Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drugi profil wrote:Majke mi cijeli dan gledam iste ovdje u naselju, rjesavaju parking, i zapravo su jako susretljivi i na usluzi obzirom da ih nisam vidio ni da jedu ni da piju ista, a dobro preko 8 sati su vec tu.
Svaka im cast. Samo da ovo sve dobro prodje.
Smrsace
Ovi su bili u sasvim dobroj formi. Vjerovatno se nesto mijenja nabolje u tom smislu.
Ukratko, nakon prolaska Pape kroz moje naselje i nakon sto sam pod prozorima vidio i policajce iz drugih kantona i specijalce iz RS, koji su svi zajedno odradili fantastican posao, mogu reci samo da mi mozemo sve kad hocemo, a kad skontamo da zajedno mozemo i cuda napraviti, onda mozda ima nade za buducnost.
"I stoga je najveća moguća pozornost posvećena sigurnosti Svetog Oca. Do šest tisuća pripadnika različitih policijskih, sigurnosnih i obavještajnih službi te oružanih snaga BiH angažirano je za potrebe osiguranja.
Na putu kojim se papa kreće gradom - zavareni su svi šahtovi, uklonjene su sve terase kafića i restorana, a od petka do danas u 18 sati zabranjeno je kretanje kamiona na cestama oko Sarajeva.
U operaciji osiguranja sudjeluju i snage reda iz Hrvatske, ali i Slovenije te Crne Gore."
lajkujMe wrote:Najmirniji grad na svijetu je danas bilo Sarajevo
Nego primjetih bilo je policija iz svih kantona, kako su se ponasali, snasli itd..?
I iz RS bilo policije?
Mislim da su iz RS bili specijalci. Sjede u vozilu spremni za izaci po potrebi.Tamno plavi VW kombi bez oznaka. Maskirne policijske uniforme, a oznake nisam vidio. Koliko znam federalni imaju crne, a ovi RS imaju maskirne.
Uz njih bio jedan kantonalni u golfu.
Nego primjetih bilo je policija iz svih kantona, kako su se ponasali, snasli itd..?
I iz RS bilo policije?
Mislim da su iz RS bili specijalci. Sjede u vozilu spremni za izaci po potrebi.Tamno plavi VW kombi bez oznaka. Maskirne policijske uniforme, a oznake nisam vidio. Koliko znam federalni imaju crne, a ovi RS imaju maskirne.
I iz RS bilo policije?
I iz RS bilo policije?
SIPA ima takve uniforme..
imaju i u rs-u ili pancire maskirne sa crnom/plavom uniformom ili kompet vojnu šaru
I iz RS bilo policije?
Kanton Sarajevo ima maskirne uniforme, taj tamno plavo kombi isto vozaju, FMUP je sivi kombi,a direkcija su ove zadnje T serija kombija sa nekim felgama,crni sa malim rotacijama na krovu. sipa, ni oni sami ne znaju vise kakvih auta imaju
Ode papa nasi odmah po starom da nadoknade izgubljene sate... Tugo moja. Umjesto da ih posalju da kopaju tunele oni trose snagu na medjusobno bubanje...
Teška saobraćajna nesreća u centru Sarajeva. Po zadnjim informacijama dvoje je smrtno stradalih nakon što je vozilo udarilo u tramvajsku stanicu.
izvor TV1
dosada_ziva wrote:Teška saobraćajna nesreća u centru Sarajeva. Po zadnjim informacijama dvoje je smrtno stradalih nakon što je vozilo udarilo u tramvajsku stanicu.
izvor TV1
prestrasno, stari moj sad prolazio, kaze strahota, na trotoaru ih pokupio alfa romeo
dosada_ziva wrote:Teška saobraćajna nesreća u centru Sarajeva. Po zadnjim informacijama dvoje je smrtno stradalih nakon što je vozilo udarilo u tramvajsku stanicu.
izvor TV1
prestrasno, stari moj sad prolazio, kaze strahota, na trotoaru ih pokupio alfa romeo
facebook stranica tv 1 editovala post.
23:48h - Teška saobraćajna nesreća u centru Sarajeva. Po zadnjim informacijama dvije osobe su u kritičnom stanju, čeka se izvještaj policije i hitne pomoći. Vozilo marke Peugeot udarilo u tramvajsku stanicu i pregazilo dvoje ljudi. Očevidci tvrde da se vozilo kretalo preko 100km/h. Uskoro više informacija!
Grad u kojem policija samo gleda kako se debili trkaju ili "samostalno" jure Titovom i ostalim bitnijim ulicama ne treba biti nimalo iznenađen ovim stvarima. Žalosno je što iz dana u dana ovo svi hladnokrvno gledamo svjesni da ne možemo ništa napraviti.
Papak-ubojica je zamjenica za riječ "vozač" za većinu ljudi za volanom u Sarajevu.
Komentari s lica mjesta da je momak fin i da je vozio 80.
Za nepovjerovat. Uzasno ovo izgleda, u pitanju su valjda strani drzavljani, zena je jos uvijek ispod auta, a drugi je prebacen u bolnicu.
Sad vidjoh negdje slike djevojke ispod tockova auta...strasno, uzasno. Necije dijete, necija djevojka cekala tramvaj da se vrati kuci i nema je vise. Zbog cega? seljacina, papaka kojih je 80% u ovom ruglu od grada. Pa svaki dan pucnjave, pljacke o kojima mediji vise ni ne pisu. Ali ovakve stvari zastanu u grlu i zapitas se koji mene ku*** majka rodi u ovom gradu. Strasno covjece...