Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#19426 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Dvostruki arsini ilitiga dupli standardi.
Racunam i na Mirzu i na Jusufa. Na Nihada, zbog ove situacije sa pasosom, ne mogu.
SkyLimit

#19427 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SkyLimit »

Mozda onda i Preldzic uskrsne u reprezentaciji :D

Ne razumijem takve ljude, pratim na drustvenim mrezama i Preldzica i Djedovica, kad igra fudbalska reprezentacija BiH objavljuju fotografije kako prate utakmice i navijaju u prigodnim dresovima, evo sad kad su kadeti osvojili zlato obojica su to popratila...znaci kao vole ovu drzavu, vole ovu reprezentaciju, ali ne pada im na pamet da igraju za nju. Pa ne moze to tako :oops:
bosnianidiot

#19428 Re: Mirza Teletovic all about

Post by bosnianidiot »

Pa ljudi nisu odigrali jedno prvenstvo, halo jedno, sta dizete frku koji vrag. Nihad od djetinstva igra za BiH, Mirza da ne govorim. Cak da su se i dogovorili da svi odmore ovo prvenstvo, zalijece povrede, obave sta treba,sta fali. Ajd da vidim koji bi se od vas odrekao godisnjeg odmora svake godine za nezahvalnu bagru koja ce mu psovat familiju prvi put kad ne dodje.
Bitno je da ih imamo zdrave za naredno prvenstvo, i nadam se da ne citaju previse forume i drustvene mreze, jer meni bi zgadili i drzavu i narod i reprezentaciju.
perfekcionista1

#19429 Re: Mirza Teletovic all about

Post by perfekcionista1 »

Murat Sabanovic wrote:svidjalo se tebi ili ne,taj isti bavcic predstavlja bh kosarku onako kako zna i umije, a strucniji ljudi od tebe i mene su ga pozvali. ti kao navijac, nazivas jednog reprezentativca panj
Ne zamjeri mu, ne prilici taj naziv Bavcicu, cuj panj. On je PANJINA koja ne moze loptom pogoditi slona u guzicu sa pola metra
perfekcionista1

#19430 Re: Mirza Teletovic all about

Post by perfekcionista1 »

bosnianidiot wrote:Pa ljudi nisu odigrali jedno prvenstvo, halo jedno, sta dizete frku koji vrag. Nihad od djetinstva igra za BiH, Mirza da ne govorim. Cak da su se i dogovorili da svi odmore ovo prvenstvo, zalijece povrede, obave sta treba,sta fali. .
Nista se oni nisu dogovorili. ja ne zamjerim Juki i Mirzi, pogotovo ne Mirzi, lik je bio opasno bolestan, ali Nihad se odrekao naseg drzavljanstva da bi mogao biti u rosteru Bajerna kao nijemac, on vise nece igrati za BiH niti moze dok se ne odrekne njemackog pasosa a to nece uraditi, vidis da se usutio ne javlja se
kakavdanakneiskustvu

#19431 Re: Mirza Teletovic all about

Post by kakavdanakneiskustvu »

SkyLimit wrote:Mozda onda i Preldzic uskrsne u reprezentaciji :D

Ne razumijem takve ljude, pratim na drustvenim mrezama i Preldzica i Djedovica, kad igra fudbalska reprezentacija BiH objavljuju fotografije kako prate utakmice i navijaju u prigodnim dresovima, evo sad kad su kadeti osvojili zlato obojica su to popratila...znaci kao vole ovu drzavu, vole ovu reprezentaciju, ali ne pada im na pamet da igraju za nju. Pa ne moze to tako :oops:

novac cuda cini
Thorgerson

#19432 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Thorgerson »

Murat Sabanovic wrote:svidjalo se tebi ili ne,taj isti bavcic predstavlja bh kosarku onako kako zna i umije, a strucniji ljudi od tebe i mene su ga pozvali. ti kao navijac, nazivas jednog reprezentativca panj od kojeg nikad nisi cuo ruznu rijec.ali eto, drustvo nam je tako,pa covjeka vise nista ne moze iznenaditi.vidis,ja sam misljenja da je vise bavcic potrebniji reprezentaciji nego "navijaci" koji nazivaju reprezentativce pogrdnim imenima.
taj isti bavcic je mogao dusku reci : ne hvala,ja sam zavrsio reprezenatativnu kosarku. on se je ipak odlucio da prodje pripreme i da pomogne reprezentaciji. jbg ,covjek je ipak mogao otici na maldive i hladiti muda,a ne"pisati krv" poslije duskovog treninga.

vidis majstore,ti si sebi uzeo za pravo blatiti teletovica. oni su ipak ljudi kao ti i ja i imaju svoje probleme. svakom od njih na prvom mjestu je zdravlje,porodica i posao. isto kao i svima nama...i da, teletovicje ovo ljeto izabrao zdravlje,porodicu i posao.... treba li ga zato blatiti???

ne,nemogu shavtiti navijace koji vrijedjaju nase sportiste...a kad ih pitas, hocemo li na eurobasket;oni se pravdaju u kako ne mogu na poslu 10dana slobodno dobiti ili nesto deseto. e,pa kada niste u stanju otici na eurobasket i podrzati momke,onda bi se malo prikladnije rijeci trebala birati kada je kritika u pitanju...

pozz
Jesi se ti ikad bavio sportom? Ja sam trenirao kosarku i odigrao nekoliko juniorskih prventsava i naslusao sam se uvreda kakvih nisam ni znao da postoje. Dakle, kao kadet, junior. Psuju ti svi redom kad igras u gostima, pocevsi od protivnickih igraca, njihovih roditelja, trenera, domara, cistacice itd. A pricamo dakle o apsolutno nebitnim amaterskim takmicenjima. I sad ce se Bavcic profesionalac uvrijedit jer ga neko nazove panjem, nasluso se on toga vjeruj mi ovo je jos lijepa rijec. Cuj on da odbije poziv...hahahah. Pa taj lik i opstaje zahvaljujuci repki. Mislis da bi potpisao ikakav ugovor da nije u rosteru.

Gdje sam blatio Teletovica? Daj mi quotaj moju izjavu gdje ja njega blatim?

Ponavljam opet, neodlazak na EP da bodrim igrace ne znaci da istim ne mogu prigovoriti. Ta analogija ti je ono u najmanju ruku smijesna. I da ne mogu uzeti toliko slobodnih dana i potrositi ih na EP, imam vaznijih stvari, jer meni je kosarka vise od sporedne stvari na svijetu. Teletovicu i njima nije - njima je posao, od toga zive, od navijaca.

I kad vec pravis neka poredjenja, onda bi to moglo ici na nacin, da ja gazdi kazem da necu doci na posao kada on dobije neki ultra bitan veliki projekat. Ja ga nazovem i kazem, jbg jarane ja hocu sad na godisnji odoh malo odmorit, aj strpite se vi i zavrsite i moj dio, i ispalim se.
Thorgerson

#19433 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Thorgerson »

bosnianidiot wrote:Pa ljudi nisu odigrali jedno prvenstvo, halo jedno, sta dizete frku koji vrag. Nihad od djetinstva igra za BiH, Mirza da ne govorim. Cak da su se i dogovorili da svi odmore ovo prvenstvo, zalijece povrede, obave sta treba,sta fali. Ajd da vidim koji bi se od vas odrekao godisnjeg odmora svake godine za nezahvalnu bagru koja ce mu psovat familiju prvi put kad ne dodje.
Bitno je da ih imamo zdrave za naredno prvenstvo, i nadam se da ne citaju previse forume i drustvene mreze, jer meni bi zgadili i drzavu i narod i reprezentaciju.
Cuj sta dizemo frku. Pa sta mislis Djedovic uzeo drzavljastvo i sad ce opet nase uzet? Zasto bi to radio? Onda nije ni morao uzimati njemacko. Nihad je izgubljen za nas. Eto zasto dizemo frku. Sjeti se Hukica, koji ja mislim ni dan danas nema nase drzavljanstvo. Jedino sto mi onako daje optimizam, jeste to sto ce Mirza i Juka ipak valjda igrati. Ja mislim da su veoma male sanse da Nihad zaigra. Jer ocito momka boli vise qrac za sve nas. Ne vidim da je izasao sa nekom izjavom, objasnjenjem itd.

Pa sta bi onda trebao Nowitzk ili Parker koji odigraju 80 i kusur utakmica u NBA. Imaju li oni privatni zivot? Mozda bi i oni da odmore. Sta je sa Ginobilijem? Cuj Nihad igra od djetinjstva za BiH. Pa? Upravo za to bi bas trebao sad da vrati to sve reprezentaciji. Svaku tekmu koju je odigrao za repku mu je + u karijeri i bodovi kod agenata i menadzera.

Djaba vam sve bolan, volim i ja Teletovica, ali lik nas je ispalio. Zasto je to tako tesko prihvatiti? Ispalio nas je jos jednom bio, evo sad drugi put. Ok, nije problem odmori se, eto uzivaj. Oprostit cemo, zato sto nemamo boljeg.

Ja sam prihvatio cinjenicu da mi nemamo naseg Parkera ili Nowitckog. Mislio sam da ce to biti Teletovic, ali nazalost to nije tako ispalo jbg.

Mi nemamo taj kult reprezentacije. Gdje ce igraci biti ponosni sto su pozvani, ovako im je to samo jos jedna obaveza, moranje. Naravno dok su bili mladji, dok nije bilo love, ugovora, bilo je i drugacije, bili su redovni na prozivkama i pripremama.

I prije nego sto krenete opet pravdati i srati. Cisto eto neko poredjenje, sta biste da nas sutra ovako ispale Dzeko, Pjanic i Begovic. Eto, onako nejasno da odu, bez nekih logicnih obrazlozenja. Da li biste njih branili i rekli, nema veze, nek odmore. Bi qrac.
shake69

#19434 Re: Mirza Teletovic all about

Post by shake69 »

Ljudi, kad pocinje NBA, ne gugla mi se nesto? Jest da ce biti kasno, ali ce biti ugodno pratiti Mirzu u Suns-ima.
nema me tamo

#19435 Re: Mirza Teletovic all about

Post by nema me tamo »

Još 26-27 dana tako nešto
kakavdanakneiskustvu

#19436 Re: Mirza Teletovic all about

Post by kakavdanakneiskustvu »

shake69 wrote:Ljudi, kad pocinje NBA, ne gugla mi se nesto? Jest da ce biti kasno, ali ce biti ugodno pratiti Mirzu u Suns-ima.

27.10.
shake69

#19437 Re: Mirza Teletovic all about

Post by shake69 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
shake69 wrote:Ljudi, kad pocinje NBA, ne gugla mi se nesto? Jest da ce biti kasno, ali ce biti ugodno pratiti Mirzu u Suns-ima.

27.10.
Hvala, Danak!
Murat Sabanovic

#19438 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Murat Sabanovic »

Thorgerson wrote:
Murat Sabanovic wrote:svidjalo se tebi ili ne,taj isti bavcic predstavlja bh kosarku onako kako zna i umije, a strucniji ljudi od tebe i mene su ga pozvali. ti kao navijac, nazivas jednog reprezentativca panj od kojeg nikad nisi cuo ruznu rijec.ali eto, drustvo nam je tako,pa covjeka vise nista ne moze iznenaditi.vidis,ja sam misljenja da je vise bavcic potrebniji reprezentaciji nego "navijaci" koji nazivaju reprezentativce pogrdnim imenima.
taj isti bavcic je mogao dusku reci : ne hvala,ja sam zavrsio reprezenatativnu kosarku. on se je ipak odlucio da prodje pripreme i da pomogne reprezentaciji. jbg ,covjek je ipak mogao otici na maldive i hladiti muda,a ne"pisati krv" poslije duskovog treninga.

vidis majstore,ti si sebi uzeo za pravo blatiti teletovica. oni su ipak ljudi kao ti i ja i imaju svoje probleme. svakom od njih na prvom mjestu je zdravlje,porodica i posao. isto kao i svima nama...i da, teletovicje ovo ljeto izabrao zdravlje,porodicu i posao.... treba li ga zato blatiti???

ne,nemogu shavtiti navijace koji vrijedjaju nase sportiste...a kad ih pitas, hocemo li na eurobasket;oni se pravdaju u kako ne mogu na poslu 10dana slobodno dobiti ili nesto deseto. e,pa kada niste u stanju otici na eurobasket i podrzati momke,onda bi se malo prikladnije rijeci trebala birati kada je kritika u pitanju...

pozz
Jesi se ti ikad bavio sportom? Ja sam trenirao kosarku i odigrao nekoliko juniorskih prventsava i naslusao sam se uvreda kakvih nisam ni znao da postoje. Dakle, kao kadet, junior. Psuju ti svi redom kad igras u gostima, pocevsi od protivnickih igraca, njihovih roditelja, trenera, domara, cistacice itd. A pricamo dakle o apsolutno nebitnim amaterskim takmicenjima. I sad ce se Bavcic profesionalac uvrijedit jer ga neko nazove panjem, nasluso se on toga vjeruj mi ovo je jos lijepa rijec. Cuj on da odbije poziv...hahahah. Pa taj lik i opstaje zahvaljujuci repki. Mislis da bi potpisao ikakav ugovor da nije u rosteru.

Gdje sam blatio Teletovica? Daj mi quotaj moju izjavu gdje ja njega blatim?

Ponavljam opet, neodlazak na EP da bodrim igrace ne znaci da istim ne mogu prigovoriti. Ta analogija ti je ono u najmanju ruku smijesna. I da ne mogu uzeti toliko slobodnih dana i potrositi ih na EP, imam vaznijih stvari, jer meni je kosarka vise od sporedne stvari na svijetu. Teletovicu i njima nije - njima je posao, od toga zive, od navijaca.

I kad vec pravis neka poredjenja, onda bi to moglo ici na nacin, da ja gazdi kazem da necu doci na posao kada on dobije neki ultra bitan veliki projekat. Ja ga nazovem i kazem, jbg jarane ja hocu sad na godisnji odoh malo odmorit, aj strpite se vi i zavrsite i moj dio, i ispalim se.
mlad si ti jos,cim si kosarku poceo pratiti od 97e.a sto se tice mog kosarkaskog igranja,pisao sam to vec davno(trazi ako ti nije mrsko).
jbg, taj "panj" svojim kosarkaskim znanjem nas ovdje moze posrati.
nimalo moje poredjene nije smijesno,vec ti mislis da kao "navijac" na sve imas pravo...
hajd sad ...
It_is_a_Leclerc

#19439 Re: Mirza Teletovic all about

Post by It_is_a_Leclerc »

Čovjek je upravu. Ne možete ga demantovati, pa onda ovako bezveze pišete.

Mirza izdao. Po drugi put.

Nemamo boljeg. Moramo preko toga.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#19440 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Velkoski »

Artest <3
Tomahawk11
Globalni moderator

#19441 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Ako je Mirza izdao, onda je i Juka.
Ako se vec vodimo istom logikom, ako uzimamo iste arsine.
No, ovdje svako pise kako mu odgovara, a ne kako jeste.
Thorgerson

#19442 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Thorgerson »

Tomahawk11 wrote:Ako je Mirza izdao, onda je i Juka.
Ako se vec vodimo istom logikom, ako uzimamo iste arsine.
No, ovdje svako pise kako mu odgovara, a ne kako jeste.
Ajd, necemo sad eto sad reci izdao, nego vise izradio.

Ali koje iste arsine da uzmemo. Pa ajmo pogledati hronologiju dogadjaja.

- Okupljanje reprezentacije je bilo 1. jula.

- Jusuf Nurkic operisan 20-21. maja.
Otac mu je izjavio nedavno (septembar) da se momak jos oporavlja! Snimci izasli kako lagano sutira (septembar), dakle tek poceo sa laganim treninzima. Jos dodje informacija da ce mozda propustiti i pocetak sezone. Dakle, za ovako poprilicno tesku operaciju nema sanse da je Juka mogao doci 1. jula na Ilidzu.

- Teletovic 28. juna igrao na Beobasket okupljanju - Dva dana prije okupljanja reprezentativaca na Ilidzi.
Koje objasnjenje je Teletovic dao zasto nije tu? Ono sto znamo i sto je izjavio, da mu je klub stavio klauzulu u ugovoru da ne smije igrati za repku. Poslije su izasle izjave njegove zene o tome kako Mirza ima djecu, da je uvijek bio tu, da je bio tesko bolestan (28. juna odigrao tekmu Beobasket ponavljam, takodjer igrao u play-offu na kraju sezone). Nedavno izasla izjava da je zelio da obidje grad i da se upozna sa klubom (vjerovatno nespretno prevedeno), ali cinjenica je da Mirza i nije imao pretjeranu zelju da igra. Vjerovatno i znajuci kakva ce biti situacija (bez Djedovica, Juke).

Nurkic se samo zajebao oko onih izjava. Ali opet i savez je tu usrao. Gdje su reakcije saveza na nevjerovatnu odluku Djedovica?! Usutili se ko mačići. A na Juku drvlje i kamenje? (naravno, nikakve veze nema to sto je Nihad dio Beobasketa, pa jbg dje ces na staru raju). E to su dvostruki arsini. :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#19443 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Samo da upitam....je li Nurkic i prosle godine operisan bio?

Al ne krivim ni njega, kao ni Teletovica. Da je samo jedan bio od njih, ne bi puno dobili. Trebaju nam obojica.
I jos jedna stvar, konkretno za Mirzu. Pustite ba covjeka, ima i on svoj zivot, pokazao je i opet ce kako srcem igra za reprezentaciju.

I bez duplih arsina. Jednog cemo braniti, drugog napadati. Ili treceg. Nasa najbolja trojka je odsustvovala. Jedna lasta ne cini proljece.
Kako hocete.
SkyLimit

#19444 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SkyLimit »

E jest budala onaj Casspi sto je dosao da igra za Izrael kad je znao da sa onakvim suigracima nece nista znacajnije napraviti. A i Gortat je bio svjestan da nece osvojiti medalju sa Poljskom pa dosao, ja levata.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19445 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

SkyLimit wrote:E jest budala onaj Casspi sto je dosao da igra za Izrael kad je znao da sa onakvim suigracima nece nista znacajnije napraviti. A i Gortat je bio svjestan da nece osvojiti medalju sa Poljskom pa dosao, ja levata.
Sve si u pravu :thumbup:
Mirza je supak.
Kad nesto razmislim, najbolje je i biti supak. Niko ti nece zahvaliti, a svi ce te popljuvati prvom prilikom. Bar je kod nas tako.
Jebat nas.
MOSALJOZE

#19446 Re: Mirza Teletovic all about

Post by MOSALJOZE »

Al bas je budala ovaj Mirza,sto je dolazio na prethodna okupljanja...
Tomahawk11
Globalni moderator

#19447 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

MOSALJOZE wrote:Al bas je budala ovaj Mirza,sto je dolazio na prethodna okupljanja...
Nego sta je, covjek igrao cijele kvalifikacije i onda ne dodje na EP. Budala par excellence.
jethro

#19448 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jethro »

Tomahawk11 wrote: Mirza je supak.
Kad nesto razmislim, najbolje je i biti supak.
Ili ko sto bi rekao (otpjevao) Elvis J. Kurtovic, U Modi Je Biti Supak :mrgreen:
SkyLimit

#19449 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SkyLimit »

Tomahawk11 wrote: Sve si u pravu :thumbup:
Mirza je supak.
Kad nesto razmislim, najbolje je i biti supak. Niko ti nece zahvaliti, a svi ce te popljuvati prvom prilikom. Bar je kod nas tako.
Jebat nas.
To si ti rekao, ne ja. Ja samo ukazao da to "ni sa njim samim ne bi nista postigli ionako" nije bas najzahvalniji nacin za braniti ga. Evo i Dzeko i Bale uprli ovih dana da igraju za reprezentacije BiH i Velsa a vise povrijedjeni nego zdravi, jesu levati kad znaju sve i da se plasiraju na prvenstvo, nece nista napraviti sa ovakvim suigracima.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19450 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

SkyLimit wrote:
Tomahawk11 wrote: Sve si u pravu :thumbup:
Mirza je supak.
Jebat nas.
To si ti rekao, ne ja. Ja samo ukazao da to "ni sa njim samim ne bi nista postigli ionako" nije bas najzahvalniji nacin za braniti ga. Evo i Dzeko i Bale uprli ovih dana da igraju za reprezentacije BiH i Velsa a vise povrijedjeni nego zdravi, jesu levati kad znaju sve i da se plasiraju na prvenstvo, nece nista napraviti sa ovakvim suigracima.
Koliko je puta tom istom Dzeki psovana mater i sve na kamaru ''jer se ne zalaze dovoljno na terenu''?
Sta kazes, nisi to ti rekao? Nisi, ti si to pokrio, ono citaj izmedju redova, ja sam samo naglasio kako stoje stvari.
Ne, za mene Mirza nije supak. Ja sam samo rekao ono sto pojedinci na ovoj temi misle.
@jethro, tako nekako :mrgreen: :thumbup:
Post Reply