IRAN

Post Reply
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#19426 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

salik79 wrote:

Dobro nisu i nju i djecu izresetali sa barem 55 metaka. Sreca pa su bili budni.
Sunce ti *ebem, ovog nema ni u Moldaviji.
salik79

#19427 Re: IRAN

Post by salik79 »

Jasta, odmah o gusterima i rijesena stvar :thumbup:

Necu ja nigdje ici. Tu sam. ;-) Kada prvi put odes u Iran, ili neko tebi blizak, dodji da razgovaramo o stvarima koje bi trebalo mijenjati. Jer se sa "kamenovanjem" sam diskreditujes za svaku daljnju raspravu. A i ovo "visenje po baderama" je :-)

Homoseksualni prijestupnici (silovatelji) se kaznjavaju smrcu, isto kao i heteroseksualni, a niko, po ustavu, nema pravo zavirivati u tvoju spavacu sobu. Javni homoseksualizam se kaznjava, ali ne smrcu. Postavljao sam poodavno clanove zakona po tom pitanju.
salik79

#19428 Re: IRAN

Post by salik79 »

Challenger_ wrote:
salik79 wrote:

Dobro nisu i nju i djecu izresetali sa barem 55 metaka. Sreca pa su bili budni.
Sunce ti *ebem, ovog nema ni u Moldaviji.
Suti, dobro su prosli. Da su spavali u autu prosli bi kao ovaj:

http://net.hr/danas/svijet/policija-u-k ... i-razumno/
Challenger_

#19429 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

salik79 wrote:Suti, dobro su prosli. Da su spavali u autu prosli bi kao ovaj:

"Land of brave and free".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudo387

#19430 Re: IRAN

Post by Fudo387 »

Challenger_ wrote:
salik79 wrote:Suti, dobro su prosli. Da su spavali u autu prosli bi kao ovaj:

"Land of brave and free".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jakako?

Image

Fakmoldavija,

Imagewhere's the nearest chase bank

Sve cemo vas posamarat, samo vi izazivajte.
Challenger_

#19431 Re: IRAN

Post by Challenger_ »

Hajde ba idi u specijalističku ustanovu a ne na forum.
GandalfSivi

#19432 Re: IRAN

Post by GandalfSivi »

salik79 wrote:Jasta, odmah o gusterima i rijesena stvar :thumbup:

Necu ja nigdje ici. Tu sam. ;-) Kada prvi put odes u Iran, ili neko tebi blizak, dodji da razgovaramo o stvarima koje bi trebalo mijenjati. Jer se sa "kamenovanjem" sam diskreditujes za svaku daljnju raspravu. A i ovo "visenje po baderama" je :-)

Homoseksualni prijestupnici (silovatelji) se kaznjavaju smrcu, isto kao i heteroseksualni, a niko, po ustavu, nema pravo zavirivati u tvoju spavacu sobu. Javni homoseksualizam se kaznjava, ali ne smrcu. Postavljao sam poodavno clanove zakona po tom pitanju.
Znaci, po tebi je Iran savrseno drustvo, ne treba mu nikakva kritika? :lol: :lol: :lol:
Fudo387

#19433 Re: IRAN

Post by Fudo387 »

Challenger_ wrote:Hajde ba idi u specijalističku ustanovu a ne na forum.
Sta je?
Ne pase ti stvarna slika amerike? :D
General War

#19434 Re: IRAN

Post by General War »

Evo obecanog mjesta za Chelija i Salika

salik79

#19435 Re: IRAN

Post by salik79 »

GandalfSivi wrote:
salik79 wrote:Jasta, odmah o gusterima i rijesena stvar :thumbup:

Znaci, po tebi je Iran savrseno drustvo, ne treba mu nikakva kritika? :lol: :lol: :lol:
Ni blizu, ali trude se. Zato ti velim, otidji tamo, pricaj s rajom, cini mi se da nema vecih kriticara vlasti od njih, nas (zemlje ex yu) i Njemaca. Sve ce kritikovati, od A do Z, samo jedno ne - Ustav (Islamsku republiku) i Lidera. Znam, ti ces reci "iz straha", a ja cu ti reci - iz ljubavi. Iranci su, inace, narod koji se nicega ne boje, naravno - osim Boga dragog, i tako ih od malih nogu odgajaju.
salik79

#19436 Re: IRAN

Post by salik79 »

Fudo387

#19437 Re: IRAN

Post by Fudo387 »

salik79 wrote:
Haram ti je imagine dragons na to pustati,
Doduse stari iranski rock band:lol:
Sad bi te homeini o dizalcu zakacio, izdade revoluciju.
salik79

#19438 Re: IRAN

Post by salik79 »

Fudo387 wrote:
salik79 wrote:
Haram ti je imagine dragons na to pustati,
Doduse stari iranski rock band:lol:
Sad bi te homeini o dizalcu zakacio, izdade revoluciju.
Ne bi. I to je laz.
jeza u ledja

#19439 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote: Opet ista priča kao sa Tulsi Gabbard: neće on o sadržaju poruke već o ličnosti kongresmena.
O sadrzaju poruke sam ranije pricao. Sta treba da dodam?
Tulsi Gabbard je islamofob.
Challenger_ wrote: Nego, da li se o krizi očitovao tvoj favorit, Creepy Joe, ili se nada da će Deep State odraditi posao a da on vazi demagogiju... :oops:
Biden je prijatelj BiH. To je jedini razlog sto ga gotivim. A moj favorit je bilo ko ko bude protiv na listicu protiv Trumpa.
Da su danas predizbori, sigurno ne bi glasao za Bidena. Ako se sta promjeni javicu ti :D al ima tema za to.
jeza u ledja

#19440 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote: Ni blizu, ali trude se. Zato ti velim, otidji tamo, pricaj s rajom, cini mi se da nema vecih kriticara vlasti od njih, nas (zemlje ex yu) i Njemaca. Sve ce kritikovati, od A do Z, samo jedno ne - Ustav (Islamsku republiku) i Lidera. Znam, ti ces reci "iz straha", a ja cu ti reci - iz ljubavi. Iranci su, inace, narod koji se nicega ne boje, naravno - osim Boga dragog, i tako ih od malih nogu odgajaju.
Tacno je da vole kritikovati i kritikuju. Naravno da kritikuju i rezim i teokratiju. Ne bih rekao da ih je nesto strah. Ne lazi ovdje raju.

Oni svoje kritikuju ali ih TI ne kritikujes. Kazes daleko od savrsenog, daj nesto konkretno i ozbiljno sto ti mislis da ne valja?
salik79

#19441 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote: Ni blizu, ali trude se. Zato ti velim, otidji tamo, pricaj s rajom, cini mi se da nema vecih kriticara vlasti od njih, nas (zemlje ex yu) i Njemaca. Sve ce kritikovati, od A do Z, samo jedno ne - Ustav (Islamsku republiku) i Lidera. Znam, ti ces reci "iz straha", a ja cu ti reci - iz ljubavi. Iranci su, inace, narod koji se nicega ne boje, naravno - osim Boga dragog, i tako ih od malih nogu odgajaju.
Tacno je da vole kritikovati i kritikuju. Naravno da kritikuju i rezim i teokratiju. Ne bih rekao da ih je nesto strah. Ne lazi ovdje raju.

Oni svoje kritikuju ali ih TI ne kritikujes. Kazes daleko od savrsenog, daj nesto konkretno i ozbiljno sto ti mislis da ne valja?
Sta sam slagao, lazove?!
GandalfSivi

#19442 Re: IRAN

Post by GandalfSivi »

salik79 wrote:Znam, ti ces reci "iz straha", a ja cu ti reci - iz ljubavi.
He gazed up at the enormous face. Forty years it had taken him to learn what kind of smile was hidden beneath the dark moustache. O cruel, needless misunderstanding! O stubborn, self-willed exile from the loving breast! Two gin-scented tears trickled down the sides of his nose. But it was all right, everything was all right, the struggle was finished. He had won the victory over himself.

He loved Big Brother.
Procitaj knjigu, nadasve dobra i relevantna...
jeza u ledja

#19443 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:[quote="jeza u ledja”]

Sta sam slagao, lazove?![/quote][/quote]

Lazes cim zines.
Lazes gotovo sve o Iranu i Irancima. Napisao sam konkretno u ovom slucaju sta.
Prestani lagati.
salik79

#19444 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
Lazes cim zines.
Prestani lagati.
Opet autoprojekcija. Drago mi je :thumbup:
Baki19

#19445 Re: IRAN

Post by Baki19 »

Islamska Revolucija u Iranu je donijela dosta toga pozitivnog u Iranu. Ta zemlja se udaljila od komunizma i obnovila je stare vrijednosti tako da predsjednik Irana nosi turban i daje jednu odlicnu sliku Aziji. Iransko drustvo je izgradjeno na bazi islamskih vrijednosti i to vise nije Iran koji je zamalo upao u komunisticko okrilje. Iran jaca svakim danom i sankcije mu ne mogu nista. Iran ne treba Amerika jer ona se okrece Rusiji i Kini koja posluje sa iranskom drzavom. Nema povratka na staro jer Iran je islamska drzava koja promovira slobodu i ravnopravnost gradjana te zemlje.
jeza u ledja

#19446 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:
jeza u ledja wrote:
Lazes cim zines.
Prestani lagati.
Bla bla.

Da ponovim, lazes da Iranci ne kritikuju rezim i “islamsko” uredjenje. Iranci. U Iranu.
Lazes ili ne znas.
salik79

#19447 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote:
jeza u ledja wrote:
Lazes cim zines.
Prestani lagati.
Bla bla.

Da ponovim, lazes da Iranci ne kritikuju rezim i “islamsko” uredjenje. Iranci. U Iranu.
Lazes ili ne znas.
Da ponovim. Autoprojiciras. Doduse, mozda ti i nadjes nekoga ko i kritikuje, ja ne. Ja govorim o apsolutnoj vecini, kojoj je Islamska republika svetinja, kao i njen Lider.
SmokingMan

#19448 Re: IRAN

Post by SmokingMan »

Čovjek ne može imati racionalan sud o nekome ili nečemu ako ne postoji kritičko mišljenje.Niti ijedan sistem nije idealan.
salik79

#19449 Re: IRAN

Post by salik79 »

Naravno da nije, ali tvrditi da su Iranci protiv Islamske republike je kao tvrditi da su Amerikanci protiv demokracije. Ovo je i pokojni Peter Scholl Latour uvijek ponavljao, govoreci da je notorna laz da Iranci "vape za americkom demokracijom".
SmokingMan

#19450 Re: IRAN

Post by SmokingMan »

Ne vape svi,ali uvijek ima onih koji teže za većom slobodom,kako u Iranu tako i u Saudiji,ili bilo gdje drugdje.A ima i onih koji preuveličavaju stvari,pa se to naravno iskoristi u vidu propagande.Nešto što smo već vidjeli...
Post Reply