Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
sebija

#19401 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sebija »

VjecitiStudent wrote:Čak i za NS, to bi bilo kao množenje nulom :D
Od tebe sam navikao da nikad ništa konkretno ne kažeš tako da tvoj post posmatram kao još jedan cvrkut ptice pod prozorom.
KatarinaKosaca wrote:Nisu ludi da daju obraz zbog propalih lopova.Izgubice i ovo sto su dobili. A dobili su radom i zalaganjem, ne kupovinom ljudi preko podjele radnih mjesta
NS je nastala od glasača SDP-a koji su nezadovoljni radom Lagumdžije i Hadžića odlučili praviti vlastiti krov nad glavom. Ja to poštujem i ova stranka nema mrlja iza sebe. Ali nema ni vidljivih rezultata a godine prolaze. ŠTETA. Ja sam lično prošle opštinske i ove opšte izbore razmišljao da glasam za NS ali sam došao do zaključka da je to bačen glas. Znam da neće dobiti puno glasova i da će četiri godine provesti u tišini. Čekajući sazrijevanje naroda, ako se na to puca, doživjećemo duboku starost.
rajvosa1

#19402 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by rajvosa1 »

sebija wrote:
Od tebe sam navikao da nikad ništa konkretno ne kažeš tako da tvoj post posmatram kao još jedan cvrkut ptice pod prozorom.
KatarinaKosaca wrote:Nisu ludi da daju obraz zbog propalih lopova.Izgubice i ovo sto su dobili. A dobili su radom i zalaganjem, ne kupovinom ljudi preko podjele radnih mjesta
NS je nastala od glasača SDP-a koji su nezadovoljni radom Lagumdžije i Hadžića odlučili praviti vlastiti krov nad glavom. Ja to poštujem i ova stranka nema mrlja iza sebe. Ali nema ni vidljivih rezultata a godine prolaze. ŠTETA. Ja sam lično prošle opštinske i ove opšte izbore razmišljao da glasam za NS ali sam došao do zaključka da je to bačen glas. Znam da neće dobiti puno glasova i da će četiri godine provesti u tišini.
Kažu Fazlija fulio i mjesto u SKS-u :lol: :lol:
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#19403 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Nekoliko notornih neistina na malo prostora :
sebija wrote: NS je nastala od glasača SDP-a koji su nezadovoljni radom Lagumdžije i Hadžića odlučili praviti vlastiti krov nad glavom.
Neistinito. Niti jedan nekadašnji istaknuti član SDP-a nije član Naše Stranke. Isto tako SDP je socijaldemokratska stranka a Naša Stranka je liberalna
sebija wrote: Ova stranka nema mrlja iza sebe. Ali nema ni vidljivih rezultata a godine prolaze.
Netačno. Da bi se ostvarili rezultati moraju se imati sredstva rada u rukama. Da bi imali sredstva rada moraju imati vlast , da bi imali vlast moraju dobiti povjerenje građana. Naša Stranka nije ulazila u neprincipijelne koalicije i vlast radi vlasti čime je poslala jasnu poruku i svojim glasačima i ostalom stanovništvu da je principijelna i da želi istinske promjene. Ta poruka je mnogo veći rezultat od recimo godinu i po dana pregovora i razgovora koliko je recimo trebalo SDP-u da dogovori koalicije za federalni i državni nivo. Da ne kažem da je taj rezultat mnogo veći od svih rezultata koje je ostvarila SDA-SDP koalicija.
sebija wrote: ŠTETA. Ja sam lično prošle opštinske i ove opšte izbore razmišljao da glasam za NS ali sam došao do zaključka da je to bačen glas. Znam da neće dobiti puno glasova i da će četiri godine provesti u tišini. Čekajući sazrijevanje naroda, ako se na to puca, doživjećemo duboku starost.
Opet neistinito. Glas za SDP je zapravo bačen glas jer time se opet daje uhljebljenje Hadžiću , Mašiću . Kamočaju . Bećireviću, Musiću , Nikšiću i sličnim...dakle ljudima bez rezultata sa masnim primanjima...to su ljudi koji su zarad ličnih ciljeva pristali da im šef bude - Lagumdžija.
Oni neće provesti četiri godine u tišini (nisu ni prošle) nego će kopati rukama i nogama da namaknu sebi i svojima od malo nafake što je ovoj državi preostalo.....

Hvala Vam što Vas više nema....
Last edited by sabina1 on 18/10/2014 14:12, edited 1 time in total.
zippoo87

#19404 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by zippoo87 »

sebija wrote:
NS je nastala od glasača SDP-a koji su nezadovoljni radom Lagumdžije i Hadžića odlučili praviti vlastiti krov nad glavom. Ja to poštujem i ova stranka nema mrlja iza sebe. Ali nema ni vidljivih rezultata a godine prolaze. ŠTETA. Ja sam lično prošle opštinske i ove opšte izbore razmišljao da glasam za NS ali sam došao do zaključka da je to bačen glas. Znam da neće dobiti puno glasova i da će četiri godine provesti u tišini. Čekajući sazrijevanje naroda, ako se na to puca, doživjećemo duboku starost.
NS je nastala od ljudi kojima se gade i SDP i SDA i ostale klijentilisticke stranke i ovo tvoje povezivanje sa SDPom nema veze
u NS su moral i dignitet su kvaliteti i ljudi su svjesni sebe i okruzenja,svjesni su da ce rast stranke ici usporeno,jer u ovakvom drustvu svako ko je iole pismen se sotonizira a velicaju se budale,primjera imas na svakom koraku

prema tome,ti nudi ta ujedinjenja nekome drugom,to je smijesna ponuda za NS
btw. zasto SDP nije nudio ujedinjenje PRIJE izbora,nego sada kada su sruseni i porazeni,sada bi se ujedinili sa svima ,samo da se fotelje sacuvaju
ovo je smijesno i u formi prijedloga :D
Baton_Ilirski

#19405 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Baton_Ilirski »

sebija wrote:Čekajući da dobije 66% glasova u Federaciji da bi se pokrenula, Naša stranka će postati neozbiljna.

Spojite se sa SDP-om kad odu Zlatko i Damir i izađite skupa na sljedeće izbore.
Pa bolje sa SDA pa da ih mijenjaju iznutra :mrgreen:
sebija

#19406 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sebija »

tvsabina wrote:Neistinito. Niti jedan nekadašnji istaknuti član SDP-a nije član Naše Stranke.
Gdje sam ja rekao da jeste? :)
tvsabina wrote:Netačno. Da bi se ostvarili rezultati moraju se imati sredstva rada u rukama.
I šta tu negira tvrdnju da nemaju rezultate iza sebe?
tvsabina wrote:Opet neistinito. Glas za SDP je zapravo bačen glas
Na posljednjim izborima to je bilo tako jer nisu imali dovoljno glasova, na prošlim ne. I ne moramo se oko toga nikad složiti jer ja želim da vidim rezultate a takvi kao ti ih odbacuju i ignorišu. Naravno, to je tvoje pravo da više vjeruješ u ono što ti kažu zlobnici nego ono što vidiš vlastitim očima.

Ali i dalje ne vidim šta je neistina u tome da je glas za NS bačen glas? Šutanjem će braniti tvoje stavove? Onda možeš glasati i za bistu Ćamila Sijarića u parku kod Predsjedništva. Garantujem da te neće iznevjeriti.
sabina1

#19407 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

sebija wrote:
tvsabina wrote:Neistinito. Niti jedan nekadašnji istaknuti član SDP-a nije član Naše Stranke.
Gdje sam ja rekao da jeste? :)
Naša Stranka nije nastala od nekadašnjih "glasača" SDP-a. Našu Stranku su osnovali ljudi iz nevladinih organizacija a za nju glasaju najviše dosadašnji neopredijeljeni i apstinenti.
sebija wrote:
tvsabina wrote:Netačno. Da bi se ostvarili rezultati moraju se imati sredstva rada u rukama.
I šta tu negira tvrdnju da nemaju rezultate iza sebe?
Real je loš nogometni tim jer nije prvak. Kada Real igra utakmice nema lopte na terenu. Šta ovdje negira moju tvrdnju da je Real loš nogometni tim ?
sebija wrote:
tvsabina wrote:Opet neistinito. Glas za SDP je zapravo bačen glas
Na posljednjim izborima to je bilo tako jer nisu imali dovoljno glasova, na prošlim ne. I ne moramo se oko toga nikad složiti jer ja želim da vidim rezultate a takvi kao ti ih odbacuju i ignorišu. Naravno, to je tvoje pravo da više vjeruješ u ono što ti kažu zlobnici nego ono što vidiš vlastitim očima.
Ali i dalje ne vidim šta je neistina u tome da je glas za NS bačen glas? Šutanjem će braniti tvoje stavove? Onda možeš glasati i za bistu Ćamila Sijarića u parku kod Predsjedništva. Garantujem da te neće iznevjeriti.
Zbilja sam pokušala da shvatim post ali nisam uspjela. Zavirila sam i u srednjoškolski udžbenik "Logika"...ali bezuspješno. Od 2010 do danas SDP je napravio neko veliko.....NIŠTA , to što ti to svoje ništa nazivaš "rezultatom" je tvoja privatna stvar ali ja vjerujem surovoj realnosti i težini života danas i znam koliko znoja moram proliti da bih egzistencijalno opstala u Sarajevu i Bosni i Hercegovini, a ne tvojim pisanjima....ti "rezultati" se ne zaslužuju ni napisati kao rezultati a kamo li mjeriti.....
Ako ti djelovanja zastupnika NS-a u SKS nazivaš "ćutanjem" , pitam se da li si se probudio tek nakon izobra jer su valjda ti zastupnici NS-a upravo zahvaljujući "ćutanju" i "neaktivnosti" ostvarili ponajbolji rezultat NS-a u historiji...da budem preciznija "razvalili" su SDP u gradu Sarajevo...gotovo za duplo....

Pozdrav.
sebija

#19408 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sebija »

tvsabina wrote:Naša Stranka nije nastala od nekadašnjih "glasača" SDP-a. Našu Stranku su osnovali ljudi iz nevladinih organizacija a za nju glasaju najviše dosadašnji neopredijeljeni i apstinenti.
Nemoj me ba handriti kad neke lično znam. To je taj problem kad usvajaš priče, floskule i nečije podvale, a ne uvažavaš oči i istinu.

Ostalo ne želim kometarisati jer sam rekao da na lažima ne želim graditi razgovor.
sabina1

#19409 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

sebija wrote:
tvsabina wrote:Naša Stranka nije nastala od nekadašnjih "glasača" SDP-a. Našu Stranku su osnovali ljudi iz nevladinih organizacija a za nju glasaju najviše dosadašnji neopredijeljeni i apstinenti.
Nemoj me ba handriti kad neke lično znam. To je taj problem kad usvajaš priče, floskule i nečije podvale, a ne uvažavaš oči i istinu.

Ostalo ne želim komnetarisati jer sam rekao da na lažima ne želim graditi rzgovor.
Vrati se u centralu po fusnote....
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#19410 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Admir_1984 »

tvsabina wrote: Zbilja sam pokušala da shvatim post ali nisam uspjela. Zavirila sam i u srednjoškolski udžbenik "Logika"...ali bezuspješno. Od 2010 do danas SDP je napravio neko veliko.....NIŠTA , to što ti to svoje ništa nazivaš "rezultatom" je tvoja privatna stvar jer ja vjerujem surovoj realnosti i težini života danas u Sarajevu i Bosni i Hercegovini a ne tvojim pisanjima....ti "rezultati" se ne zaslužuju ni napisati kao rezultati a kamo li mjeriti.....
Ako ti djelovanja zastupnika NS-a u SKS nazivaš "ćutanjem" , pitam se da li si se probudio tek nakon izobra jer su valjda ti zastupnici NS-a upravo zahvaljujući "ćutanju" i "neaktivnosti" ostvarili ponajbolji rezultat NS-a u historiji...da budem preciznija "razvalili" su SDP u gradu Sarajevo...gotovo za duplo....
apsolutno netačno. kontrola bh neba, autoput, pripajanje rudara elektroprivredi i modernizovanje mehanizacije. rudarima povećani prihodi, a svima su oni simbol radničke klase, teškog hljeba i slično. a ako je već neko za njih uradio neke dobre stvari, onda se to treba i istači, a ne pisati jedno veliko ništa

sdp u kantonu nije bio dugo na vlasti ako se dobro sjecam :roll:
sebija

#19411 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sebija »

tvsabina wrote:Vrati se u centralu po fusnote....
Vrati se ti na temu ili prošeći nogice.
Admir_1984 wrote:apsolutno netačno. kontrola bh neba, autoput, pripajanje rudara elektroprivredi i modernizovanje mehanizacije. rudarima povećani prihodi, a svima su oni simbol radničke klase, teškog hljeba i slično. a ako je već neko za njih uradio neke dobre stvari, onda se to treba i istači, a ne pisati jedno veliko ništa

Aferim.

Plus vraćanje velikih dugova SDA, dva manja povećanja penzija, vraćanje među žive pravih boraca, udarac kriminalcima i ratnim profiterima koji su pisali ratne zasluge kome su stigli itd...

Upravo posljednje dvije godine kad je SDP bio u opoziciji KS je doživio najgori slom u svojoj kratkoj historiji.

SDA je sa bratskim Radeljašom i Čardžićem uspjela uništiti čak i one za koje se nije ni pomišljalo da je moguće - ZOI, Vodovod, PD Butmir...
Baton_Ilirski

#19412 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Baton_Ilirski »

sebija wrote:
tvsabina wrote:Vrati se u centralu po fusnote....
Vrati se ti na temu ili prošeći nogice.
Admir_1984 wrote:apsolutno netačno. kontrola bh neba, autoput, pripajanje rudara elektroprivredi i modernizovanje mehanizacije. rudarima povećani prihodi, a svima su oni simbol radničke klase, teškog hljeba i slično. a ako je već neko za njih uradio neke dobre stvari, onda se to treba i istači, a ne pisati jedno veliko ništa

Aferim.

Plus vraćanje velikih dugova SDA, dva manja povećanja penzija, vraćanje među žive pravih boraca, udarac kriminalcima i ratnim profiterima koji su pisali ratne zasluge kome su stigli itd...

Upravo posljednje dvije godine kad je SDP bio u opoziciji KS je doživio najgori slom u svojoj kratkoj historiji.

SDA je sa bratskim Radeljašom i Čardžićem uspjela uništiti čak i one za koje se nije ni pomišljalo da je moguće - ZOI, Vodovod, PD Butmir...
Ko o cemu SDP-ovci o SDA, pa vi ste vise se brinuli o SDA nego o sebi...sto je narod prepoznao i adekvatno "nagradio"
sebija

#19413 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sebija »

Baton_Ilirski wrote:Ko o cemu SDP-ovci o SDA, pa vi ste vise se brinuli o SDA nego o sebi...sto je narod prepoznao i adekvatno "nagradio"
Nek će SDA donijeti u vašu avliju suživot i demokratiju. Kad budete plakali ja ću biti mirne savjesti.
sabina1

#19414 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Admir_1984 wrote:
tvsabina wrote: Zbilja sam pokušala da shvatim post ali nisam uspjela. Zavirila sam i u srednjoškolski udžbenik "Logika"...ali bezuspješno. Od 2010 do danas SDP je napravio neko veliko.....NIŠTA , to što ti to svoje ništa nazivaš "rezultatom" je tvoja privatna stvar jer ja vjerujem surovoj realnosti i težini života danas u Sarajevu i Bosni i Hercegovini a ne tvojim pisanjima....ti "rezultati" se ne zaslužuju ni napisati kao rezultati a kamo li mjeriti.....
apsolutno netačno. kontrola bh neba, autoput, pripajanje rudara elektroprivredi i modernizovanje mehanizacije. rudarima povećani prihodi, a svima su oni simbol radničke klase, teškog hljeba i slično. a ako je već neko za njih uradio neke dobre stvari, onda se to treba i istači, a ne pisati jedno veliko ništa

Da....ali je život realno mnogo teži , skupoća je ogromna , plate su manje a penzije gotovo upitne , privreda nestaje , ne sankcionišu se silne malverzacije u svim oblastima , velika zaduženja , obezvrijeđivanje Univerziteta i štancanje diploma radi tatinih i maminih sinova , broj nezaposlenih rekordan , broj nepismenih rekordan.....u moru loših stvari ti si izvukao one koje bi sistemski trebale funkcionisati. Ako su nabavljena sredstva za put , zašto ne graditi put ? Ako su rudnici jedino rentabilni vezanjem uz Elektroprivredu , zašto to ne učiniti ? Dakle to su stvari koje samo trebaju ići svojim tokom a ne potencirati se kao rezultat....rezultat je napredak a napretka nema zapravo živimo mnogo gore i lošije nego 2010 a da ne pominjem 2006 ili 2002 godinu...

SDP je dugo bio uzdanica građanske misli i građanskih prava. SDP je bio posljednja nada ove zemlje da nas ne progutaju Izetbegovići i Radončići. Svi smo svjesni šta to znači...MRAK , apsolutni i ideološki a tek životni , zapravo teško nama....

Ne znam da li su ljudi koji vode SDP bili svjesni svoje važnosti pogotovo u poslijeratnom periodu. Činjenica je da su sve to odbacili zarad ličnog interesa...totalno ih je bolila neka stvar za bilo kime u ovoj zemlji...samo su gledali svoje pozicije i toliko su bili slijepi da su im pred očima napravili potez sa vrbovanjem njihovog najistaknutijeg člana Željka Komšića...

Nama je svakako loše i ne žalimo za njima jer ni oni ne žale za nama i našim životima....moramo se boriti protiv mraka koji dolazi a zasada makar kod nas u Sarajevu , to je jedino stranka na čijoj temi pišemo (uz pojedine nevladine organizacije) .......nadam se da će neki novi i reformisani SDP pomoći da se izvučemo iz govana u kojim jesmo...

Pozdrav.
Last edited by sabina1 on 18/10/2014 15:15, edited 1 time in total.
Baton_Ilirski

#19415 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Baton_Ilirski »

sebija wrote:
Baton_Ilirski wrote:Ko o cemu SDP-ovci o SDA, pa vi ste vise se brinuli o SDA nego o sebi...sto je narod prepoznao i adekvatno "nagradio"
Nek će SDA donijeti u vašu avliju suživot i demokratiju. Kad budete plakali ja ću biti mirne savjesti.
Pa nije da nam je SDP ostavio neku alternativu za ove cetiri godine vase vlasti..i evo opet jedan klasican SDP stav..VI CETE PLAKATI, NAROD JE STADO OVACA, MI SMO IZ SDP UBERMENSCHEN, VI STE GLUPI JER TO NE VIDITE..dodjite sebi bolan spustite se u ravan realnosti, ne mozes vrijedjati narod i cekati da te on podrzi u tome, ne mozes prijetiti narodu...narod to NE VOLI..kad cete to shvatiti konacno..sdp podrzava totalitarizam i kult licnosti..ta vremena su prosla, niko nije duzan u demokratiji da trpi bilo koga na vlasti pa cak ni TITOVU partiju kojoj i Bog pomaze (tj. trebao pomoci, valjda se sada ljute sdp-ovci i na njega)
ime_kojeg_nema

#19416 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ime_kojeg_nema »

nadam se da NS neće odustati od svoje etike i principa, pa makar nas nekoliko procenata njihovih glasača morali čekati još 20 godina da se ostvari neki dobar rezultat. kakva korist od trulih kompromisa i post izbornih kombinatorika za učešće u vlasti, kada se to uvijek pokaže još gorim i još plus proklinješ sam sebe što si im dao glas i učestvovao u tome. koga je sdp griz'o i u našu stranku puše :)
Baton_Ilirski

#19417 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Baton_Ilirski »

ime_kojeg_nema wrote:nadam se da NS neće odustati od svoje etike i principa, pa makar nas nekoliko procenata njihovih glasača morali čekati još 20 godina da se ostvari neki dobar rezultat. kakva korist od trulih kompromisa i post izbornih kombinatorika za učešće u vlasti, kada se to uvijek pokaže još gorim i još plus proklinješ sam sebe što si im dao glas i učestvovao u tome. koga je sdp griz'o i u našu stranku puše :)
Potpisujem
drug_profi

#19418 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug_profi »

edit
pogresna tema
valjuga

#19419 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by valjuga »

Baton_Ilirski wrote:
ime_kojeg_nema wrote:nadam se da NS neće odustati od svoje etike i principa, pa makar nas nekoliko procenata njihovih glasača morali čekati još 20 godina da se ostvari neki dobar rezultat. kakva korist od trulih kompromisa i post izbornih kombinatorika za učešće u vlasti, kada se to uvijek pokaže još gorim i još plus proklinješ sam sebe što si im dao glas i učestvovao u tome. koga je sdp griz'o i u našu stranku puše :)
Potpisujem
+1
mrgreen

#19420 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by mrgreen »

koje jebanje u mozak sa sdpom na svakoj temi. :roll:
Baton_Ilirski

#19421 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Baton_Ilirski »

mrgreen wrote:koje jebanje u mozak sa sdpom na svakoj temi. :roll:
Kad ovi SDP-ovci svugdje potenciraju da ih narod izdao, da narod ovce mora im se odgovoriti :) jer svi smo narod ;)
Ono sto mene najvise interesuje buduci da sam procitao ova rjesenja koje nudi NS kako misle doci do podrske za ovo drzavno uredjenje, koliko godina ce im trebati da prvenstveno srpski i hrvatski korpus "sazreli" za jednog ovakvog modela BiH jer smatram da vecini Bosnjak i ostalih( ili preostalih :) ) ne bi trebalo da smeta ovakav model drzave.. govorim iz pozicije danasnje bh.realnosti..da li je ovo jedno zamajavanje sirih narodnih masa idejom koja ne moze barem u nekom doglednom periodu biti ostvarena..postoji li neki privremeni a "moguc" model na koji bi pristala NS..neko iz NS odgovor, hvala.
Banksy

#19422 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Banksy »

OBAVJEŠTAJNO-POSLOVNI PROSTOR : RED, RAD, DISCIPLINA

STUDIO „OBAVJEŠTAJNOG“ KOLEKTIVA

Poslovni prostor beogradskog izdavačkog preduzeća „Rad“ najprije je bio AID-ov ilegalni punkt za prisluškivanje, a kasnije ga je „naslijedio“ kontroverzni biznismen Kabaš Krasnići, poslovni partner Bakira Alisapahića, bivšeg ministra policije i direktora AID-a. Trenutno, navodni vlasnik poslovnog prostora je Sead Ćudić, ( bivši) obavještajac KOS-a, koji je u Sarajevo iz Beograda stigao 1992. u pratnji kolege Envera Mujezinovića. Sead Ćudić poslovni prostor u Kolodvorskoj ulici iznajmljuje svojoj kćerci Sabini Ćudić, vlasnici „Studija Kreativa“ i potpredsjednici Naše stranke

Više ... http://www.slobodna-bosna.ba/
romeomoraprezivjeti

#19423 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by romeomoraprezivjeti »

Banksy wrote:

OBAVJEŠTAJNO-POSLOVNI PROSTOR : RED, RAD, DISCIPLINA

STUDIO „OBAVJEŠTAJNOG“ KOLEKTIVA

Poslovni prostor beogradskog izdavačkog preduzeća „Rad“ najprije je bio AID-ov ilegalni punkt za prisluškivanje, a kasnije ga je „naslijedio“ kontroverzni biznismen Kabaš Krasnići, poslovni partner Bakira Alisapahića, bivšeg ministra policije i direktora AID-a. Trenutno, navodni vlasnik poslovnog prostora je Sead Ćudić, ( bivši) obavještajac KOS-a, koji je u Sarajevo iz Beograda stigao 1992. u pratnji kolege Envera Mujezinovića. Sead Ćudić poslovni prostor u Kolodvorskoj ulici iznajmljuje svojoj kćerci Sabini Ćudić, vlasnici „Studija Kreativa“ i potpredsjednici Naše stranke

Više ... http://www.slobodna-bosna.ba/
Aha,sta ce sad elita odgovoriti na ovo?:-D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#19424 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pici »

poštHo našHa (vašHa) stranka podupire ove čopore kerova po ulicama...kada ĆETE napraviti azil u svojoj centrali i dali ĆETE pomoći ugriženim i istraumatisanim ljudima...hvala.
romeomoraprezivjeti

#19425 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by romeomoraprezivjeti »

pici wrote:poštHo našHa (vašHa) stranka podupire ove čopore kerova po ulicama...kada ĆETE napraviti azil u svojoj centrali i dali ĆETE pomoći ugriženim i istraumatisanim ljudima...hvala.
Nemoj im u kerove i lgbt,tu su osjetljivi,di ce ti dusa?!:-D
Locked