako je razlog neka svađa, a ne direktna ugroženost. Doveo je u opasnost sve sugrađane. "Srećom", metak se odbio od trotoar u brata, a ne u nekoga nedužnog.
- zateznistub
#19465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ove sto opravdavaju pitam:
Da li bi opravdavali da je kojim slučajem umjesto noge pogodio njihove najmilije?
Grkljan bi mu zubima iščupao...
Da li bi opravdavali da je kojim slučajem umjesto noge pogodio njihove najmilije?
-
zipoo
#19466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima tu i drugi problem, dok ne prosviras reketasa on nece statizateznistub wrote:Ove sto opravdavaju pitam:
- hrasno38
#19467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Potpuno se slazem ali se ne prosvirava u najprometnijoj ulici u glavnom gradu kada je prepuna neduznih setaca, omladine i djece.zipoo wrote:ima tu i drugi problem, dok ne prosviras reketasa on nece statizateznistub wrote:Ove sto opravdavaju pitam:
-
LakePlacid
#19468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja rekoh istraga zavrsena a ne suđenje
Da ne ispadne da znam Senada lično ili da ga branim pa opravdavam ovaj njegov čin, znam ga onako kao tinejdzer iz rata i dosta poslije rata i to iz viđenja, ovo sto je uradio naravno da nije za pravdanje, ali postoji razlog zasto je to uradio a vjerujem da nije bezveze, Senad je prvoborac Ćelin, danas je nazovi ugledni Sarajevski stomatolog sa novcem i vezama, sa druge strane firge poznati od ranije policiji, i vidim da raja pišu kako braća terorišu cijelo Koševsko Brdo, ne znam kakvi su zakoni povodom toga u Sarajevu i BIH, ali znam kako je to u NY., naravno neuporedivo vjerovatno kao u ostalom i cijeloj Evropi, ali vjerujem da ce biti sve na strani Senada iz ovih i onih razloga, jos pucao im je u noge samim tim nije imao vjerovatno namjeru da ih liši života, jos ako je napadnut a on se branio sve to ide njemu u korist, ako dobije godinu godinu ipol sa dobrim vladanjem eto ga osam mjeseci u ordinaciji, i vjerujem da ce imati vise posla nego prije, jer evo ima besplatan parketing kakav god on bio

Da ne ispadne da znam Senada lično ili da ga branim pa opravdavam ovaj njegov čin, znam ga onako kao tinejdzer iz rata i dosta poslije rata i to iz viđenja, ovo sto je uradio naravno da nije za pravdanje, ali postoji razlog zasto je to uradio a vjerujem da nije bezveze, Senad je prvoborac Ćelin, danas je nazovi ugledni Sarajevski stomatolog sa novcem i vezama, sa druge strane firge poznati od ranije policiji, i vidim da raja pišu kako braća terorišu cijelo Koševsko Brdo, ne znam kakvi su zakoni povodom toga u Sarajevu i BIH, ali znam kako je to u NY., naravno neuporedivo vjerovatno kao u ostalom i cijeloj Evropi, ali vjerujem da ce biti sve na strani Senada iz ovih i onih razloga, jos pucao im je u noge samim tim nije imao vjerovatno namjeru da ih liši života, jos ako je napadnut a on se branio sve to ide njemu u korist, ako dobije godinu godinu ipol sa dobrim vladanjem eto ga osam mjeseci u ordinaciji, i vjerujem da ce imati vise posla nego prije, jer evo ima besplatan parketing kakav god on bio
-
zipoo
#19469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
naletili mu, sta ces...hrasno38 wrote:Potpuno se slazem ali se ne prosvirava u najprometnijoj ulici u glavnom gradu kada je prepuna neduznih setaca, omladine i djece.zipoo wrote:ima tu i drugi problem, dok ne prosviras reketasa on nece statizateznistub wrote:Ove sto opravdavaju pitam:
- zateznistub
#19470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zamisli, retorički, ako imaš djece, šetaš tako Titovom. Naiđe reketas, naiđe reketirani... Bum bum okrenes se i vidiš dijete u lokvi krvi...zipoo wrote:
naletili mu, sta ces...
Naletio, šta'š...
- karanana
#19471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
imam sutra termin u pola 3, jel mislite da ce doktor do tad stici do ordinacije?
-
zipoo
#19472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja mu ne opravdavam postupak pisem onako kako se desilo. Dosli, primili i to je to. Je li bilo bolje mjesto, jeste sigurno, ali belaj ga ne bira. Nece reci hej ljud hajmo vamo da vas izbusim ko djevdjir.
-
LakePlacid
#19473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je bila izgleda ganja od Mc-a preko ulice pa do uličice kod šipada

-
hurmasica
#19474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Puna podrska Doktoru!
Ovo se dešava kada se u rođenom gradu vise ne osjećaš sigurnim i kada moras uheti pravdu u svoje ruke.
Covjek bio dovoljno prieseban da puca u noge, uslovna par godina i on je rahat a nek stisne ko da mu vise pridje!
Ovo se dešava kada se u rođenom gradu vise ne osjećaš sigurnim i kada moras uheti pravdu u svoje ruke.
Covjek bio dovoljno prieseban da puca u noge, uslovna par godina i on je rahat a nek stisne ko da mu vise pridje!
-
hurmasica
#19475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Seljadija dosla Sarajlije reketirat!